Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Anonim

E tele mea tautupe o loʻo faʻaalu i luga o le mamanu o le taʻele i le amataga ma le masani ai faiga. O le faʻatinoina o se manatu i se manatu e manaʻomia ai foi le poto o le poto, taimi ma le onosaʻi. E tafao faamasani, ia faʻatino suiga tele i le mamanu, e mafai ona e faʻaaogaina faʻapitoa faʻapipiʻi mo le faletaele. Latou te faʻatagaina oe e toe faʻatauaina le potu, faʻaopopo i ai le uluaʻi tulaga ma arethetics.

Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Vinyl stackers mo le faletaele ua sili ona lauiloa. O nei mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻaaogaina i le pa, taualuga, pipiʻi, paʻu poʻo isi luga. Latou o loʻo teuteuina i le tele o mamanu, ata poʻo ata. O le lautele lautele e mafai ai ona e filifilia le oloa i soo se mamanu. O le mea lena e le mou atu le fiafia i nei elemene a le faleoloa i le tele o tausaga. O le aso, eseese faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaaogaina i le lalolagi atoa.

Fausaga ma mea totino

O mea faʻapipiʻi mo le faletaele e faia i se lelei-faʻamaonia mea - vinyl. O le vinyl e avea ma faavae o le faavae, mai le mea e tatau ona tipiina ai le mamanuina, ina ua uma ona fai le mea e fetaui ma le avanoa faapitoa i se ata faapitoa. O le mea lea, o oloa na faia-oloa talafeagai mo le taotoga atoa i le potu taele e maua.

Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Fale Saogalemu

O mea e le masani ai ona le masani ai na tupu mai i totonu o le laumua o le Lalolagi Fashion - Paris. Ae ina ua na lava le salalau faʻasolo manuia mai Farani i le lalolagi, ma taunuu atu i le itu i totonu o le atunuʻu. I le taimi nei, e ese lava le eseese o mea faapipii e sili lo tatou talanoa e uiga i le maketi taʻitoʻatasi poʻo le nofoaga i le faʻamutaina o nofoaga. E iai se isi o tatou e mafai ona filifilia le vinyl oloa i lou tofo.

O loʻo faia ni avega eseese tele, eseʻese mai le tasi ma le isi i le tasi ma le isi mafaufau, fausaga, lautele, lanu alauni, faʻapea foi ma ituaiga. Ma le isi, e aoga le le iloa lona maualuga o faataitaiga uma e mafai ona avea mo le tele o tausaga. O ata faʻataʻitaʻi ma le ata muamua o loʻo i ai se ata muamua e oʻo lava i le muamua 5 tausaga o faʻagaioiga i se potu faigata o le potu taʻele.

Mataupu i luga o le autu: Disk Saws mo Woodworking: Auala e Filifili ai?

Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Mermair Sticker

O ofo onapo nei i le itu o mea faaonapo nei e le gata i le lanu eseese o vinyl speckers. O le faletaele o le faletaele e iai foi le tele o tau. O le paketi filifiliga e manatu o oloa Saina. E faʻatauvaʻa i latou i le latou uiga i Europa o Europa, ae o latou lelei aoga o le mafai ona faʻaaoga faʻaaoga. O mea teu mai Saina e mafai ona faʻamaufaʻailoga i ni taimi mai le nofoaga i nofoa ma e leai se mea o le a tupu ia i latou. Ae ui i lea, e taua le ola o le fata o le fata o tagata Saina e seasea ona sili atu i le 3 tausaga.

O oloa Europa o le sili ona talitonuina, tumau, sparafproof stackers luga o le fola mo le faletaele. Latou te le fefefe i Ultraviolet, I.e. Aua le mou atu i le taimi o le taimi, aua le pack mai le suamalie o le susu, fufulu, ma le le mafaufau ma isi aafiaga le lelei. E mafai ona faʻapipiʻi le ata i luga o le puipui, pine ae o le fola o le potu taʻele. Latou te masani ai i taimi uma e faigata na pa'ū i luga o latou auala.

E oo lava i se tagata tuufua e le faafefe i latou ma o le a le afaina ai le foliga. Peitaʻi, ina ia mafai ona faʻatau e le oloa oloa, e naʻo le maualuga-lelei le lelei o tulafono mai fafo. O le mativa lelei mea e faʻapipiʻi e le mafai ona faʻaogaina i taimi uma, aua o le latou vaega faʻapipiʻi o le a vaivai nai lo le tasi. Ma, lautele, seasea taimi, a maeʻa le muamua sopoia, o le mativa-lelei oloa o loʻo maitauina se taimi puʻupuʻu i lona tulaga.

Faamauina

Ina ia mafai ona fausia se ata muamua i le faletaele, ia malolo atoatoa ao aveina le agaga, fiafia i totonu o le totonu o asiasiga e tatau ona ogatasi. E le gata i lea i le masani ona taliaina le mamanuina o le poto masani mai i le tutusa o le autu o le autu poʻo le decaving o fesuiaiga i le eria, e mafai ona e faʻaogaina se sili atu gafataulimaina - Viritil metotia mafai ona sili ona taua ma taugofie. Ua faʻatagaina oe e faʻaaluina lelei tupe, aua afai o le ata e le fiafia i ai, ona e mafai lea ona e tape le tapeina. Nofoaga mo mea faʻapipiʻi:

  • Ceramic Tile;

    Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

    Pepa faʻapipiʻi i luga o le Tile

  • pipili;

    Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

    Sticker i luga o le faleuila

  • o le faʻata i luga;

    Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

    Sticker i luga o le faʻata

  • Konekarate Tausiga;

    Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

    Pipii i luga o le taualuga

  • mea faʻapitoa;

    Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

    Pepa pipii i luga o pupuni

  • Mea faigaluega.

    Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

    Sticker i luga o le masini fufulu

Talosaga o oloa

O mea faʻapipiʻi o le faletaele e mafai ona faʻavasega tutoʻatasi, aua o lenei gaioiga e matua faigofie lava. E le mafua ai faafitauli i le tele o tupulaga laiti poʻo tagata matutua e leai se malosi poʻo se amio lelei. I se faʻaopopoga, o le faʻagasologa atoa o loʻo soifua ai se laʻititi o taimi, aua e faʻamoemoe tonu lava i le aofaʻi o mea faʻapipiʻi. E sili le faʻaaogaina o faʻapipiʻi i luga o le paʻu o le paʻu. E mafua mai i le mea moni pe a maeʻa le aveeseina o le oloa o le a le tuʻua soʻo se auala e faʻatusatusa i le tutusa puipui.

Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

Faigofie le talisapaia:

  1. SAUNIUNUA o le Tangega i le talosaga. E faia lenei mea, fufulu le laualuga luga ma faʻamago lelei.
  2. Tuu pine. Ina ia saʻo saʻo faʻaaoga le oloa, e manaʻomia le tuʻuina o se nofoaga e tuʻu ai le faʻapipiʻi.
  3. Talosaga. O lenei faiga e amata i le tuueseeseina o le ata ma lona faavae - Le suiga. Ina ua maeʻa, o le mea tonu e sili atu ona faʻatamala i luga ma o loʻo ulagia teisi.
  4. Feololo. E manaʻomia le lamolemole le lamolemole le faʻapipiʻi i le itu mai luga i le pito i lalo i le pito i lalo mai le ogatotonu o le faʻapipiʻi i luga o pito. E aoga le manatuaina o le ata puipuia o le puipuia i vaega.
  5. Maea. O le vaega mulimuli o le faigofie sili ona faigofie - e manaʻomia le sosoʻo ai o le laualuga o le stacker raquel, i.e Faapitoa meafaigaluega e le o le tuua o se tasi pamu ma le ea.
  6. O le faaiuga. Ua matou aveese le ata faataʻitaʻi, ona soloia lea o le lotoa, ae o le mea faapipii ma se ie vaivai, natura, mama ma matutu.

Talosaga

E tafao faamasani, o le tele o mea e sili ona tetele e tatau ona faʻatapulaʻaina latou faʻaaogaina e le faʻatapulaʻaina o tapulaʻa eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se numera tele o mea faʻapipiʻi e le masani ona aoga i totonu o le potu. O le mea lea, e sili le faʻaaogaina o latou, mo se faataʻitaʻiga, e tuʻuʻese ai le tasi isi pe faʻaoga ni fasi. E ui lava o loo i ai i taimi uma tuusaunoaga.

Faletaele fale faletaele - pe faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi

O nisi e tutusa lelei

O se siosiomaga o le mataga e mafai ona faʻaleagaina ma ni mea faʻapipiʻi tetele i luga o le puipui. E mafai ona toe faʻaola ai totonu ma ituaiga eseese ma ituaiga, o nei mea tuusao e faʻamoemoe lea i le tofoina o fualaʻau, faʻatuatua i vaega o potu, faʻapea foʻi ma tomai tau tupe. O le sili ona sili ona lelei o loʻo manatu e faʻaaoga faʻapipiʻi i luga o pakenic canons, i.e. O le Monophonic lanu o le a foliga talafeagai i soʻo se sitaili mai le atunuʻu masani i totonu o le maualuga o le maualuga-tekonolosi.

Ata vitio

Tusitusiga i luga o le autu: totonu o faitotoa mumu faitotoa i totonu

Faitau atili