O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Anonim

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Pluthub tu i luga o vae o se uiga faifai pea o le tupu tupu ma fale o Aristocrats. O le mea fiafia, o le taele ua avea ma mea masani i le fale na o le 17th ma le 17 seneturi, aʻo leʻi faitio moni lava i le masani ai o le agaʻi atu i le alu i taimi uma. O le potuina o le tagata lava ia o le Hygoene Coincrade ma le toe afio mai o le Baroque Style, o le elemene e sili ona fiafia i ai le decor o le lagolago i le ituaiga o le leona I luga o papae le leona o le leona o le leona, nofoa, SoEE ma, ioe, taele.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Afai e te manaʻo e lagona e pei o se moni aristocrat, ona o se potu i se tasi o le European Retro Sytro Side, o le vaega autu o le a taʻele o leona, e mautinoa lava lau filifiliga o leona o leona, e mautinoa lava o le taʻele o leona, e mautinoa lava lau filifiliga o le leona o leona, e mautinoa lava lau filifiliga o leona o leona, e mautinoa lava lau filifiliga o le leona o leona, e mautinoa lava lau filifiliga o leona o leona, e mautinoa lava lau filifiliga. Ae mo le fiafia o isi sitaili, o le taele o le taele i luga o vae e mafai ona avea ma se manaia fofo. E manaʻomia le fuafuaina o le ata o vae ma vaega o loʻo iai. O le leona tutusa, ae le o le gatete, ma e ufitia i le paʻepaʻe poʻo le siliva o le a foliga matagofie i le faatufugaga nouveau po o le protom deco potu.

Mo faletaele o aso nei i faleoloa e tele le filifilia o le chrome-plated vae lagolago.

Fiafia i le atunuʻu poʻo le emosel? Faʻapipiʻi vae o laʻau mai le laʻau poʻo le faʻataʻitaʻiga. E te manao i se mea sili atu? Faʻavasega o oe lava - faʻaaogaina uʻamea uamea, toefanaina o fale fale, vaipuna o laʻau. O le mea autu o le mautinoa mautinoa o le taunuuga o mamanu. I mea uma, o vae e faia e le gata le teuteuga, ae o le lagolago foʻi le galuega.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Faʻafefea ona filifili vae?

O vae e mafai ona faʻatauina ma se faletaele pe mafai ona faʻatauina ese. Afai e te filifili e filifili oe lava, ona tatau lea ona e mafaufau i ni manatu taua.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

I luga o le galuega faʻatino, o vae mo le taele ua vaevaeina i ni vaega se tolu:

  • Teuteuga - ua fuafuaina e tautua na o teuteuga;
  • Faasinomaga - Lagolago. Faʻapipiʻiina le faʻaaogaina o vae lagolago o se tasi o sili ona lauiloa auala o le faʻapipiʻiina.
  • Vaʻaiga vaʻaiga - O nei vaega fesoasoani na faʻaaogaina ma se isi mamanu faʻaalu.

Tusitusiga i luga o le autu: Ceramic Tiles i totonu o le potumoe

O lau filifiliga o le a faʻalagolago i le ituaiga o taʻele ma mai le auala o le a faʻapipiʻiina ai.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O loʻo iai foʻi ni nai ituaiga o le vae o le fula, e faʻatatau i le auala o le latou faʻapipiʻi i le pito i lalo.

O vae ma le lipine lipine ua faʻailoaina e le faigofie o le faʻapipiʻiina, ae le mafai ona latou mitamita ai faʻapitoa le talitonuina faʻapitoa.

Sili atu le tumau o loʻo tuʻuina atu vae e faʻapipiʻiina mo le pito i lalo o le taele ma faʻapipiʻi faʻapitoa - puipui, papatusi poʻo fao.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O se mea taua pe a filifilia o latou foliga. E manaʻomia mo vae ina ia ogatasi uma ma le sili ona lelei ma le potu atoa, fai o le faiga o le loto gatasi ma i latou.

I le iuga, faʻatau o vae, ia mautinoa e mafaufau e mafaufau i mea e faia ai le taele.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Manatu

I lalo o le taʻele uʻamea

Na toe foʻi mai o paʻu uʻamea uʻamea i totonu o matou fale mautotogi faʻatasi ai ma le masani i luga o meafale tao ma pipili. O le olval faʻataʻitaʻiga i luga o le curved vae o le a avatu i totonu o lou potu o le potu o le mea moni ma sina mea taugata.

O le asō, ua tuʻufaʻatasia e le uʻamea uʻamea potu faʻatasi ai foliga o loʻo vaʻaia ma tekinolosi faʻavaivaia. O lea, i faleoloa e mafai ona e mauaina ni faʻataʻitaʻiga mai le uʻamea uʻamea ma le fausiaina o Hydromassage, Heromostage, moli ma isi foliga manaia ma aoga.

Lafo uʻamea uʻamea - o le oloa e lava le mamafa, faigata ai, vagana ai le faʻataʻitaʻiga na faia mai maa faʻaletino, e tatau, e te filifilia vae i lalo o le mamafa latou te taofia ai.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Lafo uʻamea taele na taʻua auiliili i se isi tusitusiga. I totonu, o le ae aʻoaʻoina fua faatatau o mea lelei, foliga, subs ma a latou Vaega.

Mo le uamea

O le lelei o 'ofu uʻamea ua latou mamana mama, tumau ma taugofie. Pau le mea e le mafaamalia o le vai ia latou vave malulu. Ae mo i latou e le masani ona faia e le momoe i le vao tipi, e le o sea faʻafitauli tele. O le malamalama o mea e iloa ai le tele o ata o vae mamanu. E sili le faʻatau e faʻatau ai vae fetuunai, ina ia faigofie ona faʻapipiʻi le taele i le tulaga manaʻo. Mo Steel Models, faʻapitoa faʻapitoa o loʻo gaosia foʻi, e faʻatagaina ai i latou i soʻo se mea, e oʻo lava i le ogatotonu o le faletaele. O le taele, tu i le faavaa, foliga aulelei ma le masani ai.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e le Faʻaauʻu o Taamilosaga mai le alumini o loʻo faia

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O le isi tali manaia o le teuteu vae i luga o vae. lea e mafai ona faʻatau ina ia mafai ai ona teuteu vae lagolago. O le filifiliga o ia laina e tele tele, o lea o le a mautinoa e te iloa o mea o le a ogatasi ma le aotelega o le tulaga o lou faletaele.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

I lalo o le acrylic

O le lelei o taele o le afu na valiina i le tasi - o le tau maualalo lenei, matagofie foliga ma, sili ona taua, o se tele ituaiga o mamanu. O le aso e mafai ai ona e mauaina mo le tofo - o loʻo i ai se tele o ituaiga foliga, lanu ma lapoʻa i faleoloa.

O taele mai Acriclic na iloiloina auiliili i totonu o le isi mataupu. I totonu o le a e mauaina le tele o mea mananaia.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O vae e faʻapipiʻi tele o se faʻaopopoga i le lagolago autu i le lagolagoina, pei ona latou le eseese eseʻese i le maualuga.

I isi uma, o le filifiliga o ou vae o le a tumau mo ai. E leai ni manaʻoga faʻapitoa mo mea poʻo le mamafa. O le mea autu o le tausia lea o le taele malolo i soo se isi mea e ese ai vae.

Faʻapipiʻi se taele i vae

O le faʻapipiʻiina o le taele i luga o vae e mafai ona faʻatino i o latou lima. O le aofaʻi o le taimi faʻaalu manaʻoga manaʻomia ma mea e faʻalagolago i le auala filifilia o le faʻapipiʻiina. Peitai, so o se mea na e filifilia, ia mautinoa e tapena ai le tulaga o le fale. O Ia o le a fesoasoani ia te oe e faʻamau ai i se tulaga loloto o le vaalele.

O le faigofie o le filifiliga o le filifiliga o le glue vae ma le fesoasoani a "velcro." Afai na e filifilia ni vae o loʻo faʻapipiʻi saʻo i lenei auala, e tatau ona e faliu le taele i le itu, tuʻu le vae, faʻatali mo le taimi faʻapitoa o le taimi. E tele taimi e faʻapipiʻi ai le taele i tafatafa o le puipui. I lenei tulaga, e tatau ona tatou manaʻomia ni vae se lua, e pei foi o le isi itu e faʻapipiʻi i le puipui ma matau faʻapitoa. I le isi itu, o vae o loo fauina i ai.

E i ai le tele o le ogaumu o le maketi, o le filifiliga e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga o vae faʻatau. Afai o le filo ua uma ona faʻaaogaina i luga o vae, latou te fao i totonu o pu kuka i le pito i lalo. A leai, o le a e manaʻomia le faʻaaogaina o le tino ma fusifusi.

Tusi i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se polokalame mo se ie puipui

Afai e manatu o le avega i luga o le mita o le a tele tele (o lona uiga, o le a tele lava o tagata lautele i ai), e sili atu le maua o le fesoasoani faaopoopo. I le agavaʻa lea, e mafai ona e faʻaogaina piliki poʻo poloka laupapa. O mea uma ua mamanuina e teu ai se sima sima. Tapuni le avanoa mai lalo mafai ona teuteu teuteu mata.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Vaega o le taotoga

O le faʻagaioiga o taele tu i luga o vae, e le ese mai le faʻagaioiga o taʻele ma se isi auala o le faʻapipiʻiina. O le a tatou talanoa e uiga i nai feeseeseaiga na oi matou na matou iloa ai.

O le autu autu o le faʻataʻitaʻiga i luga o vae mai le podium na faʻapipiʻiina i luga o le podium poʻo se isi auala o loʻo iai i la matou nofoaga i lalo o le taʻele.

Taimi Lelei - Fufulu le fola i lalo o le a le faigata nei.

Leaga - O le avanoa i lalo o le faletaele e masani lava ona vaʻai, faʻapea ma sina fasi mea poʻo le vai o le a oʻo i le ala e tatau ona e ave i luga o le mop.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

O le isi faʻaopoopo o le mauaina o se fasimoli poʻo se tamaʻi taʻaloga malosi i lalo o le faigofie. Faatasi ai ma se faigofie e mafai ona e siaki pe toe fai mea e toe fai ai mea faigaluega, avanoa i lalo o le taele.

E manaʻomia le matamata i le fola o le potu e tumau pea le mago, pei o le vai e fai i le faʻaleagaina. Ma le isi, afai e faʻamalieina le taele i luga o vae, o le a faʻasolo atu i luga o le fola vevela, ma le taele o le a latou le maua lava se mautu. O lea la, e manaʻomia le siaki faʻavaita siaki le faʻatuatuaina o le faʻapipiʻi.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Iʻuga ma mea na maua

O lea, o le taele i luga o vae o se fofo e le masani ai ma siʻosiʻomaga foliga fou ma muamua, aemaise lava i le faiga talafeagai. I le faʻatauina, e tatau ona e tausia ua o ia i totonu ma e le o le tuʻu i totonu o le vaega o totoe o le plumbing ma meaafale.

E sili le faʻatauina o vae mo lona taimi e tasi ma le paluʻai, taele ma vevela ma malulu vai vai. O lea o le a mafai ona e matauina le ituaiga lotogatasi, o le a faia ai lau taʻele o le taʻele ma se teuteuga moni o le faletaele.

O le taʻele e taʻitaʻia ai - Faiga Faʻatasiga

Faitau atili