Teuteuina o puipui e puipui palasitika e faia oe lava

Anonim

Afai e te manaomia vave, ma o le mea autu o le faia o nofoaga ma fale e pei o le: faletaele, faapaologa po o le potu e teu ai, lea o le auala sili ona lelei nai lo le teuteu o le puipui e palasitika panels e te le maua. e mafai ona toe faaleleia le faaaogaina panels PVC i latou lava, vagana ai e faapea ua ia te oe meafaigaluega talafeagai uma, tomai fausia ma le taimi saoloto. Faʻapefea ona faigofie ma sili ona tumu le palasitika panels ma ou lima, faitau i totonu o tatou tusitusiga.

Foliga o palasitika panels

Teuteuina o puipui e puipui palasitika e faia oe lava

Oloa foto palasitika faletaele potu

Pasitika vaega mai polyvinyl chloride o loʻo maualuga lona aoga ma faigata, o lea na te leʻi lauiloa ai lava i nofoaga eseese o faʻamoemoe.

I le faaopoopo atu, o le teuteu o le puipui panels ua manatu PVC toetoe lava sili ona faatemokalasi i le tau, talu mai le tau o le faapipiiina e le maualuga tele, ma o se toe faaleleia, o se matai novice.

O panels faletaele a o se filifiliga sili ona lelei i le vaaiga i le faagasologa faapipiiina saoasaoa i latou analogues. Faatasi ai ma le latou faʻaaogaina, e oʻo lava i se tamaʻi faletaele o le a vaʻaia tele ai le paie.

Filifili Plastic Panels

Teuteuina o puipui e puipui palasitika e faia oe lava

PVC pati ma mamanu

A o filifilia PVC panels, mataala faʻapitoa i le atunuʻu na faia i latou o loʻo faia ai le atunuʻu. E ui lava o le lelei o mea o loʻo faʻaleleia e le fale Saina, o loʻo taumafai pea e faʻatau ai oloa i le lotoifale poʻo Europa. Lagona le saʻolotoga ma fai atu i le tagata faʻatau e taʻu atu ia te oe uiga e uiga i uiga o se vaega faʻapitoa.

Afai o oe faʻatau pepa mo nofoaga ma le vevela maualuga, taumafai e filifili se laupapa ma le lamolemole luga, talu ai o le faʻaputuputu o le tino o le tino e mafai ona oʻo atu i le faʻavae o le tino.

Mataupu i luga o le autu: faletaele faʻaiʻu i palasitika panels: Photos Act

Pei o le lanu, e tele filifiliga. O le lanu o le mumu-lanu enaena gypsum o aemaise lauiloa, ae o isi i ai: i mea teuteu, faafoliga o laau, maa ma maamora.

Matou te fautuaina e te matamata i le vitio i luga o le filifiliga o palasitika panels:

Manaʻomia Meafaigaluega ma Fale Fale

Ina ia mafai ona suia le vai o le ae manaʻomia mea nei ma mea faigaluega:
  • Palasitika laupapa;
  • Pito i luga o le palasitika (fiafia), masani ma le taualuga tutusa;
  • Uamea isumu po o le ulu vaavala laupapa mo le faʻavaʻa;
  • Manatu o le tagata lava ia, o le kiki o le kleime po o le kelu mo fatuga;
  • Sikulukalaiva;
  • Tulaga;
  • Perforator po o le gaoioi;
  • Faletalimalo-fao;
  • Hacksaw ma nifo laiti, penitala, roulette ma sikuea;
  • E ave ai foʻi le Sealant e puipuia ma le saogalemu o soʻoga uma mai le oona o le susu.

Filifilia o se metotia o faapipiiina panels

E tatau ona filifili le auala o le fasteners o le panels: e mafai ona faia e faaaoga ai le tagata lava ia-tapping fao, kleimers, po o kelu.

Teuteuina o puipui e puipui palasitika e faia oe lava

Suiga eseese mo fusi palasitika palasitika

  • Fanua o Panels mo Glue i le lumanaʻi o le a oʻo atu i le mea moni o le a faigata ona latou le faigata ona o ese mai puipui i le tulaga o le faʻamoemoeina o le tulaga pe toe faaleleia. E mafai ona e faʻaogaina lenei metotia pe a faʻamalieina pa.
  • I se filifiliga ma le tagata lava ia-draws, o le a manaʻomia e faʻaalu se taimi i luga o latou faʻasusu, o lea e le manaʻomia le faia e aunoa ma se sikulu. Afai na e filifilia lenei metotia, faʻaaoga laupapa laupapa laupapa, a maeʻa ona faʻatautaia i latou ma le aftipturdetic. O Booten Bors o loʻo faʻapipiʻi i luga o le puipui ma se taʻavale-erforator ma le toe foʻi o fao
  • I le faʻaopopo atu i meaʻai laupapa, e mafai ona e faʻaogaina se uʻamea faʻapitoa faʻaaogaina mo le mumū susu. O loo faapipii atu i le puipui, i le fesoasoani a dowel-fao. O panels i le uamea talaaga o loʻo auai i le taʻele o ia lava e fao ma le pa puipui.
  • Sili atu le lelei metotia - faʻaaogaina o kimimirs . O puipui faʻapitoa oi totonu o loʻo tusia i totonu o apameu ma faʻamalolo saogalemu faʻamau. Faʻapipiʻiina o loʻo iai ni mea vave ma e aunoa ma ni pu e le aoga i le puipui - e naʻo le manaʻomia e tuʻufaʻatasia le fasi i luga o le SVC fasi. E le pei o fastenings laupapa ma uamea, racks PVC mo corrosion ma rotting. O le faʻapipiʻi o le laupapa e faia ma se sikulu i se loloto (groove) vaega o le talaaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tapunia le GAP i le va o le fola ma le puipui i lalo o le Prena

Faapipiiina o aitalafu

Teuteuina o puipui e puipui palasitika e faia oe lava

Faapipiiina o mea tau

  • Ina ia fausia le CRED, Booten Bors 2x4 Centimeters poʻo ni mea faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina mo pvc panels.
  • O le fiu ai i le puipui i puipui, o le muamua tele o le faʻailoga e tatau ona alu i luga o le fola, ma le isi itu uma e 40-60 Cameterters. Ia mautinoa foi le faʻasaʻoina o le nofoaafi i le nofoaga o le pito o le pito o potu, i le taualuga poʻo se isi nofoaga - pe afai e te filifili e le o le toto atoa.
  • Ae le i oo atu i pa o liua, ia mautinoa e maka le puipui.
  • Le isi, taumafai i le pa o le pu e se tagata ua fana ma sefe le pa i luga o le tino. Afai o loʻo i luga o le puipui, tuu se fasi fafie.

Faapipiiina o le maota ma tulimanu

  • Mo pepa palasitika o loʻo i ai i le tele o filifiliga mo vaega - ortchings. Latou te faʻatagaina oe e nana ma le faaeteete soʻofaʻatasi ma tulimanu pe a faʻapipiʻiina.
  • Teuteuina o puipui e puipui palasitika e faia oe lava

    Ituaiga o palasitika sipela

  • O le soʻoga faʻatasi ma le fola e masani ona tapunia e le PVC Preyn, mo le ata o le faʻafanua o le Cornite Cornice o loʻo i ai le faʻapotopotoga. Ituaiga uma o palasitika vaega e mafai ona e tilotilo i le ata.

Faapipiiina laupapa i luga o puipui

I le faʻataʻitaʻiga o le faletaele, mafaufau i le faʻapipiʻiina o palasitika panels auiliili:

Teuteuina o puipui e puipui palasitika e faia oe lava

  • O le faʻapipiʻiina o le pa puipui o le pamu o loʻo amata mai i le mamao mai le inisi o le tulimanu, o le a sili ona manaʻomia.
  • ituaiga Standard o panels PVC - 2.7 ma le 3 mita le umi. Afai e tatau ai, e mafai ona faigofie ona motusia ma hacksaw po jigsaw.

    Teuteuina o puipui e puipui palasitika e faia oe lava

    Faapipiiina le vaega i le tusi

  • Faʻaofi le laupepa i totonu o le itu o loʻo suia ma tuʻu i tua mai le pito i tua i le pusa.
  • O le panels lona lua ma le mulimuli ane ai e tatau ona faaofiina i totonu o le tasi muamua. Faasolo i totonu ia te i latou ina ia aua neʻi i ai ni paʻu ma malupuipuia.
  • O le muina o le soketi poʻo le ki na o le tipiina o pu i totonu, ma luga o le palasitika pusa. Ina ia faia lenei mea, e sili atu ona talafeagai le faaaoga o se tipi naifi.
  • E masani lava e le talafeagai le vaega mulimuli i le lautele, ma e tatau foi ona tipi i se naifi.
  • Ina ia faʻateleina ni vaega, matou te togafitia a latou pito i le laititi o le silkone omealed muamua ae le o le faʻaofi. E taua tele le amio i luga o puipui o le taele.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona toso le uaea?

Matou te fautuaina e matamata i le faagasologa o le aoga o faapipii panels i le lesona vitio:

Po oa lava le auala o le faapipii panels palasitika e te leʻi filifilia, ona o se taunuuga o le a outou maua teugatupe taua tinoitupe, faaitiitia toe faaleleia taimi ma vaaiga matagofie o le faletaele.

O lea, i se taimi puʻupuʻu taimi, e mafai ona e suia soʻo se potu. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaomia se taimi umi sauniuniga ma le gatasi o le puipui, o le faagasologa faapipiiina e faigofie lava, e pei ona faalua lua. I se faʻaopopoga, o le a mautinoa e te mauaina le lanu e te fiafia i ai i totonu o se vaʻaiga tele o lanu. O nei tulaga lelei faia panels palasitika o se tasi o le e sili ona saili-ina ua uma mea mo teuteu pa i totonu o le fale.

Faitau atili