Uma "mo" ma "faasaga i le" fuli i le faletaele: O ai o le a manumalo?

Anonim

O le faletaele e iloga i se microculite Microclite ma le maualuga o le susu ma le mataua o le vevela. Mata o le a oʻo i le faʻapolopolo o loʻo 'alo ese mai ia tulaga, e mafai ona faʻapipiʻi i totonu o le faletaele?

Tali le fesili O lenei fesili o le a fesoasoani i faʻamatalaga i mea e tatau ona faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻi o le taʻele i le faletaele.

Finauga "mo le" faapipiiina o le pito i luga o le faletaele

  1. Faapolokiki. I lalo o tuutuuga o stess mataua o le vevela ma le maualuga le susu, o le feteʻenaʻiga o le vailaʻau e le faia o vailaʻau oona, e le lagolagoina le faʻagasologa o le toe gaosia o fungi ma siama.
  2. Faigofie tausiga. Faʻafetai i se faʻailoga faʻapitoa, e le mafai ona faʻaputu le malosi o le pefu. E faigofie tele le tausiga o luga o ia luga. Afai e tatau, o le taualuga o le soloia ma se ie vaivai, e aunoa ma le faʻaogaina o le malosi o vailaʻau poʻo le faʻaʻaisa.
  3. Faapipii saoasaoa. Faapipiiina o le pito i luga o le tele o le fausiaina o le fausiaina e le sili atu ma le lima itula. E taua le maitauina ua maeʻa lenei galuega e leai se lapisi i le fau o le fau o le fau o le fau o le fau o le fau o le fau o le fau o le fau ma palapala.

Mea uma

Mea uma

Mea uma

  1. Tumau. Faatasi ai ma le saʻo faʻapipiʻi o le ogatotonu o le ogatotonu e mafai ona teuteuina le totonu o le faletaele i le luasefulu tausaga.
  2. Leai se faamalumaluga. O meatotino o le softwas mafai ona ave le vevela o le potu e faʻamatala ai le mea moni o le susu e le faʻaputuputu i luga o le faletaele.
  3. Sefe mai le auala. O se pamu e susulu o le malosi o le papota (o loʻo tatalia le tele o vai i le 100l) i le tulaga o lologa, puipuia le faletaele mai le faʻamalosi toe faʻaleleia. O mea uma o le a manaʻomia i le Matai, faʻaalia le tulimanu o le pito i tuaa, faʻapipiʻi le vai ma faʻasaʻo le upega tafailagi i le nofoaga lava e tasi.

Mea uma

Mea uma

Mea uma

  1. Masks faaletonu. O le aufaʻatau o le tekonolosi tekonolosi e mafai ai ona e nanaina se faʻaletonu, faʻaletonu o le laʻau tele, faʻapea foi ma le faʻamaiua o le laʻau.
  2. Saogalemu le saogalemu. E le lagolagoina e le tapoleni le tapoleni, ua alualu i luma lemu.
  3. Tuʻufaʻatasiga ma le maeʻa o mea. O le tele o lanu lanu palette, e mafai ona fesoasoani ai i latou e pei o le sili ona lelei o le sili atu o le filifiliga i lalo o le faletaele. E matua aoga le maitauina o le faʻasolo i le ata ma ata lolomiina, faʻaaogaina poʻo fea e mafai ona e faia ai ni mea faʻafiafia, ia faʻamamafa tagata taʻitoʻatasi ma le sitaili.

Mataupu: Insiteria i totonu - taumafanafana 2019

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Finauga "faasaga i le" faapipiiina o tumutumu o totonu o le faletaele

  1. O le maualuga o le tau o mea ma le faʻapipiʻiina o galuega o le taualuga o vae e le avanoa i tagata uma. Ae o le tau maualuga o le atoa e totogi i le umi o le faʻagaioiga o le faʻalauteleina o milo e aunoa ma faʻaopopoga faʻaalu i luga o le toe faʻaleleia.
  2. O le vaipuna o le tafega o le parvas i le leaga leaga. E ui lava i le esticitity ma le malosi o le pito i luga o le pito sili ona faigofie ona faaleagaina ai mea. Ae paga lea, pasctures, tipi i luga o le pa puipui e le mafai ona faʻapipiʻi pe pipii. O le a le leaga, o le a suia atoa le tapoleni.
  3. Tapulaa pe a le filifilia lamepa. I luga o le tuufaatasiga o le tuufaatasia e le mafai ona e le o moli moli ma lamepa e sili atu nai lo 60w. A leai, o le lanu uliuli foliga mai i luga o le glossy luga, o le tavas e mafai ona suia.

Mea uma

Mea uma

  1. Le fiafia le manogi. Faʻalauteleina o faʻailoga o le maualalo lelei pe a uma le faʻapipiʻi e mafai ona malamalama i luga o le le fiafia i luga o le ostod oloa oloa. I le ea e masani ai, o le faʻafitauli ua foʻia i le lima i le fitu aso.

A tuʻuina se faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se vaefa o le pito i luga, e tatau ona e siakiina pepa o le tulaga lelei, o lona saogalemu.

  1. O le lavelave o le faʻapipiʻiina o le faʻataotoga o le fuli o loʻo mafua mai i le manaʻoga mo meafaigaluega faʻapitoa (mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaititi vevela) faʻapea foʻi ma le poto masani ma le poto masani o nei galuega.

Mea uma

Mea uma

Maualuga-uiga maualuga o le taualuga e iloga ai le tele o le tele o tupe lelei. Lelei mamafa mea uma "aua" ma "faʻasaga" O le faʻapipiʻiina o le faʻauiga o le taʻele o le faletaele e mafai ona mautinoa o se iʻuga o le faletaele.

O le fea 'aʻai e sili atu ona faia i le faletaele potu o le taupulega (1 vitio)

Faaloaloa i totonu o le faletaele (14 ata)

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Mea uma

Faitau atili