Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Anonim

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

O le igoa lea o le mamanu e aofia ai se tamai moega ma se masini magoto ma fufuluina masini fausia i totonu. O se mea sili ona talafeagai ma le tamaoaiga o le tau i tulaga o avanoa. O le sili ona lelei o le fofo mo le faletaele ma umukuka o tamai lapoa.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

faamoemoe

  1. I le tele o auala e sefe ai avanoa, fausiaina se isi fale faigaluega i totonu o le faletaele pe i le umukuka.
  2. O le fufuluina masini o loʻo i totonu o meaafale e foliga sili atu ona faigofie ma sili ona lelei, ia sili atu le lelei, ia sili atu ona o le mafuaʻaga o le tu'ʻalua o le a nanaina i tua o le tupua. O sea fofo o le a fausia ai se faʻamaʻi o loʻo iai.
  3. Meafale, tuʻufaʻatasia ma fufulu ma fufulu, ma fufulu masini, faʻapea foi ma le teuina o le tele o le taʻele ma umukuka, e faigofie tele ona faʻaaoga.
  4. I le faʻapipiʻi o meafaigaluega mo le fufuluina o totonu o le kapeneta, ua e faʻaititia ai le numera o le tulimanu tulimanu i totonu.
  5. O meaafale mo le masini fufulu e aumaia ai le faʻaopopoina o leo o le le mautonu i le taimi o le taotoga.
  6. Afai o loʻo faʻapipiʻiina se mafanafana o le fola i totonu o le potu, o le tini o vae o le a faʻatagaina e aloese ai mai le le talafeagai o le faʻasaoina o meaafale ma tekonolosi.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Manatu

E i ai le tele o ituaiga o le temb version ma le fausiaina-i le magoto i lalo o le masini fufulu. E mafai ona taofiofi, i fafo ma vae. E le gata i lea, latou te eseese lava totonu o latou tele, mea na faʻaaoga ia latou gaosiga, faʻataʻitaʻi, foliga vaaia, ma mulimuli ane ai. O le kapeneta, pei o le masini fufulu, mafai ona tuʻu i totonu o le umukuka poʻo le faletaele. I le faletaele, pei o se tulafono, tuu se tulaga faigofie o le tele o tulaga lautele ma le magoto ma se mea faʻapitoa mo se masini fufulu. E maeʻa le umukumo e tuu ai ni mea sili ona faigata. O le masini fufulu ma kapeneta, i luga o le mea e faʻaaoga ai se galuega, faia se isi fale faigaluega mo meaʻai kuka.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

E le gata i lea, o ni filifiliga mo nei ituaiga o tamatamago, lea e iai le faitotoʻa e lafi ai se masini fufulu pe a manaʻomia. Lenei o le a fausia se tasi sitaili mamanu o le potu. Afai e sili atu le lautele, ona e mafai lea ona e filifilia le muta o se masini fufulu ma isi pusa, o se ato mo ie, fata, ma isi mea Ia i latou e mafai ona e nanaina se numera tele o fale, cosmetic, solo solo, palapala ofuvae ma isi mea talafeagai.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Fiafia tele

Ole mea e sili ona talafeagai i lalo o le masini fufulu ile lautele ile 1100 mm, i le uasaina 878 mm, ma le loloto o 61 mm. O loʻo i ai se tamaʻi kapeneta, o se tamaʻi faʻaputu mo le teuina o mea i lalo o le magoto ma le tatalaina mo se masini fufulu. O le magoto ma le kapoti e tu i luga o vae, ma o le fufuluina masini ua faapipii tuusaʻo tuusaʻo i luga o le fola. O nei meafale faʻafetai i lona puʻupuʻu ma le taugofie o le tau o le matua lauiloa o le faletaele meafale.

Mataupu i luga o le autu: tusi e faia oe lava i totonu

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Mo le sili atu le lautele nofoaga, e mafai ona e filifilia se ato o 1300 mm lautele, o le loloto o le 600 mm ma le maualuga o le 900 mm. O sea galuega faatasi ai ma se paʻu e sili atu ona faigofie ona faʻaaoga ona o se sili atu tele galue ma lua pusa poʻo le tasi paʻu, pe o fea e te teuina ai nisi mea. I le umukuka, o se tulafono, o le kamupati kapeneta ma le masini fufulu ua ufiufi i se laulau e tasi. I lea tulaga, latou te foliga pei o le tele o tulaga ma le tele o tagata faʻatau ma loka mo le teuina o mea. O le tele o le faʻailoga o sea metotia e mafai ona eseʻese ma faʻalagolago i le tele o le umukuka.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Fausaga

O aso nei ua le mafai ai ona faʻaalia lo tatou olaga e aunoa ma se masini fufulu. Avea ma uiga faʻapitoa e toetoe lava o fale uma, e masani lava ona tuu i totonu o le faletaele poʻo le umukuka, o lea e malepe ai le ofa o le potu o le potu. O le mafuaʻaga lea ua manaʻomia ai le laulau talimalo ma le fale moe. E mafai ai ona nana masini mo fufulu ma isi mea e le mafai ona faia le potu. O meaafale mo le fufuluina masini e mafai foi ona faʻatau, ma okaina o lou tofo. O le lua o le a ave ni nai taimi sili atu nai lo le mea muamua, ae i le tulaga lea o le ono mafai ona maua tonu le mea na e manaʻo iai. I le taimi lava e tasi e tatau ona maitauina i lenei aso i totonu o faʻavae na o iai le lautele lautele o le lima o le gutu, lea e mafai ona e mauaina se mea talafeagai i latou.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Afai e te manaʻo e faʻaaoga le maualalo o tupe, ma vaʻai mo se faigofie filifiliga naʻo le sefeina avanoa ma ina ia mafai ai ona nana le umukuka poʻo le tau malulu mo le fufulu masini. E masani lava ona vali i latou i pupula matapela ma e leai ni togiloaina elemene ia i latou. Ia alagatatau e ui ia manatu mamafa tele iai, ona latou te taulimaina tele a latou galuega.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Sili taugata faʻataʻitaʻiga o tupua e faʻailoaina i le mea moni o loʻo faia i latou sili atu ona taua ma faʻatuatuaina. E mafai ona latou fiafia i ni ituaiga ma foliga eseese.

I le mauaina o le MoumBa i lalo o le sauniuni-faia o le totonuga o totonu, ua lava le amanaia ia uiga autu o le potu malolo. Afai o loʻo i ai ni meaafale ma lapotopoto tulimanu ma matagofie foliga i lanu pupula, o le a le lanu uliuli o le a o le a le lelei o le moega. Pe mo se faletaele, teuteuina i se sitaili sitaili, pe a taugata auro ma siliva o loʻo i ai, o loʻo i ai mea manogi i luga, ma isi mea. E talafeagai le faʻatau poʻo le tusi saito i se maʻa lanu ua magoto ma e tatau i le faitotoʻa mo le masini fufulu.

Ina ia faafaigofie le galuega o le faʻatauina o meafale i lalo o totonu, mulimuli i lanu ma mea o meaafale, ua leva ona i ai i le potu.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Fautuaga mo le Filifilia

A faʻatau meaaʻoga, o le masini fufulu ma le magoto e le tatau ona faʻatopetope, talu ai o le filifiliga saʻo o le a faʻalagolago i le tele o mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fuafua le siamupini i luga o le siata: fuafuaina o le faʻatulagaina

O lea, matou te fautua ia tumau nisi tulafono:

  1. Filifili e faʻatau se iʻuga, muamua filifili i le nofoaga o le nofoa umi. O lenei nofoaga e mafai ona i ai uma i le umukuka ma i le faletaele.
  2. E pei o le faʻatauina o soʻo se isi meafale, e tatau ona e faʻamaoti le aofaʻi o le aofaʻi ua e naunau e faʻaalu i le iʻuga.
  3. Afai ua uma ona uma se masini fufulu, e le mafai ona fuaina lona maualuga, loloto ma lautele ma amanaia le latou filifilia o le tupua. Talu mai le masini e tatau ona faia, i le taimi muamua, fetaui lelei i le nofoaga na tofia ma te ia, ma le lona lua, tuʻu ese se vaeluaga, ma le faʻamalolosi o le devid teʻa.
  4. I se faʻaopopoga, e tatau lava ona mafaufau pe faʻapefea ona tuʻuina atu le masini fai ata mai le masini magoto ma fufulu.
  5. Aua neʻi galo e uiga i le tuʻufaʻatasiga o le faʻatau oloa ma le sitaili o le mamanu o le potu.
  6. Ia masalosalo i mea e faia ai le oloa ma mea e fetaui lelei. Mo vae, tagolima ma usuina se filifiliga lelei o le chrome uamea. Palasitika ronamend poʻo le faʻaaogaina o le masina mo le tasi masina e mafai ona leiloa lona muaʻi foliga. O loʻo ufitia le uʻu i le vali e tatau ona lelei atoatoa.
  7. E taua le mea na faia ai le kameona na faia ai le Kapeneta na faia le soifua maloloina. Pau lava lenei mea, e mafai ona e tautua ai mo se taimi umi ma lelei ai.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Tau

I le taimi nei, o le a maeʻa le kapeteni ma se masini fufulu fufulu e mafai ona faʻatauina mai le 13,000 rubles. E mafai ona faʻatau, i le lotoifale o tagata gaosi oloa ma fafo. O tagata gaosi oloa e ofoina atu lava le maualuga o mea lelei mo le fufuluina masini. O le tau o Tumbsa, o se tulafono, e amata mai 20,000 Norbles. Kapeneta ma se masini fufulu i luga o lau lapoa (e okaina) o le a tau i le averesi o le 45,000 rubles.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Faapipiiina

I aso nei, i soo se fale teu oloa poʻo se faleoloa faleoloa mo le saʻoloto pe mo se laʻititi, o le faʻapotopotoga ma faʻapipiʻi o oloa faʻatau ua ofoina atu. A e faʻatonuina le gaosiga o meaafale i totonu o se kamupani meafale, o le a faʻapipiʻiina ai se tulafono, o le a faʻapipiʻiina fua mo le saʻolotoga.

Mataupu i luga o le autu: lelei ma le le lelei o le matutu fefiloi mo pa puipui

Afai o loʻo e filifili e tutoʻatasi o le Tumoma i lalo o le masini fufulu ma le uati, matou te fautuaina oe e taofi tulafono nei:

  1. A faʻapipiʻi meafaigaluega i totonu o le va oi latou, e tatau ona i lalo ifo o le Uluai Tutupukala mea, a leai sa afaina e le Faʻamaoni i le faʻamaoni o le Kapeneta.
  2. Tuʻu meaafale i se faitotoʻa tapunia, aua nei galo e molimau talafeagai i ai. E le afaina pe toʻafia faitotoa o le ai ai, e taua lava pe a latou saoloto e tatala ma tapunia.
  3. Mafaufau toto i le faʻafefea ona ma le faaeteete le eletise ma le vai i le faʻasologa ma vai, faʻapea foʻi ma le paipa paipa.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Soʻo se meaafale mafai ona ofi ma lau oe lava, pe a iai sou manaʻo, taimi ma tagata autu tagata aʻoaʻoina. E le gata i lea, e mafai ona e faʻatauina ni mea faigaluega ma mea i se pepa ato. Ae ui i lea, aʻo leʻi amata ona fai i ou lava lima, faʻamavae le tau. O le a faʻatagaina oe e te sailia pe tatau ona faʻatau le taugofie e faʻatau ai pe fatu se tusitaulima ma ou lima.

Mea

E manaʻomia le manatuaina o mea teutusi i lalo o le masini fufulu o le ai ai pea ona galue i taimi uma faʻanoanoa. I se aotelega, o le a lamatia le vai. O lea la, e teteʻe ai le modure i mea, o le mea lea na gaosia ai e ala i le faʻatonutonuina o manaʻoga tatau mo nei totogiga. O mea efale ia mai le MDF, o ata tifaga, tioata tioata, uamea ma Places. O le laualuga o le MDF o loʻo ufiufi i se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa-teuteu ata tifaga, ae ui i lea vai e mafai ona amoina i pito ma talitane o meaafale, e le o mafai ai le meaafale ai.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Tulaga faia i uamea ma tioata o le a aoga umi atu nai lo isi uma filifiliga. I le taimi lava e tasi, tioata mafai ona tutusa ma le matte ma faʻaata. Pe mafai ona e filifilia ni faʻataʻitaʻiga ma matatioata manino. Pau lava le minus o sea meaafale o se tau maualuga. I se isi itu, o pastistics mea taugata taugata taugofie. E le gata i lea, o lo o latou malamalama tele ma iloga e le susuina tetee maualuga. Pau a le mea leaga o le plasstics e le o mea sili ona malosi ma faatuatuaina. O meaafale. O le teuina o mea e teuteuina i masini lelei, e manaia tele ma matagofie, ae masani lava o le tau na maualuga ma e ese mai, ua mafai foi ona leiloa o latou uiga o le MDF.

Kapeneta ma snk i lalo o le masini fufulu

Faitau atili