Vai-vevela suia

Anonim

A faʻatino galuega toe faʻafouina, e masani ona amata ona faʻaaoga e tagata tuʻufua vai mafanafana e talafeagai mo le faʻatulagaina o meaola o taulaga faʻapea foi ma fale tumaoti. O le ata o fola o fola e le o ese mai i le faigata, e le faʻatapulaʻaina avanoa mo le lelei o le vevela o le vaomatua ma maualalo tau mo le faʻatauina. Ae ui i lea, o fulufulu mafanafana o loʻo i ai le tasi le faʻaletonu - o le mamanu o loʻo i lalo o le pito i lalo o le faʻavae, e tele le vevela vevela ua tulaʻi mai ma le vevela e alu i lalo. O ia faʻafitauli e faʻatagaina ai oe e aveese le faʻapitoa e suia ai i lalo o le vai ofuvae.

O le a le mea e tupu ai

I le i fafo o le pito i fafo e le tatau ona iai se mafolafola luga e tatau ona faia ae le i faia le mafanafana vai mafanafana fola. Ole tagata e faamaonia lenei o le umi o le faagaoioia o le atoa faiga. O le mea lea, o le mafuaʻaga autu o le mea taua o le maualuga lea o tulaga faʻavae o le faʻavae o le fola o le fola.

O lenei mea e fesoʻotaʻi ma gaioiga faʻasaga i tagata gaosi o loʻo faʻaitiitia ai le vevela, o le a faʻaititia ai le vevela. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e tuʻu saʻo i le avanoa, ae le o lalo.

Vai-vevela suia

Vai fola tupu

O mea e iloga i le tele o mea, o lea i luma o le o loʻo aʻafia ai le faamasinoga o faʻailoga tagata i le mea e sili ai ona lelei. O ia tapulaʻa e tatau ona i ai i le mea faʻapitoa.

Tekonolosi manaoga mo le mea e sui ai

Ona o le mea moni o le faʻapipiʻiina o le mea e galue ai o loʻo faia i lalo o le faʻamafanafanaga o le system "mafanafana fola", o le ai ai ni utaina taua (tele o seleselega ma le mamafa o le tino). O le tulaga lelei o avega uma i luga o le uati o vai mafanafana vai e tatau ona mataitu.

O tulaga lelei autu o le mea na suia mo vai mafanafana vai e aofia ai:

  1. O le lamolemole o le laualuga e mafai ai ona faʻagaioi ai le paipa elemene e aunoa ma le fefe i le faʻaleagaina poʻo le foliga mai o le au.
  2. Malosi maualuga, tetee i uta taua.
  3. Tetee i le suia o le suia ma le poto.
  4. Mo le gaosiga o se vaega o se vaega o fafo, ma atagia ai mea e tatau ona apalai.
  5. Faigofie o le faapipiiina galuega.
  6. Tetee i le le atuatuvale. O sea vaega o le a manaʻomia i le mea o loʻo tupu ai o isi o loʻo leaga ai le tauleʻole. Mo sina taimi, o le mea e tupu loloto o le a faʻatino o se papupuni ma puipui ai ou tuaoi mai lologa.
  7. Saogalemu siosiomaga. I lalo o le faʻamalosi o le tau o le vevela ma susuga susu, o mea e le tatau ona tuʻufaʻatasia vaega e lamatia i le soifua maloloina o tagata.

Ae paga lea, e i ai le laititi o mea ma tulaga maualuga faapitoa faapitoa faailoga ma maualalo tau.

Vai-vevela suia

Suia mo vai vai i totonu o le faletaele

Tusitusiga i luga o le autu: suamalie pepa i luga o le faapaologa: galueaina, o le itu taumatau

Sili ona lelei le filifiliga

Filifilia le mea na suia mo se fola mafanafana, muamua e tatau ona suʻesuʻeina e lona lelei ma le mafiafia. E le masalomia lava, e sili le filifilia o mea e sili le mafiafia ma le numera pito sili ona lelei o uiga lelei, aua o le aoga o nisi gaioiga e faʻamoemoeina lea.

O le tau o le sikuea mita o le maualuga o le sili-lelei o le a amata i le 70 rubles, ae e sili ona lelei le vevela o le fola vai. O le mea taua o le a faʻatinoina uma lava filifiliga, faʻamolemole vaʻai o ia lava e ona le manaʻo o le tele o uiga.

O meatotino autu o se maualuga-lelei galuega a le aoga:

  1. Faapolokiki.
  2. Le auai o le maualuga o le mafaufau.
  3. O le i ai o le manuia ma le susu.
  4. Maualuga le tetee i mafaufauga.
  5. Le i ai o le gafatia tomai.
  6. Faigofie ona faʻapipiʻi.
  7. Auai i le faʻavae o mea, teteʻe i le vevela o le tele o eseesega.

Vai-vevela suia

Faletaele suia

O le maualuga tulaga lelei ma mea talafeagai o mea na faia o le polystyrene osam. E tele lava le tausisia o le tulaga manaʻomia ma e masani ona fautuaina e tagata polofesa.

Atituries o le suia

I le taimi nei, tagata gaosi oloa ofoina ituaiga nei o le a suia i vai mafanafana vai:

  1. Polystyreen orm fala.
  2. Polypropylene manu.
  3. Maualuga le susu e tetee atu i le laupapa laupapa.
  4. Suia mo laumua.

E le manaʻomia le manatu o le faigofie tele po o minerale fulufulu e faʻaalia e le maualalo faʻailoga faʻailoga, talu ai sa masani ona faʻaaoga mo fafo o le vevela o le vevela. Ae ma le faʻaleleia o tekinolosi, gaosi gaosi oloa, o ana uiga faʻapitoa.

Seʻi oʻo i le taimi nei, e alualu i luma le polystandyrene faʻasino i mea sili ona lelei mo folasaga ua puʻeina, lea e tagofia ai paipa vevela. E mafua mai i le mea moni o le polystyrene o loʻo faʻaalia e le maualuga-lelei tapulaa ma tautua o se sili sili ona lelei. O mea e tetee i le siʻitia o avega, susu, vevela o le vevela ma isi faʻafitauli o loʻo tupu i le vaitaimi o le faʻaaogaina.

Ma, na amata ona fua mai e kamupani ni mea leaga vaitaʻele e faaauupegaina ma fale tifaga mo le kiping paipa. E faʻafaigofie le faʻaipoipoga ma le faʻapipiʻiina o galuega. Aemaise lava mo fale puipui e faʻapipiʻi mai se pepa foili.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e tu ma faʻavaveina le liliuga o fafie?

E apalai e alofa i fafo o le fausaga, lea e faʻateleina ai lona malosi faʻailo. O loʻo potopoto papatusi i totonu o le aotelega o faiga ma le lokaina o le spike-groove.

Vai-vevela suia

Suia mo vai vai i totonu o le faletaele

E mafai ona e mauaina i le faʻatauga o togafiti mai polystyrene o fum, o loʻo suia ai le faiʻai i luga o le 'aisa. O loʻo i ai i luga o le luga o fala i luga o fala i se mamao i lalo ifo o le lapoa o le paipa. Ona o foliga o faʻailoga pe a uma paipa i papatusi, e maua ai se fesoʻotaʻiga mautu.

Polypropylene ua suia o se uiga sili ona lelei. Mo latou faʻaaogaina i le mamanu o le fola mafanafana, o le gaosi oloa e tutusa lelei ma le faʻapitoa i se taimi faʻapitoa i le soʻotaga faʻapitoa mai lavsana ma lalagaina. Lea e mafai ai ona e mauaina ni oloa maualuga-malosi ma maualuga le atagia mai o ni faailoga. I fafo o fafo, o le tele o tagata gaosi oloa e mafai ona ulagia, e tusa ma le mea e mafai ona faʻapipiʻi ai le faʻapipiʻiina o paipa. Faʻapea foʻi, o laina faataʻuʻaliʻi, o fea mea e tatau ona tipiina ai le mea. Maualuga iloga i se seti ma se faigofie faʻapipiʻi ou te avatua se polypropylene maualuga lauiloa lauiloa.

E le gata i lea, o kamupani o Asia Asia o loo aliaʻe i faiga lelei "mafanafana malu", o Mattes i lalo o le pipio tausia. E faʻafaigofie ai le galuega i luga o le tuʻuina atu o paipa.

Talu ai nei, na amata faaaoga e tagata le tele o laupapa susu a o ia mea e sui ai le fola mafanafana. O le fausaga o le chipboard o loʻo aofia ai le paʻu, o loʻo fesoʻotaʻi e le faʻapipiʻiina o le maualuga o le mamafa ma le vevela. E faʻailoa mai ai le maualuga o le malosi o le faʻaiuga.

O loʻo i ai i se isi, o le faʻapotopotoga ma le masini faʻapitoa o le DSHetics o le DSPs o loʻo iai ni mea e tutusa ma vaega o le vaimoe o le vaimoe. E i ai foʻi ni tamalaau mo le paipa i le pipili ma le faʻaaogaina o faʻapipiʻi ma se PIN-Grove Lock sootaga.

O nisi tagata e manatu manatu o le mea e sili atu ona suia o le tutusa o mea tutusa o loʻo faʻaaogaina i le "mafanafana fola" faiga. Ae ia e iloa o le a e faʻatofuina le saoasaoa i luga o le fola mafanafana lea e naʻo le faʻaitiitia ai tau vevela i le faʻavae, faʻapea foi ma le potu vevela.

Mataupu i luga o le autu: Asb Cable: Decoding, Speciations

O le mea na tupu i lalo o le laumua, e faʻamoemoe foi mo le faʻamalieina o le fola o le fola i isi taimi e le sili atu nai lo le 2 mm. Ae o loʻo iai isi manaʻoga (le siʻitia o le faʻaeteete o le faʻavae o le faʻavae, mama, pupotini, ma isi mea).

Faasologa o le faʻapipiʻi galuega

Tuʻu le faʻalavelave i lalo o le fola vai mafanafana, e le mafai ona e feagai ai faʻafitauli. E faigofie lava le avanoa o ia mea, fausiaina le faila o le vaega. I lenei tulaga, e tatau ona vaʻavaʻaia le fusipaʻu faʻaaogaina faʻapipiʻi faʻapipiʻi, saunia le faʻavae maualuga.

Vai-vevela suia

Vai fola tupu i totonu o le taele

E tatau ona manatua o le au faamasino e tatau ona apalai i puipui o le tusa o le 5 cm. Pe a o le vai o totoe mai le paipa, o le a le loloto loloto. Afai e le lava le aoga o galuega a le mea, e le tatau ona faia se isi vaega faaopoopo o malae.

O le mea na suia ai le vanu o le vai o le a faʻaititia ai le tau o le vevela ma le eletise o le nofoaga nofomau ai, faʻaitiitia le fua faatatau o le faʻavae. O le a fausia se siosiomaga mafanafana ma malie, lea e taua tele pe a iai tamaiti i totonu o le fale.

I le faaiuga, e mafai ona tatou fai atu o le faʻamafanafana o le "mafanafana fola" na faia ai le ola o se tagata i le malulu masina. O le finauga e mafai ona faatinoina galuega autu o le nofomau, ua faʻateleina ai le lelei o le galuega, faʻaititia o tupe a le maloloina ma le tau o suauʻu. I Ile iuga, o loʻo atagia mai i le paketi o tupe a Tupe, o lona uiga e sili le faʻaaluina o tupe i le faʻapipiʻiina o se ata naʻo le tuʻuina atu i tagata poto faʻapitoa. I mea uma, o le a sili le faia muamua o galuega uma, fiafia i le faʻafitauli-faʻagaioiga o le tino.

Vai-vevela suia

Suia mo vai vai i totonu o le faletaele

Vai-vevela suia

Vai fola tupu i totonu o le taele

Vai-vevela suia

Suia mo vai vai i totonu o le faletaele

Vai-vevela suia

Faletaele suia

Vai-vevela suia

Filifiliga o le sui o le vai ofuvae i totonu o le faletaele

Vai-vevela suia

Vai fola tupu

Vai-vevela suia

Polythylene sui i lalo o le vai mafanafana i le faletaele

Faitau atili