Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

Anonim

O le vaega mulimuli o le toe faaleleia - faʻapipiʻi o le AM ​​INGYING, o se tasi o le sili ona faʻamoemoe o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia o le faasalaga mai le mea ma le toe faʻafouga o le fale fou i se fale fou i se fale fou i se fale fou

Plunthes i le faletaele - Dorsont elemene po o le sili ona manaʻomia

E le tatau ona manatu i le faletaele i le faletaele. Talu ai o le vaega sili ona lelei i totonu o le fale i luga o paipa, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia ma faʻapitoa faʻapitoa tulafono.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻafaluga ma le fola i le folo, e mafai ona faʻaititia le maualuga o le le gaoia, taofia le solomuli o le faʻaleaga i le fale atoa, teuteuina ai le foliga mai o ituaiga uma o funganing.

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

I luga o le fola i totonu o le faletaele

Ina ia aveesea slots tele i le va o le faletaele ma le puipui, pe afai o se aofaiga tele o le vai e mafai ona tupu, fatuina o faalavelave faafuasei, faapitoa plinths gaosia mai i mea eseese o loo tuuina atu. O filifiliga sili ona taʻutaʻua e aofia ai se sima o le taʻele mo le taele, o ai le ata e mafai ona vaʻaia i totonu o le Gamea o la matou 'upega tafaʻilagi.

O mea na faʻamanuiaina a latou galuega autu, ma tapunia ai nofoaga vaivai tele o soʻo se ituaiga o le taele, ma tausi se ata matagofie, ma le faʻasaʻoina o puipui ma le fola, e mafai ona faia faamafanafanaga faapitoa i le ea ea.

Aisea e sili atu ai cermicics

Ceramic Sinanths e sili atu taugata nai lo oloa faia mai isi mea, ae latou te le manaʻomia le sui e le mafai ona paʻi atu i le isi sefulu tausaga. O oloa mai i kuata faʻapelepele i itu uma e sili atu nai lo ituaiga o palasitika ma foliga mautu ma sili atu.

I totonu o le le lelei o le le mautonu o moega moega mai cheammics

  • malosi;
  • tumau;
  • teteʻe atu i masini masini ma vailaʻau faʻaleagaina ma vevela mataua;
  • vevela tetee;
  • saogalemu siosiomaga.

Auala e Filifiliina ai se Lata o le Lapataiga i le Tafafao

I le tele o oloa o oloa mo le toe faaleleia, filifili se cerammic plthin mo le taele e faigata tele ma vevesi. Aua neʻi maimauina le taimi i le le aoga o le a fesoasoani i le matou 'upega tafaʻilagi lea e mafai ona e filifilia ni oloa e sili ona talafeagai mo le tele o mataupu, pepa ma le lanu. E sili le faʻatau atu o le vaʻalele o le vaalele, fola ma le taualuga i le faletaele ma 'olo ma fetaiaʻi. Faia o le faletaele i se vaega, e le manaʻomia le mauaina atoa le saoasaoa o le lanu o le taʻele o le taʻele ma le faʻapipiʻi. O le faletaele i le Mediterranean style o le a foliga matagofie pe a paʻepaʻe le taele o le taele o le lanumoana poʻo le lanu o le sami galu. Taele i lanu lanumoana foliga foliga sili ma paʻepaʻe upu. Leai se tamai faletaele, na laina i le kofe fulufulu ma le susu, ma le susu o le paolo o le paolo. Tele o mea mamanu, ma e leai se mea e taofia ai le finagalo o manatunatuga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fufulu le faʻamama i totonu o le fufuluina masini

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

PLONTOL MALOSI

CERAMIC PROVIV e mafai ona faʻapipiʻi ma isi taele, ae ese mai le taamilosaga o loʻo manaʻomia e filifili sili atu fetuʻutuʻu.

I le maamolu

Matua mautinoa lava saili mo faʻafitauli o tuaoi mai le maamora ma puaa panisina, o le tau o le taimi muamua e foliga maualuga, maualuga ma le malosi o le sui o ia mea e manaʻomia ai le suia o isi oloa. i le ono masina uma. O le maʻa manaia, teuteuina ai ma le tuaoi maaleale, e foliga mai e sili atu le manumalo, ae e le o avanoa o se mea taugata mo tagata uma ma e le talafeagai ma le le talafeagai le faletaele.

Faapipiiina o chramic preth

Pinlets mai Cermics e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o se faʻapitoa fusifusi kelu poʻo le sami e tasi ma le faaputuga o le fola pe maeʻa le pa. E i ai le tekonolosi mo faʻapipiʻi tuaoi o tuaoi i luga o se mauga falai, ae o se gaioiga faigata ma taimi e manaʻomia e manaʻomia ai le tele o tulaga. E manaʻomia le faia o fua a o le i amataina galuega. Afai e manaʻomia le oloa e tipi, e sili atu le faʻaaogaina o se ata vaʻaia ma le taimane tisiki ma se tamai paolo, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le gesez ma ausia le gesez ma maua se mea mama ma maua ai le mama ma e maua ai le mama ma maua ai se mama ma maua ai se mama ma maua ai le mama ma maua ai se solo ma ua oti.

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

PLOV i le faletaele chramic

Faapipiiina o loʻo faia i le tele o tulaga e mafai ona aʻoaʻoina i luga o le vitio i luga o la upega tafaʻilagi:

  • Muamua, e tatau ona mama ma faalumaina le ava malosi, Acene po o se isi lava tali o lo o tu ai le chitac plann;
  • Faʻatumu le Galu i le va o le faletaele ma le puipui ma se taligalu poʻo se sili-sili, e tusa ai ma le spalatou le nofoaga le lelei;
  • Saunia le kulimi, auasepi o se vaega i luga o le mea e tupu ai le vai o le ai ai i le vai, ona tuʻu ai lea o le oloa i le preteon ma fetaomi atu;
  • nai lo le tulusi kusi, e mafai ona e faʻaaogaina fagotaga vai;
  • O le masini faʻatutu a latou mea, o le mea e toe faʻataʻoto ai, e tatau ona faʻasolo i le nofoaga mulimuli;
  • O le aso na sosoʻo ai, e manaʻomia ai le tapunia o lea femala ma silika a seleni;
  • E mafai ona e faʻaogaina le faletaele i le ao poʻo se lua, pe a mate mea uma.

Ina ua maeʻa le pito o le pito o le tuaoi o le taʻele ma paso elemene, e mafai ona e faʻaaogaina le tutusa o le taʻele tutusa i le faletaele i le fola.

Auala e Filifiliina ai se Plansi Poomboard mo le taele

O le palasitika o le taʻele vai - o le faʻagasologa e le faigata atu nai lo le faʻapipiʻiina o aliʻi sili, ma o le a taugofie tele. Malamalama Malosi Papatusi oloa, o le faʻatuatuaina o le faʻagaioiga o le faʻagaioiga, e iloga i le maualuga o lagona, lelei ma naunautaiga lelei e aunoa ma ni faʻamoemoega "seʻia oʻo i le isi toe faʻaleleia" O le palasitika o loʻo i lalo o le faʻafitauli o le maualuga o le vevela o le vevela, e faigofie lava ona latou tipi, ma ua latou aulelei lelei ma matagofie. Filifilia PASSINDID Suafa, e sili atu le nofo i luga o oloa o lanu eseese, aua paʻepaʻe i nai masina o le samasama lea o le a samasama ai. I le taimi lava e tasi e mafai ona e faʻapipiʻiina le palasitika i le faletaele i luga o le fola.

Tusitusiga i luga o le autu: manoa mo ie pupuni - faigofie sili cornice

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

Ceramic pluth i le faletaele

O ituaiga o palakalafa palasitika

PASCIC PLONTOL - o se PVC-DICK PROPTP, e mafai ona maeʻa i nofoaga o fesoʻotaʻiga ma se faletaele ma le mimigi lima o le pa. E lua ituaiga o ia oloa e gaosia - o le masani ai ma le fiafia tele, lea e mafai ona faʻatu i luga o puipui ma ia, lea e manaʻomia ai le suia Ina ia aveese le faaputuga i luga o le faletaele, ma o lenei e le o fesoasoani faʻapitoa e le faia e aunoa ma se faʻaleagaina o le omea.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi palasitika

Ae le i faʻapipiʻiina le tuaoi mai le PVC e mulimuli mai:

  • Faatino mea fuaina ma faʻamamaluina lelei le peʻa i luga o le umi o le umi;
  • O le tumutumu o le taele ma se vaega o le puipui ma se lipine taaloga ma se faigofie e aveese ai toese o toefa o le kulu;
  • e tapuni le mauga o le mauga e lautele, o le sami vaapiapi sloud i le va o le puipui ma le faletaele, aveese le tele o le laualuga ma le sipala ma fasi luga;
  • Manino ma Matua Acetone, Technol AcCol Bread, Poʻo le mea o le a tu ai le tuaoi.

Ina ua maeʻa, e mafai ona e faʻatupuina le faʻapipiʻi o le oloa, mo le mea e tatau ai:

  • Aveese le tui puipuia pe a fai o le tuaoi e faaauupegaina ma le sili ona teuteuina i luga;
  • Tuu i luga o le nofoaga filifilia ma fetaomi.

Mo le PLOVENS e aunoa ma le faʻapipiʻi o luga, o le sicone glue poʻo fao faʻaʻaisa e tatau ona faʻaaogaina. Ina ua uma ona mago le kulimi, e mafai ona e aveese le lipine vali, aveese ma le faaeteete le solosolom ese mai puipui ma le taele toe totoa o le kelisi.

Na maeʻa le ogavae o le taele, e tatau ona e faʻapipiʻiina le vai i le faletaele i luga o le fola - o se elemene, e le itiiti le taua o le susuga o le potu. E sili atu le filifilia o mea uma i se tasi sitaili - O le sima o le vai o le vai o le a fesoʻotaʻi atoatoa ma conmic pyintia i luga o le fola i le tino lanu i le tino lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i le tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu i se tasi lanu lanu.

Auala e Filifiliina ai se PLONTON MO LE TOTO

A maeʻa ona faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina o le faʻaseʻe o le faʻaʻele, e tatau ona oʻo atu i le faʻapipiʻiina o le taualuga o ato. Afai ou te matua manaʻo, e mafai ona e faʻaogaina le Cermic Piranty i le taualuga mo le faletaele, ae mafai i lalo o le gaioiga o le afu ma le susu, o le a vave tipi ese ma pa'ū i luga o le ulu i se tasi mai le aiga mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga mai le aiga mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga mai le aiga i se tasi mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai le aiga mai aiga i se tasi mai le aiga mai le aiga mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga i se tasi mai le aiga E saogalemu le sailia o se oloa mai polysurethane o le foma poʻo le fomflast, mamanuina ma lanu tutusa ma le foloa curb ma oona o le taele. O Foam ma Polyarethane Freat Bakuts e iloga i le tau maualalo, faigofie o le faʻapipiʻiina ma le faʻalelei atili. Faʻafetai i taumafaiga o tagata gaosi oloa, o le faʻauiga o ato o le lautele lautele o avanoa o loʻo avanoa - e mafai ona e teuteuina le pa o le strieces frescoes fou.

Tusitusiga i luga o le autu: Ata puipui o le natura o le natura i totonu (49 ata)

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

Batutte i luga o le taualuga i totonu o le faletaele

Auala e Filifiliina ai se Filth mo le le masani ai

I tausaga talu ai nei, o le lauiloa o faʻatasiga maualuluga ma taʻamilosaga na vave ona televave, lea e faigata tele ona faʻasaʻoina ai ia nofoaga. I ia mataupu, filifili polyarethane fetuutuunai pronta mo laupapa i le faletaele, ma o lea e mafai ai ona e siaki i totonu i se tulaga ese. Ina ia faʻauma se taʻele o se pepa le masani ai, e fautuaina ai le faʻaaogaina o se lipine o ia lava poʻo le lipine lipine, ae o le a tatau ona suia mai le taimi i lea taimi. Ina ia mafai ona avea se mea sili atu, e manaʻomia le usitaʻia o tulafono pe a faʻapipiʻi:

  • Manino, degrease ma faʻamago ma le ma le faʻaeteete le fausiaina o le puipui laufanua laufanua puipui ma le taele;
  • O loʻo taʻe le pito o le pito o le pito i luga o le auala i luga o le pito i luga, ona le suia ai le lisi;
  • I tulimanu, o le Popoper e tatau ona punou lemu, ona fasi lea;
  • O loʻo pipii solo le lipine, e manaʻomia le faʻamalieina ma le solo susu e puipuia ai le faʻavae o le ea ma 'inop
  • I totonu o nai itula pe a maeʻa le totogi, e le mafai ona faʻaaoga le faletaele.

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

I le faletaele i le ogatotonu

I luga o la matou 'upega tafaʻilagi e mafai ona e masani ai ia te oe i le tele o ituaiga o fale, e aofia ai ma le palasitika ma palasitika pltain mo le toe faʻaleleia o le susu ma le faʻauma .

Tomai tuaoi

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

I le faletaele i le ogatotonu

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

Batutte i luga o le taualuga i totonu o le faletaele

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

Batutte i luga o le taualuga i totonu o le faletaele

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

I le faletaele

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

PLOV i le faletaele chramic

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

Ceramic pluth i le faletaele

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

PLONTOL MALOSI

Taele Preʻai: Filifiliga ma faʻapipiʻi

I luga o le fola i totonu o le faletaele

Faitau atili