Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Anonim

O nisi taimi o tagata e ona o fale nofomau o loʻo feagai ma faʻafitauli o le manogi o le sowuge. E le mafai ona fesoasoani ni mea masani ma le maualuga o le sili ona lelei ma le sili ona lelei i lenei faafitauli. O le manogi o loo aliali mai i se taimi puʻupuʻu.

O le a la le mafuaaga mo le foliga mai o se manogi le lelei mai le iviuso, aisea e masani ai ona aafia ai fale tumaoti ma pe faʻafefea ona aveese le manogi tumaʻoti i le faletaele?

O le a le mea e tupu ai le manogi le lelei i totonu o le fale

O se tasi o mafuaaga sili ona masani ai mo le vaʻaia o le manogi i totonu o le sami, lea e nofo ai i totonu o le potu e le sili atu le mafanafana, o:

  1. O le fale pipi lea sa muamua maitau lava.
  2. O le pulou o lavalava na mimita ma faʻataʻatitia ma ua faʻaali foi Souks i ai.
  3. O le poloketi na le faia mo le vai pe le manuia.
  4. O le paipa na pupuni ma o le suā e puipuia ai le auala o le vai, o toega o meaai lili ma faateleina siama.
  5. Sese poʻo le le mafai ona faʻamalieina prontinelation, ae le o le faʻafesoʻotaʻi ma le susu. O le ea e mou atu, o foliga mai ua aliali mai i totonu o le potu.

O se maʻi o le maʻi o le senduge o le sili atu ma le mamafa o le mamafa.

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Faʻafefea ona aveese le manogi i le sami

Afai e faʻaaoga le paipa ma le leaga o paipa i le taimi o le faʻapipiʻiina, e mafai lava ona vave ona mafai ona o mai i le le mautonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua faʻavasegaina solo poʻo pu e tulaʻi mai ia i latou. Afai o nofoaga o paipa o paipa na le mafai ona faitau ma le mativa e vaivai, o le manogi le lelei, o le manogi le lelei ua mautinoa.

O le isi mea sese, o le sese le iloaina o le tulimanu o le paipa, o le iʻuga o le mea lea e mafai ona maua ai le pa o otaota pauna, ma manogi leaga.

Na o ia e faʻasaʻo le faʻafitauli ma le talie e faigata tele, e manaʻomia le tele o taimi, taumafaiga ma tau. O le a tatau ona tatou faʻapaʻiaina le otaota i le fale atoa, toe faʻauma paipa. O se faʻaiuga saʻo o le a avea ma luʻi o le vaega o polofesa o le a galulue vave, lelei ma sili ona mama, ma o le a tuʻuina atu foi ia latou galuega.

Oso i luga

Afai i le taimi o le tele o le sili atu o le le lelei o le suavai poʻo le suavai e le mafai, ma o mea e ono afaina ai, faʻataʻitaʻiga, o se tasi pe lua tau o le tumau i ou lima. O luga natura, o lenei fofo e puupuu ma e le umi ae ou te toe foʻi mai ai, e manaʻomia le suia o le paito. Ina ia faʻaopopoina le fufusi o le paipa, o le a e manaʻomia naʻo ni ata se lua o le manaʻomia sili atu ma se fasi paʻu. O le paʻu e mafai ona ave mai le paʻu o le taʻavale tuai. O le faia o lenei mea, tipi se vaega o le lapoʻa talafeagai lea e mafai e le paipa ona afifi malosi. O le vaegatupe e tatau ona tuʻu i ai i se auala e faʻaalu ai le taʻe, ona tuʻufaʻatasia lea ma alala i itu uma e lua. Nai lo o claumps, e mafai foi ona e faʻaaogaina fufaga faʻafefe. O lenei filifiliga sa lava mo le tele o masina, ona toe foʻi ai lea o le manogi o le latou tavae.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona aveese le loka ma le faitotoʻa i totonu e aunoa ma le valaʻau o le Wizard

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Faʻafefea ona aveʻesea le manogi i paipa

Afai na faia le pa pupuni i le uila pulou, e sau mai le faleuila, o le a ese ai le gaioiga Algorithm. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:

  1. Vai.
  2. Le fiafia.
  3. Marley po o le masani faafomai.
  4. Tulaga mo le vevesi.
  5. O totigilima solo.

Aʻo le i amataina le Amataga, E manaʻomia le mautinoa e leai se tasi e faʻaoga le faleuila e faʻaaogaina mo le fua o le faʻamamaina o le umi.

Mo le amataga i le tulaga saunia, e manaʻomia ai le faʻamamaina o le sima ma vai i le fua faatatau o le 1:10. Ona, fasi fasi fusi poʻo le gasuze o le a manaʻomia ona sosolo i le sima i le sima sima ma afifi i luga o le paipa ma isi vaega. E tatau ona solomuli toetoe o mamago i fafo atu o fafo, ae le tatau ona le faaitiitia i tua o le patcherm.

O le isi mafuaʻaga e mafai ai foʻi isi. O lea vai ma fautuaina. Iloa lelei i latou, e masani ona maua i le paipa ua tapunia. Ia aloese mai se faʻafitauli tutusa, e tele tulafono:

  • Ia e tuʻua le avanoa i paipa;
  • e le faʻaaogaina le tele o faʻavae, o tamai o soofaatasi, e le gata i le foliga mai o le tautoga;
  • Faʻaaoga naʻo paipa maualuga ma faʻapipiʻi.

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Aveese le manogi i le sami

Peitai, e leai se tasi e malosi mai ia mea sese, lea o le faʻafitauli e mafai ona tulaʻi mai ma o le a tatau ona foia. Afai o le plumping e faia i paipa pipi i totonu o le fale, o le faafitauli o le faafitauli ua foia tasi pe faalua. Ua lava le mea e sui ai le paʻu paʻu poʻo le faʻamaufaʻailoga. Ina ia mautinoa o se iʻuga, e aoga le savali i luga o se fale faʻapitoa fale.

O se tulaga ese atoa, pe ana fai pai paito. Lenei o le a fesoasoani i le popo o le sipuni ma sima, lea na taua i luga. O le nofoaga e mafai ai ona e aʻe i luga o pa ma paʻe i le paipa, ma le tele-vaega ia Mati e faʻamalosia ai lenei patch malosi.

Afai o le siphon gau

SIPHon pe, e pei ona taua foi, o le totoina, o ia o se suisui taamilo, e aofia ai ma le manu felelei i totonu O le fale mautotogi e aliali mai i le le-galuega siphon. O le mamanuina o le siphon na faʻatagaina e lua siosiomaga e lua siosiomaga, mama ma se falesa, aua le fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi, o lea ma le lelei siphon i totonu o le potu ua le aofia ai le paʻu i totonu o le potu. O le a la le mafuaʻaga o le mea sese o le siphon ma pe faʻafefea ona aveese le manogi o le suʻisuʻi i le faletaele:

  1. O le siphon e fesoʻotaʻi sese. I lea tulaga, e vave ona oʻo mai le kesi i le le mautonu ma le manogi o le maʻeu i le faletaele.
  2. Sese foliga o siphon. Faʻataʻitaʻiga, pe a fai o loʻo faʻapipiʻi i lalo o le magoto ifo i lalo o le magoto, o le pepa e tatau ona foliga i le S-le. E mafai ona e faʻaaogaina masani apamemea apamemea poʻo fusiuani o loʻo fausia e faʻasaʻo ai le paipa i lenei tulaga.
  3. Eseesega i le paipa i le paipa ma se ivi. Ma le maualuga o le mamafa i le sexage, o le le fiafia le manogi malepelepe i totonu o le fale mautotogi. O nisi taimi o le Voumum na faia i totonu o le sami ona o le mea e tumau pea le mafuiga e aunoa ma le vai.
  4. A faʻapipiʻiina le matagaluega o le hydrauili, na faʻaaogaina ai paipa o le lapoʻa. O Taks e matua faigofie tele e clog. Pau lava le auala o le fufuluina o le plumping ma faʻapitoa o lona uiga e tape ai ni poloka. O le asō o loʻo latou i le maketi o se nofoaga sili.

Tusi i luga o le Autu: aisea e te manaʻomia ai se ofu o le fauina. ATA O Mea

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Faʻafefea ona aveʻesea le manogi i le magoto

E masani lava o se manogi sili ona le fiafia o le fale mautotogi i le fale mautotogi e aliali mai i le leai o se umi o tagata nofoia. Ua faamatalaina lenei mea faigofie. O le vai i le siphon na o le na o le tele ma le "plug", o loo taofia ai le sosolo o se manogi le le fiafia mouese. Ina ia faʻasaʻoina, e manaʻomia le tatalaina o le vai i totonu o le crane mo ni nai minute.

Aveese le fiafia

O le masani a le tau o le ea valea i le potu o se poloka. E masani ona faʻaalia i le paipa poʻo le siphon. E masani ona latou tulaʻi mo mafuaʻaga nei:

  1. O le tamaoaiga o le vai o le manava e le o fausia ai se mamafa tele ma e le mafai ona fufulu ma tulei uma o mea totino.
  2. Fufulu i fafo o meaai o toega ma isi otaota i totonu o le pusa olo. E tau atu pea i le mea moni o toe vaega ua mimilo faʻatasi ma faʻapipiʻi faʻatasi, fausia se mafiafia o le paluga, o le a pipiʻi ai paipa.
  3. Ua sese paipa, e tau atu i le mea moni o le vai, faʻatasi ai ma le saʻo, umi tuai i le paipa. O lea, o paipa o loʻo tumau pea i paipa poʻo le, o le ua taʻua o le Sorwer system. Na ia faaseseina le kipeʻa o le paipa, o le faʻaiuga o mea e tupu ai poloka.

E mafai ona e faaaogaina:

  1. Vantnus. Ina ia faia lenei mea, e tatau ai i luga le vai, e fetaui lelei ile pu, fatu se masini, ona tele ai lea o le mamafa o le tino. E mafai ai ona faʻaalu sina mea e vale, ma e tuʻuēina le vai ma ala mai i fafo mai le paipa.
  2. Faʻapitoa vailaʻau e aveese ai ni poloka. E le tatau ona tatou sauaina, talu ai o le toʻatele oi latou e le saogalemu mo pipi.
  3. E mafai ona sasaa i totonu o le alavai o le vai o le vele mai le ulo.
  4. Lelei le kopiina ma zoom o meaai masani o meaai soda.
  5. Mo nisi tulaga ogaoga poloka e manaʻomia e faʻaaoga ai le laulau viniga. O le acid i totonu e manino ai le vaeluaina o le poloka.
  6. Afai e te fefiloi soda ma le vineta, o se vailaʻau o le a tupu, o le a tatalaina ai se tele o le a o le vaipuna. O le a tulei le poloka i luga.

Afai o le siphoon ua pupuni, ae o se paipa, ona mafai ai lea ona e faʻaaogaina se uaea uaea. Ina ia faia lea mea, ua folasia i totonu o le paipa ma litā faasolo, ona sau lea ma le filogia uma.

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Faʻafefea ona aveʻesea le manogi o le sami

Mataupu i luga o le autu: uaea ma le fua o le fola: o mea ma le una o faiga. O le fola i le fola e leaga i tagata?

Faafitauli i le Ventail

Afai ua tuai le manogi i totonu o le potu e mafua ai le le lelei o le ea, o le mea e tatau ai le faʻamamaina o ia i se taimi vave pe sui i ai, a o tumu i foliga o puaʻa ma Funn. E siaki pe e te manaʻomia le faʻamalosi, ua lava le aumaia o se laupepa poʻo se moli mamali i le pupuʻu pu. Afai e le pa'ū, ona le o le a le o le ventraing.

Tusa lava poʻo le a le mafuaʻaga mo le foliga o se manogi le lelei i totonu o le faleʻai i totonu o le fale e mafai lava ona aveʻesea, ma afai e mafai ona e aloese mai ia faʻafitauli.

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Faʻafefea ona aveʻesea le manogi o le sami

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Faʻafefea ona aveʻesea le manogi i le magoto

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Aveese le manogi i le sami

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Faʻafefea ona aveʻesea le manogi i paipa

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

Faʻafefea ona aveese le manogi i le sami

Manogi mai le suʻi i le faletaele: Aveese le mafuaʻaga

O le manogi o le pito i totonu o le fale mautotogi - o le a le mea e fai?

Faitau atili