Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu metotia

Anonim

O i matou uma lava e taumafai e fausia le mafanafana ma le mafanafana i o latou fale. Tele tagata e faʻaogaina ni mea faʻapitoa e teuteu ai le potu, ma mo le teuteuina o vaega o tagata i le ituaiga ata, faʻataʻitaʻiga poʻo ata.

Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

O le uluaʻi faasologa o le feagai ai ma le mafai ona faia i o latou lava lima. O le iʻuga o le CERACIC mosoc e faʻaaogaina i le umukuka, taʻele poʻo isi potu. O lona uiga o le lava ua lava e fausia ai se vaega na o le manaʻomia naʻo le aoina o le lima-lima mea.

Foliga iloga

Fai se ie suʻesuʻe ma o latou lava lima o se gaioiga fiafia tele o le a manaʻomia le faʻaaluina o se vaega o fatufatuga. O le tutoʻatasi o loʻo fausia o se tulaga faataʻitaʻi e matua ese lava mai le gaosiga fale gaosi. O le mea masani, o le paʻu ua motusia ai e eseʻese ese ese mai le leo na gaosia e se Alamanuia Peitaʻi, a faʻaaogaina, e mafai ona e ausia ni faʻaiʻuga matagofie.

Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu metotia

I se faʻaopopoga, o lenei metotia ua mafai ai e mafai ai ona fausia le mosaika, o se faʻaaliga muamua. E sefe ai se tupe mai lona gaosiga. Ae maise lava, o lona fale gaosi e mafai ona tupu mai i mea eseese uma. O isi mea eseese o le taugata lapisi poʻo isi mea mata o loʻo faʻaaogaina. E tatau ona maitauina pe a faʻaaogaina mea e fai, e le pei o aitema e maua, e foliga mai ua suia ai e le Bloantas.

Faia se samoa poʻo se mea faʻapitoa o le tale paʻu i ou lava lima - e faigofie! E le gata i lea, o fatu taʻitasi lautele faʻapipiʻi, ma, o se tulaga ese lea o mafai. E aofia ai uluaʻi vaega na aʻafia i foliga, lanu ma isi tapulaʻa. Aoina ma tapena tutoʻatasi o Mostala, e iai le avanoa e faia ai se mea sili ma le fiafia i isi ata. E mafai ona faia i le fesoasoani a:

  • Franuts o soʻo se ituaiga;
  • Tutusa vaega o le tasi ituaiga;
  • Tuʻufaʻatasiga o elemene o foliga eseese ma lapoʻa.

Mea

O le uluaʻi fesili e ala mai i le sailiga o mea poʻo mea e ave ai? Ina ia fausia se mosaic, soʻo se mea e mafai ai o fua i totonu o meaʻai malepe i le paʻu tuai. O le sili ona tau o le tau o le tau o le le aoga ina ua toe faaleleia pe faaletonu elemene. O le paʻu ua malepe ai e mafai ai ona fai se ata ma ou lava lima. O le mea moni, mai le masani o le tala fou, e liliu i mea muamua. Faatutu i le iʻuga mulimuli, e mafai ona faʻaaoga atoa faʻataʻitaʻiga e le pei o papa. Mea:

  1. Ua leva;

    Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

    Mea mo Mazaika

  2. fasi lanu poʻo le ipu masani;
  3. vaega o le faatusa;
  4. atigi;
  5. Ponana ma tumau pea;
  6. gofie;
  7. ipu ma le le-faasalalauga;
  8. Faatau fasi;
  9. maa po o ofu;

    Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu faʻatonuga

    Tele maa

  10. Lamolemole faamau ma isi.

Faiga

O elemene sili ona lelei e mafai ona faia ma o latou lava lima ona o le faʻaaogaina o mea faʻapitoa mo le tipiina o laupapa chimora. Ia faia lea, e tatau ona e avatua vaega na saunia mai le falesa, tuʻu i ai, pe a na iai le faʻalavelave o tioata. O se tulaga agavaʻa o loʻo tuʻuina atu e ala i le fetaui lelei poʻo lima o le ogatotonu o le malosi.

Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu metotia

Paleni o le elemene

O se mea e foliga mai ai le ofutino e mafai ai ona e faia ni ata tulaga ese ma ou lima. O le faia o fasi vaega o vaega o fatuga e le mafai ona mafaufauina e faamaluluina le agi. Mo lenei, o se ie masani ua ave, manua i fotosi i ipu poʻo isi mea, ma faʻapea le samala mamafa. O mea uma o le a tumau pea i le rag, o le a mafai ona latou pikiina ma faʻaaoga mo le latou faʻamoemoe faʻamoemoe.

Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu metotia

Solia Tale Hammer

Faaaogainaina le metotia mulimuli o le mimita o le a Mose, e manaʻomia le taumafai e fai ni auiliiliga o foliga eseese foliga ma lapoʻa. Lenei o le a mafai ai ona foliga pei o se tusi muamua, ma gagau pards vaavaai lelei i luga o laupapa manaia. I nisi o tulaga, o le faaputuga faʻavae o loʻo folasia mai ma latou lava lima i lenei auala e faʻaalia ai nofoaga talafeagai.

A o le i ulufale i le faʻapipiʻi o ata faʻataʻitaʻi, saunia se fuafuaga gaioiga. Muamua, e manaʻomia le faʻaalia manino o le iuga faʻaiuga. Ole mea lea, e manaʻomia le mafaufau i le fausaga o le ata, o ona mea ma le nofoaga i ni mea laiti. Tuʻutuʻuga teuteuga teuteu i le chatrotic poʻo le saʻo faʻasologa. O le auala pito sili e manatu e ave le fata i luga o pepa, lea e maua uma ai ona lelei ma o le a iloa uma.

Filifili se polokalame

E tafao faamasani, aoina le taleto i le tasi pati ma ou lava lima e le o le tele o galuega. Muamua, e pei ona taua muamua, e manaʻomia le filifiliina o le polokalama fuafuaina. Ina ia faia lea, e manaʻomia ona e iloiloina tulaga o iai nei, ma, sili atu le faigofie, o lo latou tele, foliga, tino gaosi ma lanu. O le mai le paolo lea e faʻalagolago i le auala o le faʻaiuga mulimuli o le taliaina. O le sili ona taatele uiga o le ono mafai ona fuafuaina e tusa ai ma le alauni lelei.

Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu metotia

Ata mai Mose

Peitai, i lenei tulaga, e masani ona iloga e Mose Modec e uiga i lona mononony, o lea e sili ai le fetuʻutuʻunaʻi. Mo lenei, o le malepelepe puipui o eseese lapoa e fetaui lelei. I le faʻaopopoina o le, faʻaaogaina o tulaga faʻataʻitaʻi, e tatau ona malepelepe i le leo nai lo oe e mafai ona ausia sina eseesega i le lanu. E le manaʻomia foi le aveeseina o le filifiliga ma le pipine o elemene o elemene poʻo a latou ata faʻapitoa.

Ae le i faia se makapi, e mafai ona fai ni au suesuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaofuina le paolu pale i foliga o filifiliga eseese, ae aua le faʻapipiʻi. Faatasi ai ma le fesoasoani o vaega o le lafo, faʻatupu upu pe tuʻufaʻatasia le ata atoa e ala i lanu malamalama. I mataupu faʻavae, e leai ni faʻatapulaʻaina o lenei tulaga! E masani ona tulai mai mos mostala mo se tusitusiga manino. E le gata i lea, e taua le faʻauia o le ata i luga o pepa laupepa i se taimi muamua pe a uma le avanoa o ona lelei ma le le fiafia.

O le faavae

Tala o le paketi i le fogaga o le mosaic mai le tale pale faia ma ou lava lima e talafeagai mo le tele o tagata tusa lava pe o le tele o tagata. O le ata faʻapitoa o le a tuʻufaʻatasia ma se sili ona taugata pe sili atu le tauagafau. I se faʻaopopoga, e mafai lava ona e faʻasino i filifiliga sili, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga mai le mea e sau ai. Peitaʻi o lea aso, e tele lava manaʻoga faʻapitoa lava e foaʻi i le tau tamaoaiga. Faʻamaeʻa mo mosaic apalai i luga:

  • Soʻo se mea ua fuafuaina mo le fufuluina.
  • O ofu o fafo i le taʻele, lobby, umukuka ma vaitaʻele.
  • Countertitops pe ufiufi.
  • Laupepa auiliiliga.
  • Itu o vaega o faleoloa po o nofoa.
  • Aso faletaele.

Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu metotia

Mostino i Stalchnitsa

Faʻaesea, e aoga le matauina o le ono mafai ona fausiaina ata i luga o soʻo se laufanua. E leai ni faʻafitauli mo le tamaʻi moa. E le o fefe i le maualuga o le susu, vevela vevela, fufulu, punou, Fungi, faapea foi ma isi mea le lelei. Lea e mafai ai ona faʻaaoga le faʻaaogaina o fusi paʻepaʻe i potu o soʻo se lavelave o soʻo se faʻamaʻi, pei o le umukuka, taʻele, taʻele, poʻo vaitaʻele.

E le gata i lea, o le galuega o le oloa e maualuga tele pe a faʻaaogaina i totonu o le fomu:

  1. Mea teuteu mea i le umukuka.
  2. Puipuiga le faletaele.
  3. I pito o fale.
  4. Faauma mea mata mata i vaitaele.
  5. FAAFETAI FALE.
  6. Ata i le lobby.
  7. Faamauina o faalapotopotoga eseese.

O lenei ituaiga o le faʻamaeʻaina o fale mautotogi e mafai ona faʻaaogaina i totonu o le atunuʻu, o latou lava fale, nofoaga lautele, mo faʻataʻitaʻiga, i le ulufale atu. O le tanuina o le taʻele e pei o le mosaik foliga lelei i luga o nofoa poʻo nofoa i le fanua. Laufanua fausaga mai ia te autau mai lava, aua o aliʻi faʻapitoa e le suia lona foliga i tausaga. E faʻamoemoeina lava o mea leaga, lamala, uʻunu, muimui susulu, tausia a latou amataga taʻimua.

Faʻafefea ona fai ia Mosaic mai le paʻu o le tale - sitepu-i-sitepu metotia

O le a o mosaic

O se isi mea e sili atu le aoga o pale ua faigofie ona maua ai. Ole mea e mafai ona filifilia ai elemene i totonu o le fale mautotogi, uo, aiga poʻo ni mea e masani ai i le faʻaaogaina o le tele o fale i luga ole laiga, faʻaleagaina pe leai uma se mea.

Mataupu i luga o le autu: Air duct mo le kesi pou

Faitau atili