Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Anonim

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

O le ola o tagata e le tutusa malosi ma le olaga o se tagata soifua maloloina. A tatou talanoa e uiga i le mauaina o aiaiga faʻapitoa mo le Faʻaleaogaina o nofoaga faʻapitoa, o le faʻapipiʻiina o lima ma lifi mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa.

Ina ia faʻafaigofie le faʻagasologa o le faʻaaogaina o soʻo se potu, faʻapipiʻi ni uo faʻapitoa ma isi sui ausilali aoga o loʻo i ai i soʻo se mea, e taua tele latou i le faletaele ma faleuila.

O le iai o Afa o Afaoga i luga o fale tumama e sili ona talafeagai i le saogalemu, aua e oʻo lava i se tagata soifua maloloina e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le fola o le pamu o le maka.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Ae na o na faʻatonuga e mafai ona maua i totonu o faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻalapotopotoga. I lo latou faatauina atu fua ma sa faigata ona maua, ma afai e mafai e nisi ni faʻataʻitaʻiga ona maua "e tusa ma Blatu", Ona latou vaaia ai lea o le mea faigaluega. I le taimi, sailiili o soo se lima ma faʻapipiʻi ni mea totino ma tagata e iai manaʻoga faʻapitoa e le faigata. I le taimi lava e tasi, o loʻo ia te oe le avanoa e filifili mai ai ni faʻafitauli o loʻo fuafua ai i le mea o loʻo faia ai le taʻele poʻo le faletaele.

Puipuiga Puipuiga

O le saogalemu o se tulaga taua mo le filifilia o le le atoatoa mandraills. E manaʻomia ona mafaufau ma fuafua gaioiga taʻitasi o loʻo faia e se tagata e iai manaʻoga faʻapitoa e fai se tasi poʻo se isi taualumaga.

I se faʻaopopoga, ia mautinoa o le vai i totonu o le faletaele ma sa le faʻafetaui - pe a mafai ona oʻo i se isi tulaga vaivai ma faigata. Faatautau se ie puipui faʻapitoa mo le faletaele, faʻapea foi ma faʻaaoga ni mea faʻapitoa paʻu poʻo le fala i le taele lava. O le fogafale faigata e sili atu pe faʻaaoga foi le tele o 'au o faletaele fala.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

I le faʻaopopoga i le lima, o le saogalemu o le vai o le vai o le a fesoasoani e tuʻuina atu ni sitepu faʻapitoa mo le faletaele, se seti laupapa ma nofoa. O nei masini uma e le faʻamuta, ae naʻo le faʻatumuina o le faʻaaogaina o lima.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻapipiʻi o faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa: tulaga o galuega

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Fautuaga mo le Filifiliga

  • O se tasi o mea sili ona taua e tatau ona mafaufauina pe a filifilia le Andrail - o le avega lea na fuafuaina ai. E manaʻomia le suʻesuʻeina ma le faʻaeteete uiga faʻapitoa ma fefautuaai ma agavaʻa faufautua e uiga i le uta faʻatagaina. E faʻaalia ai le tuputupu aʻe, o le mamafa ma faʻamalosi tino i le tagata o le le atoatoa o le tagata.
  • O le numera o lima ma le latou faʻapipiʻi o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le tele o le potu - E le tatau ona latou faʻalavelave i le faasaolotoga o le tagata. Tuu atu i ni masini faʻapitoa e laʻititi lava, ae o le a latou i ai i nofoaga saʻo. Afai e i ai ni nai nofoaga i totonu o le faletaele poʻo le faleuila, faʻapipiʻi lima faʻapitoa, tulimanu fausaga poʻo le faʻatauina o le le-le-le-le-le-le-le-le-le-le-le-le-malosi o le tele o le tino.
  • Afai o le tagata maʻi ua mafatia mai le maimoa, e sili atu le tuʻuina atu o le manaʻomia i le curves fale Lea e faʻatagaina oe e faʻaitiitia le avega i le lima o le lima, lafo mai ai i le lima.
  • Pe a filifilia le lima lima, mafaufau i le lelei o le agaga o le tagata gasegase. Afai tatou te talanoa e uiga i le toeaina tamaloa e vaivai le vaʻai, tuʻuina atu o le faʻaaoga e valivali ai pese.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Tulaga

Masani, i handrails i faletaele mo tagata le atoatoa Faapitoa tulaga:

  • Muamua o mea uma - lenei Le malosi o le au taulima i latou ma o latou fale. E sili pe a fai o oe se faʻasoa taua o le malosi o le oloa i le fuafuaina o le sili ona tele o lou aiga. Aʻo uma uma, ono mafai ai tagata o le aiga ona faʻaaogaina e tagata tausi lima. O le maualuga o le auala faʻatagaina o le nofoa faʻataʻavalevale o le averesi o le 120-150 kilokalama.
  • Mea e tatau ona susu ai (Pei o se tulafono, o le manaʻo e tuʻuina atu i le shromed slatian steeb) ma tumau.
  • Fuafua i luga o uiga o le tagata maʻi, e tatau ona i ai i tagata mamago se foliga. (sao pe g-foliga) ma taofi.
  • Afai o loʻo matou talanoa e uiga i lima lima, ona Ua fautuaina i latou e faʻapipiʻi i le paoa puipui..
  • Faapipiiina o tagata lima o loʻo faʻaauau pea le tuputupu aʻe o le tagata gasegase - E pei o le tulafono, o le au mandirtil bondrals ua tuu i le maualuga o le 70-100 cm mai le fola.
  • O tagata lima e manaʻomia ona tuu soo ma le le atoatoa.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Mamanu Meafaigaluega

O lima lima e mafai ona faʻatauina ma pepa pupuni ma leai. Afai e faʻatau faʻatasi le taulima ma faʻapipiʻi, e masani ona tuʻuina atu i ai:
  • lava-lipping scw;
  • Mafutaga;
  • Maneta mo le faaleleia o le vevesi;
  • fao;
  • Taula;
  • puipui;
  • faaili;
  • sopoia;
  • felelei;
  • Plugs, etc.

Tusitusiga i luga o le autu: Storprof Fortting moli mo le faletaele

Ituaiga ma mea

Faʻapitoa masini mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa i faletaele e puʻeina ai, le mautonu ma gagau.

O ituaiga taatele o e umiaina ma lima:

  • Puipui tulimanu Ina ia mafai ona faʻafaigofie le tulaʻi mai ma alu i lalo i le taele.
  • Mo le snink slapius poʻo le saʻo - Mo le lagolago a tagata e iai manaʻoga faʻapitoa i le taimi o le lima o fufulu.
  • Piilima , i foliga o le faatofa i isi lagolago lagolago.
  • Puipui - faʻafaigofie le faʻagasologa o le faʻagaioiina o le potu
  • Feaveai , faatasi ai ma le matati pupuga.

O loo i ai ni ata faʻataʻitaʻi e faʻaopopo le poto i totonu o lau totonu.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Faapipiiina i faletaele

  • Muamua, o le lapoa o le potu e tatau ona fuaina ma fuafua pe fia lima o le a manaʻomia, o le a le umi ma le lautele, ina ia mafai ai e le tagata maʻi ona faia ni gaioiga ma gaoioi saoloto i le potu.
  • Mafaufau i le Sipiti nofoaga - luga o puipui, luga o le fola pe i luga o le fola pe i luga o le totonugalemu, o le a sili atu ona talafeagai i le iloaina o nisi mamanu.
  • A o le i amata ona faʻamau ai le lima i le nofoaga, fai ma le faʻailogaina ma faitau pe faʻapefea ona latou maua (ina ia mafai ona latou le mafai ona faʻalavelave i le potu.
  • Fai avanoa mo le faapipiiina o le lapoa o le lapoa ma loloto.
  • Faaofi le solo i totonu o le pu.
  • Faʻapipiʻi le flange o le lima lima ma faʻamalosi tino i se fasi eleʻele mai le pusa.
  • Tuu le plug i luga.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

O loʻo iai foʻi le ituaiga ituaiga o tamaʻitaʻi, o loʻo faʻapipiʻi i le puipui ma le masini ulufale. I lea tulaga, o le lanu e faʻailo mai i luga o le puipui o loʻo faʻaalia ai le auala e faʻamamaina ai le lima i le puipui. Peitaʻi, manatua ai o ia puipui palasitika na 'aloese ai le avega o loʻo i ai i le palasitika ma le 50 kg, ma e le mafai ona talia le mamafa o le tagata matua. E tatau ona faʻaaogaina ma le faʻaeteete.

Mataupu i luga o le autu: Fale o le fale e fai-oe-oe-oe: ata, polokalame, ata

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

E pei ona taʻua i luga, o le tele o le lima o loʻo faia i le shorn shormen steel. O ia mea e iai ni vaivaiga: e ono le tumau, ae le o taʻua i le taimi o faʻagaioiga, o le Moditure e aofia ai ma masani Ufiufi i le affibabramil Nylon.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Na mafai ona faia ni au taulima e le aufapora i le tumama poʻo se laʻau. O le laualuga o le afā e mafai ona lamolemole ma mimita. Peitaʻi, e tatau ona matauina o tagata mulimuli e le o talafeagai mo tagata ma le pa maʻa maaleale.

Faapipiiina i faleuila

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o tagata faʻatau faʻapitoa i totonu o le faleuila e le o ese mai le faʻapipiʻiina o nofoa uili i le faletaele. I le faleuila, o tagata lima o loʻo faaaogaina e muamua ina ia faigofie lea o le tagata maʻi ma feʻaʻei mai i le faleuila, ma mafai foʻi ona tuʻu i le lautele o le potu, faʻapitoa feʻaveaʻi le savali.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

O tagata lima mo le faleuila e tatau ona matua mautu ma e fou le mamafa atoa o le gasegase. O tagata sili ona talitonuina lagolago lima i luga o le faleuila. E mafai ona faʻapipiʻiina ituaiga lima i itu uma e lua e lua i le faleuila i le fola ma le puipui.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Peitaʻi, o le faʻaʻoleʻole uta mo le faleuila e mafai foʻi ona faʻaaogaina i totonu o le fale toele, lea e alu ese mai le 90 tikeri.

Isi fetauiga mo faletaele

I le faʻaopopo atu i le aʻiaʻi, isi matata faʻapitoa e mafai foi ona faʻaaogaina tagata e le atoatoa i le faletaele.

  • Nofoa malosi ma faletaele potu Faʻatagaina e ave ni auala o le vai e nofo uma i le fale taʻele ma i totonu o le faletaele, o loʻo faʻaititia le avega i vae.
  • E i ai taele faapitoa muamua faaauupegaina ma se nofoa ma le fatu fatu ma peni-lagolagoina.
  • Atigi mo le atoatoa O loʻo ia i latou nei fesuiaiga: E mafai ona latou fetuunai le tulimanu poʻo le maualuga o le tiʻetiʻe, e mafai ona suia i la latou pule, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le sipela e latalata ai i le magoto i luga o le nofoa faataavalevale.
  • I Europa, ua leva ona tufatufa O faleuila faapitoa ma le gagau lima o le mea e faʻatagaina ai i faʻalapotopotoga lautele uma. I Rusia, o loo seasea i latou.
  • Mo i latou e le o i ai le malosi e faʻagaioi ai le tutoʻatasi, faʻapitoa sqraped strizoids ua atiaʻe ma Faapitoa.

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Afa mo le le atoatoa i le faletaele ma faleuila

Faitau atili