O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

Anonim

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

E tatau ona faʻaaogaina le mumu, e mafai ona e faia se sili sitaili vaega o totonu, pei o pepa puipui mumu, o le a fesoasoani e suia le potu, manava o le ola. O le mea sili ona taua o le mea e tatau ona e manatua - o le lanu mumu e le tatau ona tele naua. E manaʻomia ona faaeaina e isi fugalaʻau, fatuina le fealofani. Faʻafefea ona fai saʻo?

Faʻafefea ona faʻaaoga lelei le lanu mumu i totonu o totonu

E masani lava, o le pepa puipui o mumu taʻalo le matafaioi o faʻafitauli poʻo metotia vavaeʻeseina o sone aoga. Peitaʻi, i potu taʻitasi o loʻo avea ma ufiufi ufiufi puipui puipui puipui o loʻo masani ai ona foliga eseese ma manaʻomia ni tomai.

Potumoe

I totonu o potumoe o loʻo faʻatagaina ona faʻapipiʻiina faʻapitoa o le mumu. Toofuo uliuli pe matua mumu le fale puipui o le a mafua ai le popole, le fiafia ma le osofaia.

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

Le lanu mumu lanu e atoatoa mo le potumoe

Mumu mumu atoatoa faʻatasi ma auro poʻo begee faʻapipiʻi. Ina ua le toe amataina le potu, e aoga le filifilia o le malamalama malamalama. I le Trend Gusssy Snow-paepae mea atofata ma mea faigaluega.

Fanau

E talitonuina o le mumu mumu o lo o fesoasoani i le atinae o mea fatufatu. O le mea lea, latou masani ona faʻaaogaina i le vaega o taʻaloga taʻaloga. Peitaʻi, e taua le tata oʻu fatuga o pulu fou: lanumeamata, samasama, kulimi.

O leoleāpapa anu tele o le a faalavelavea mai le moe ma lesona, ina ia latou fealofani ai i le potu o tamaiti.

E mafai ona fai se puipui e tasi e pupula, pei o le taʻaloga taʻaloga, o le vaega o totoe o puipui e faʻatulaga ai i lanu pupula.

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O le mumu mumu o le a talafeagai i tamaiti

Umukuka

I totonu o totonu o le umukuka, o tagata ua fiafia e fiafia e tausi, ofoina le le le mautonu fofo. O le filifiliga sili ona lelei mo le umukuka o le a paʻepaʻe paʻepaʻe ma mumu fugalaʻau. Ae peitai, faʻataʻitaʻiga ma le lanumeamata, lanumoana, samasama ma le kofe e le faʻasaina.

Mataupu i luga o le autu: Faapipiiina o le sakete i le laulau pito i luga mo le umukuka

E fautuaina e tuʻu se lanu mumu i tafatafa o le laulau 'ai, aʻo mafua ai le faʻavaitaloga.

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

Mumu mo le umukuka o se manatu sili lea, e sao foai i le tagata fia ave pe fia maua.

Potu malolo

I le potu malolo e manaia le foliga lanu mumu paʻepaʻe pe uliuli ma paʻepaʻe lanu mumu mo puipui. Sulu, o lanu o lanu o loʻo faʻaogaina i itu faʻaoro i ona faaonapo nei, ma sili atu toʻafilemu ma le vevesi - i sitaimo anamua.

Lelei tele i le potu malolo o le a suʻea se ata puipui poʻo le pepa puipui ma le 3D aʻafiaga. O se ata o le lanumeamata natura i le pito i tua o mumu mumu - o se manaia fofo mo le potu.

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

Manaia le potu malolo i le mumu

Faletaele

I totonu, o le faletaele mumu foliga faapitoa. Peitai, e aoga le faʻaopopoina o isi lanu eseʻese. Red-Black BedPaper o le a aumaia le "faailoga faailo" i le potu. Ae ia mautinoa e faʻaopoopoina i latou i le pupula elemene ina ia le foliga saʻo le faletaele.

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

Faletaele e mumu? Aisea e le fai ai!

Fesili o lanu

E sili ona tuʻufaʻatasia le puipui o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu ma le tele o lanu ma lanu.

Igoa:

  1. Lanumoana ma paʻepaʻe. O le a latou tuʻuina atu le faʻamoemoe i le matagofie o le natura o le natura ma o le a foliga talafeagai i le isi i le susulu almuninely vistat;
  2. Lanu meamata. Na ia, i le faʻatasi ma le mumu, maʻea lelei ma faʻamaeaina le paleiʻo pala;
  3. Kulimi ma le pi. E faʻaopopoina le mumu filifilia ma le lotolotoʻele ma le pepa puipui mumu, paleni lanu;
  4. Kofe ma efuefu. O le a iai nisi "faailoga faailo" i totonu, lea e iai le moega mumu;
  5. "Fesootai" Piniki ma paolo o mumu e fetaui lelei i le ituaiga o mea laiti e mafai ona faʻatulaga ni leo.

O le a le ie pupuni e sili ona fetaui i le mumu o le pepa puipui, faʻateleina latou

E masani ona manaʻomia le filifilia o le pepa puipui mo le taimi mulimuli ina ia latou ogatasi ma le o loʻo iai i totonu o le mamanu. E taua tele lea tulaga pe a fai e fausia i lanu mumu. E tatau ona paleni le au tusitala i le lanu o gamut, tamoʻe mai i ai poʻo le faʻatumuina, fausiaina o se lanu vaivai.

E faigofie atu le filifilia o pupuni i lalo o le pepa puipui ma se mamanu. Ona tatau ai lea ona latou 'fesoʻotaʻi ma ia, ina ia tasi le lanu poʻo ona foliga. E talafeagai pupuni auro i totonu o le potu ma mumu mumu ma auro mamanu.

O le pouliuli pepa puipui, o le susulu sili ona pupuni. O loʻo lelei le au tusitala o moli moli mo le mumu ma le lanu wellpaper: olive, bege, vaivai samasama, kofe, lanumoana-lanu moana. Afai o le mea e te fiafia ai na e tuʻuina atu i le dun mumu palette, e mafai ona e faʻatauina le pupuni malamalama: lanumeamata, lanumoana, piniki, lanu viple, lanu viole

Mataupu i luga o le autu: totonu ma fafo atu o pa puipui o pamu o le faʻapipiʻiina

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O Uila moli e sili atu le tuʻufaʻatasia ma mumu mumu

Manaia ma le poto i le potu mumu mumu foliga paʻepaʻe paʻepaʻe e fesoʻotaʻi ma mumu mumu

Wallpaper ma mumu fugalaʻau: Floral Modefs

O 'eseʻese o' eseʻese foliga mai e le sau i fafo o le faʻapitoa. Scarlet HopePaperpaper ma le ata o fugalaʻau - o le masani o le vaitau. E foliga lelei i luga o ofutino o le bouquets o wildflowers ma laulaau lanumeamata.

Ae o le paʻepaʻe poʻo le isi pupula o le pepa puipui e sili atu ona taatele, o loʻo tusia ai fugalaʻau mumu. Ae a o mea masani, o papue ma roses.

O fugalaʻau tele e talafeagai i potu sili ona tele ma le itiiti ifo o le numera o meaafale, ma tamaʻi fugalaʻau mo potu laiti. Le itiiti ifo mea i totonu o le fale mautotogi, o le tele foi le tele atonu o se mamanu i luga o le pepa puipui.

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

Fugalaʻau i luga o le pepa puipui - palu faʻapitoa

Tynd Vaitaimi: Allpaper i lalo o le mumu piliki

O avanoa mo mea moni mo mea faalenatura e patino tele: uamea, fafie, piliki, maa ma isi. O ia mea e aofia ai se eseesega i le va o le natura ma le tenisione faaonaponei i totonu.

O le pepa puipui i lalo o le pilimu mumu o se sili ona lelei le fofo mo le potu malolo. Ua latou faaliliuina foʻi le potu o le potumoe, o se tofi ma se umukuka, ae tasi le tusi. Latou te manaʻomia le faʻaleagaina ma laina lamolemole poʻo ni auala faʻataʻamilosaga. I lalo o nei fale puipui, o se laulau lapotopoto o paʻepaʻe lanu e atoatoa.

E tutusa o le pa puipui e maua ai le Kamupani Rusia Red Mumuth. E mafai ona e mauaina i totonu iina ma le maketi i fafo, i fafo o Amerika, Italia, Farani, faʻapea foi ma isi fale talimalo.

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

Wallpaper i lalo o le mumu mumu o le a fesoasoani i le fausiaina o se sitaili ma onapo nei

O fale puipui o le mumu ua solia i le hyperthengest, aua latou te talanoa i osooso o omiga, atoa ai ma tagata vaivai tele. E tatau ona iloiloina pe a filifilia ni ofutino ma le malosi. A leai, e taulaʻi i lau lava tofo, faʻafefe ma filifilia mamanu.

Mumu o puipui i totonu (vitio)

O le mumu mumu i totonu (ata)

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

O loʻo iai le ata o le Black Wallpapers

Mataupu i luga o le autu: crafts mai atigi ma o latou lava lima

Faitau atili