O le faletaele o le vai

Anonim

O le faletaele o le vai

Filifiliga o le moli e le o le nofoaga mulimuli i le toe faaleleia faiga. O nisi taimi ua tonu lava lenei ua fuafuaina e vaega taua pe a le foiaina le tini taualuga ma le faafoeina o wiring. O le mafuaʻaga o le potu e iloa ai manaʻoga mo le malamalama lelei.

O lamepa o loʻo faʻateleina ai le lauiloa ona ua latou foia ma le manuia faʻafitauli o potu laiti, ae le o le "'ai" avanoa ". I totonu o le faletaele, e faapitoa lava le taua o lenei mea, ma e oo lava pe a faatusatusa i le lomiga Soviet o le Plafon po o le mitamita tautau mai le faalo o le lamepa Ilyich, silasila aemaise matagofie ma e oo lava faigaʻai le moli manatu.

O le faletaele o le vai

O le a le eseesega mai le masani ai?

I le faʻaopopo atu i le faʻailoga i luga o le pusa oloa ma le tele o tau o le tau nai lo le masani ai o se moli masani, o le faletaele o le faʻasoasoaina o le gaioiga ma le i ai o le saogalemu puipuiga ma le i ai o le saogalemu puipuiga. O loʻo faʻamatalaina le auiliiliga o faʻamatalaga ma le lafiina o le uaea, fufusi o le mataupu, fufusi o vaega - o mea uma o loʻo e umiaina faʻapitoa o le potu susu.

O le faletaele o le vai

faamoemoe

O le puipuiga o se tagata ma moli moli mai le leaga o le a le faʻaaogaina o vailaʻau, taimi nei ma vai o loʻo i ai nei. O na puipuiga na maua ai se soifua umi o le olaga ai ma le sui o ia lamepa e laititi le taatele.

Ma pe faʻapefea faiga e pei o tagata e fausia! E i ai le malosi o tulaga lelei: E mafai ona e maua se avanoa, vaʻaia vaʻaia le potu, fai se faʻamaloloina moni o le potu malolo moni! O le mea foʻi lea e faʻalavelaveina ai le malamalama o le a faʻalavelave ai mai se mea matagofie, o le a faia se faʻamamafa sili ona lelei i se vaega patino o totonu. Faʻataʻitaʻiga, i luga o le tele o le maualuga o le laʻau, o se pa puʻupuʻu faigofie, o se faʻata lapoʻa. Mo le faʻamalamalamaina o le faʻata, e mafai ona maua le loto faʻafetai i le fafine 'afa, ma mo tamaloloa o le a aoga tele.

O le maualuga o le moli e mafanafana mo mata, e aofia ai le soifua maloloina, aveese le ata vaʻaia ma faʻatupuina le mafaufau mafaufau. Fomai le tele o le sefeina o le sefeina o le moli.

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

Miscuses

  • Galuega Filifilia. A uma ona faʻaaogaina nisi o moli, o le faʻaaogaina o tagata solitulafono o le a manaʻomia (faʻamatalaga o le a sosoʻo ai ma le manatu laititi aʻo leʻi filifiliga aʻo leʻi faia sina filifiliga aʻo leʻi faia se filifiliga.
  • Suia moli. O le faiga o le susu o le susu modies-faʻamaonia o masini o loʻo le fiafia i isi fesoʻotaʻiga. O le mea lea, o le taimi muamua na vave ai le sikuluga ma le le iloa le moli ua suia.
  • Faapipiiina le faiga. Afai e te ola i se fale mautotogi ma le faʻalo maualalo, ona faapipii tulaga o moli i luga o le taualuga e aunoa faapitoa faiga taualuga faapipii, o le a faigata.

Ae afai e te tele mamafa i le sima o le sima o le ipu, e mafai ona e faʻasaʻoina le uaea i totonu ma faʻapipiʻi moli.

Ma o le mea moni, o le tau o le tasi-taimi tupe teufaafaigaluega i luga o le faʻatauina o lamepa e matua tele lava.

O le faletaele o le vai

I le puipuiga o le moli moli i se tulaga lautele, e mafai ona matou faʻamatalainaina o nei manatu uma a manaʻomia le faia e le masani ai, aemaise pe a fai e mafai ona e maua ai le poto masani i lou potu.

Ituaiga

O lenei mo le mauaina o faletaele o faletaele, gaosi oloa ofo atu:

  • vanu moli;
  • Talia alagofie;
  • palasi moli;
  • Fulufulu lamepa.

I aʻoaʻoga, o filifiliga mulimuli e tolu e fiafia i lona lauiloa.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻapipiʻi faʻatonuga mo laupapa laupapa

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

Aisea e le o ai le tele o mea? E lelei i latou i le faʻataʻapeʻapela o le moli, ma aua e faʻaaoga e le au lameu masini ma ni masini e faʻasusuina ma nifo. Ia o le fua e itiiti ifo "faʻaola" i le mana. Peitai, e i ai le tele o le malosi o le tele o le tino (20-30 w i le 1 sq.m.), ma latou susunuina vave nai lo isi lamepa. O le mea lea, e seasea fiafia tagata i le potu moli filifiliga filifiliga o loʻo manaʻomia a Alyoch Lamps.

I le sefeina o le malosi, halonden ma taʻitaʻi auala o faʻaauupegaina lagolago, sili atu. O nei filifiliga e sili atu le faʻaaogaina o le eletise, galue umi atu nai lo le mea o loʻo taʻua i luga. o loo faaaogaina lamepa Halogen e 10W / sq.m., ni nai capricious, ona oo latou tino tali le lelei e fesootai tuusao ma le tino (lima) o le tagata, i le isi, e tatau ona latou tuuina atu le faamatuu eseese. O le matua e ono afaina ai lava le mea mulimuli, ae sili atu le tamaoaiga i le malosi tau le tagolima. Taitaia - sili ona fetaui lelei ma "faʻataʻitaʻiina" moli, e sili ona taugata. Pei o le malosi-laveai, "'ai" i le 6 w / sq. M. E ui i lea, o isi avanoa na sili atu le mamao, e faʻapefea ona faʻamatala le numera o le au talaʻi?

O le NIM taua: Diodis e masani ona faatino se faʻaopoopoga, o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaaogaina o le faʻamoemoe, o le faʻa-zonging. O lamepa valiina e faigofie ona maua, ae ona o le tamaʻi laʻititi, latou te faia atoatoa le masini ma le tamaoaiga aʻafiaga ma agavaʻa lelei. Mo le masani malamalama o le moli, o loʻo tuʻuina atu le fiafia i le malosi-sefeina ma halopen lamepa.

O le faletaele o le vai

Ituaiga o Faapitoa Auala

Faatasi ai ma le eseese o aso nei o ituaiga faaaogaina i totonu, o le a ese le i ai na o le tasi filifiliga mo le faamalamalamaina o le faletaele. I se fale faʻapitoa, mata o le salalau atu, ma faʻatinoga uma mea e sili atu le faigofie. ua iloga lamepa susu e ala i le auala o le Faamauina, o le ituaiga o le faapotopotoina oi latou, aoga ma le ituaiga o lamepa faaaogaina.

Sologa ma le le mafaufau. E tusa ai ma le metotia o faʻapipiʻi, sofa ma le le mafaufau ma le le mafaufau o lamepa e tuuesea. e mafai ona suia le Roteri o le taitaiga a le utupoto, lea e mafai ai ona e filifili le mea o le backlight, manually correlacing le lamepa. O lenei filifiliga e masani ona faʻaaogaina i isi ituaiga potu, ma ua faʻaaogaina foʻi i le High-Tech System Chandeliers. Mo le faletaele, o lenei metotia e le talafeagai taimi uma, ma o le mamanu ma sofaths e sili atu taugata.

O le filifiliga lona lua o loʻo faʻaalia ai se mea faʻapipiʻi, o lea o le utu o le malamalama e paʻu i luga o se nofoaga faʻapitoa ma ua le toe mafai ona fetuunai pe a uma ona faʻapipiʻiina pe a uma ona faʻapipiʻi. O le mea lea, o le fesoʻotaʻiga o le faʻailoga o loʻo faia e tusa ai ma polokalame ina ia mafai ai ona filifili le faʻataʻitaʻiga, saunia le faʻateleina o sone poʻo le potu atoa atoa. O lamepa iinei o le a tatau ona faʻaaoga sili atu nai lo le tulaga muamua.

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

Vaega

E tusa ai ma le ituaiga vaega, e mafai ona e vaevaeina faʻapitoa mo le tolu filifiliga:

  • nofofua;
  • motiga;
  • Maotua.

E masani lava le faʻaaogaina o se tasi poʻo le isi vaega faʻalagolago i le nofoaga o le nofoaga. fautuaina faamalamalamaina e tasi i le tulaga o se faiai tiʻetiʻe-puipui ma se vaega toaitiiti o lamepa, le functionality lea ua faatapulaaina i le teuteu o le potu. Oti o lamepa "Hide" natia "i tua o le faʻailoga, e masani ona latou tuʻuina i luga o le taualuga, aua e leai seisi vaega o le potu e mafai ona" 'ai "le avanoa e le mafai ona maitauina. I luga o le puipui, loka meafale faaaoga filifiliga mamao ma se fuafuaga puupuu o le fesootaiga ma Faamauina. Mo nofoaga tele, decorators faaaoga moli i fafo, ae o le ae le masani nai lo le puleaina lelei.

Tusi i luga o le autu: tuufaatasia panels i totonu o le potu: taugofie ma matagofie

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

O fea e lafoina ai?

O le tatou vaigaloa e seasea tele, e fesuiaiga i totonu latou ei ai ni faamalama, o lea ua sili ona ogaoga le fesili. O le mea moni, o mea uma o loʻo fetaui lelei e ofi i sikuea mita le sili ona manaʻomia. O le mea lea, e tele le filifilia o le taualuga. Tusa pe e te faʻaogaina ni faʻataʻitaʻiga o lamepa, o a latou togafiti o le a faʻalilolilo o le faʻauma o le propen poʻo ni maʻa faʻapitoa. O loʻo aoga foʻi: faʻaopopo faʻaopoopo mai le ea susu. O lenei filifiliga o le a faʻaalia ai se lelei malamalama, ae o nisi o faʻatasiga e foliga mai na faʻapogaia pogisa.

Fausiaina-i le moli ua faʻaaogaina mo meaafale i le faletaele. Mo se faʻataʻitaʻiga, sailiga, i se tulaga e sili atu ona manaʻomia faʻata i faʻata. Ona o le tele o vai taele - o le stroke stroke, o le manaʻo e "faʻalauteleina le faʻata" e fetaui lelei. Ina ua fuafuaina, o le toatele o tamaitai o le a na o le mafaufau e uiga i le auala e faia ai se sone latalata i le faata malamalama ina ia mafai ona faaee atu o vali i tulaga lelei. O loʻo sili atu le mafanafana o le valea, aua o le ono mafai ona le manuia se faʻasoasoaina o le itu i lalo ifo.

E tele naua le faʻaaogaina o tatou tagata i le faletaele Zonal moli o le saʻotuuga o loʻo faʻamamaina - puipui, podium, tuaoi o vai taele. O tuʻaiga ogaoga o faʻatusa ma le mataʻupu i totonu o le potu na o se nofoaga ua na o ni sitiseni ua lagolagoina e tagata faʻapitoa mo mamanu. Ioe, o lamepa puipui o loʻo sili atu ona tigaina i le latalata i le susu susu ma le tui o le vai i totonu o le masini. I potu tele, e itiiti lava le matagofie, o le a faigofie atu le faʻaaogaina o lenei filifiliga ma le saogalemu. Ona o le manaʻomia e faʻaaoga le avanoa avanoa ma le saʻolotoga e faʻasalalau atu le malamalama, naʻo tagata e na o le faletaele tele e mafai ona gafatia. I totonu o se tamaʻi potu, fofoga o le a leiloa, ma o lea la o se filifiliga o loʻo toʻesea i lalo o tulaga masani.

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

Fautuaga mo le Filifilia

Tuʻu se faʻaiuga le mautinoa o loʻo le mafai. O tagata uma na masani ona fiafia i le faletaele i lona pule. I le taimi lava e tasi, o le filifiliga o le malamalama o loo malamalama faalagolago ile:

  • Aoga. Afai o le faʻata i totonu o le faletaele naʻo mea e manaʻomia ona fufulu nifo, e le o le taimi nei e le mafai ona faʻamamafa ai. Ae afai e te manaʻo i le faʻataʻoto tatau, ona e aunoa ma le malamalama i le faʻata e le mafai ona faia. E faapena foi, o mataupu o Zonal moli ua foia.
  • Tau. E le gata i le faʻatauina o moli mata, e tatau ona e mafaufau e uiga i le faʻapipiʻi metotia. Faatupulaia tupe alu a nai tele, i le taimi lava lea e tasi, e pei o se tupe teufaafaigaluega o se taimi umi, ma o lea taʻuamiotonuina. Ina ia aua neʻi e salamo i mea faigaluega na faʻaalu, e aoga mafaufau 2-3 i le tusiaina o tali malamalama. O le a faʻatusatusaina le tau ma le aoga faʻapitoa mo oe.
  • Manaia ma le matagofie. O moli e le i vavae ese mai le potu, lona mamanu, lanu peletu o le potu ma i tua o le potu. O le mea lea, le tuuina atu o le faamuamua i so o se variant o le moli tulaga, e tatau ona e totogi gauai atu i le vaega vaaia o le vaega. O tagata gaosi e taumafai e faʻaaoga ni lanu lautele - Chrome, i lalo o Polinoa, auro, Coppep. Manatu ai o le a "lelei" uamea o le a tuufaatasi ma le lanu o meafale, o maa, palama? Matai pe matagofie? O le lautele o le potu ma le lamepa ua filifilia foi e iai lona aoga.
  • Nofoaga ma le nofoaga. O le tulaga o puipuiga mai le fegalegaleaiga ma le vai i lamepa e ese. E oʻo lava i mea leaga tele, o le vai i nisi taimi pa'ū i luga o le faʻata. A faʻaaoga le moli uila, o loʻo iai foʻi se faʻafitauli o le laveaʻi poʻo le teʻi, o le saogalemu lea e avea ma faʻamuamua. E mafai, o le mea moni, fai le maualalo o gaioiga ina ia le mafai ona sologatele vai vai. Ma e mafai ona e sau ma le mafaufau ma filifili lelei le suamalie o le a o le a fiafia i le fale atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻailoga i luga o le pepa faʻapipiʻi i le 44 o lona uiga o na masini e feagai ai ma le tele o vai e mafai ona taliaina. Peitai iP 55 faʻamaonia le tumau o le faʻatulagaina i le taimi umi o le "Vaitaimi", e mafai ona tuʻu latalata i le vai.
  • Moli moli. Ua uma ona taua le tau. E mafai ona sili atu le fuafua e fia lamepa e fautuaina mo le fiafia moli. O tamaʻi povi mo le sikuea mita o loʻo faʻaalia i luga o le pusa, iloa le tele o le faletaele, e mafai ona e faigofie ona iloa le tau manaʻomia.
  • Uiga. Tau maualalo e masani lava ona tutusa ma le le lelei le faʻatinoina ma masani ona sui. A filifilia se ituaiga o moli ma lamepa, faia le fiafia e faʻamaonia ai ituaiga. Tele ituaiga o loʻo ulufale atu i le maketiina fou o le maketi faʻaitiitia tau mo a latou oloa. Peitaʻi, o le lelei ma le faʻaeteete o tekonolosi ma tulaga faʻapitoa e faigata ona tuʻuina atu.

Mataupu i luga o le autu: eseesega o le palasitika faamalama

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

Faapipiiina

Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻamaloloina o le sieaina, morters moli, le faʻapipiʻiina o mamanu ma malamalama lelei, o se galuega faigofie. E mafai ona fausia ni lisiti-i lamepa pe a toe faʻaleleia ma faʻapipiʻi le laufanua o le a tuu ai le malamalama. O ia galuega e sili atu i tagata poto masani. O le saʻo fuafuaina o le a fesoasoani mautinoa le saogalemu: Naʻo le tulaga lea, o le eletise eletise e mafai ona "faʻamaonia" ma tuʻufua mai le ea ea.

A o galulue ma halosen moli, tioata o loʻo i ai i le kuata e le mafai ona paʻi i ai. O loʻo amata ona ulufale mai i totonu le vailaʻau o le vailaʻau, e solia ai le saogalemu ma le faʻamaoni o le lamepa. Ioe, ma o le tautua ola ona o lenei ua faaitiitia atoa.

O le faletaele o le vai

Afai e te manaʻo e sui le moli ma le "lilo" Fale, e mafai ona e faʻaaogaina lenei fautuaga. Asiasi ma le totoʻa i le lapoʻa mataupu ma maua le fusi faʻapipiʻi i luga o le. Faʻasaʻoina i latou i le fale o le lamepa, faʻaofi le elemene i totonu o le pu i le faamoega. Ina ua tatalaina e tamatamailima le lamepa, o le "Ofela" mo fusiua o le a faʻaalia ai ma faʻalelei le mataupu i le mamanu.

E i ai foi ni feeseeseaiga i le faʻapipiʻiina o moli o moli o le malosi o le malosi. Mo lamepa taimi o le mana aupito maualuga, tagata tomai faapitoa fautuaina e faatau ma puipuia le shutdown puipuiga, lea pe a tulai mai ai le faafitauli, tape le moli i totonu o le potu ma puipuia e faasaga i le tapunia. I le faʻaopopoga, o sea galuega e iai le galuega e sefe ai le malosi malosi. Ae ina ua le filifilia o se lomiga maualalo-le mana o le malosi taumafaina o electricians, ua fautuaina e faaaoga se mea faʻatatau - o se transformer o le a fesoasoani fetuunai le lamepa i le eseesega volitiga.

O le faletaele o le vai

Faletaele o se tasi o uiga o se olaga manaia mo se tagata faaonapo nei. Toe faʻalelei i totonu o lenei potu e faia mo se taimi umi mo se taimi umi, e taua tele le faʻaalu o le ata ma le filifilia o le malamalama. I le filifilia o le tekonolosi faʻaonapone ma mea lelei, e mafai ona e faʻaopopo le poto i aso uma o le olaga. O le faletaele e tele taimi i le aso. Faʻaopopo le lalelei i lau totonu, faʻamolemole e pele ia te oe lava!

O le faletaele o le vai

O le faletaele o le vai

Faitau atili