Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Anonim

Mo se taimi umi, ua suia ai le taualuga e se toe faaleleia toe faaleleia. O se tasi o nei filifiliga ua toe faaleleia ma le fesoasoani o le taualuga fafaga o polysyrey O le lelei lelei o lenei mea e aofia ai:

  1. Malamalama ma maualalo le taua o mea lava ia.
  2. Faigofie faapipiiina.
  3. Tele filifiliga o ata ma mea.
  4. Le mafai ona tuʻufaʻatasia elemene o le monophonic ma le mamanuina.

Tuufaatasia o laupapa laupapa

O le mataupu faavae o le galue, le faiga o le nonoa o le nonoa i luga o le faaauʻumiga, ma ona faigofie. E aofia ai ni vaega taua se lua.

  1. Sauniuniga o le taualuga e tuli ai.
  2. Pipii i luga o le taualuga.

Mai le taualuga e manaʻomia e fufulu ese ai le paʻepaʻe pe aveese le paʻu tuai, naʻo le suauʻu e mafai ona tuusaunoaga, ae e le masani ona faʻaaoga e ufiufi ai le taualuga. I le laasaga lona lua, o le tau o le faʻailoga e faia, ua fautuaina le auvaʻa e faʻatino ai le pasia mai le ogatotonu i pito o le potu.

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Faapipii fusi i luga o le taualuga i totonu o le faletaele ma ou lava lima

Ina ia maua le ogatotonu, e tatau ona e tosina mai le sooga i le tulimanu i le tulimanu. I le mea na maua o le ogatotonu, laina vaevaeina le taualuga i le afa ma le isi itu. O lenei faʻailoga e pei o se sikuea keke tipi i luga o 8 vaega. O laina uma o laina o le a fesoasoani i le faatulagaga sikuea sologa lelei i luga.

O le vaega lona lua o le faʻaogaina o le kulimi i luga o le paʻepaʻe ma lona faʻafouina i luga o le taualuga. E tele filifiliga faʻapitoa mo Kelue. I luga o le gagana o latou uma na tusia ai se auala e faapupula ai le palano i le taualuga. E tele filifiliga mo le apalai, e mafai ona e faʻaaogaina se tasi o latou:

  1. Nofoaga Talosaga - Glue e faʻaaoga ma mea latalata i pito i luga o le tino o le tino.
  2. O le keke e faʻaaogaina le laina lelei o loʻo sau mai le tulimanu i le tulimanu.
  3. O le laina manifinifi ma faapipii faataamilo le tino.

Tamai kulu o le taumafaina ma ituaiga uma o le galulue ma polystyrene anum mea. O le mafiafia o vaega o le faʻapipiʻiina o le a tuai televave galuega, o fasi vaega o le a fesuiai.

Faʻaaoga se laititi o le kelu ma tatagi fafie mo 15 sekone, e mafai ona e mautinoa o le a le paʻu'ū lava i le ulu i le taimi o faʻagaioiga. Ina ua mavae se aso e aunoa ma se spatula po o le naifi e toso ese ai.

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Faʻafefea ona glue se paʻu i luga o le taualuga i totonu o le vai o loʻo faia oe lava

O le faʻapitoa o le filifiliga o mea ma le metotia o le tuanaʻi

Mo cuisiine ua tuanaʻi, e tatau ona e ave mea, lea mulimuli ane mafai ona aofia ai ma faʻapitoa vali, ma o le paʻu o le vaitaʻele E tatau ona i ai i le faletaele. Sili ona talafeagai mea e ufiufi i le puipuiga o ata. O le tele o le faʻamamaina o le potu o le potu, vevela mataua - O nei mea uma e afaina ai le vali ma valena.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faia se mea lilo o le ie puipui

E sili atu le palapala e le leiloa ai lo latou hygroscosicitions, peitaʻi pe a fai o le vali, e le maalofia, e faʻaosoina ai le paga o laʻau. Mo le toʻaiina o le faletaele, o le lelei o le lelei e manaʻomia, a leai se isi tagata fungius ma faʻafiafia e mafai ona faia i le va o le taualuga ma le taina.

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Faʻafefea ona toso le paʻu i le faletaele

Faʻafefea ona glue le faʻauiga mafiafia, o ata o loʻo faʻaalia i totonu o le ata o le tusitusiga faʻaalia e leai se tali mautinoa. I nisi potu o loʻo i ai se tamaʻi avanoa o le avanoa, e mafai ona faia mai le puipui. O le taualuga, soʻofaʻatasi o le pane o loʻo maitauina ai, e manaʻomia le sasaina ma tusiaina, pe a mafai.

O le maʻei ma se moli lamolemole e aunoa ma ni elemene o le pa o le pala i le faletaele e sili atu le faigofie. I le vaitaimi o le faʻamafanafana ua tape i totonu o fale mautotogi, o le eseʻesega o le ea ma le vevela vevela e tau atu i se malosi malosi. Condensateed custobulastes i luga o luga o le potu. O le maputi maualuga e faigofie ona soloi pe a uma ona ave le agaga. O sea faʻamanuiaga o le a fesoasoani e aloese mai le faʻanoanoa faʻavalevalea i totonu o le fale mautotogi. Afai e te le tapeina, e leai se mea e tupu, le faʻamomo o le vai mama o le a paʻu'ū i lalo, e naʻo le fufusi o le fola.

O le ogaumu e mafai ona maua ai le susu i le 14% o lona lava mamafa. Luga o lona laufanua, o le vai e mata e leʻi masani ona fausia, ae o uiga o le osofaʻiga o le potu, e toʻa lava i le i fafo atu faʻaaliga o le a le faʻailoaina mai, ae o le manogi o le taʻeʻa o le a le maitauina, pei o le manogi o le taʻeʻa o le a le maitauina, pei o le manogi o le faʻamisa o le a le maitauina, pei o le manogi o le taʻeʻa o le a le maitauina, pei o le manogi o le faʻamisa o le a le maitauina, pei o le manogi o le faʻamisa o le a le maitauina, pei o le manogi o le taʻeʻa o le a le maitauina, pei o le manogi o le taʻeʻa o le a le faʻatuatuaina, peitaʻi o le manogi o le faʻamisa o le a le maitauina, pei o le manogi o le mimita o le a le maitauina, pei o le manogi o le mimita o le a le matauina.

Leai se aoga

O le Tile e aunoa ma le ata, o le ata o filifiliga o loʻo faʻaalia i totonu o le aotelega, faʻailoa mai o lona igoa o le ata e avanoa i soʻoga o soʻoga. O le fola laupapa e aunoa ma femulams e le eseese i tekinolosi mai le tekinolosi mai le lalagaina o isi fusi. A faapipiiina, e alagatatau ona mautinoa o loʻo faʻatasia ai le avanoa, o le ata o le a vaʻai monolith. E foliga sili, le taualuga e aunoa ma nila, o ata na faʻaalia i luga o le upega tafailagi faʻaali o le taualuga na faia mai elemene 50x50 o loʻo le mafai ona iloa ai le fanua o elemene.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia se faitotoʻa o le faitotoʻa: galuega

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

O le le mautonu foliga o le leo i le ogatotonu i le faletaele

Sili foliga pei o Rhombami. Muamua, o lapisi o loʻo faʻapupula ese mai le ogatotonu i se tasi o laina o le paolo. O lenei laina e ui atu i le ogatotonu o tulimanu. O le a le aloese mai ai. E ui o le le lelei le manifinifi ua naʻo le igoa.

Faaopoopoga o pou

  1. Maualalo tau o mea.
  2. Matagofie ata ma le lamolemole paolo (pe a fai o le taleti e mai le tasi faaputuga o le tatalaina). I le faʻatauina o aʻa, e tatau ona e faʻaalia saʻo le tele o mea. E le aunoa, e paʻepaʻe lava le paʻu, o le a mafai lea ona faʻatau, taumatau i le paolo.
  3. Faigofie o le faapipiiina.
  4. E leai se mea e tatau ai ona tuʻu atoa le taualuga, ua lava le tapunia o le tele o mea sese.
  5. Faatusatusa i le faapipiiina o le sasaina ma faavaa o le taualuga, laveaiina i le taimi o le galuega.
  6. A foliga mai o foliga ataata, e mafai ona fufuluina ma valiina, ma aua le sopoia. E matua faigofie, suia le lanu o puipui, sui ma teteolo le taua. O le tele o valivali i faleoloa e faigofie ona fesoasoani suia e le gata o le faletaele, umukuka, faleuila, ae o potu foi ma le suli. E lava le faʻamasinoga e puipui ai le taualuga, lelei, ona mo le tele o tausaga e avatu ai ia te ia se fou foliga ma isi tupe.
  7. Polystyrene Finam o se sili sili ona lelei ma leo-leo. Teuteuina lou taualuga ma le manifinifi ma le manifinifi mai lenei mea, o le e ona e maua ai ni mea faaopoopo:
  • O le sitepu o tagata tuaoi o loʻo nofo i luga o le a avea ma tele o savaliga, ma na le faʻalogo uma lava;
  • O le vevela mai le potu o le a le toe mou atu vave.

Leaga o mea na faaaogaina

O le polyfoam e iai le tele o foliga le fiafia, e faʻamalieina manogi, samasama i lalo o le malosi o le susulu o le susulu ae le o le kesi tumu kesi. Faʻaaoga le paʻepaʻe polystyrene o loʻo i totonu o le potu umukuka o loʻo faʻatumuina i le ogaumu kesi ma koluma, ma le poto tele. Le mafai ona fufulu le kesi i le pale. Ole taimi puʻupuʻu ole a faʻaalia ai vali, kasa o le a faʻaalia.

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Glue Tiles i luga o le taualuga i totonu o le faletaele

O sikaleta afu ma paga mai meaʻai ua saunia e mafai foi ona suia le paolo o le taualuga, ma faʻatumuina i ona moli mo se taimi umi. O le sili ona fetaui lelei foliga, aemaise paʻepaʻe, i potu i le mea o le a le noatia i le tutusa masani o le malosi o le kesi ma le ausa.

O nei mea e tasi le meatotino - E le susunuina, ae liusuavai i lalo o le malosi o le afi, punavai manogi manogi. I lalo o tulaga masani, o lenei foliga e le aafia ai se mea, ae o le afi, e mafai ona faia se saofaga fua. O se tagata e ono le aoga ma ia malosi ma le malosi e mumu, mai le ofi mai luga, molten polyyyrene osam.

Mataupu i luga o le autu: Methompy ma lona uiga nai lo le fufuluina o fale puipui

E i ai le manatu o le i ai o le tautoulu i le lau o laula faaopoopo e faʻaopopoina "TItcobpad", lalo o le faʻamalositino o le ulaula. E le aoga lenei mea i le lelei o le ofutino, o le faʻafitauli lenei o le filifilia o le kulimi. E faʻapitoa alavai e taofia tele i le taimi e suia ai mea, i le isi toe foʻi, e manaʻomia le aveese i le spat. O le sili ona taatele mo le pulu e mafai ona iloiloina "Tita". E faʻamaonia atoaa i lona suafa.

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Le mautonu le tale i le faletaele

Maualalo le laki e i ai le tauaiga e aunoa ma le faaletonu. Tale o le a toe fai le a tuliloaina uma ma le tele. O lea eseʻese foliga ole aulelei, ae o mea lelei uma e ono tupu aʻe i le mea moni o avanoa o le a fausiaina i va o pala tuaoi. Faapitoa mea mo Sams o le a fesoasoani ia aloese mai ia. O le lalelei e le faaopoopoina. E le gata i lea, e leai se faamaoniga o le vali lea o le a maua ai tutusa pa puipui i luga o ni mea eseese se lua.

Faia o le toe faaleleia o le taualuga, o le vaega o nonoa o le o le a i ai i le pito o le a tatau ona tipiina. Eseesega i le malosi latou te tipiina faigofie, ae e toetoe a le mafai ona ausia le taunuuga o le tutusa ma le fale gaosi tipi. I lalo o le naifi tape, e faigofie atu le tipi ma seleulu. Ae e faʻapena foi le lamolemole lamolemole e tuʻu i le puipui, ae aua le mafuta ma elemene totoʻa, o ona foliga o le a teteʻe malosi.

O le le atoatoa elemene i le taina, e tatau ona e faʻaaogaina tuaoi. O le paepae e eseese ata, ma, i le faavae o lenei, o le filifilia o le paʻepaʻe tuaoi i lalo o le paepae o le taualuga e sili atu faigata nai lo lalo o lanu. Mo ni potu laiti, e le taugofie elemene. Lautele tuaoi foliga manaia i potu ma maualuga taua.

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Faapipii fusi i luga o le taualuga i totonu o le faletaele ma ou lava lima

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Le mautonu le tale i le faletaele

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Punou foma tipi i luga o le taualuga

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Faʻafefea ona toso le paʻu i le faletaele

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Glue Tiles i luga o le taualuga i totonu o le faletaele

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

Faʻafefea ona glue se paʻu i luga o le taualuga i totonu o le vai o loʻo faia oe lava

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

O le faʻapipiʻiina o le le mautonu i luga o le totonugalemu ma ou lava lima

Polystyrene Coillul Tile e aunoa ma nima: Ata faapipii faatonuga

O le le mautonu foliga o le leo i le ogatotonu i le faletaele

Faitau atili