Masini o se moli moli talek: faʻafefea ona faʻasaʻo ma ou lava lima

Anonim

O le malepelepe o le veli o le veli o le faafitauli lea na o ese tagata uma. O le mea muamua tatou te faia pe a tatou mauaina lea faʻafitauli, o loʻo valaauina ai le palufili. O le filifiliga saʻo lea pe a fai e te le o lona uiga i se mea i le plumbing ma e leai sau mea faigaluega i totonu o le fale. Ae afai e tupu ou lima mai le nofoaga saʻo, ma i le fale teu oloa ei ai se uafu, aisea e te le taumafai ai e toe faʻaleleia le tane. A uma, ma toe faaleleia oe lava, e te sefe tupe ma faʻaleleia au tomai.

Faʻafefea ona faʻatulaga le Tank Tank, o le a le mea e tupu ai, ma o le mea autu o le toe faʻaleleia? O le ae mauaina tali i nei fesili i totonu o la matou tusitusiga.

Masini o se moli moli

A o le i alu ma gaioiga gaioiga, e manaʻomia le suesue i sina talitonuga ma malamalama pe faʻapefea ona faʻatulaga le vai o le vai i totonu o le faleuila. Soʻo se faʻataʻitaʻiga e lua faʻamatalaga autu: o se pesini e tu i luga o le fola poʻo le itu i luga o le puipui, ma le tane vai pito i luga. O lenei koneteina e taʻua o le "'' '' 'aʻai tane".

O le faʻavae o le galuega o le vai o le vai o le faʻavae o le faʻapotopotoga i le sologa lelei. A e kiliki i luga o le lever (faʻamau), o le popol tatala, ma vai i lalo o le gaioiga o le kalave ua fufulu i le siʻitia.

Afai e te aveese le tapuni i luga o le tane, o le ae mauaina le vai alavai masini. E i ai le ofu, faamau ma tau. O tulaga faʻapitoa, e mafai ona vaevaeina le masini o le taʻavale toso i ni vaega se lua: O le vai seti faiga ma le alavai.

Masini o se moli moli talek: faʻafefea ona faʻasaʻo ma ou lava lima

Ina ua tatalaina le ki, ua tapunia le alavai ma le vai e amata ona maua le vai. O le opeopea pulea lona maualuga ma tapuni le crane i le taimi tatau.

O le mea moni, faʻalagolago i luga o le tagata gaosi, o le mamanu e ese tele, ae o le uiga foʻi e tutusa ma le tutusa.

Vai fausaga

O le faʻavae o le tumu faʻamalosia e faigofie lava: A uma le tane, e amata le tafe o le vai pe a maeʻa - taofi. Opeot e manaʻomia e iloa le vaega o le vai. Afai o se laʻititi poʻo se vices forta e faʻafaigaluegaina, e mafai ona e faʻatulagaina le tulaga manaʻomia oe lava. E fautuaina le faʻaaogaina o 5-7 laina o vai.

Atritture a e faʻatonutonuina le faʻaaogaina o vai atonu o ni ituaiga.

  • Ma le suavai vai (o le armature o loo i ai i le pito i luga). O le mea faavae, o sea vai suavai i le tane e mafai ona maua i faleuila o Rusia gaosiga. E taugofie le auala, ae o le pisapisao tele. I luga o ni mea taugata e faʻaititia ai le pisapisao, o le faagaau ua mautu, e tautua vai mo le pito i lalo.
  • Masini o se moli moli talek: faʻafefea ona faʻasaʻo ma ou lava lima

    Alavai tane: masini masini ma le itu fafaga

  • Ma le maualalo o le suavai. O lenei ituaiga e mafai ona maua uma i luga o faʻataʻitaʻiga mai fafo o le faleuila i totonu o le faleuila ma le aiga. Faʻafetai i le masini, pisa mai le vai e faʻaititia.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona tuʻu se sofa i ou lima?

Masini o se moli moli talek: faʻafefea ona faʻasaʻo ma ou lava lima

Itiiti fafaga i le moli moli

Faasaoloto

Masini o se moli moli talek: faʻafefea ona faʻasaʻo ma ou lava lima

Toso-faamau alavai

O le alavai alavai na faalauiloa ai e ala i le oomiina o le ki po o le tosoina o le tootoo. O le sili ona lauiloa o le tuufaatasiga-faʻamau faʻamatalaga ma se leve, o loʻo faʻaalia i le ata. I totonu o le faleuila i totonu o le au faleuila ma le fusiina o le tane, o le ki o loo i ai i luga o le puipui. O le mea lea, o le toe faaleleia o le faʻamalologa faleuila e le o faigofie: O gaioiga uma o loʻo faia pe a uma ona aveʻesea le faʻamau i le tamaʻi pu. O le vitio faʻaalia ai le faʻagasologa o le faʻaletonu o mea mai le fale-i totonu o le tane (faʻapipiʻi).

O le tuleia-faamau mechanism atonu e nofofua ma lua-faiga. I le lua-faiga faʻapipiʻi lua faʻamau: O le vae o le vai atoa, ma o le lua o le 'afa. O lenei sefe vai pe a tatau ai. Ma le isi itu, o se auala e mafai ona faʻatinoina ma le tasi faʻamau pe a faʻalagolago i le tikeri o le oomiina.

Masini o se moli moli talek: faʻafefea ona faʻasaʻo ma ou lava lima

Sauniuniga mo le Toe faaleleia

Muamua o mea uma, o le a tatou iloiloina le auala i totonu mo luma o ni faaletonu. Ina ia faia lenei mea, aveese le pito i luga, e masani ona faamautu e le ki alavai. E manaʻomia uma pe na o le faʻaoneʻa, pe toso ese le faʻamau ma le faʻaʻaisa le faʻapipiʻi.

Ae le i faia le velo mai tane, ia mautinoa e faaluaina le suavai.

Sui ma faapipiiina o vaega

Ina ua uma ona tatalaina le tapuni, o le a e vaʻai i ni pu ma le lapoa o le 1.5-2 cm mo le sapalai vai (masalo naʻo le tasi). I se tasi oi latou o le a faʻasaʻoina le faʻatumuina lelei ma le membrane alatoto.

O le membrane e matua nofouta i le lelei o le vai, o le mea lea o lona olaga tautua e fuafua i faamama vai. Afai e leai ni tapenaga i mea uma, e sili atu le suia o le auala i luga o le Rusia ma se rod alatoto.

Tele taimi, e mafai ai ona foia le toe faaleleia o se taʻavale taplen talet i le faleuila ma se sui atoa o vaega. Mo le tele o faleuila i lalo o le auvae, e faigofie lava ona maua se pusa toe faaleleia i se lima ma se membrane. I luga o le taugofie faʻataʻitaʻiga e sili atu le aoga e faʻatau ai ni tagata fou, latou te le taugata tele. O le mea taua o le filifili pe a faʻatau le paʻu paipa, e masani lava o 10, 15 mm, faʻapea foi ma le 1/3 ma ½ inisi.

Masini o se moli moli talek: faʻafefea ona faʻasaʻo ma ou lava lima

Seti o le faamalosia o le toe faaleleia faleuila

Mataupu i luga o le autu: fausia mo le faavae: faʻafefea ona faia ma faʻapipiʻi + auala e sefe ai

A o le suia o oe e manaʻomia le faia o se hermetic junction, o lea o le faʻamau puipui o loʻo ofuina aʻo leʻi faʻapipiʻiina. Armature ua faamama ma se tane tane. Minoi teisi, a le mafai ona aliali mai ni laʻei.

O le isi vaega o le polofesa o loʻo faʻapipiʻiina masini teuteu. A manaʻomia, e mafai ona suia le tulaga o le suavai. Afai e naʻo le fasi fasi i totonu o le pu seia kiliki, ma e le ofi i luga o le nati, ona leai lea o se faamalamalamaga o le a tafe i le taimi o le a tafe ai vai i le taimi o le vai.

I le pito i lalo o le tane e i ai ni pu mo le nanaina o le faleuila. O le fusi na faia i luga o uʻamea poʻo le palasitika paʻu. Sili o mea uma, apamemea ma stanless steel Bolts e talafeagai mo le faapipiiina o le faleuila. Ioe, o le masani ai uʻamea faʻapipiʻi e sili atu le malosi nai lo le palasitika, ae vave ona osofaʻia. Ae le i faapipiiina, e tatau ona faapipii lapisi ma lapisi.

O le ogatotonu o le pito sili ona tele mo le vai tafe. Tape-Optos a alavai mo le moli moli o loʻo faʻapipiʻi i se cape puck i le kesi.

Masani ona malepelepe o le auvai

O le masani ona taatele e faʻaauau pea ona faʻatumuina ma vai o le vai mai le tane. O le mafuaaga o mea nei o mea nei:

  • Suiga o le opeo;
  • O le lafu fua e le galue;
  • Aulelei latalata tapunia tapunia le alatoto o alatoto.

O le faigofie auala e fofo ai le faʻafitauli muamua, aua i le tulaga lea, e le tatau ona toe faʻaleleia le faleuila e toe faʻaleleia le tapolo - ua lava e tatala ai le faavaa ma toe faʻalelei le ufiufi. I nisi taimi, o nisi taimi o le tapunia i luga o le alatoto e le paʻu'ū, o se mea lava lea e lava le faʻatagaina o le tuʻutu i totonu o le malologa.

O le isi faʻafitauli o loʻo faʻaalia i le mea moni e faʻatumuina e le vai le tane i le tapulaʻa ma e le taofi. Ina ia siaki le masini, sii i luga le opeopea e oʻo i le taofi. Afai e le taofi le vai, ona sui lea o le taupolaga o le a suia.

Ma o le mea mulimuli o le mea tuai. E matua faigofie lava ona faʻamautu se malologa faapena: E tatau ona e faʻapipiʻi le lima alavai. Afai o le vai taofi, o le a tatau ona e suia le faamaufaailoga. O nisi taimi e fesoʻotaʻi ma le maualalo maualalo le mamafa o le tapunia-ese. I lea tulaga, faaopoopo i totonu o mamafa e toso.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le glue ma glue tioata

O le isi malologa masani e fesoʻotaʻi ma se anufe opeopea. Ua gauia lona malosi, ma e le lelei o ia, o le a le vai i totonu o le tane o loo tu i le tulaga manaomia. O le a sui suia le sui o le velo alavai, ae mafai ona e faʻaleleia le fola i ou lava lima. O le faia lea o lenei mea, o lona toʻalua ua faʻamaufaʻailogaina i le sami, kelu, faʻamafanafana, vevela poʻo soʻo se isi tagata gaosi. E mafai foʻi ona e vaʻavaʻai atu i totonu o le faleoloa taʻaloga, atonu o le ai ai le faʻatalale o lenei opeopea.

E le masani, ae e iai ni malologa i se tane e pei o: o le fua o le tane tane ma le le manuia o le vai e mafai ai le vai. Ina ia aveesea i latou, ua lava lea e suia ai kesi ma faatau se alatele fou.

I le vitio, o loo faʻaalia ai pe faʻafefea ona faia e oe le toe faʻaleleia o le faleuila.

E masani ona faʻaitiitia le lipea le maualuga e sui ai le sui o le sui, ma e mafai ona faia muamua e aunoa ma le faʻatupuina o se mea. O le mea autu o le filifilia o se oloa lelei ma le mea saʻo, ona le mafai lea ona afaina ai le leo o le tagofiaina ma le suavai.

Faitau atili