Lingerie - foliga ma ituaiga

Anonim

Lingerie - foliga ma ituaiga

Lelei i na tagata o loʻo nonofo i le atunuʻu - Mo i latou o le faʻafitauli o le ie mamago ua fofo na fofo. E i ai pea le avanoa e faʻaalu ai Lingerie i loʻu fanua poʻo luga o Veranda, pe a le o le a le faʻamataʻuina isi mata, pe faʻataʻavalevale ma le pefu.

Ae mo tagata nonofo i taulaga, o le fesili "o fea le mea sili ona lelei?" Tumau pea. O nai tausaga talu ai, e le oi ai ni faʻafitauli, e sili le manaʻoga uma e mama i le auala, i faʻamaualuga latou te faʻapipiʻiina ai ni matutu o matutu. Peitaʻi, o lenei o le manatu lelei o le "lotoa" ua faasolosolo malie lava ona alu atu i le taimi ua tuanai. I fanua faaonapo, e le o taimi uma lava o se nofoaga mo le malae taalo, e le o le taʻua o le ie lino. Ae tusa lava pe na maua le nofoaga e mugogomu, e tatau ona faʻapipiʻi le tagamea se aʻai tele, e leai se taulaga tele e tatau ona mitamita ai le leai o se pefu ma Zagoshnost.

O fea le tagamea sili atu?

O tagata e ana fale gaosi oloa e le tele ni nofoaga mo le mago ie mamago. O i latou na laki na lava le laki na i ai le lapoʻa tele o le pamu poʻo le loggia, mafai ona faʻapipiʻi se tuai mago iina pe, agai i lalo o le taualuga o le maea. Atonu o le sili sili ona lelei mai le tulaga, ae e leai se avanoa i taimi uma i luga o le faapaologa.

E masani lava o le faapaologa o loʻo faʻaaogaina i lalo o le fale teu oloa o mea e manaʻomia ae le o ni mea aoga, pe faʻaosofia ni mea aoga - pantry, o loʻo ulaula ai le ipu kofe. E toʻatele, ua seasea, le palu, o le afeafe 'ai ma lē lē lelei, lea e mafai' ona 'aveʻese e leai se mea e faʻamamaina ai, le gaioiga a le faʻamagoina o le tagamea.

Lingerie - foliga ma ituaiga

O leisi tali i le faʻafitauli e mafai ona avea ma faʻapipiʻiina o se teuteuga masini faamago i soʻo se itu fua o le fale mautotogi. E masani ona avea nei tulimanu ma se auala. Afai e te le fufuluina i aso uma, o lea e leai se mea mataʻutia e faʻapipiʻi ai se masini faʻamago mo le tasi pe lua po i le vaiaso. Ae afai e te maua ni fanau laiti o lou aiga, ona avea lea ma fufuluina ma faʻamago le ie lino e avea ma faʻagasologa tumau lea e faʻaauau mo se masina umi. I lea tulaga, o le faʻaloaloa ua faʻamamaina, utaina i lavalava, o le a avea ma uiga le faʻasoaina o le fale mautotogi.

E aoga le matauina o nofoaga e manaʻomia tele e lenei mea tau mea, o se mau tele naua ai mo tamaiti ua sili atu lo latou tomai.

Sili atu le auala i fafo - o le mea lea o se faaputuga lapisi, faia faʻapitoa mo le faletaele . O le faletaele e sili ona lelei mo le mago. Lenei o le potu maoae i le fale lea e tapunia ai le avanoa i tamaiti laiti ma fagafao. O mea e sili ona lelei o le taele taele e sili mo tamaʻi fale mautotogi i luga o le soka o le avanoa o le avanoa i luga o le teugatupe. O le faʻamoemoe o le fuafuaga fuafuaina e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi le masini mago i toetoe o soʻo se nofoaga o le faletaele.

Tusitusiga i luga o le autu: puipui ma le taualuga o le BAMBO PAMBO PANELS - o le fou o le vaomatua i lou potu

Lingerie - foliga ma ituaiga

Fuafuaina o meaola ma uta auala

Talosagaina o le faletaele i ni maea o maea, fuafuaina mo le faʻamamaina o link - o le feteenai e le fou. Lenei aso, o lenei mamanu o se vaega ua tumu i gata mai nei, ma o lea ua avea ai ma sili atu ona aoga e faaaoga.

Totoina masini Dryers Auā o ie lino, e lua taga ogaumu ua faapipiiina i le taualuga. O uʻamea manifinifi uumi o loʻo taofia i luga o puipui. Faʻaogaina o le auala e aofia ai rollers ma maea, o le lapotopoto (tasi pe uma i le taimi e tasi) e mafai ona aveeseina mo lingerie tautau. O lenei mago o loʻo faʻaseseina faigofie: ma le fesoasoani a le au solo, puipui o loʻo faʻapipiʻi i le taualuga i itu uma e lua, ma o le vaega o le puipui e faʻasaʻo ai maea i luga o maea i se tulaga.

Sili atu le faʻaleleia o le faʻaupuga o le faʻamaligiina o le faʻamagoina . O puipui i lenei mataupu ua faʻapipiʻi e le o le taualuga, ae tasi pe lua puipui o le faletaele. I le va o puipui o loʻo 'eseʻese ai maea o loʻo i ai le ofuvae o le a faʻataʻitaʻia. O le umi o le maea e faʻatonutonuina e le faʻatau atu o le 'au. O le faʻasususega o le faʻalumaina e mafai ona faʻatamala pe gagau, lea e mafai ona aveese pe a manaʻomia.

O le faʻaʻoleʻole faʻamamaina o loʻo faʻapipiʻi naʻo le tasi puipui, o le mea lea e le faʻatagaina ai oe e tuʻuina se tele o ie lino luga. I fafo, e pei o se harmonica, lea i le faaputuga setete masani e le nofoia avanoa avanoa i luga o le puipui. O lenei masini susu e mafai foi ona faʻaogaina o se solo uʻamea.

O le fola masini masini mo ie lino o se ata faʻataʻitaʻi i le ituaiga o le faʻamalosia laupapa. E manaʻomia le tele o le avanoa ma o lea e sau ai naʻo le potu moe. O le malosi o lea mea e mafuatia ai le gaosia i le tagata gaosi, e sili lelei le filifilia o se sili atu le malosi o le faʻataʻitaʻiga. O le taua o le faʻamamaina o le faʻatauga o le faʻatauga o se mea faigofie tele le gagau ma lafi, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se fale puipui poʻo se faitotoʻa.

Lingerie - foliga ma ituaiga

Lingerie - foliga ma ituaiga

Lingerie - foliga ma ituaiga

Maa faamautu o se ata puʻupuʻu e sili ona talafeagai mo le faʻamamaina o solo ma ofuvae nai lo le ofu po o ie. E foliga tutusa ma le faʻamiligiina o le tuai, naʻo faʻapipiʻi i le maa. O le maa, e le o i totonu o falelotu taʻitasi, o lea, o nisi mea e faʻapipiʻi saʻo ai i le taele. E le talafeagai lenei mea, ma e faigata tele ona fealuaʻi, ma e leʻo masani lava ona puipuia le faʻamamaina ole afu ole vai ma vailaʻau.

Mataupu i luga o le autu: Triple Crtures i totonu

Lingerie - foliga ma ituaiga

Tele atonu O se filifiliga le talafeagai o le taele mamago . O le tafatolu i le vaniva ma le fusiina o maea po o le slats, o loo tuu i luga o le taele. O le masini e le mautu ma, e le gata i lea, o le tele o ie lino mo se mea tau faamalie o le a le galu ai, a leai o se ata atoa mafai ona faasolo tonu i le taele. Ae ui i lea, afai e faʻaaogaina i nisi taimi ma tele naua mea laiti, ona mafai lea lava ona tele le avanoa, a e le faigata tele mo se tamaititi.

Lingerie - foliga ma ituaiga

Eletise eletise

E mafai e le eletise eletise ona e sefe ai le taimi faʻaalu i luga o le faʻamamaina o le ie lino i le taʻele e oʻo i le tele o itula. E fetaui lelei aua O se masini faʻamago e mafai ona tuʻu i le po, ma i le taeao e aveese ai Ma na te le ave se mea sili atu i le fale mautotogi. I le taofia o lau filifiliga i luga o le eletise eletise, manatua e te manaʻomia se sili atu lelei i le faletaele.

O nisi o mea faʻataʻitaʻi e faʻamamaina faʻamama ma isi galuega, mo se faʻataʻitaʻiga, o se ea malulu poʻo se toega o loʻo faʻatutuina ma tausia le vevela tuai mo le taimi tuai.

E tele ituaiga o eletise eletise eletise, ae O le sili ona lauiloa o i fafo. . Atonu latou te foliga pei o se masani masani mafolafola fola, ma e mafai ona i ai i le ituaiga o le apefai mai le vao o paipa po o lavalava.

Pat-fofo eletise eletise Tele taimi e tele ai o pa taupega laiti aau po o hok panels.

E i ai foi Tototoea eletise eletise . E faʻapipiʻi tutusa ma le masani ai. Aveina le faamago i le faʻaaogaina o se faʻatonutonuina o se tulaga ese.

Lingerie - foliga ma ituaiga

Lingerie - foliga ma ituaiga

E sili atu ona faatau le manogi o eletise ua faia i shinless steel, ae e le o Alumininu. E sili atu lo latou malosi ma o le a avea ma se sili sili atu. E le gata i lea, ma le gutu faʻamago ma le pini e tatau ona 'alo ai. E leʻi levatia - talu ona vave soloia ai lenei togafiti.

Foliga

O lea, A filifilia se link mamago, e tatau ona e gauai atu i mea nei:

  • Mamanuina. O le filifiliga o le faamago lelei mamanu e faʻalagolago i le nofoaga o le faletaele o le ai ai, faʻapea foʻi ma le tele o taimi o le a e faʻaaogaina.
  • Gaosiga. Afai e mafai, taumafai e faʻalogo i oloa o tagata taʻutaʻua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea e migona o Leifthe ma Gimis o loʻo faʻamautu lelei.
  • Uiga. Ae le i faʻatauina, taumafai e faʻataʻitaʻi le mamanu mo le malosi ma ua ou mafaufau lelei i mea na fai ai. Mea e tatau ona susu.
  • Upega Tafaʻilagi E masani ona faʻaalia i luga o le afifi poʻo ni faʻatonuga mo le masini faʻamago. Aua le faʻatamala i nei faʻatonuga, aua afai e te soona faʻaalu le masini matutu, e le mafai ona tautua ai oe ma le masina.

Mataupu i luga o le autu: faletaele rod: ituaiga, foliga, filifiliga filifiliga

Lingerie - foliga ma ituaiga

Faʻafefea ona fai le faʻamamaina e te faia oe lava

O aso nei, faleoloa tuʻuina atu se vaega tele o ie lino faʻamama o ata eseese ma lapoʻa. E foliga mai e oʻo lava i le aufaʻatasi le faʻatau e mautinoa lava e te manaʻomia ai le mea o loʻo ia manaʻomia. Ae o le fale teu oloa e mafai ona avea ma o latou lelei.

Muamua, o se auala e sefe ai tupe. E ui lava i le tele o latou masini faamagola, e taugofie tele (o le faigofie ata o le a tau ai ia te oe le ono selau rubles), o le tupe atoa e le faʻaleagaina e le paketi a le aiga.

Lona lua, o le a e mautinoa o le lelei o mea ma le malosi o le tagata lava ia-faia mamanu.

Lingerie - foliga ma ituaiga

Mo tagata o faletaele o faletaele o le le masani ai ma le le masani ai foliga, o se matutu lava le matutu mo ie lino e mafai ona avea ma faʻaolataga moni.

O le faigofie filifiliga o se taualuga po o le plart drogter tuu i lalo o le taualuga. Mo lona faʻatinoina, naʻo puipui, o faletalimalo ma tele mita o rope poʻo uaea o le a manaʻomia.

Lingerie - foliga ma ituaiga

E sili atu le faigata o fuafuaga o le a manaʻomia le tele o taimi, mea faʻapea foi ma ni tomai inisinia..

O se tasi lea o auala.

Matou te saunia se sikuea faʻata mai laupapa laupapa ma tele rods - laupapa poʻo uʻamea (aofaʻi e faʻalagolago i le tele o le faʻavaʻa). I totonu o pa matou te faia pu mo le lalaga. Ou te faʻapipiʻiina le au laʻei i pu (ia mautinoa o loʻo nofo ai le au toʻotoʻo ma aua le oso i fafo pe a oomiina). Matou te aoina le faʻavaʻa ma le fesoasoani o fao. Ma le isi, e te saunia se laupapa pe palu laupapa e tutusa ma le lautele o le iʻuga o le iʻuga o le protateo, ae o le 15 cm ua umi.

Lingerie - foliga ma ituaiga

Matou te fesoʻotaʻi vaega uma o le mamanu e faʻaaoga ai le tasi poʻo le lua meaafale maualalo e faʻapipiʻi i le pito i lalo o vaega. A uma lena, e mafai ona vali le masini matutu. Ona faʻapipiʻi lea o le loka i luga o le pito i luga o le masini faʻamago (filifili le sili ona talafeagai filifiliga ia te oe), ma i luga o itu - gagau mechanasms. I le pito i lalo o le masini faamago, e mafai ona e faia matau mo lavalava. Fou e maua ai le mamanuina mamanu i le puipui.

Ua saunia le mamago!

Faitau atili