Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

Anonim

O le asō, o le tagata faʻatau masani e tele avanoa e filifili ai le talafeagai le paʻu mamanu i totonu o le faletaele. O le maketi o loʻo i ai ni lanu uma o loʻo tata ai ma tele ni mea. O mea teuteu e le mafai ona eseese eseese: geometric ma fualaʻau, faigofie ma lavelave, faʻaaogaina gradien ma faʻapopoleina moʻofi. E mafai ona e teuteuina le faletaele malamalama o le faletaele - o le uluai ata i luga o le Tile. Mautu Filifiliga!

Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

A o filifilia le nonoa, vagana ai mo le lanu ma tusi ata, e manaʻomia le mafaufau i ai:

  • uiga,
  • fua
  • foliga foliga
  • Uiga ma uiga o loʻo iai (glossy / matte, ma pe leai se mapusaga).

Tile tulaga i le faletaele

O le fola laupapa e ese mai le tasi ua mamanuina mo le pa puipui. O fafo atu o loʻo ili le mafiafia, malosi ma, e masani lava ona i ai ma le suauʻu anti-slipping o loʻo faigofie tele, ua aveese le alavai pe a aveʻesea ai sina vai ina ua uma le vai pe a aveesea ai le vai. Ae ui i lea, ette, lapisi luga o le faaputuga i luga o le fola e le o le sili ona faigata. O le sili, pe a fai e te faʻatauina oloa o se kamupani lauiloa, faamaonia o oloa. O lona lelei lauiloa o le ki i le mea moni o le mea moni e maua ai le taleʻe o le a tumau o le a tumau ai se foliga manaia. O le ai ai ni vete, maosiosia poʻo chips i luga o se paʻu.

Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

Manaia le ofu

Lelei ia Iloa! Filifilia o se fola mo le faletaele, mafaufau o ona vali e mafai ona foliga ese ma le eletise ma le susulu o le la. Afai e te faʻatau ni ituaiga e lua o laupapa, taumafai i latou mai le tasi aoina. O le taʻele mai le eseese gaosi gaosi atonu e ese mai le mafiafia, lapoʻa, lelei. O le faʻailoga lelei o le lauiloa lauiloa e le mafai ona auai, e le o le sili atu ma le taugofie nai lo le sili atu le taugofie

Faʻataʻitaʻiga o isi foliga

E masani ona aofia ai i lalo pili

  • mea teuteu (e aofia ai ma le maamolii);
  • fafie;
  • Paʻu (gata, kolokotaila).

Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

Faataʻitaʻiga mo mea teuteu

Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

Faʻataʻitaʻiga i lalo o le fafie

Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

Faʻataʻitaʻiga i lalo o le paʻu

I se faʻaopopoga, o le paʻu 'o le laʻau "i lalo o le laʻau" e mafai ona faʻataʻitaʻia le tele o ata faʻapitoa. O le tikeri o le ogaoga o le foliga e mafai ona vaʻaia e le mafai ona vaʻaia i le pupula ma le feteʻenaʻi. O le lamolemole lamolemole ma le lamolemole i luga, tisimela e maua ai ma le le aoga - mai le leai o se mageso e loloto ma matauina. O Faʻamagaloga Jevenations e pei o "galu", "goto" ma le "Water mataua" e lauiloa. O le mapusaga poʻo le faʻamau i luga o le faaputuga e tatau ona tuʻufaʻatasia ma meaafale i totonu o le faletaele. I faletaele laiti, o le tele o fugalaʻau ma laina e mafai ona faʻaita, mafua ai le lagona o le vevesi. Lenei e sili atu le tuʻufaʻatasia o se pupula susulu ma le monophinic. O le isi filifiliga o le filifili lea o le faʻaputuga o se toʻafilemu, ae le o le televave.

O le faʻaaogaina o faʻamafanafanaga ua mafai ai ona e faia ni matata le masani ai ma se foliga manaia: Atonu e eseese foʻi i le malamalama. A e liliu i luga o le autu (pito i luga) poʻo le faʻaopopo (tuai) moli, o le ata lafoia e paʻu i lalo o se isi tulimanu, ma e atoatoa le potu.

Autu o Mataupu Faavae o Galuega

E fautuaina le filifiliga muamua ma le aotelega o le faletaele. Ona talanoaina lea o le lanu gamut, meaafale ma isi auiliiliga ma le au mamanu po o le Fono a le Aiga. Ma na o le mauaina o se faaputuga mo le faletaele ma amata ai le maeʻa o le galuega o le pule o le nofoaga o le pule o le tagata, o le vaʻai i le potu atoa i le faigata. Faʻapea o le fealofani ma le faʻamafanafana, manatua o le faletaele o se nofoaga faʻapitoa i aiga uma. Lea e mafai ona e nofo na o oe ma oe i le maeʻa o aso ma le taeao, i le taeao, i le eseʻesega, ona maua se faʻailoga o le fiafia ma le faʻamoemoeina.

Mau i luga o le autu: Aisea ua viliina ai le prum i totonu o se masini fufulu ma le mea e fai?

Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

Manaia le pale sitaili i le faletaele

O faletaele e maua ai e le faletaele tele o avanoa sili mo fatufatuga. Ae e oʻo lava i se fale taʻele i le taulaga o le aʻai e sili atu ona faʻaaogaina pe a sauni le mataʻitusi muamua. O le o le a fesoasoani o le komepiuta e aloese ai mai le tele o mea sese i le muamua tulaga. O le faletaele e tatau ona faʻaavanoaina e tatau ona tuʻuina atu i mea uma mo mea uma e manaʻomia mo le teuina o 'ie, solo solo, ma isi. Tele taimi ei ai le masini fufulu. O le tagata mamanu o le a manaʻomia mataala i le matagofie, ma le faʻafaigofie ma galuega o le potu.

Afai e iai tamaiti i le aiga, o le faletaele e sili atu le faia o se moli pupula, matagofie po o le vaega tele. O le a faia sili atu le manaia o taeao auala e le o tamaiti uma lelei. Ioe, ma o tagata matutua e mafai ona tausia le faletaele e pupula mai le faletaele, tosina mai le mafaufau loloto i le vaega e le o le le fiafia, ma na matua talitonuina.

Faletaele o le aumea fautuaga

  • Aua le sauaina teuga. E le tatau ona latou vaaia le luga o le laualuga. O le na ona faasala iai, i le mata e le tatau ona mauoa.
  • Ma le faʻaeteete faʻaaloalo faʻata ma faʻafefe luga . Manatua o le harsh tele e afaina ai.
  • Tausisi i le tutusa stylist i le mamanu o le potu. O moli, lamepa, faʻailo faʻata, meaaʻo meaa e tatau ona ogatasi ma le tasi ma le isi.
  • O se taua taua e faia i le pito i tua i le faletaele. E tasi le punavai o le malamalama e masani ona laitiiti. O le faʻata o le faʻata o loʻo tuʻuina atu i le tele o meafale, ae, atiaʻe se faletaele ata, mafaufau i ni ituaiga o moli faaopoopo.

Zoning Space

Vavaeʻese le avanoa i luga o le sone e sili ona faigofie i le lanu o luga o luga. Faʻaogaina naʻo le lua ituaiga o laupapa, e mafai ona e ausia se matagofie martistics arstruction. Lenei e faʻaaogaina muamua i lanu eseese ma / poʻo le leo o le tasi o le tino. O le faaputuga o mea e lua i le tasi potu e le masani ona tuʻufaʻatasia.

Manatua! Taumafai e aua neʻi faʻaaogaina nisi ituaiga e tolu o fuʻa e oʻo lava i le tele o faletaele. O le filifiliga sili ona lelei: O le taʻele o le tasi pe lua faʻailoga i luga o le fola, pei o le tele o puipui, o se auala poʻo se mea teuteu "e faʻatagaina.

Pepa ma ituaiga o pou

E tolu Gemen Gemetric pape e taatele:

  • Sikuea - faʻatagaina le nofoaga o le ata tifaga, i.e. "Romaina";
  • faatafafa (i fafo ma le puipui);
  • Tuaoi, o lona uiga, vaapiapi, ua faaiʻuina atu elemene.

Tusiga i luga o le autu: faʻataʻamilomilo pupuni o le faʻamafanafanaga - mea uma mai le filifiliga e faʻapipiʻi ai

Taofia o isi geometric spepes - mo se faʻataʻitaʻiga, hexagons - e seasea faʻaaogaina. Taofia talela, o se tulafono, i le tele e sili atu nai lo sikuea. O le mea lea, e leai se taimi ma taumafaiga o le a tutusa i le feagai ai. Burgundy Tile e masani ona faʻaaogaina i faletaele o le aʻi. E matua fesoasoani lava i le vateatea. O le tuaoi e mafai ona faʻatauina ma maeʻa ma le faleʻaiga tele, ma vavae ese. Apilists Stonevide O le Tile i luga o le faavae (o le autu poʻo tua atu), teuteu ma faʻapitoa vaega . Faaofi - elemene tasi, e le pei o mea teuteu o mea teuteu. Atonu o i fafo po o le pa.

Aplies faaofi mai:

  • Panno - e aofia ai le maualalo o elemene lua. O le ata e le masani ai o le symmetrically. Na o le na o le tele.

    Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

    Fatu i le faletaele

  • O Roma o le igoa o le fola o le fola e aofia ai le tele o elemene e fa (masani sikuea sikuea).

    Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

    Oso

Faaopoopoina tupe faaumaina, vagana le tuaoi aofia ai:

  • "Peni" o le pito sili ona valavala elemene, e masani ona 'avea e iai ma sui. O le mea e sili ona lelei i le tuaoi o galuega: Vavaeese le vaalele, fesoasoani i le leai o se avanoa.
  • O le Cornice - faia se fasi pepa o mea e sili ona lelei i tafatafa o tuaoi o puipui ma le taualuga.
  • PLiNi o se laina pito i lalo o fafie i tafatafa o le fola. E iloga i le lapotopoto pito i luga.
  • Elemene mo le mamanuina tulaga.

Vavaeese, e tatau ona tatou mafaufau i le ata o faletaele ma locatiko ma mosaic banels. Faʻaopopo atu i le faʻataʻitaʻi, o loʻo faʻaalia ai Mose mai tioata faʻapitoa ma isi mea.

Puipuiga i le faletaele

E tusa lava poʻo le a le manaia o le ata o lou faletaele, o lona galue ma le saogalemu tumau o se tulaga sili ona taua. Avanoa i paipa, nofoaga o latou tuufaatasiga, e tatau ona tumau fua "le mita mita, ma o lea e tatau ona faia ai le faʻamamaina o pe faʻagaioi ai.

Tile mamanu i le faletaele - Manatu Faatagaina Fesoasoani

Faigofie taele taele

A faapipiiina le '' '' upega tafaʻilagi fola, fufuluina masini, faʻamau, ma isi, e taua foi le faʻaaogaina o tulafono saogalemu. O mea ma mea e tatau ona faʻasaʻo lelei. E taua tele e lenei tulaga pe afai e tuputupu aʻe tamaiti i le fale. Tausia lelei le faʻaititia o le numera o le tele o tulimanu - uma i le tulaga faʻasaga ma le sitiseni.

O le fogafale fuli i totonu o faletaele o se faafitauli, masani ai i le tele. Ina ia aloese mai ai, faʻatau i fafo pito i fafo ma se fesoʻotaʻiga faʻapitoa. O le faʻafitauli o le faʻafitauli o le faʻafitauli o le faʻaaogaina o le anti-slip rugs, e seasea ona fesoʻotaʻi ma se potu malolo masani. Faʻapipiʻi ni lima mafanafana latalata i le taʻele poʻo le agaga - o se isi faʻamafanafanaga atili ma tausi le saogalemu o le aiga atoa.

Padity Education

Tusitusiga i luga o le autu: crafts mai le acorns mo le fale - fai faatasi ma tamaiti (26 ata)

Faitau atili