O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Anonim

O taimi nei o le fola mafanafana o le fola mafanafana i lalo o le nonoa i ai le tele o foliga lelei, o le mea sili ona taua o le toniga o le vevela tafe i le itu o le potu. E ese mai le mamanuina o mea vai vai, ae tele lava, o le u vai, lea e faagasolo sao i le sima. E taua tele pe a faʻapipiʻi le faʻatulagaina o le faʻatulagaina i le faʻaeteete i le faʻasologa o galuega.

O nisi e talitonu na faia le fola i lalo o le fola mafanafana ma o latou lava lima o loʻo faigata tele, peitaʻi o le mea moni o lenei gaioiga e faigofie ona maua i se fale. O le poto masani a le au faipisinisi o loʻo fautuaina ai le faʻapipiʻiina o ni vaega faʻapitoa o se vaega o le tosoina e tuʻuina atu ai le sili atu. Tele taimi e masani ai, o le tuʻufaʻatasiga o le M300 o loʻo faʻaaogaina mo le faʻapipiʻi, o loʻo faia i le oneone. E le o le leaga foi mo le tali, e aofia ai vaega nei:

  • e le maualalo le sima (brand i lalo ifo o le m400);
  • oneone (maualuga le vaega o le 0.8 mm);
  • plactizer (i le fua faatatau o le 1 l i le 100 kg o le sima);
  • vai malulu.

O se ata faapena e sili ona lauiloa ma e le manaʻomia ni tau mataʻutia. I le fale gaosi o le paluga, e te manaʻomia e mataitu ma le totoʻa ina ia le maua ai le tele o le vai ma e leai ni lumpsm tauagavale. O le tuʻufaʻatasiga o se kuka lelei e pei o le mafiafia o le paluga mafiafia ma teisi ua malepe ai luga o luga. E fautuaina le faʻaaogaina o le faʻamalosi o le tapenaga mo le tasi ma le afa itula, ma ia manatua o le fola i totonu o le potu e tatau ona faʻamafanafana i tua, ae leʻo ni vaega mo ni nai aso.

Sauniuniga o le Faavae

A o le i amataina galuega, e manaʻomia le faia o tulaga talafeagai i totonu o le potu ma saunia le foloa luga. O le potu malolo e tatau ona i totonu o le 5-25 tikeri. O lapisi ma le pefu mai le fola e tatau ona aveese e se pa puipui, faʻaopopo, e le gata i lea, o le faʻavae e tatau ona faʻamamaina ese mai fasi fasi fasi.

A maeʻa lena mea, e manaʻomia le faʻatinoina o le muamua o le faʻavae ma faia uma slots ma tulaga faʻapitoa. Tele muamua-faʻatulagaina o se faaputugapalu faʻafuaseʻi poʻo se faʻaseʻe, ae e le mafai ona faia pe a fai o tatou le polethylein ata tifaga, o loʻo faʻatoilaloina le tele mai le soona susu.

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Vai o le vai o fola i totonu o le vai taele fai oe lava

O le laualuga i lalo o le lumanaʻi o loʻoeina e tatau ona matua lamolemole. O le laina pito i luga o loʻo tuu i le liliʻuga o se maea poʻo le hydrom, ma le faʻailoga e tatau ona faʻatino i le taimi atoa. Muamua, latou faʻataʻitaʻi i luga o puipui, ona tuʻu lea i le maea ina ia avea ma tulaga faʻa-le-eseese mo vai mafanafana ua tupu i luga o le fola mo vai mafanafana e oso ai le vai mafanafana. uma le faatumu.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona filifili ma tuʻufaʻatasia tauaso i luga o le faapaologa

Sima clore mafiafia

Fautuaina tapulaʻa o le mafiafia o le fusi mo se faʻamafanafana mafanafana i lalo o le faaputuga ono e eseese i le laina o le 5-10 mm. E tusa ai ma tulafono, e tuu i luga o le vai vai. Afai o le foloa i totonu o le potu o le le mautonu pe i ai le taua tele, o le maualuga o le scred e mafai ona sili atu tele ma i nisi mataupu e sili atu i le 20 cm. Peitai, e sili ona lelei Faʻamatalaga uma o faʻasaʻoga talafeagai: Foliga mai ia manatua e sili atu le tele o aʻoaʻoga i lenei mataupu e ono faia ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

Mo nisi faʻamalosi faamalosi, o le puʻeina o loʻo faʻaaogaina uamea faʻamalosiina grid poʻo fibrovolok. O le fiber ata e taʻua o le polymer fiber ma le aofia ai manifinifi polypropylene fibers. O lenei mea e matua tumau. I le faʻamalosia, o loʻo tufatufaina atu e ala i le faʻapipiʻi o se toniga e mafai ai. Aafiaga Matua Fautuaina Faaaogaina FOBROVOOOKOK I LE MAFAI ONA O LE TOFOAGA O LE MUAMUA MUAMUA Ua faamalieina.

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

System mafanafana fola i lalo o le fusiua

O le Sese e tuu i luga o se vaega o le vevela o le vevela, o se taunuuga o le faia o le galuega o le vevela ua le mautonu. E tusa ai ma tulaga faʻapitoa, o lona maualuga e tutusa ma le averesi o le tau i le va o le laʻititi ma le tele mamao mai le fola i luga o le tulaga ua faʻailogaina o le tulaga ua faʻailogaina

O le mafiafia o le sima o le sima o loʻo i ai le taua tele i le taimi o le faʻamamaina o le faʻamamaina ma lona tulaga atoatoa. O tagata faʻapitoa ua faʻamamafaina o le faʻatumuina o le vai mafanafana vai e aofia ai le maeʻa o nei sauniuniga o le faʻavae, o le iʻuga o le mea e tatau ona o gatasi.

Faʻafefea ona fai se sima vitio vitio

Tekonolosi sitaili naeina i luga o le mafanafana fola laupapa

O le amataga o le galuega, o le sauniaina o faʻavae i luga o le fanua o le 40 sikuea mita tatau ona vaeluaina. m. O le numera o laufanua faalagolago i le potu o le potu ma lona foliga foliga. O le mea o le a faaalia ai e le fanua le mea e tatau ona tamoe ai le fusi, lea o le a tauia ai le vevela o le vevela. E tatau ona faʻatumuina i latou i mea o loʻo i ai i le taimi o le faʻamamalu o vai i totonu o le system latou te leʻi taʻe mai le faʻalauteleina poʻo le vevela vevela. O luga o le tutusa o le a le faʻateʻaina ma le fafagaina o matapule o le vevela o le vai. Ia o tupua e faʻateʻia faʻateʻi o latou, ua puipuia i latou i le va o tautua masoa ma uʻamea faʻapitoa lima.

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Vai fola i totonu o le faletaele ma o latou lava lima, sauniuni mo le fao

O le isi laasaga i le faʻapipiʻiina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le tuʻuina o le tagi a le tagi. E taua le manatua o le taulaipe mo tulaga faʻapitoa e fautuaina e faʻatino uma 10 cm soʻo se pa, ae le o le ogatotonu o le potu. Lata o le faitotoʻa ma faʻamalama matala, o le sitepu e mafai ona faʻaopopoina i le 12 cm. O le matasele, o le umi e le fautuaina.

Mataupu i luga o le autu: faamatalaga ma filifiliga o le fala mo se tamaititi toe tolotolo

O le faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasiga e mafai ona tutusa tutusa ma luga o se polokalame sipela. O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le laina paipa i le ituaiga o se gata. E tatau ona iloa o le amataga o lenei gata o le vevela o le sili lea. O lenei metotia o le faʻapipiʻi e sili ona fetaui mo potu laiti. O le faʻatulagaina o le cootur o le faʻafefete tutusa ma le potu atoa, talu ai o le vevela ma toe foʻi mai i le paipa sui ma le tasi. I potu tele e sili atu le lelei o se fola mafanafana ma se metotia spiral.

O le aoina o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le puipui latalata i le laufanua o le fola ma tuu i le mauga o le kapeneta. Totonu o lenei Kapeneta, o le autu vevela punavai e talafeagai ma tapuni paipa. O se paipa ma le vai vevela ma se paipa toe foʻi, o le mea mulimuli lea o le a mulimuli ane fesoʻotaʻi i le aoina, sau foi i le kapoti. O le limutaga lio o loʻo tuʻuina atu foi, aia le faaauauina o gaioiga mafanafana o vai mafanafana i luga o le Crite of Crictie.

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Feoaʻi i lalo o le vai mafanafana i le faletaele

Taitasi papa e tatau ona faʻauʻuina ma le taofi o le alatoto ua mamanuina e vavae ese ai le mafanafana o le foloa le tino mai le aotelega o le utu. E fesoʻotaʻi le Leoleo i se tasi o nei alatoto.

I le isi tulaga o le teuteuga o le vai fola, e tatau ai le i ai le suavai le mafanafana o luga uma luga. O le faia o lenei mea, faʻaaoga se masani masani polythylene ata poʻo almininum vil. Afai e fuafua e faʻatau mai se faʻapitoa ni vaifofo mo le vevela o le tino, i le tasi itu o loʻo faʻapipiʻi ai le ata mai le Aluminum, o le a le manaʻomia nisi susu.

Ae e te leʻi mafaufau ma faʻafefea ona faʻasaʻoina le fola vai mafanafana, e manaʻomia le tuʻuina o se maʻa o le ulaula o le potu. O le faia o lenei mea, i luga o puipui taʻitasi faʻapipiʻi i le amataga o lipine, o le tofiga o le faʻatuina o le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o le vevela o le vevela. Ina ua maeʻa le vevela o le vevela, o le fiber optic poʻo le faʻamalosia o le Grid o loʻo tumau i luga o le (o le uʻamea o le 10x10 cm e sili ona talafeagai, faia o le uaea o le 3 mm). Luga o le pito i luga o le faʻamalosi tino, o le faʻapipiʻi o fasi fasi ma palasitika tubes faʻapipiʻi.

O le taʻamilosaga o loʻo taʻua o se seti o nofoaga faʻapitoa o loʻo i ai. I nei masini ua tuuina paipa, e tatau ona malupuipuia. I tulaga vavae i luga o laina motumotu, soʻo se mea e faʻapipiʻi ai. A maeʻa lena mea, e manaʻomia le taofi ai o le faʻamaufaʻailoga ma le faʻaleagaina, ma e mafai ona e amata galue ma le sima.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola i lalo o le laumua

Suavai ile tino, ina ua tatau ona i lalo o le galue galue. Afai i le taimi lenei o le a le suia le mamafa i soʻo se auala, o le a manatu o le faʻailoga o le masani masani gaioiga faʻagaioia.

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Feoaʻi i lalo o le system "faʻamafanafana vai"

O le penisione o le galuega o le galuega o le faatumuina o le faiga o sima. O paipa paipa paipa e oʻo i le potu atoa ma faʻamaapeina atoa ai le alatele. O le mafiafia o le fola mafanafana e le tatau ona sili atu ma le 7 cm. Mo se fofo, e le fautuaina e tagata poto faapitoa le faʻaaogaina o le sima, o lona faʻailoga e le maualalo nai lo M300. E taua le manatua atoʻa atu ai i luma o le faʻatumu, e tatau i le faiga e tatau ona faʻatumuina i le vai ma aumai i totonu o le tulaga faigaluega.

Sasaa le mafanafana o le fola ma le oneone-sima sima e tatau i se vai vevela vevela. Na aʻoaʻoina tagata matutua i le taimi o le liligiina e sasaa ai le uamea rod i le uamea rod na o se fofo: O lea e faigofie ona aloese ai mai le ea.

Ua avea ma tulafono o tulafono

O le iʻuga, o le faʻaeteete tele i taimi uma e masani ona maeʻa ona faʻatumuina le faʻatumu o le ata, ua maeʻa le faʻaipoipoga. Mo le muamua sefulu tausaga, o le fao e tatau ona ogatasi 2-3 taimi i le aso. O lenei fofo e mafai ona ausia lona alafua sili i le naʻo le masina, ma e faʻaaoga le vai ia faʻapupula atili ai le mafuaʻaga. E mafai le tuʻuina atu o se faʻalavelave ma se auala masani pe a uma ona lava le faʻamau. Ina ua mavae aso e tolu, e mafai ona e aveese mea mamana, ma le loloto o le ola o totoe mai ia mea, ia mamaluina o le fofo fou.

O le a mafai ona faʻataʻitaʻi i luga o le pulou tino e leai se taimi i le masina: I le taimi lenei o loʻo faʻamamaina le vaifofo atoa. Ia o le scred e le palu, o le vevela i totonu o le polokalama e fautuaina e siitia faasolosolo.

A maeʻa ona fesuiaʻi i luga o le system, e mafai ona e agaʻi i le tuʻusaʻo o le fola. E taua tele aʻo leʻi amataina le taʻele, faʻatali mo le sima e faʻamago atoa. I le ogatotonu o le faʻamamaina atoa o le sima o le sima o le sima, e mafai ona aapa atu i le masina pe a maeʻa le faʻatumu. Ina ia faʻapipiʻi le faaputuga i luga o le fola mafanafana o le fola, ua lava lea e faʻaaoga ai se mea faʻapitoa meafaigaluega.

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Vai fola i totonu o le faletaele ma o latou lava lima, sauniuni mo le fao

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Vai o le vai o fola i totonu o le vai taele fai oe lava

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Vai foloa o lo o taoto ai i totonu o le taele mai le a i le z

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Feoaʻi i lalo o le system "faʻamafanafana vai"

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

System mafanafana fola i lalo o le fusiua

O le mafiafia o le fao mo vai i lalo ole vai: Faʻafefea ona sasaa vai mafanafana ma ou lava lima

Feoaʻi i lalo o le vai mafanafana i le faletaele

Faitau atili