Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Anonim

Ina ia fausia tulaga lelei, o tagata e umia ma fale mautotogi ua faʻateleina atu le taumafai mo le faʻatulagaina o nofoaga lelei ma ofa o le suavai o loʻo i lalo o le suavai. I lea tulaga, e taua le faʻaaogaina lelei o se vai-mass Bouler lea e fetaui ma manaʻoga uma ma talafeagai mo tulaga faʻapitoa.

Manaoga mo tagata faipule e ulufale atu i le faiga o le fola mafanafana

Paioi, o se tasi o mea sili ona taua i se vai vevela, e tatau ona fetaui ma nisi o manaʻoga, o le faʻatinoga o faʻamaoniga o le umi o le faʻagaoioiga.
  • E le gata mo naʻo le faʻatupuina o le faiga pe a fuafuaina le maualuga o avega, ae o loʻo i ai foi ma le masani ai tupe maua o le saogalemu;
  • Avanoa utaina Algorithm;
  • O le malamalama fua o le faagaioiga.
  • tetee atu i se lautele lautele vevela;
  • Lelei.

Foliga o le eletise eletise

E tusa ai ma le tikeri o le tutoʻatasi, o se tasi o tulaga taua, faʻalagolago i ai le boailer ua filifilia, o lana eletise eletise e taʻitaʻi, ona o le leai o mea matagofie. E le manaʻomia fua o le tagata, e le manaʻomia se tagata soifua, tutoʻatasi tutoʻatasi le faiga i mataupu ole taimi puʻupuʻu. E tosina ai foi lona faʻatuatuaina, puʻupuʻu, taugofie.

Faatulaga ma se puʻupuʻu o se fola mafanafana e le manaʻomia ni faʻaititia taugata, ona o le muamua vai vevela, o le culant, 25 ° C. Ua lava lea e faʻapipiʻi ai le aoina e faʻafesoʻotaʻi ai le tele o feʻau.

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Air sootaga i le Boiler

O se potu eletise i ona po nei mo le fola vai mafanafana e tolu ituaiga.

  1. Saogalemu Soctoccallors faagaoioiga i luga o le pi ua uma ona mauaina se faʻailoga, talu ai e iai le latou fausaga faʻapitoa faʻapitoa. O le vaivaiga autu o lenei ituaiga o le masini o se laʻititi tele o le ola o le vevela, taui mo le tau maualalo ma faigofie sui.
  2. O electrode Broulers o se fou ituaiga o nofoaga o le lafumanu o mea faigaluega, faamatalaina i le tumau. A faʻatusatusa i le ala muamua, e sili atu ona atamamai, talu ai mo le faʻatinoina o galuega faʻamalieina e manaʻomia ai se faʻapitoa o le tau malulu, lea e tatau ona faʻatino. O lenei ona o le mataupu faavae o le faʻagaioiga o se poler: i le va o le lua electrodes i lalo o le isi vaega o le 50 HZ tuu i le vai, o le gaioiga o le vaituloto e amata i le vevela matala. O mea lelei molia o loʻo agaʻi atu i le kate, ma le mea oona ma se tau le lelei - i le ADE. O electrodes i le lona lua suia porhare 50 taimi, ina ia vave ona fai le ita.
  3. O faʻataʻitaʻiga e faʻavae ai e faʻavae i luga o le taʻele o le tagata o loʻo tuʻuina i le maneta fanua. O le vaega a le autu e ta le afi o le polesi o le polesi i le tulaga o le lamepa, tusa o le vai tafe. O sea masini e faʻatuatuaina manaʻomia naʻo le puleaina o le faʻaauau pea i le faifai pea i le coollant system. Faʻatapulaʻa le lautele o le faʻaaogaina o le faʻasolo atu o tagata matitiva o latou tau maualuga.

Mataupu i luga o le autu: atavali mo inter i totonu - muamua masterpieces ma o latou lava lima

Faʻataʻitaʻia le agalelei, e le tili ese le siosiomaga o le fale o le aiga o le gafa o gafa, e talafeagai le faʻamalieina o lona tuʻutuʻuga e toetoe lava. Pau lava le faigata e mafai ona avea ma manaoga mo le uaea i le lotoifale. I totonu o le faʻaletonu o loʻo i ai le siʻitia o le malosi o le tausiga (taumafaina i le 30 kupita mita o le ≈ 1 kw / itula). I aiga tumaoti e mafai ai ona faʻalavelavea ma le eletise, e fautuaina ai le faʻapipiʻiina o se vaʻaiga tuʻufaʻatasia e tuʻuina atu mo le faʻasologa o le polofiti.

Uiga o le kesi

O suiga faaonapo nei o kesi o kesi e tatau ona faaauupegaina i le puleaina o le tau o le vevela, mautinoa le saogalemu o le polokalama galuega.

Ina ia mafai loa ona le pamu ma le pamu o le vai mafanafana, i le tulaga o le fuafuaina o le sapalaiina o le eletise, e fautuaina ai le faʻasoaina o le mafuaʻaga o le lotoifale. E tele itula o taotoga o le a maua ai maa taavale. I tulaga o loʻo i ai se tulaga ono iai le tele o le eletise eletise mo ni nai aso, o le a tatau ona e faʻatauina se afi afi.

Faatusatusa i le eletise eletise, o le kesi ponaivi o se faʻataʻitaʻiga o le tamaoaiga. O le faʻamamalu o foliga o loʻo faʻaalia e le faʻatamala o le faʻamaloloina o le vevela o le vevela mai le fulafule compisition (le malosi malosi) ma mai le malosi o le malosi).

O le mataupu faavae o le faʻagaioiga o le Bouler e faʻavae i luga o le faʻataʻamilomilo o le Coollant e tusa ai ma le fesuiaiga, i le faʻagasologa o le vaipuna na maua mai i le flass suauu. Ina ua malulu le vevela o le vevela, ma i se tulaga vevela, ua faʻamalosia e fausia, e mafua ai le foliga o le vevela. O sea ata e faʻateleina ai le le lelei o le auʻaiga o mea vevela.

Taaloga kesi o loʻo avea ma galuega atoatoa i lalo o tuutuuga o le le mautonu kesi tafega, e leai ni manatu faʻapitoa mo le tausiga o le taimi nei. I le fausaga lea o loʻo tuʻuina atu e le au elemene faʻaeletise mo le puleaina o le bouler o le boailer o loʻo faʻatonutonuina e tusa ai ma le faʻalumaina uma o loʻo aʻafia ai o loʻo faʻamalosiaina uma oloa leaga. Poolers ma Pyzorozhig, galue otometi, o le kesi tafe foi pe a alu ese le afi, pei o le mu e mumu moni lava.

Mataupu i luga o le autu: tulimanu faaiuga e ala i palasitika panels

Fesootai i le kesi ponaivi

Ia faia le saʻo le fesoʻotaʻiga o le vai mafanafana vai mo le ponaivi, e tatau ona e filifilia se potu tutoʻatasi. O le faʻatulagaina o lea faiga i se nofoaga o loʻo iai le potu faʻataʻitaʻi o le a manaʻomia le faʻatalatalanoaga agavaa.

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Air sootaga i le Boiler

O le Stiang Algorthm e aofia ai le numera o tulaga, o loʻo tuʻuina atu le saʻo fesoʻotaʻiga o se vai o le vai mo se mafanafana mafanafana e avea o se galuega sili ona lelei.

  1. Faʻapipiʻiina i luga o le mea filifilia o le forevoir e avea ma galuega taua o le faʻatumauina o se taamilosaga i totonu o se fola o le fola i totonu o le fogafale tino, faʻapea foi mo le faʻatasia o mea o loʻo sosoʻo ai.
  2. Nofoaga i se nofoaga faʻafoe Pretu tufuga, o lea e tautua e faʻatonu ai le fusi malu i le boler, ma paipa fafaga i le paoa o loʻo vevela tuʻusaʻo i totonu o le malae vevela. Ua faʻaauupegaina i le tapunia o le alatoto, faʻataga le suavai vai i faʻalavelave matuia.
  3. Faʻafesoʻotaʻi i le uamea vale i se comprossion o le pipi o le paipa tuua le kesi o le kesi. O loʻo fesoʻotaʻi foʻi i le Colductor sao. Faatasi ai ma le fesoasoani a fittings, o le faʻafesoʻotaʻi o le afi o le fola ua mulimuli ane fesoʻotaʻi.
  4. Ia mautinoa le le mautonu o le suavai o le suavai i luga o le fafagaina paipa faaeeina pamu. O le sili ona talafeagai mo le manuia le aoga o le tele o le ituaiga ma le hermostat.
  5. Faamasinoga faamasinoga.

Fesootai i le vevela o faiga

O le faʻamafanafanaga o Flam Mopeors o le faia o se toniga o le mea o loʻo i ai i le tele o le tele o le tele e faigata ona ova. Latou te mauaina se mea taua tele i fale Autu o Fale, latou te mauaina foʻi le talosaga e oʻo mai i totonu o le fale o loʻo iai i le ogatotonu o le lotoifale o loʻo faʻasao Mafuaaga:

  • maualalo lelei le lelei vevela sperive;
  • faʻaalia i aʻafiaga o tydraulitic teteʻe atu;
  • Le tulaga lamatia o le faʻaleagaina o elemene o le system mai hydrowards.

O le faʻaaogaina o lona lava vete o le faʻavasegaina o le i ai o le palu tuʻufaʻatasia faʻaititia le vevela o le malulu, talu ai pe a faʻamafanafana le fale, o le vai o loʻo vevela lea o le 75 ÷

Mataupu i luga o le autu: Talia mo taavale ma o latou lava lima

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Aoina - Air Suauu i le Heating System

O le faʻasologa o galuega e aofia ai le tele o tulaga:

  1. I le taimi e tasi ma le lagona i luga o le paipa i totonu, o le pamu o le pamu ua le amanaiaina.
  2. O le faʻafefiloi o le alatoto (sili atu le tolu-ala) e omai i le mafanafana o le paʻu o le vevela o le vevela.
  3. O le galuega faatino o le siaki alatoto na faʻapipiʻiina i luga o le uturt tibe e fesoʻotaʻi, i le fafaga paipa o le faʻamafanafana ma le popo e tau ai le faʻafefeteina o le alatoto.

O le faʻagaioiga o fola o fola mai le vevela o le tino

O le vai mai le vevela o le paʻu o le utu o le utu i luga o le vai malulu i le malulu o le vevela i le tolu-auala faʻafefeteina o alatoto. Ma, ma le fesoasoani a le pamu, e o maua mai i le vevela, tuu i le faasologast faasologa, o le vanu o le fola. Ina ua maeʻa le atoa o le fanua ma le tuʻuina atoa o le vevela, o le tasi vaega o le vai o loʻo ulufale mai i le malulu o le paʻu o le vevela, ae o le isi o loʻo faʻaaogaina mo le faʻaaogaina.

O le vevela o le Snar e faʻaaogaina le tapulaʻa o le Coollant, faʻatonutonuina o le galuega o le tolu-auala alavai ma le pamu. I le faia o se faʻataʻitaʻiga amata ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina atoa, o le tikeri o le faʻamafanafanaga ua fuafuaina e maua ai le faʻaleleia o le vevela o le fola. Afai e iai faʻafitauli, o le sensor ua faʻatulaga i le faʻaititia o le faʻaititia poʻo le faʻateleina o mea muamua. E mafai ona e fetuunai le tolu-auala valve i luga o le sili ona fafagaina fefata.

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Laina Air i le Central Heating System

E mafai ona e faʻaaogaina se lua-auala facet poʻo se sapalaiina o le alatoto ma le ulu o le manava na faʻaaogaina ma le sensor e faʻatonutonuina le taʻaloga o le taʻavale i le fola. O le vai vevela e le tumau i se masini faapena, pei o le mataupu talu ai, ae o le a faia i le vaitaimi o le taimi pe a tatala le crane. O se mea e tatau ona tuʻuina atu i le i ai o le Brepass, o le mea e tuʻuina atu i se auala o le auala maoaʻe, pe a fai o le faʻamalosiʻau e taua tele i le vaitusi i le aoina. O le vaega o le vai o loʻo toe setiina i le tau o le auala i le auala, e taofia ai le foloa le faʻapipiʻi.

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Air sootaga i le Boiler

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Air sootaga i le Boiler

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Aoina - Air Suauu i le Heating System

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Faʻafesoʻotaʻi se fola mafanafana

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Faapipiiina ma faʻafesoʻotaʻi se fola mafanafana

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Mafanafana fola - e fesoʻotaʻi ma ou lava lima

Suavai vevela Boiler: faʻafefea ona filifili ma fesoʻotaʻi

Laina Air i le Central Heating System

Faitau atili