Nai lo le fufuluina o le faʻata e aunoa ma teteʻa: faʻafefea ona puipuia mai le susu ma mama mai le lio

Anonim

O le Microclite i le faletaele e mafua mai i le maualuga o le susu ma le vevela, o le tulaga manaʻomia faʻapitoa e tatau ona faia i soʻo se mataupu o totonu. E leai se tuusaunoaga ma faata. I potu ma le mafanafana o le taʻele e fautuaina e faʻaaoga ai oloa ma Amalgam faia o siliva, aua o le aluminum mafai ona gau ma nutimomoia i lalo o le malosi o le steam.

Pule autu mo le faia ma le tausiga

A faʻapipiʻiina le faʻata e masani ona tuu latalata i le moli auala. O se tasi lea o mea taua tele - na o mea na atagia mai ai mea e tatau ona malamalama. Afai e te maua se mea saʻo i luga, o le faʻata e mafai ona tafafao, ina ia sili atu le faʻaaogaina o se faʻata pito i tua.

Nai lo le fufuluina o le faʻata e aunoa ma teteʻa: faʻafefea ona puipuia mai le susu ma mama mai le lio

Mirror moli

O loʻo i lalo foi o le faʻamalosiʻau o le vevela o le vevela, o le Amaltiam gau, o le pisia mai lea e mafai ona faʻaaogaina ma le faʻaaogaina o le laualuga i le pito i tua o le laualuga.

O mea taua o le palapala foliga mai i luga o le tioata o:

  • pefu;
  • sikaleti sparate;
  • Lima tamatamai lima.

O le tufuga e faʻamamaina o le faʻata o loʻo aofia ai le 3 tulaga:

  1. Aveeseina o le pefu ma le ie malu.
  2. Fesuiaiga faamamaina mea.
  3. Polesi ma se ie po o se pepa.

Faʻafefea ona fai le faʻata i le faletaele e le aau

Ia tausia atoa le laufanua, e alagata ona fufulu ma se ie malu i taimi uma i taimi masani ma le itiiti ifo 2 taimi i le masina e aunoa ma le flargar fofo. O le tusitusiga o loʻomatuaʻu i le vai malulu foi fesoasoani foʻi ia vave ona faʻamamaina le faʻata.

Nai lo le fufuluina o le faʻata e aunoa ma teteʻa: faʻafefea ona puipuia mai le susu ma mama mai le lio

Mirror dove

E le fautuaina le faʻaaogaina o vai tau taʻavale ona o le tele o mea i a latou tuʻufaʻatasia o vailaʻau o mea e mafua ai niniva ma tiga.

Faitau e uiga i le mafuaaga e mafai ai e le crane ona pisa.

Uma le lelei o le simror viole i totonu o le faletaele.

Aisea e tatau ai ona ou filifilia se simrr shorrobe?

Faʻafefea ona puipuia le faʻata i le faletaele mai le susu

O le faigofie auala e puipuia ai le faʻata o le mea lea:
  1. Ufiufi foliga o le faʻata ma gelatin fofo i vaega o le 1 h sipuni i le 50 ml vai.
  2. Tuʻu le fofo e fufula ma faʻamafanafana i totonu o se vai taele.
  3. Sekia

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se Nesquito Un

I se isi itu, e mafai ona e faʻaogaina se auala faʻapitoa mo moli eletise, e saofaga i le puipuia o le puao.

Faʻafefea ona fufulu le faʻata mai le lio

O se faigofie vaifofo o vai ma legap poʻo le citric acid mafai ona fesoasoani i le aveeseina o se lio lele i faʻata. E iloa o le tioata pito i luga e faigofie ona faamamaina nai lo isi mea.

Faʻalelei Faʻamamaina 3 taimi i le vaiaso o le a fesoasoani faʻamalosi lelei ma le faʻafitauli o le plaque. A o le i faʻamamaina, e tatau ona e maua le fiafia i le paʻia ma kulimi fale.

Lemic Acad e sili ona lelei mo soʻo se ituaiga o luga. Lime pe a uma ona faʻaaoga le fofo vave ma e aunoa ma le afaina o le paʻu o lima. E mafai foi ona faʻaaogaina se vaifofo ua taia o vai ma Amio 'ava malosi. E apalai i luga mo 20 minute Ma fufulu ma le vai mafanafana.

Masani uiga o lona uiga mo faamama ti

I luma o le faʻagasologa, o se fesili talafeagai tulaʻi mai - Faʻafefea ona fufulu le faʻata e aunoa ma le tetea?

Nai lo le fufuluina o le faʻata e aunoa ma teteʻa: faʻafefea ona puipuia mai le susu ma mama mai le lio

Vaega o le Fua

O lona uiga masani mo le faʻamamaina o tioata o loʻo i ai i lona tuʻufaʻatasia o le tele o vailaʻau o mea e mafai ona faʻaleagaina ai le tioata o le tioata, o lea e mafai ona suia i le faʻasologa o le tioata.

  • Lauko uliuli;
  • Vai mafanafana ma le faaopoopoina o le lanumoana;
  • Saogalemu le ava i le vai.

I le taimi o le faʻaleagaina o le sasaʻe ai, o anuon e matua fesoasoani lava. Mo le faʻamamaina, e tatau ona e nonoa luga ma se lapoʻa, fufulu i le vai vevela ma solo le vai malu ma faʻamamaina. E mafai foi ona faʻaaogaina se fofo o le vineta ma le laupapa. O lenei mea e manaʻomia ai le faʻapopoleina 1 i le 1 vineka ma le paketi i le 500 ml o le vai vevela . Tuʻu se vai e gagau ai sina taimi ma solo le faʻata ma se upega tafailagi malu.

Nai lo le fufuluina o le faʻata ina ia leai ni teteʻaga

Ua aveese le palapala

A o le i fufuluina le faʻata e tatau ona e aveese mai le laualuga o le gaʻo ma tagata o le pefu o le pefu. E taua le faʻaogaina o le faʻaalu ma le masani lelei faʻamamaina. E matua faasa lava e faʻapipiʻi vai i luga o le faʻata - I lea tulaga, e le mafai ona alofia tetea tetete. O le le mautonu o le le fiafia o le afu e le atoatoa pe masani ai.

Mataupu i luga o le autu: Tuufaatasi o fale puipui i le potumoe 2019: Ata ma le Ata

Ua aveʻesea le filogia e pei ona taua i lalo:

  • O le amo ua susu i le vai, faʻaaoga ma suia ipu;
  • O le faʻata o loʻo i ai ma le pito i tua o le sponge (e le mafai ona faʻaaogaina le faʻaesea elemene, e mafai ona latou faʻaleagaina le tioata);
  • O le mea leaga ua aveʻesea e le tutusa slunge poʻo le microfiber.

Afai o le tioata na tumau le mago mata o gaʻo poʻo se isi palapala, ona mafai lea ona aveese ma le faʻaeteete i se paʻu ma le faʻaoso poʻo se naifi. Ina ua maeʻa taotoga, e tatau ona soloi le laualuga ma se ie vaivai.

Nai lo le fufuluina o le faʻata e aunoa ma teteʻa: faʻafefea ona puipuia mai le susu ma mama mai le lio

I le tulaga o le sili ona afaina atoatoa Talafeagai pewder mo fufuluina ipu po o pasta . O le mea faigaluega e apalai i le smogege ma susunu i le faʻavae o le pasta o pasta.

Afai e leai se mea e faʻamamaina ai, ona paiʻo lea ole vai ole agi e Amonaea ma Amona o le 'ava a Amona i mea totino o le fofo. O le fofo ua tuu i le sprayer ma faʻaaoga i le faʻata, pe a maeʻa le olo ma le isumu.

Vodka, lea e mafai ona faʻaopopo i le tali atu a le tagata i nisi o vaega 2 sipuni tioata o le fofo, e lelei mea lelei mama.

Fufulu ma vai mafanafana vai

Ina ua maeʻa aveese le palapala o le palapala mai le tioata fanua, e manaʻomia le faʻaaogaina o vai faʻamama i luga. E lelei le faʻaaogaina o le vai, o loʻo faʻaogaina le vai, o loʻo faʻaaoga i se paʻu vaivai poʻo se ie.

Fausiaina le susulu

Mo lenei taotoga, pepa poʻo le microfiber ie e sili ona fetaui. O le a fesoasoani le pepa e aveese ai tetea mai le faʻata ma, e le pei o ni tusitusiga cashol, o le a le tuua le alalava ma le aoina o le vai. E mafai ona faʻaaoga ma nusipepa - o le pepa e iai le malu atoatoa mo le faʻamamaina ma faʻaaoga le tele o suavai e aunoa ma le pala o le fibre. Mo gaioiga, e tele nusipepa o le a manaʻomia. O le iʻuga o le manogi e faigofie ona faʻapipiʻi ofu o tioata. O solo solo e mafai ona latou faia le alougue.

Ae le i faaaogaina pepa, e taua le faʻamaufasugaina o le tioata ma se auala faʻapitoa mo le fufuluina. E mafai ona e faʻatauina i latou i soʻo se faleoloa i le ituaiga o se koneteina ma se fausia-i sprayer. O le mea faigaluega e apalai i le faʻata ma o loʻo i ai ma le paluga i se paluga poʻo se ie. A maeʻa lenei faʻagaioiga, o le teteega e le tumau pea.

Tusi i luga o le autu: fetaui lelei mo le filifiliga o le plth - o le a le mea e gauai atu ai

Faitau atili