O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Anonim

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le mamanu o le faletafa o le fale totoina, e pei o le tulafono, e foliga mai e le masani ai ma le muamua, ma muamua o mea uma e tatau i lenei tulaga le masani ai o le taualuga. A faia i totonu o le potu malolo o le falematamoe, e te manaʻomia e te fusi atu i nisi tulafono ina ia o le tulaga o le mea moni ma malu. Le masini o le potumoe "i lalo o le taualuga" e iai le atoatoaga ma le faaletonu.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Manuia o le osofaʻiga

O le lelei e mafai ona e filifilia mea nei:
  • O le faʻaaogaina o le 'pito i tua o le potu e faʻaopopo ai le avanoa o loʻo i ai i totonu o le fale;
  • O fuaitau o le faleatu, o se tulafono, e matua, lea e mafai ai ona faʻatulaga se faletaele ma se potumoe, o se faleuila, o se potu faʻafiafia, o le faiā le ofisa, o se ofisa;
  • O le taualuga o le taualuga o le a fesoasoani e faʻatino ai le vaʻalele o le faʻaaliga;
  • Lautele vaʻaiga o sitaili ma faʻatonuga;
  • o le agavaʻa e faʻaaoga ai ituaiga eseese o auala eseese mo le maeʻa;
  • E mafai ona e aumaia le osofaʻiga o le po o le ola toetoe o mea uma e aoga i totonu o le potu, aofia ai ma le faletaele ma le faleuila, ona o le faʻaofiina o le taualuga.

Mataga o massard spalien

Le mautonu, o le faʻaauauina o galuega, ma le mamanu o le potu o le fale i le faleliga i lenei uiga e leai sona faʻapitoa, ua ia te ia ia lava manaʻoga:

  • Ma i faapena i le potumoe sa mafanafana, tausi mama, malu, o le taualuga e tatau ona tumu, faʻapea foi ma ia mautinoa le taua o le gaosiga o le sami, e manaʻomia le taua taua, e manaʻomia le taua taua, e manaʻomia le taua taua, e manaʻomia le taua taua, e manaʻomia le taua taua, e manaʻomia le taua taua
  • O le tulaga o sone aoga, ma o totonu o totonu o le atoa e fuafua i le foliga o le taualuga, ma e le mafai ona suia tonu;
  • O foliga o le potu e faʻatapulaʻaina tapulaa i le filifiliga o meafale, ia, pei ona faia i ni manatu o mamanu ma tuʻuina atu i ni manatu faʻapitoa, ona faʻagaioi ai lea o le Kapeneta, e le aoga ai le Kapeneta.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Faletua o le potumoe e faalagolago i le ituaiga o taualuga

Faʻafefea ona fuafua le moli o fea o loʻo iai le meafale - o tali i nei fesili e maua ai le foliga o le taualuga. E mafai ona iai: o se faʻaluaina poʻo le mafolafola, multi-sleki e gagau pe faleie, tuʻufaʻatasia eseese o elemene.

E tusa ai ma lenei mea, o le faleaiga e mafai ona avea ma tuʻusaunoaga, o fea, o se tagata lē mafai ona poto, poʻo le taʻua o le taua. O puipui e mafai ona o loʻo i ai i isi itu o le faʻanaunauga i le fola, ma aveese le ono mafai ona faʻaaogaina se vaega taua o le potu i le tulaga masani. Peitai, i totonu o le potumoe i nei "le mautonu" nofoaga e mafai ai ona faʻatulaga ni faʻamaumauga faʻaopoopo.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Fuafua i luga o le ituaiga o taualuga, filifili se metotia mo le fuafuaina o le potu malolo i totonu o le fale.

Tasi taavale

O le sili sili ona faigofie lea e faʻatagaina ai se faʻataʻitaʻiga o le avanoa o le avanoa. E masani lava ona faʻatulaga le faʻamalama i luga o le taualuga, o le moega o loʻo faʻapipiʻi e latalata i le pa o le pa, ma o le kapeneta poʻo isi teuina o loʻo iai se puipui tuʻusaʻo.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

E mafai ona e alualu i luma ma vice forsta - ave le moega i se pa sao, vavae ese le nofoaga latalata i le potu ofu. Faataamilo le moega e mafai ona e faʻatulagaina se teuina o faiga i le ituaiga o le hack ma matala matala ma tapuni malu. E faigofie pe afai o loʻo i le taupule i lenei nofoaga, ma e manaʻomia le i ai o se auala i fafo.

Mataupu i luga o le autu: totonu o le potumoe i le sitaili o le faʻamaoniaina o le faʻamaonia ma o latou lava lima (ata, ata ma vitio)

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Faaluaina

Se tasi o le le lelei o le ituaiga o le taualuga mai le itu o le potumoe potu i lalo o le potumoe i lalo - le malosi e tuu ai le maualuga, suli kapoti. Peitai, o lenei faʻaletonu o loʻo mafai ona tauia e le faleoloa masini i luga o puipui, pe a fai o le nofoaga.

Faatasi ai ma se ituaiga o taualuga, e faigofie ona faatino le ita, pe a fai o taualuga na faia i le lima e lua, ma i le isi itu, o le suʻesuʻega i le download.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le isi faʻataʻitaʻiga lelei o le faʻaaogaina o le palapala-foliga o le taualuga o se vasega pepe mo le lua. Afai o le aiga lua tamaiti, o le mea sili lea ona fetaui lelei e mafai ai ona faʻatagaina taʻitasi nofoaga e faʻaesea. I le taimi lava e tasi, o moega, o lo o tu i le "maualalo" o le potu, ma o le pito i totonu o le potu e tumau pea mo tamaiti.

O nei fanau e faigofie pe a manaʻomia, faʻaavanoa: Toa o se matata poʻo tau faʻavasegaina, ma le taua tele o le tofafono, e mafai e le Towner ona maumau se ra ma meataʻalo. Pau lava le minus e le lava le avanoa mo mea.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Faioloa

O le ata o le fale faʻafiafia i le mea na tupu o loʻo i ai i lalo o le tele o le taualuga, ia faʻamalosia ni tapulaʻa, ae i le taimi e tasi ma totogi le tele o avanoa e lelei. Faatasi ai ma se vaega toaaga o mea fou ma luga o le paʻu, o le ae mauaina se faʻapitoa faʻapitoa.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Ua mafai ona avea le pito i luga o le tuufaatasia, pe a fai e te filifilia se sitaili talafeagai. O le faʻapipiʻiina o meaafale i luga o ia nofoaga, foliga mai ose faʻafitauli, ae o mea moni o loʻo foʻia mea uma. Afai e iai le tele o le potu, e mafai ona i ai i luga, pe a fai e pau lava, fatafata lapoʻa, fatafata faʻasa.

I se faʻaopopoga, o nisi o mea e mafai ona teuina i totonu o ato ma ato. O ato o lapisi o se vaega taua o nisi sitaili, ma e le gata o loʻo tautua mo le teuina, ae faʻapea foi ona teuteu lau i totonu.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Faleie

O le taualuga o le taualuga e mafai ai ona matou vaeluaina le faleta i le afa i le lua tutusa ma nofoaga. E mafai ona faʻatulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, taʻi lua potu o se matua ma fanau poʻo se potumoe ma se potu laei poʻo se pusa faigaluega. Ma le faaopoopoga o se vaifofo: O le tasi o puipui o le potu o le a matuā maualuga, ma e mafai ona tuu le tino tele poloka.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Ua maeʻa le taimi o potu moe

I le fale ma le Mansard, e maua ai le taualuga e taua taua i le taimi o le teuteuga. Mai i Lana ituaiga, o le vaaiga lautele o le potu e faalagolago tele lava. E taua tele le filifilia o le saʻo filifili O le faʻatonuga faʻataʻitaʻi, ma filifili le faʻamaeʻaina o mea e tusa ai. Faatatau: vali, vali ma panels, clapboard, alu i luga pepa puipui.

I le avea ai o se tulafono, utupoto e lagolagoina le taualuga, taumafai e te alu ese ma liliu i totonu o le vaega sili ona lelei o totonu o le totonu, lea foliga lelei i sitaili, atunuu poo le Eco.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Afai o le totonu o le potu faʻafiafia o loʻo fuafuaina e teuteu i se taimi faʻaonapo po o le masani ai, o le le mautonu o le faʻauiga e mafai ona aveeseina e mafai ona aveʻesea ai digwall o le a nanaina.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

E masani lava pe a maeʻa ma puipui, ma puipui i totonu o le fale i le alavai le mea faitino, faʻataʻitaʻiga, laina ma puipui puipui, paliʻi. O lea, o le lagona o le tele o laufanua o lo o faia, lea e vaʻaia ai le avanoa. Afai e te le fiafia i tulimanu maʻai, e mafai ona e vaʻaia "faʻamalu" latou mafai ona faʻaaogaina ma le tisu panels poʻo luga o le ulagia.

Mataupu i luga o le autu: Matou te filifilia fale puipui i le Corridor: mamanu, ata ma 3 tulafono

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Fugalaau itu tauagavale

O le filifilia o lanu mo le faʻamaeʻaina o le potu i lalo o le taualuga e tatau ona taʻitaʻia e le tutusa mataupu e pei o le filifilia o se leo mo le maeʻa o isi nofoaga. Peitaʻi, e iai foʻi lona faʻapitoa e talanoaina ai.

  • Downtown Windows faia ni moli faʻapitoa - faʻatonu mai i luga o le pito i lalo o le tulimanu o le manava. O lenei e tatau ona amanaia pe a fuafuaina le totonu.
  • I tamai faamalama i totonu o se tamai potu, faʻaaoga tamatamailima moli, paepae, pakete paolo o piniki, elefane ponaivi. E mafai ona tuʻu le teuteuga teuteu ma le fesoasoani o mea e sili ona masani ai, o nofoa e le masani ai poʻo le faʻaalia o ni ata.
  • O le mamanu o le potumoe i le Weic o le taua tele ma le tele o faamalama e mafai ona tuu ese i lanu uliuli, i ai le fola pogisa.
  • I le tele o faamalama, o le tuʻufaʻatasiga o ni leo eseese o foliga lelei, ae ui i lea, e le tatau ona pule le pogisa. O filifiliga uliuli uliuli ma paʻepaʻe o le a talia foi.
  • Filifilia o pepa puipui ma se mamanu taumafai e aloese mai le tele. Laititi foliga vaʻaia faʻateleina le potu.
  • O le faʻamafanafanaga ma le toʻafilemu o le a maua ai le mafanafana o ata ata - BOGE, Pink, O Olive.
  • Mo le tele o le osofaʻiga ma le malamalama lelei, o le manuia tali e mafai ona faʻaaogaina o mea faʻalenatura i le teuteuga, pei o fafie, piliki, faʻalelei.
  • Afai o le faʻauma o loʻo faia i lanu manifinifi, meaafale ma tamaitusi e tatau ona pupula mataʻupu.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Moli i le mansard potumoe

Le masani ai le faʻapolofesa e faʻatatau ma le le masani ai masani i le faʻalapotopotoga o totonu o le potumoe i luga o le fale 'ai. Faʻamataʻu o loʻo mataʻituina e le Windows Windows, o le a le latou tele, pe o moli masani e lava mo le fuafuaga mo meaafale ma isi moli.

E pei o se tulafono, o potu tomua e le o malamalama lelei. Afai e i ai nai faʻamalama, pe faʻasaʻo le tulaga, o le a fesoasoani i le saʻo o le faʻaaogaina o le malamalama o mea, faʻapea foʻi ma le mafaufau i totonu o le potu moli. E tele mea lilo o loʻo fesoasoani e faʻaleleia atili le moli ma foaʻi le potu se tofo faʻapitoa.

  1. Faʻaaoga faʻata. E mafai ona tuu i latou i se auala e atagia ai Windows po o chandeliers. O le faʻata e faʻaopopoina ai le faʻatiga ma le taimi lava e tasi e maua ai le potu.
  2. I le faʻaopoopo atu i le Lapatia Tututuli, faʻaaoga laʻei moli, makapi, laulau.
  3. O le ata o le potu moe a le moli uila e masani ona faʻaaogaina le taua i mea. O loʻo tuʻuina i latou i luga o se mea faʻapitoa paʻu, ma lafo i le itu manaʻomia. I le taimi lava e tasi, o tuaoi o le potu e "faapogisaina", Ma sa foliga mai sili atu.
  4. A leai se avanoa e fai ai se faʻaopoopoga o le faʻamalama, e mafai ona tautau i luga o le puipui o le Scrod Windows: O le faʻavaʻa ua teuteuina i puipui o loʻo faʻamamaina e faʻaaogaina ai le taʻitaʻiga. I totonu o se faʻavaʻa, e mafai ona faʻatu i luga ou mata tioata, ma e te mafaia ma le faʻata faʻaata.
  5. O se isi tali manaia o le teuteuina o le ulu o le moega ma le fesoasoani o moli tusi. Mo lenei, ua tuu le laupapa i luga o le teuteuga i luga o le fana o le moli o le moli o le malamalama e fausia i luga o le tului.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Filifilia o le Style mo Mansard potu

Ina ia faʻatumuina le potu ma mea teuteu vaega, e tatau ona e muamua filifili i luga o le sitaili o le potu malolo o loʻo i totonu. Ua filifilia, faʻavae i luga o, muamua lava o mea e fiafia i ai, peitaʻi o le taimi lava e fiafia i ai, ae i le taimi lava e tasi, i le taimi lava e mafaufauina ai le tele o le potu, o lona faʻamalamalamaina ma faʻailoga foliga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e faʻapipiʻi limu i luga o le Windows: Faʻataʻitaʻi fautuaga

Minimaltism

O lenei sitaili e iloga i le taofiofi ma le faigofie. Faʻapuleʻa, laina manino, vaega laʻitiiti o meaafale, pa maualalo, faʻaaoga i totonu o totonu e le sili atu nai lo le tolu lanu - o lenei mea e maua ai le faʻaʻaisa o soʻo se nofoaga.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Scandinavian

O le "Northern" potumoe o le potumoe o le a mafai ai ona e faia se potu malulu, malolo ma se siosiomaga siosiomaga, faʻaaogaina le itiiti ifo o le itiiti ifo o tupe. O le puipui puipui o le puipui, taualuga, mafai ona faigofie ona faigofie le fola - fafie, manoa, vali, vali i le paepae - o nei mea masani ma aiga.

O moli lanu e uiga o le scandinavaia o le a fesoasoani e faʻateleina ai se laʻau laiti. Pupuni i lenei mataupu o se filifiliga.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Nana

Aulelei tele lauiloa i se taimi lata mai pe a fai avanoa i le auala. O le tuʻufaʻatasiga o le paʻepaʻe ma lanumoana, turquoise, lanumeamata ma le maualuga o le beige e faʻatupuina ai se lagona o le avanoa, moli fou ma faʻafiafia. O le faʻailoga faʻatagaina e mafai ai ona e faʻaalia le le mautonu o le le lelei o le potu.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Lotoa

O lenei sitaili e talafeagai mo le tele o le tele ma matua laiti. O le tuufaatasia o le ulufatumau, piliki, uamea - o mea uma o uiga o le sitaili, ma e mafai ona fiafia e pueina i le mamanu o le potu. Talu ai o le LATT e fiafia avanoa avanoa avanoa, eseese eria i totonu o le potu e le tau tatau ona alalaga.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Talanoaga

O le sitaili masani o loʻo faʻaalia ai avanoa tetele, malosi meaafale, faʻamalosi fatufatu ma le tele o chandeliers, mai le taualuga i le ogatotonu o le potu. O nei mea uma, e mafai ona ausia i le maota faʻatamaʻi, ae a pe a i ai so latou tulaga taua ma faʻamalama tetele.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Igilisi sitaili

Ole gagana ole Igilisi ole faʻatusa o se faʻailoga o le toʻafilemu, faʻamafanafanaga, faigofie ma faʻamafanafanaga. Meaotua anamua, atonu o le aiga e ono tuʻufaʻatasia aiga, lanu malamalama, tele mea uma o le a fesoasoani agai i le tuai o Egelani.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Atunuu

O lenei ituaiga o loʻo i ai i isi itu eseese: Amerika Amerika, Farani faʻamaonia, Rusian Rustic Style. Faapitoa fetaui lelei mo le Attic avanoa Farani filifiliga.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Woodtun Beam i luga o le taualuga mai le fausaga fausaga o le a liliu i le ulufale mai i le tulaga autu o le sitaili ma le mamanu autu o le potumoe. Faʻamaeʻa le siosiomaga o le taumafanafana Farani mea manaia, nila i le lelei fugalaʻau, meaafale ma filo filo.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Tuuina atu potu moe

Mafaufau i totonu o le potumoe i luga o le 'afa, mulimuli i fautuaga nei:

  • O le faʻatulagaina o le Astic, Amata ile fesiitai e le gata i le fola ma pa, ae o le taualuga, i le mea e ono malulu ai.
  • Aloese mai le faʻapipiʻiina o le potu i meaafale: O le potu o le a tutusa ma le ata i mea e le aoga i mea le aoga.
  • Filifilia Mansard Windows, ua ou mafaufau lelei i le mea moni e tatau ona latou tatalaina e maua ai le tafe o le ea fou. E le gata i lea, o faʻamalama matala e faigofie ona fufulu.
  • Afai e te fiafia i pupuni i totonu o le potumoe, aua le teena le faʻapipiʻiina o Windic Windows, e mafai foi ona e filifilia ni tusi talafeagai, pei o le vali pupuni i le Faaputuga.
  • Tele tele o le tele o le potu i lalo o le taualuga e sili ona vaeluaina i nisi, a leai e faigata ona fausia se siosiomaga matagofie.

Fautuaga: Faʻauluuina o taualuga e fai ai se tulimanu tulimanu e mafai ona "lapotopoto" faʻaaoga le faʻamalama e faʻaputu ai le faʻamalama matala. Faʻamalosia le aʻafiaga o laina mama ma mea faigaluega.

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

O le potu moe: foliga, fautuaga mo le lesitala, ata

Faitau atili