Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

Anonim

Toeitiiti lava o tagata uma o le fanua palota, vave pe mulimuli ane, mafaufau i le fausiaina o le taele. I tua o mea uma, o le taele e le naʻo se potu fufulu, ae o se mea taua foi o le atunuʻu aso malolo. O le fausiaina o le "Thinkey" taele e mafai ona okaina mai polofesa mo se aotelega o le aofaʻi, pe taumafai e fausia se taʻele i ou lima.

Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

A uma ona faitau lenei tusitusiga, e mafai ona e filifilia se poloketi, aʻoaʻo le faʻasologa o le auala fausiaina, faʻafaigofie ma le au fai pisinisi faʻataʻitaʻiga mo lau falepunaʻi.

Poloketi

Ona o le faagasolo i le fauga, e manaʻomia le atiaʻeina o se poloketi a Banina. Ina ia faia lenei mea, e le manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o le tusiata, o se galuega faigofie e mafai ai ona atiaʻe ma i matou nei, talu ai ona tele polokalama komepiuta.

Mafaufau poʻo le a le tele o le taele o le a sili ona lelei mo lou aiga. O a nofoaga o le a i totonu o le taele. Mai mea e maua ai le faʻavae, puipui ma le taualuga, aua neʻi galo foi ia, e uiga i le tipi. O se mea taua i le mamanu o le nofoaga o le ponaivi ma le metotia o lona afi.

Lalo oe mafai ona e masani ai oe ma le lauiloa nonogatupe poloketi:

    Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Taele poloketi - 4x4 mita.
  • Taele poloketi - 4x6 mita.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Taele poloketi - 5x6 mita.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Taele poloketi - 6x3 mita.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Taele poloketi - 3x3 mita.

A uma ona e fuafuaina ma ituaiga ma fanua ma mea mo le taele, e tatau ona e faia se faatatauga o tupe alu.

Faavae

Mo le fausiaina o le taele, faʻaaoga le tele o ituaiga o faʻavae. Fuafua i le mamafa o puipui ma uiga o le eleele, o faavae o ituaiga nei ua gaosia:

    Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Faavae mai papatusi.
  • O le Polo o le aginalnar mo le u mumū puipui.
  • Faapipii faaputuga.
  • Faapitoa tuaoi.

A o faʻaalia le faʻataʻitaʻi, o le faʻavae ofoofogia o faʻavae ua toetoe lava o ituaiga uma o eleele, o le loto sipatai lea o le maota, faʻamalosia o le faʻamalosia.

Mo le gaosiga o se lipine faʻamalosia faʻavae mo le vai taele o le a manaʻomia:

  • Le fiafia.
  • Oneone.
  • Iliili.
  • Atriva.
  • Galuega.
  • Rubroroid.
  • Uaea.
  • Shovels.
  • Sima fefiloi.
  • Galueaina.
  • Siteki.
  • Meafaigaluega (Pulie, samala, roulette ma isi).

I le nofoaga na filifilia mo le fausiaina, faia le faʻailoga o le utu mo le lumanaʻi faʻavae. Mo faʻailoga faʻaaoga le gaioiga, faʻaloaloa i le va o le pine. Tate lautele lautele e faʻavae i luga o le mamafa o mea mo puipui. Mo se tasi-faleoloa taele o fafie poʻo piliki, lava le lava e fai ai le faʻamalosi o le 30-40 centimita. I le faʻatuina o le faʻailoga, fai mea nei:

  1. Taulai atu i le Masterup, Haul o se utu ma le loloto o le 50-80 centimita.
  2. Toilalo le pito i lalo o le utu ma faʻatumuina i le vai e faʻamama ai le eleele.
  3. Lafo le pito i lalo o le tala mo le susu.
  4. Tuu le utu e ala i le iliili e le tolu o lona loloto.
  5. Faapipiiina le galuega i pito o le utu.
  6. Fai se vaipuna-linoniala faʻatupe, mai le faʻamalosia o laʻua e fesoʻotaʻi ma se uaea.
  7. Faapipiiina le faamalosia faamalosi tino i totonu o le galuega.
  8. Faatasi ai ma le fesoasoani a fefiloi sima, fai se faʻaiuga fofo i vaega: tasi fasi sima i le vaega o le oneone ma lua vaega o le suli.
  9. Faʻatumu le Nofoaga e faʻatino ai, taumafai e puipuia le ea.
  10. Ina ua uma ona mago le sima, aveese le galuega.

Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

Ua saunia le Faavae mo le taele!

Puipui

O mea nei o loʻo faʻaogaina e fau ai puipui:

  • Laupapa laupapa laupapa.
  • Brica.
  • Laupapa.
  • Piliki.
  • Poloka mai le tele o fale palu (slag poloka, faʻapipiʻi sima, arbent ma isi i luga).

Talu ai o le fausiaina o le Bruis poʻo le taʻele taʻele o loʻo fai e sili ona lautele faʻamatalaina i luga o le initaneti, tatou mafaufau i le fausaga o se fa taele mai le pa o le 2x15 casehimita.

    Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  1. Fai le pito i lalo o loʻo pito i lalo, mo lenei, ave le faaputuga o le vaega o le 15x15 cm. Ma faʻapipiʻi i luga o le faʻavae, fesoʻotaʻi ma uʻamea faʻapitoa ma tulimanu. E i ai le isi auala e faʻafesoʻotaʻi ai pa, e ala i le inu i o latou pito o sulu, ma mulimuli ane ma le faʻaseʻe ma fao poʻo fao. O le faia o le laiga, aua le galo e tuu le vai i lalo o le pa puipui.
  2. Faʻapipiʻi le fata faʻapipiʻi mai le 5x10 vertisis. O le mamao i le va o fata e masani ona faia 50-60 cademita. Muamua, fuafua le tulaga o le faamalama ma faitotoʻa faitotoʻa ma faʻapipiʻi le fata lapisi.
  3. I le faʻagasologa o le galuega, faʻaleleia le le tumau o auala ua uma ona faʻapipiʻi fata ina ia latou le popole.
  4. Fai le pito i luga o le pito i luga, malosi i le pito o fata o fatu.
  5. O le faia o le faʻamau mulimuli o le pito i luga o le pito i luga, tausi le tulaga o fata faʻapipiʻi, siakiina o latou tulaga maualuga.
  6. Ia mautinoa e faʻamalosia uma le tulimanu o fesoʻotaʻiga ma maʻa faʻapitoa, o le a fesoasoani e aloese ai mai dea dadcass.
  7. Fai se lapotopoto tipi.
  8. I le maeʻa o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa, fai le pito i fafo o puipui o le puipui ma se koluse vaega o le 2x15 casetimita. Afai e te le manaʻo i le foliga o avanoa i le va o laupapa, ona fai lea o le paʻu - "flashes", tuʻu le pito i lalo o laupapa nita i luga o le laupapa. I foliga vaaia, o lenei metotia e pei o pa o puipui i lo tafaoga.
  9. Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  10. Laveai le taele mai fafo, alu i le faʻapipiʻiina o le teʻena. O le 'au po o minerale wol pepa faʻapipiʻi i luga o le faʻavae faʻavae faʻavae.
  11. I luga o le faʻalumaina, e manaʻomia le faʻapipiʻi o se vaega o le vasa papupuni o loʻo faʻapipiʻiina i le stitsical racks ma le manifinifi o itulagi.
  12. Ina ua uma ona faʻapipiʻiina le SPARIZODAN, fai le pito i totonu o le taʻele i totonu ma laupapa laupapa.
  13. Vevela le ulutala e ala i le faʻatuina i luga o le pito i totonu o le pito i totonu o le tele o le poporola o le tagata. Tipi le faʻavae mai fafo, o laupepa patele.

Manatua o le gaosiga ma le faʻaleleia o le faʻalupega e mafai foʻi ona faia pe a maeʻa le mauga o le taualuga.

Taualuga

O le taualuga mo ofu o ofu taele e tolu ituaiga:

  • Nofofua.
  • Faaluaina.
  • Faigata - e aofia ai le fa ma sili atu lapotopoto.

E masani lava mo taele faʻaaoga le muamua lua filifiliga. Sei o tatou vaʻavaʻai i le va o le taualuga o le taualuga e ufiufi i uʻamea 'au:

Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

O le gaosiga o le taualuga amata i le faʻapipiʻi - Maouerlat. I tulaga o le faʻavaʻa puipui, o le matafaioi a le marerlat e faia ai le pito i luga o stroke.

  1. Faapipiiina le faaupuga tu i luga o le vaega.
  2. Faʻafesoʻotaʻi fata e faʻaaoga ai taʻavale ma mimiti.
  3. Faʻapipiʻi le Rafter vae e ala i le faʻapipiʻiina o latou i Maouerlat, tamoe ma faʻafesoʻotaʻi le pito i luga pito i luga. O le mamao i le va o le late e tatau ona 50-60 cademita.
  4. Faʻapipiʻi uʻamea uʻamea.
  5. Tipi le pito i luma ma laupapa laupapa po o lau uʻamea.

Mo nisi faʻaaliga vaaia ma le taualuga mauga, o loʻo faʻaalia ai le ata:

Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

O ituaiga uma o taualuga elemene o lo o lisiina:

Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

Faamolemole ia matau o le le ifo o le mea e te avea ai le root slope, o le tele o le kiona uta o le a tatau ona i ai le kiona. Faʻapea foʻi, o le laʻititi o le taualuga e mafai ona oʻo ai i vai mativa vai ma isi.

Fola

Fola mamanu e faalagolago i le ituaiga o potu. I totonu o le potu o le potu, o fola masani o fola e gaosia. I le Waxing ma Steam potu, o fola e fai mai i le lua tulaga:

  • O le tulaga muamua e faia o sima, e iai le migao agai i le pu o le tino.
  • O le tulaga lona lua o le fogafale lanu viople o laupapa ma avanoa mo le up up u vai vai.

Afai e te manaʻo e fai le fola maʻa poʻo le tataʻai, ona latou fetaui lea i le tulaga muamua i lalo o le malifa i le pupuʻu pu.

Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

Ina ia mafai ona faia le sima ma alavai i totonu o le taele e te manaʻomia:

  1. I le ogatotonu o le Steam ma susu, faapipiiina palasitika paipa ma le lapoa o le 5-10 centimita ma le fanua i le pito i le iuga. Paiko e tatau ona ui atu i le auala e ala i le faʻavae ma fesoʻotaʻi i le swoge system.
  2. Tuu le vaega o mea toto.
  3. I le itu atoa o potu, sasaa se fatufatu o le 10-15 centimeters mafiafia.
  4. Fai se faʻaiuga o le fofo ma faʻatumu le fola ma le stare slope ua faʻaseʻe i luga o le paipa.
  5. Toe tuʻu le ata i le alavai o lapisi i le pusa.

Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

I le vaega lona lua, o fola laupapa e faia:

  1. Faʻapipiʻi laupapa laupapa i potu uma. Mamao i le va o lags faia 30-40 Cametimeters. A o le lag, e mafai ona e faʻaaogaina pa ma le kolosi vaega o le 3x5 cm. Pe 4x6 cm.
  2. I luga o le lasi, latalata i le laupapa ma le kolosi vaega 2x15 cm. Pe 5x20 cm.
  3. I totonu o potu, lea e manatu ai le suavai, tuu avanoa i le va o laupapa i 0.5-1 cm.

Aua neʻi galo, aʻo leʻi faʻapipiʻi laupapa laupapa, ma taulimaina uma le vaega o le i ai mo fafie. Tausimu o fola, matau e tatau ona maualuga atu, pe i le maualuga o le pito i tua o le faavae.

Polo

O le Boiler Boiler faʻataʻitaʻiga o le a faʻalagolago tele i au tomai faaletagata ma suauu o le a e faʻaaogaina mo le tafea. Afai e te iloa pe faʻafefea ona faʻaaogaina le aofia ai, ona mafai ai lea ona avea ma biei faigofie mai le mafiafia o le mafiafia. Afai e te fiafia i le sili sili ona alualu i luma colas i luga o le kesi poʻo le eletise, e mafai ona faʻatauina i totonu o kamupani faʻapitoa.

O le poleri i le potu Steam o loʻo faʻapipiʻiina i se auala e utaina ai le potu e faʻapipiʻi ai ma le suauu, sa faia pe mai le auala, pe mai le potu malolo (muamua bocker). O le punou lava, mo le mafuaʻaga o le saogalemu o afi, o loʻo i le 10-15 sene ata mai i puipui lata ane. O puipui i luga o le maualuga o le boiler ua tapunia ma uʻamea ie. O se faaiuga fiafia o le a faia ai le piliki bloor, oe sili ona faʻaitiitia ai le taimi o le malu ma malu puipuia o pa mai le afi.

O le faʻatulagaina o le sipine mo le boioler, e mafaufau faapitoa i le nofoaga e fesoʻotaʻi ai le paipa i le taualuga. Pu mo chimney, e tatau ona faʻaesea ma le faʻatagana. Matau foʻi i le nofoaga o loʻo alu ai le paipa paipa i le taualuga. E masani lava, o lenei nofoaga e faʻamalosia i le gogola, ina ia e faʻamamaina ma le faʻaeteete. Lalo o filifiliga mo Boilers mo le taele:

    Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Faleaiga uʻamea faleʻaiga.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • O le kesi po o le ponaivi.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Eletise Polo.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Boiler i luga o suauu malosi.

Taele fuafuaga

Ina ua maeʻa le sana, e manaʻomia le faʻauma

    Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Alu i le taele o loʻo avanoa i luga o le upega tafailagi - eletise, seʻe, pipiʻi.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Tuu i totonu o le magoto o le magoto, fale o le taʻele, moli mafanafana, meaalofa uila moʻi.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Faauma puipui ma le tele o pa ma faia ai fata.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Faʻatau laupapa laupapa, Hayk, pakete ma paʻu.

I le maeʻa ai o le faʻatulagaina, e mafai ona e valaʻaulia le saogalemu, lulu i lou lava taele!

Oabban Fonotaga Faatonuga mo le foai atu e aunoa ma le faavae, e mafai foi ona e vaai atu i le vitio:

Filifiliga mo le matagofie ma le le masani ai taele

Faama faʻaopopo foi i manatu masani ma faʻataʻitaʻiga mo le taele, e tele auala e tele ai fofo. Lalo o le a tatou avatua ata o le sili ona le masani ai le vai taele:

    Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Ole vai malulu ole "login", fausia i luga o se taavale toso.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Taele i se uaina ua ufitia paepae.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Taele o fagu palasitika.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • O le taele toso, fauina sao i le eleele.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Taele faʻatulaga i totonu o le uʻamea uʻamea.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Vaomatua taele mai i luga o ogalaau ogalaau.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Aulelei Oana Sauna.
  • Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

  • Taele o le laupapa le-tulimanu.

I le faaiuga o le tusitusiga ou te manaʻo e faʻamanatu ia te oe o le faʻamafanafana o le taele e fesoʻotaʻi ma afi ma maualuga vevela. O le mea lea, fauina se piliki taele, pilipo, sitiblock po o laupapa, gauai tele i le saogalemu o afi. O lenei lapataiga na afaina ai foi le eletise eletise eletise, aua o le le manava i totonu o le taele o le osofaʻiga o le ea ma le lamatia o le mana gred ua matua tele.

Fausia se taele ma ou lava lima (tulaga)

Matou te faʻamoemoe o le faitau o le matou tala o le a tuleia oe i luga o se tutoʻatasi o le taʻele!

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui mo Misswall: Filifiliga ma faʻapipiʻi o faʻavaʻa

Faitau atili