Puipui-velated faletaele mago

Anonim

Puipui-velated faletaele mago

O le fesili "i le mea e solo ai le ofuvae?" Ua le toe gaoioi, aua o le atinaʻeina o le metotia e tele naua fofo i lenei faʻafitauli. Aemaise talu ai nei, na pau lava le leleiga talafeagai mo le matutui lino i totonu o le paion o loo faia pea o le papupuni, ma i aso uma e mafai ona faapipiiina i soo se tulimanu o le fale mautotogi.

O le sili ona talafeagai nofoaga e nonofo ai le mama o le faletaele. Muamua, o loʻo i ai solo o le a le faʻapopoleina i mata o le fafo. Lona lua, o le stripraine system e masani ona faapipiiina i le faletaele, e fesoasoani e aveese ai le tele o le susu. Tusa lava pe o lau faletaele o se tamaʻi laʻititi tele, o loʻo iai lava se avanoa avanoa mo le faʻapipiʻi o lenei masini, pei o loʻo iai faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafua saʻo i nofoaga laiti.

O tagata e umiaina o faletaele laiti e tatau ona vaʻai i le puipui-o loʻo tauva mai ai. Ua faʻapipiʻi atu i le puipui, e le manaʻomia tele le avanoa mo latou, ma i foliga pai, e toetoe lava a le mafaitaulia. O lenei tusitusiga e tuuto atu i le o iai o i ai o loʻo iai o le puipui o puipui o puipui, o uiga ese o latou nofoaga ma faʻapipiʻi.

Puipui-velated faletaele mago

Fuataga, o latou a latou

Piilima

O le mamanu fuafuaina o se suiga faaonapo nei o pati ona sosoo ai ma pou na faaloaloa i luga o le faletaele, o le mea lea na maua mai ai o latou tina ma matua. O le lua palasitika palasitika ma laina faʻapipiʻi. O loʻo faʻapipiʻiina le pito i luga o fusi (tele i lalo - i lalo o le taualuga). A le manaʻomia le matutu, o se tasi o vaega ua aveese mai le puipui ma faʻapipiʻi i le isi. O maea e otometi ona ulufale i totonu o le vaega. Fuafua i le faʻataʻitaʻiga, i lau dispan ua mai le 4 i le 6 laina o le maea.

Puipui-velated faletaele mago

Faamatalaga:

  • Tau maualalo;
  • Le avanoa o le faʻapipiʻiina i faletaele laiti ma faʻapipiʻi faletaele;
  • Faigofie taotoga.

Mimiti:

  • Ole maualuga ole avega o le faʻaʻoleʻole e mafai ona tataina ai le 7 kg;
  • I totonu o faʻataʻitaʻiga a le paketi e le tuʻuina atu i le faʻamalosia o le auala e mafai ai ona faʻaolaina maea.
  • E maualalo le palasitika lelei e mafai ona gagau mea uma pe a uma ni nai maketiga;
  • Afai o le masini mago e maualuga tele, ona tautau ai lea o Lingerie i ai o le a matua le fetaui lelei;
  • Afai i luga o le masini faʻamago, o loʻo sitaili i luga o le vai o loʻo ia faʻapupulaina sipena, a o ua faʻamaamuina, o le a le mafai ona ave le vai vai.

Mataupu i luga o le autu: Fautuaga mo le taumatau glazing o le faapaologa i Khrushchev

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Faasee i totonu

O le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e sili ona manaia le mamanu. E faia i foliga o se uʻamea faʻamafanafana, o loʻo lalagaina ma faʻatauvaʻa i luga o le faʻavae o Harmonic. O elemene o le uamea mago o loʻo tuʻufaʻatasia e faʻaaoga ai le faʻatuatuaina o le faʻatuatuaina. E tele uʻamea faʻataʻoto i le va o le laʻau faʻapipiʻi e lua vaega, e fai ma tagata e umia ie lino.

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Faamatalaga:

  • poto foliga;
  • malosi;
  • tomai e tetee atu ai mamafa mamafa;
  • faigofie o gaioiga;
  • E mafai ona e faʻaaogaina o se solo uʻamea.

Mimiti:

  • Laʻitiiti Fua o le Sliding Model e le faʻatagaina oe e mago i luga o le tele o ie lino poʻo mea tetele.

Puipui-velated faletaele mago

Eletise

O le masini faʻamamaina e masani lava ona faʻaaogaina e pei o le solo solo sulufaʻi, ae mafai ona faʻaaogaina mo le faʻamagogoga laʻititi lavalava mea. O le eletise eletise e faʻapipiʻi i le puipui i se nofoaga talafeagai o le faletaele. O le ituaiga apefai na faia o uʻamea tubes. E ono eseese le va o le Crossbars e fuafua i le faʻataʻitaʻiga.

Puipui-velated faletaele mago

Faamatalaga:

  • o le a le tele o avanoa mo le faapipiiina;
  • Afai e tatau ai, e mafai ona tape le pa eletise eletise;
  • O le maualalo o le vevela o le lagi e puipuia ai e faasaga i mu;
  • Le avanoa o le faʻaaogaina o se vevela.

Mimiti:

  • A faʻapipiʻi ma faʻatautaia ai lenei ituaiga e mamago, e manaʻomia le usitaʻia tulafono mo le faʻaaogaina o mea eletise i totonu o potu ma siʻitia i luga o le faʻanoanoa.
  • Le lava o le avanoa mo le faʻamamaina o mea tetele poʻo le ie puipui.

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Mea

Maea

O le Ropem Dryers e manatu o le sili ona tau le tau. E mafai ona e faia se tutusa ma o outou lava lima, le aoga o le mea (linn rope) e laititi. O le au tau mago e masani lava ona umi, o lea e mafai ai ona e mago i luga o le ofuvae ma le tele o lagona.

Puipui-velated faletaele mago

Uamea

Ua masani ona i ai ni mea tau faʻapipiʻi a le aumea a uʻamea, o lea e foliga mai e foliga mai e mafai ona togafitia le faletaele. Uamea masini mamago e sili ona mautu ma talitonuina. Pau le faigata o le tausiga mo i latou - ia taofi le uluai chromium bracium bricince o le a maua ai ni oloa mama.

Puipui-velated faletaele mago

Alumini

Aluminum Mulusina ua avea ma tupe maua mai o gaoi afi. E malolosi tele i latou, ae e tele naua. E moni, o le mamafa o le vaipuna o le lino, lea e mafai ona ma nonofo ai foi, e tau aafia tele ai.

Puipui-velated faletaele mago

Palasitika

O matu kesi namu, e ui lava i le leai o se malosi, e tumau pea lona lauiloa. E taugofie, e faigofie ona mamanuina ma se tamai mamafa. E le gata i lea, e le pei o isi mea uma, o palasitika e fai ma sui o le tele o lanu.

Tusitusiga i luga o le autu: lilo ie puipui i totonu o le pito i lalo

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-pipii

O le pamu o le paketi afu o le tagamea e lua o le lafitaga e lua: I le va o le lua o puipui ma le taualuga. O le filifiliga muamua e masani ona faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai i luga o le Loggia, talu ai e faʻapipiʻi le masini faʻamago i le taualuga o faʻafitauli.

Manifinifi uʻamea uʻu o loʻo faʻamamaina pei o latou e umiaina mo ie lino, o fea o lima o le maea. E mafai ona faʻapipiʻiina ma siitia le tagata e umia le faʻavae o tauaso i le tosoina o le maea faʻapitoa. Talu ai o vaega o le mamanu e mafai ona agai i luga ma lalo, o le matutu o le "lifi".

O le numera o e umia e mafai ona fesuisuiai mai le 4 i le 10. E faʻalagolago i lenei mamafa e mafai ona tatalia le pamu o le fale. I le averesi, o faʻataʻitaʻiga na fuafuaina mo le tele o le 20 kg, o se faʻailoga lelei lelei.

Puipui-velated faletaele mago

Uluai mamanu

  • O loʻo faʻapipiʻiina mea e faʻamamaina e mafai ona faʻapipiʻi i luga o se tulaga lelei. Afai e le manaʻomia, e tatau ona e faʻatutuina le masini faʻamamaina - o lea e foliga mai o se vaʻaiga uiga ese. Ina ua maeʻa togi i le masini faʻamago, e mafai ona faʻamago ona solo ma ni solo laiti o le pusaaipoto.
  • Latalata ane - ao e mafai ona e vaʻai mai le igoa, o faʻamamago taugofie o loʻo faʻaalu tuʻu saʻo i luga o le faitotoa. O loʻo faʻaaogaina mata o ni togi, ina ua maeʻa ona faʻaaoga le faamago e mafai ona aveeseina mai le faitotoʻa ma aveʻesea i se nofoaga tuufua.
  • O le feaveaʻi o faʻamamago e taʻua o faʻapipiʻi. O i latou o se faʻaʻoleʻole tafatolu o se mamanu o loʻo tuu i luga o le vai o le taele. O le leai o ni matutu o nei mea e ono pago o le a le mamago, e le mafai ona faʻaaoga le faletaele.
  • Mo maa - O lenei ituaiga e mamago ua faʻasaʻoina i luga o le vevela o masini e ala i se paga o matau. Talu ai o le faletaele batini o le seasea, o le tele o faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻapipiʻi i isi potu ma faʻaaoga, tele mo le faʻamamaina o solo.

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Apitaga

  • O le toʻatele o matou na tafiesea uma le ofuvae o faʻaputuputu i le taimi o le tasi taimi o le tasi aso, faia ni "auala" i le masini fufulu. O le mea lea, o le ofuvae o loʻo i luga o le faʻamamaina vave mai le tele o itu. Ina ia aua neʻi tofo i vaega i totonu mo le tumau mo le tumau, filifili se pa tele e faʻapipiʻi ai le masini faamagota, o le fea e sili ona ofaina. O lea e te mautinoa o lalo o le mamafa o le susu susu le puipui o le a le amata amata ona toe faaluaina le liliu.
  • Ua filifilia se nofoaga mo le masini faamaulu, manatu o le a faataatia ese mai lea taimi i lea taimi. A o le a mago i lalo o le vaitusi, e te manaʻomia se saʻolotoga saoloto i le Plumū Blesmining masini ma kapeneta.
  • Taumafai e tuu le masini faʻamago e mafai ona latalata i le ventiplation system - o le a mago o le a faʻamamaina vave, ma le tele o le susu - ia faʻaolaina i le taimi. Vaʻavaʻai atu mo le VAN State, Faʻamama i lea taimi i lea taimi.

Tusitusiga i luga o le autu: moega ma le au drawers faia oe lava: Faapipiiina

Puipui-velated faletaele mago

Puipui-velated faletaele mago

Faapipiiina

  • Faapipiiina o se PAS DUGRY e tatau ona amata i le filifiliga o le sili ona talafeagai nofoaga. Faitau e uiga i manaʻoga o loʻo faia i le vaega na muamua atu.
  • A o le i amataina galuega, faitau totoʻa i le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga. O loʻo iai ni fautuaga e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le mago.
  • Ia ave le puipui lea e faʻapipiʻi ai le mamanu, ma faapipii i le puipui i le nofoaga filifilia. Ala i pu, faia nofoaga o fusi tetele.
  • E tusa ma le faʻailoga na faʻaaoga i luga o le puipui, vili le manaʻomia o le numera o pu.
  • Faʻatulagaina puipui i luga o le puipui faʻaaoga se seti o faʻapipiʻi o loʻo aofia ai.
  • O le teuina o vaega o totoe o le masini faamago i luga o puipui, ina ua maeʻa uma fautuaga o loʻo faʻamatuʻu i totonu o le Fonovali.

Puipui-velated faletaele mago

Faʻafefea ona fai o outou lava lima?

Metotia 1: Lan Rope Maliu

O le sili ona lua faʻamatalaga o le tagata lava-faia o le pat-faia le faʻamamaina o se faiga o matau ma maea na tuleia i luga o le vai. E amata i le, matou te faʻatau uma mea talafeagai i le tamaoaiga o le tamaoaiga (nai lo matau, e mafai ona e faʻaogaina se mafiafia o le fagotaga o le pipisi po o le matagofie uaea). Ona fai lea o le faʻailoga i luga o le lua o puipui e lua o le a faʻapipiʻi ai le matou masini. Matou te faamanatuina le nofoaga o le matau: E tatau ona i ai i luga o le tasi laina i le mamao mamao mai le tasi ma le isi. Ina ua mavae lena, sa tigaina pu i le mea lea na faʻasaʻo ai matau. Oti le maea i le tutusa vaega ma alavai i le va o matau. Ua saunia Rope Horter!

Puipui-velated faletaele mago

Metotia 2: O luga o luga o le masini mama mo le ie lino

Ina ia mafai ona fausia se sili atu mataitusi tetele, o le ae manaʻomia le sili atu masani taimi ma mea faigaluega mo galuega fafie. O le masini faʻamago o le a matou faia mai le laupapa laupapa ma se koluse vaega 2 cm. Muamua e tatau ona e inu ai vaega o le fausaga: Ua matou tipi ese le Bar Bar tutusa i le umi o le taele ma 6-8 bars tutusa i le lautele. '' O LE DRING BROR SQUEOK.

Ua i ai ni malifa teisi o pa nai lo le lautele o le taele o le taele ma amata ona fafagaina ni pupuu ia latou. E puʻupuʻu pao o le a tautua ai a latou e ofi mo ie lino. E tatau ona e taumafai e taofi le tutusa mamao i le va o latou ina ia le mafai ona talitonuina, ae e aulelei foi. E mafai ona vali le masini mamaʻi i soʻo se lanu talafeagai mo lou faletaele.

Puipui-velated faletaele mago

Faitau atili