Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

Anonim

I fale mautotogi faʻavaivai, o le faletaele ma le faleuila e lua o loʻo faaluaina nofoaga o se nofoaga tele, lea e le o toe faalagolago le tasi i le isi. O lenei taga e talafeagai tele ona e mafai ona e faʻaaogaina i le taimi e tasi. Peitaʻi, o tagata o fale o fale i totonu o Soviet o fale maualuluga-tupua e itiiti, talu ai o le latou faletaele e masani ona tuʻufaʻatasia.

Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

O le galuega ma le lelei o le faletaele faʻatasi ai ma le faleuila, o loʻo tafe atu i nofoaga e ave ai i le tausiga uma o le plumulu uma, meaafale e masani ona lava. Afai e te amata le toe faaleleia o faletaele ma le faletaele, e manaʻomia le faʻamalamalamaina manino o vaega o le potu ma faʻavasega lelei le avanoa e faʻaaoga ai faigofie.

O faʻafitauli taua o le tuʻufaʻatasia o faletaele

Taʻaloga tuʻugamau - O se potu e faʻaauupegaina ma se fale nofomau poʻo se fale mautotogi e tipiina ai le faletaele ma le faleuila galuega i totonu o ia lava. O fale mautotogi ma se taʻamilosaga tuai, o loʻo i ai se tamai vaega e le sili atu nai lo le 3 sikuea aso nei e maua ai se tuʻugamau o fale ma le tele o le 4-5 sikuea mita.

Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

O le tuʻufaʻatasia o le galuega o le faletaele i totonu o le potu o le sefeina o le avanoa, o lea e tatau ona aoga le faletaele ma se faleuila. A atiaʻe totonu mo faletaele tamaʻi potu o potu, o tagata popole e feagai ma faʻafitauli masani:

  1. Loveit o avanoa avanoa. Amataina se faletaele le toe faaleleia, e tatau ona e malamalama o le 3-4 sikuea mita e le lava e mafai ona ofi mea uma e te manaʻomia, o le a leai se avanoa o le a sefe.
  2. O le tele o le numera o le palu ma meaafale. O le pito sili ona maualalo o le fale o le faletaele o loʻo aofia ai le taele poʻo le taʻele fale, hardwasin ma faleuila. Peitaʻi, o le itu o le itu o loʻo faʻapitoa i ai le faateleina o le mafanafana, faʻaoga tele le numera o le fale o le aiga i totonu o le faletaele.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

  3. Tulaga masani o le siʻitia ma le otaota. O le nofoaga o le vai o loʻo i ai ma le pito i tua e le masani ona talafeagai mo le tulaga masani o le faʻaaogaina o le pamu, ae o le faʻaliliuina o faʻafitauli ma taugata.

Manatua! Faia o le faleuila toe faʻaleleia ma le faletaele, tele tagata e ona fale ua filifili e faʻateleina le latou vaega o isi potu. O le lavelave o lenei filifiliga e le o le faʻaliliu o puipui poʻo le tuʻufaʻatasia o suiga i le BTI, ma i le vai o le fola e puipuia ai le pito i lalo o le fale.

Mataupu Faavae o le Laititi Lotu Faatulagaina

E ui i le leai o se avanoa avanoa, o le mamanu o le faletaele faʻatasi ma se faletaele e ono foliga lalelei, lautele, ma le aoga. O le autu o le tagata mamanu o loʻo mafai ona vaʻaia le faʻalauteleina o le avanoa i totonu o le avanoa, foliga ma le malamalama ma le malamalama e aoga lelei i totonu. E i ai ni mataupu faʻavae e manaʻomia le amanaia e ala i le galue o se tuʻufaʻatasia o le faletaele mamanu:

  • Teena o le sili atu. Ae le i amataina se tamai taele, e tatau ona e mafaufau poʻo le a le mea e te manaʻomia, ma o mea e te manaʻomia, ma mai lea mea e faigofie ona eʻena. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se fagu lapopoʻa e mafai ona suia le fufuluina o le fufuluina i le taʻele.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

    Fale taʻele

  • Faatulagaina. I totonu o potu laiti, o aitema uma e tatau ona i ai a latou lava nofoaga, ese e foliga le le taliaina, le mautonu. Maua se lava tupe o tapunia teuina malupuipuia e tuʻu ai vailaʻau o le fale, cosmetics, solo solo ma isi o loʻo i totonu o le faletaele.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

  • Mautinoa. O tagata atamamai e talitonu o loʻo i ai se tamaʻi laʻititi, e mafai ona e faʻapipiʻiina naʻo le tasi fasi lapoʻa, tele lava i le faletaele o le tuʻufaʻatasia ituaiga, ma o isi mea uma e tatau ona puʻupuʻu ma mea leaga .

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

  • Lautele. Ina ia sefeina se nofoaga i totonu o se tamaʻi faletaele, e tatau ona e tuʻufaʻatasia ni galuega se tasi i le tasi mataupu o meafale poʻo le pipili. O se faʻataʻitaʻiga manuia o le tele o le tele o le pipili, na fausia i le faagaau, lea e tuʻufaʻatasia le gaioiga o le fufulu fufulu.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

    Na fausia Stonks i le faaiuga

Faʻamolemole ia matau o le mamanu o le faletaele o le potu malolo e tatau ona faʻaititia, e pei o le tele o le pala, sili atu meaaʻo ma palu eseese o le a faʻatupuina ai le potu ma le faʻamalosi.

Tuu i luga meafale ma le pamu

O le galue i luga o le ata o le taʻele o le taʻele, e taua le filifilia o nofoaga pito sili ona taua e faʻapipiʻi ai le pipiʻi ma mea faigaluega i totonu o aiga ma meaafale. Ona o le tamai vaega o le feteʻenaʻi filifiliga, e aliali mai se sili atu faigata e tuu mea uma e te manaʻomia i le sikuea foliga. E i ai ni faʻavae faʻavae o ni meafaigaluega i totonu o le vaipuna maualalo:

  1. O le faletaele po o le vai taʻele ua tuu i le puipui faʻafeagai i le faitotoʻa o le tagata. Afai e sili atu nai lo le 1 tagata i le fale mautotogi, o loʻo fautuaina ai o le mea lea e le faʻatapulaʻaina ai le afa o le isi afa le afa o le aiga.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

    Matte Glass Vasega

  2. O le siki o loʻo i tafatafa o le faletaele ina ia latou le tau faʻapipiʻi eseese fefiloi ma carnes. I le taimi lava e tasi, e taua le fuafua lelei o le umi o le useta, o lea e ia avea i le solosolo lelei ma faʻasoasoa foʻi faʻalupega.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

  3. O le faleuila o loʻo faʻatulaga i luga o le tasi puipui ma se magoto latalata i le fale i le vai o le faletaele. Latase, mafolafola faleuila faleuila talet e masani ona faafaigofieina le faʻapipiʻiina o le masini fufulu, o lea ia gauai atu i le puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

    Faleuila

  4. O le fufuluina masini ua faʻapipiʻiina i le mamao maualuga mai le spray punavai, a o le nofoaga ua filifilia ina ia mafai ai ona maua le eletise, suʻisuʻi ma suavai. E taua le aoina o le masini e faʻaaoga ai e aunoa ma se lamatiaga e maua ai se mea i le taimi nei.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

    O hathash

TAUA! Fausiaina o le ata o se tamaʻi faletaele, filifili le puʻupuʻu meafale, e lelei lava e mafai ona faʻaaogaina avanoa avanoa i totonu. E mafai ona faʻapipiʻiina le vaega o faʻataʻitaʻiga o le a avea ma faʻaititi o le a talafeagai.

Faʻaaogaina moli ma lanu i totonu

A iai sau Plathub Condiped ma se faleuila, o le mamanu o le potu e tatau ona galue lelei ina ia faigofie ma saoloto le potu. Malamalama ma lanu i totonu o le galulue faʻatasi, faʻatagaina oe e faʻaali atu i totonu o se tamaʻi potu laʻititi, e ui i le laʻititi laititi. E taua le filifilia o le mea saʻo o le mea saʻo o le faʻauma, ina ia faʻateleina le avanoa o le faletaele ona o le faʻatulagaina o le moli moli. Ina ia maua lenei aafiaga, o tagata mamanu e faʻaaoga metotia nei:

  • Filifili moli moli pastel. Le leoa, agamalu lanu e fesoasoani e fai ai le potu foliga lautele ma malamalama.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

    Malamalama mama

  • Faʻaaoga mea ma se pupula, susulu poʻo le faʻata i luga. O le malamalama ua toe atagia mai i luga mai le lanu o luga, ona o le mea na avea ai le potu ma le malamalama ma le malamalama. O le mea lea, o le sili filifiliga filifiliga o le faia o se faletaele mamanu faʻatasi ma se faleuila ma se laʻau lamolemole, monophonic fafie.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

  • Sili atu le tasi-photon tini. E ese mai i le mea ua tupu, e le faʻaititia le tasi-Pupto o le aofaʻi o le potu, ae faʻateleina.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

    Monophoini Pili

  • Faatulaga ni ituaiga o moli. O le pito i luga o le faletaele e tatau ona tuʻuina atu le malu, faʻateleina le malamalama, faʻamalosi tino e faʻatatau, malosi utupoto, ma le faʻamalosi - naʻo le faʻatupuina o le malamalama.

    Faletaele i totonu faʻatasi ma faleuila

    Malamalama

Manatua o le mamanu o le faletaele faʻatasi e tatau ona mafaufau i le sili ona faʻaogaina, vaevaeina i sone aoga, e mafai ai mai le tasi. O le mea lea, amata ona toe faaleleia mai le fausiaina o se auiliiliga auiliiliina galuega, vaʻaia le iʻuga manaʻo.

Padity Education

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le sili sili ona manaia o le pepa puipui i totonu

Faitau atili