O le chandeliers i totonu o le fale mautotogi :? 130 ata ma filifiliga filifiliga

Anonim

E le mafai ona e mafaufauina le totonu o le fale mautotogi e aunoa ma se elemene e pei o se moli. E manaʻomia se mea taua i le mamanu. Faʻafetai i le filifiliga saʻo o le malamalama metotia, e mafai ona suia le potu i talaaga o le taliaina. Ae o tagata faʻatau e i ai se faʻalavelave mo le faʻauiga saʻo o le ituaiga ma le mamanu o le chandelier, aua o le oloa gaioiga e le gata o se vailaʻau o le faʻamamaina. Aveese uma fesili e uiga i le filifili, matou te ofo atu e vaʻai i ata o isi nofoaga eseese i totonu o le fale mautotogi.

Auala e Filifili ai e Filifili se Chandelier?

E lona masini faʻatekinolosi, o le moli faʻafuaseʻi o se oloa lavelave e tatau ona mafaufauina i luga o ni tapulaʻa. Afai e tatau ona e talisapaia lelei latou, e mafai ona e filifilia le fuafuaga manaʻomia mo se isi tagata.

Lister style

Filifili masini moli e tatau ona tusa ma le totonu o le potu. O loʻo mafai ona fuafuaina, o aso eseese, faʻasolopito, ma aso nei, ma isi sitaili. O ese mai le mea patino, ma o le filifiliga e faia i se faʻataʻitaʻiga o le moli faataʻitaʻi. O le oloa e tatau ona toe faia ni elemene avanoa i totonu o le potu.

Chandelier i le masani faiga

Talu ai nei, o le fefiloi o sitaili i totonu o le totonu o le totonu ua avea ma talafeagai. I lea tulaga, o le mea autu e le tatau ona o le alu i talaatu o le lautele ma taumafai e tuʻufaʻatasia mea uma.

Classic Chandelier i totonu o le nei i totonu
O le colic spongeeier mafai ona ofi lelei i totonu o le itu faaona i totonu.

Valivali e faia se matafaioi

O le tele o tali lanu e faʻatagaina ai oe e filifili atoatoa ai le masini moli i soʻo se fofo fatufatu, e sili lava. Faataitai tagata tomai faapitoa e filifili ai le oloa i se auala e faʻapea e lona tolu lona lua lona lua i totonu. Ae o nei mea uma e talafeagai. O le autu autu o le faia, fuafua i le mamanu o le potu ma le lanu lanu autu.

Chandelier lanu i totonu

Sulu moli i totonu
Chandelier mafai ona galue o ni lanu autu

Fua

Filifilia o se moli moli i le tele, e tatau ona amanaia le tele o le potu. Marigree mataupu:

  • Meatmat maualuga;
  • lapoa tetele;
  • Aofai o nifo.

E fautuaina e tagata atamamai i le faʻaaogaina o nei fuafuaga: O le umi ma lautele o le potu e pipiʻi i mita, o lona uiga, o lona uiga o le lapoa o le oloa i le ogatotonu.

Auala e Filifili ai se Chandelier i totonu
O le tele o kapela tele e talafeagai ona i potu sili ona popole.

O le taualuga tu maualuga e iai lona uiga taua. Mo le i totonu o nofoaga ma le maualuga o le taualuga, taofi mausa e talafeagai. I totonu o le potu, o loo laitiiti tele le avanoa, e sili le faʻaaogaina o oloa mafolafola.

Chandelite mo le maualuga ma le maualalo le taualuga

O le fomu

O masini moli mo potu taʻitasi e tatau ona le mafai ona faʻailoa atu lana masini ma le faʻamoemoe. E tatau ona fetaui lelei le chankshiinder i lana sitaili i totonu ma faʻataunuʻuina atoatoa le galuega autu.

Oloa e vaevaeina i ituaiga o loʻo fuafuaina e o latou ituaiga:

  • Aveesea chandeliers. Faamatalaina i le mea moni o le tuʻuina o moli o lamepa e faʻatino i luga o le laina tutusa. O lenei mea e faamautu ai se toniga toniga o le malamalama. Tele taimi, o na filifiliga e faʻaaoga e faʻaititia ai laulau uumi poʻo le pa. Fetaui lelei mo le uumi ala ma isi potu o loʻo i ai se faʻapitoa foliga.

Taofia le le mautonu o le chandelier

  • Faapipii ata. O loʻo i ai le faʻalauteleina tele o loʻo e maua ai le faʻamoemoe manaʻomia i soʻo se potu ma mo soʻo se totonu. O le moli o loʻo faʻatinoina mai le tasi nofoaga autu. E mafai ona e faʻaaogaina uma e faʻamalamalamaina le potu atoa ma se sone o se sone.

O le SIME SIMperion chandelier

Ituaiga o Chandeliers

Muamua o mea uma, o oloa e vaevaeina e le ituaiga masini i luga o le taualuga ma taofi. Atonu latou te eseese ai i luga o le faʻavae o le masini ma metotia o mamanu. E taua foi o le mea e faʻaaoga mo le gaosiga o chandeliers.

Faafoliga

O le foliga vaʻaia o oloa e foliga le masani ai, faʻamanatu ia te ia lava o ia lava o se mea tuai. Faʻasino faatasi ma latou faʻatasi ma isi taimi e aunoa ma i latou. E matua le faʻaleagaina lava o latou foliga vaʻaia. Auilii sa faia i le lima, o le eseese fanua, aemaise leitio. E mafai ona tele ma sili atu le faʻaleleia o ni laina vaivai i le mamanu.

O ia tagata nofoia e sili ona lelei mo totonu, faia e faʻaaoga ai fafie poʻo maʻa masani. Sili ona talafeagai mo le potu malolo poo le ofisa.

Faia le Chandeelier i totonu

Kirstal

Crystal Chandelites sa faapitoa i totonu o le i totonu o le tele o tausaga talu ai. I le itu i ona po nei, ua alofa tagata leoleo i isi mea. Crystal Tusitusiga Vaai Lelei ma faʻaaogaina tele mo le tele o fale ma le maualuga o le taua.

Crystal Chandelier i totonu

Black ma White Chandeliers

Chandelite i le pogisa lanu, faʻataʻitaʻiga i le lanu o sukalati, o Initia poʻo le a le fiafia e le o le masani masani masani i totonu. O mea uma lava i luga o le Adateur, e talafeagai mo tagata faʻatauvaʻa, faʻataʻitaʻiga, ia i ai o le fale tutotonu e pei o lea. Ae i mea o loʻo i ai nei, o le faʻaaogaina o potu potu o le pogisa o lanu ua faʻalauteleina.

Tusitusiga i luga o le autu: moli mo le potu o tamaiti: Faafaigaluega Fesoasoani

Black Crystal Chandelier

White oloa - i taimi uma le filifiliga lautele. Fetaui lelei mo soʻo se potu, ma muamua o mea uma ona o le mea moni o le toʻafilemu o le toʻafilemu ma le le powertran e tuʻufaʻatasia ma pupula mata.

White Chandelier i totonu

Filifiliga o le oloa mo se potu faapitoa

Mo potu taʻitasi, e manaʻomia le fuafuaina o masini moli i le tele ma ituaiga o moli. E fuafua e le mea moni o latou mafuaʻaga faʻapitoa e ese le eseʻese, e eseese ai, latou te manaʻomia se tagata masani i totonu o le malamalama. E ui lava, o se faʻataʻitaʻiga matagofie e mafai ona e faʻatonutonuina se isi totonu.

Potu malolo

O le potu malolo o le autu autu o le fale, faʻapea lava i le filifiliga o le moli faʻataʻitaʻiga ma e talafeagai ma musumusuga faapitoa. Pe a filifilia, tele le tele o le a aofia ai:

  • Ua saunia le moliina o le aluga o le Manumalo, ae e le tatau ona malulu tele. O le mafanafana malamalama o loʻo maua ai le faʻamafanafanaga ma e tatau ona fesoʻotaʻi.

Moli i le potu malolo

  • Mo potu malolo ma le maualuga o le taua, tagata atamamai fautuaina le filifilia o oloa tetele. O ia faʻataʻitaʻiga e maua ai le potu tele, mamalu ma le manaia.

Chandelier i le potu malolo ma le maualuga maualuga

  • Afai ua teuteuina le potu i se faiga masani, la e sili ai le nofo i luga o se tioata lomiga, o le faʻatusa o le ola lelei ma aristocraccy.

Crystal Chandelier i le potu malolo

  • Faatasi ai ma le tulaga masani i le maualuga, o le taualuga o faʻataʻitaʻiga filifilia. E mafai ona e fesuiaiina i latou i le tele o le taualuga.

Totoina o Chandelier i le potu malolo

  • O potu ua aoga e sili atu le malamalama i le lua chandeliers. Aemaise o le a vaʻai i ai pe a e tuʻuina atu ia i latou o loʻo iai.

Lua chandeliers i le potu malolo

Taualuga

O chandelite o le ituaiga o le tuufaatasia e sili ona fetaui lelei i le ituaiga o aso nei. E mafai le toe faʻaleleia saʻo i le taualuga, e ui ina maua ni mea faʻafefeteina i luga o le filifili. O loʻo faia le faʻafanua i le laʻititi. Tele na tele na faia mai le uamea ma tioata.

O 'oloa tau tuufaatasia ole aso nei o loʻo faʻateleina tulaga, aemaise o totonu o loʻo i totonu o le taualuga.

Totoina o Chandelier mo le potu malolo

Faamalolo

I totonu o le itu faaonapo nei, o le taofia o sui o lamepa foliga le masani ai. I ona foliga na ia foliga mai o foliga eseese o le umi o le uaea po o le filifili e fai ma sui. O le umi o le saoasaoa e mafai ona fesuisuiai, fuafua i le maualuga o le taualuga o le potu tele ma mea e fiafia i ai.

O lamepa o lenei ituaiga e sili ona lelei mo potu malolo ma potumoe, o loʻo faia i totonu o le faiga o le baroque poʻo le rococo.

Syspeed rococo moli

Umukuka

I totonu o le umukuka i luga o le tu masani a aiga, o le olaga autu taimi i tua o le manogi o le kofe po o le tea e masani ona fofo. Matou te lisi atu i vaega autu lea e tatau ona totogi pe a filifilia se chandelier i le umukuka:

  • O le maualuga o le le fiafia i totonu o le umukuka e matua maualuga lava, pe a fai o lenei faʻaopopoina o le i ai o le gaʻo o loʻo i ai gaʻo, ona e le faʻatagaina le mauaina o le oloa ma ni moli. Uʻamea, tioata, e sili ona talafeagai.

O le taofia o moli i totonu o le umukuka i totonu

  • Afai e tuʻuina atu se mea e tuʻuina atu i se oloa ma elemene laupapa, e sili atu lo la e muamua i le va eseese.

Wooden Changelier i totonu o le umukuka i totonu

  • O le iai o le faʻamagaloina elemene manaʻomia le faʻagaioiga o le faʻafefegais. A maeʻa, e mafai ona faigofie le faʻamamaina o oloa.

Faia le Chandelier i totonu o le umukuka i totonu

O le isi mafuaʻaga mataʻitu o le moli moli i le umukuka o le foafoaina o faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga. O lenei mea moni e aafia i le itu ma foliga o le umukuka. Mo potu maualalo, e sili le faʻatauina o se moli uila, ua filifilia le umi o le pepa e umi mo le umukuka umi, ma mo le lautele - sili atu filifiliga.

Mau i luga o le autu: ituaiga o le moli moli ma manatu tu i potu eseese | +80 ata

Potumoe

O moli i le potumoe e tatau ona i ai se toafilemu ma fatuina se siosiomaga lelei mo le malolo ma moe. Lenei e manaʻomia le mautinoa o le malu ma faʻataʻapepepe moli. O le oloa lava ia e tatau ona ogatasi atoa ma totonu o le potumoe, ae le leiloa i lona talaaga.

O le Potu uaina mo le potumoe o soʻo se totonuga e tatau ona usitaia nei mea e manaʻomia:

  • taofiofi;
  • Matte Windows po o Crystal;
  • Lanu lanu mo le tino ma moli mai le afa afa.

I le tele, o le potumoe ua faʻailogaina o se tamai potu, o le mea lea, o le chankingier e tatau ona filifilia se tamai tuufaatasia ituaiga.

Chandelier i totonu o le potu potu

Fanau

E tatau ona i ai se mataʻupu faʻapitoa i totonu o lenei potu, faʻapea ma filifiliga tagata matutua i totonu e le talafeagai iinei. O tulafono o loʻo sosoʻo nei o le a fesoasoani e filifili ia le tulafono saʻo mo tamaiti:

  • O filifiliga e faia i tioata poʻo tioata e matua le talafeagai mo le i totonu o le potu o tamaiti.
  • O vaega autu e tatau ona saogalemu ma le aoga. E mulimuli mai i lenei mea e tatau ona i ai le taualuga o le ogatotonu po o le palasitika.
  • Mo tamaiti, leai ni faʻamalologa o saienisi ma le au faʻataʻapeʻapeʻa e talafeagai, ae o filifiliga taua.
  • Valivali e tatau ona ofi uma i totonu, ma o le autu ua filifilia mai le fiafia o le tamaititi.

Fanau moli

Vaega

A o amata le fale faafiafia i tausaaga, ma le fale e amata i le auala savali. O se tasi o mea taua ua maeʻa ona faʻatulagaina lelei.

Talu ai ona le mitamita le fuafuaina o falevaivai o fale mautotogi faapitoa, ona e tatau lea ona e faʻataʻitaʻia iinei:

  • Afai o le alatele o se pepa lautele, ona o le lamepa o le lanu o foliga poʻo le lua-lua-ituaiga chandelicically o loʻo maua faʻatasi.
  • Lelei o le a fetaui ma le chandelier o le taiala ituaiga. Faatasi ai ma ia, e mafai ona suia le itu o le malamalama e faamalamalamaina ai le sone manao.
  • Faʻataʻitaʻiga o lamepa i le alatele e tatau ona filifilia ma le mamanu malosi.

Chandelier i le alatele

Faletaele

O le faletaele o se potu faapitoa. O le mea lea, pe a filifilia le masini moli, o manatu nei e tatau ona faia i totonu o le faletaele:

  • O fuaitau o le chandeling tatau ona filifilia, fuafua i le tele o le potu ma le maualuga o le taualuga.
  • O le malosi o le masini e faʻalagolago i ai pe o iai se isi auala malamalama.
  • O le lanu lanu e tatau ona fetaui ma le filifilia o le faletaele.

Chandelier i totonu o le faletaele totonu

Talu ai nei, o le fausia fale i totonu o le totonu o totonu o faletaele. E mafai ona tuu i latou i lenei auala ina ia latou ufiufi ai sone ua uma, mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻata.

Manatu moli i le faletaele

I luga o Vitio: Fautuaga mo le filifilia o chandeliers.

Chandeliers i totonu o le ituaiga eseese

Talanoaga

I le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, o moli eletise o loʻo iai tioata, tioata poʻo uʻamea. Ma alaga e ese. Ua tusia e le fili i laulaau, fugalaau, mataua ma curls. Afai ua filifilia le faʻataʻitaʻiga mo potu o lapoʻa lapopoa, e tatau ona maoaʻe ma i foliga vaaia e foliga tutusa o moli moli.

Chandelier i le masani faiga

Onapo nei

LUSVS i le itu faaonapo nei ituaiga o aso faʻalelalolagi, o le faʻamamaina tioata ma uʻamea ua filifilia mo a latou faʻatinoga. O faʻataʻitaʻiga o le faʻaititia o le faʻaititia o sitaili e aoga tele mo tamaiti, potumoe poʻo umukuka. Fai ia latou vave - o le autu autu o le ituaiga o aso nei.

O aso nei o loʻo taʻua i totonu

Lotoa

LATV scrand faʻasino i le itu auai, le manaʻomia o talavou atamamai ma le saolotoga o le alofa, lea e leai ni tagata faʻapitoa. O se tali manaia o le filifiliga lea: O le pito i tua o le lavalava o piliki puipui ma laulau e faia mai pusa, o moli na faia o le uaea o le uamea filifili ua fetaui lelei.

Loft Chandelier

Faamoemoe

O faʻamaonia o loʻo iai Chandeliers o le tele o le tele-tele, e i ai se ea foliga ma moli mamafa. E masani ona faia le au pafola mai i tamai mea ma isi mea masani. O le autu lanu gamut e paʻepaʻe ma pastel glodes. O sea lomiga o le Chandelier ua faʻamamafaina ai le itumalo o le itumalo, e aumaia le alofaga ma se faʻailoga faʻapitoa ma se tagata faʻapitoa e matagofie i totonu.

Faamaonia le chandelier

Poloaiga art

Art DECO lamepa e tele le masani ai ma se masani masani. Le itiiti ifo, o la latou fuafuaga, o se tasi o elemene e manaʻomia: mai le pupula lanu o le lamepa, o tagata taʻitasi o loʻo maitauina mea uma i totonu o le suʻega o le ata. Lea e te le manaʻomia le fefe, ae i se vaega ese, e manaʻomia le faʻataʻitaʻi ma tuʻufaʻatasia e le mafaatusalia. Afai e iai ni masalosalo, nofoaga faʻapitoa o loʻo iai Moscow e mafai ona oʻo mai i le laveaʻiina.

Tusitusiga i luga o le autu: Taid moli i totonu o le fale mautotogi: Pros ma le lelei o masini)

Art Chandelier Arment deco

Maualuga tekonolosi

Mo le maualuga-tech style, o mea autu o loʻo taʻua - eseese uʻamea faʻapitoa. O se faʻailoga iloga o loʻo aʻafia ai teuteuga o teuteuga e faʻaititia ai le laititi. O le mamanu e iai le manino ma faigofie geometric laina.

Chandelier i le sitaili o Talofa Tech Tech

Pop faatufugaga

O lenei sitaili na aliali mai i lenei ituaiga o ata o se mea e fai ai se taimi. E i ai taimi faʻapitoa i le teuteuina o lamepa: faʻamalosi tino ma lagona lelei. O lenei ua ausia ona o le foliga mai o le palasitika ma polyers. O lo latou fesoasoani i mea e mafai ona e ausia ai le faʻafitauli manaʻo, aua e mafai ona latou aulelei tele ituaiga.

Pop ops chandeliers

Atunuu

O moli oloa i le ogatotonu o le sitaili e matua lauiloa. E faigofie ona latou iloa mai isi ona o nisi foliga: o le faʻaaogaina o laʻau poʻo ni vaega taʻitasi mai lenei mea. O le tuʻufaʻatasiga o le faʻamagaloina o elemene ma fafie ua faʻatagaina. O nisi taimi e mafai ai ona e maitauina le faʻaogaina o tamaitusi o loʻo i ai se lanu o lanu masani. O le i ai o se faʻasologa o tamai elemene o vaomatua ua faʻatagaina.

Atunuu chandelier

Sami

O le sami o le sami o loʻo faʻaalia ai se oloa i lanu moana lanumoana. O faʻataʻitaʻiga i ituaiga eseese e talafeagai mo le mama. Manatu vaai i totonu o potu, o le faʻamoemoe o loʻo teuteuina mo le gataifale o gataifale poʻo se faiga o sinasina.

Fale Mortime Chandelier

Le masani ai filifiliga

Talu ai nei, o Chaseliers o meaola uiga ese o lo o o mai ia latou aia ma curndungs ​​o nei aso e fiafia i ai nei. E masani lava i le ata o le satani i totonu:

  • I le umukuka, e mafai ona faia le chandeling e faaaoga ai le pamu.

Cutillery chandelier

  • Oloa mo le falemaʻi pe o le faletaavale o loʻo fausia i le ituaiga o se moli oloa, le palasitika o ai le vaalele e sui ai le pulou poʻo le faataatiaga o le taʻavale.

Pulou chandelier

  • Mo le malamalama o le aporo e faʻaaoga fagu eseese, lala o laʻau ma isi mea.

Chandelier mai fagu

I mataupu faʻavae, e leai lava se tapulaʻa o manatunatuga. E tatau ona na o le fatufatu ma le magafagafa. O le a fesoasoani e galue i fatufatuga ma ata faʻaalia i lalo ifo o ni faʻataʻitaʻiga vaaia.

Chandelier mai ipu e fai ai oe lava

Tutoatasi sui sui Chandelier

O nisi taimi e iai taimi pe a manaʻomia le sui le curnderelier. E leai se taimi poʻo se manaʻo e vili le eletise. E mafai lava ona suia le moli eletise, o le mea moni, ma e mafai ona faia ia oe galuega. O lenei taotoga e faigofie, ae manaʻomia le agavaʻa ma le usitaʻia o ni tulafono. E aofia ai le lua vaega: Faʻateʻaina le oloa tuai ma faʻasaʻo le moli fou.

Ina ia alualu i luma ma le manuia le chandelier, e te manaomia:

  1. Faʻamuta le mana i totonu o le fale.
  2. Faʻasino le nofoaga o le taofiga o loʻo faʻapipiʻi ai le tioata ma uaea.
  3. O le uuina o le moli, faʻavaivaia le tufuga ma aveese le ipu tioata.
  4. Na motusia lemu le uaea ma aveese le moli tuai.

Faʻafefea ona aveese le tuai o le moli tuai

I le isi tulaga, faʻafesoʻotaʻi se masini malamalama fou. E faatino ai lenei taualumaga e tatau ai:

1. Faʻafesoʻotaʻi le uaea i luga o le moli ia lava. Lenei ua faia, fuafua ile tele o le ki. Mo se potu aʻoga, faʻafesoʻotaʻi se tasi uaea mai palasitika taʻitasi. Ma o le uaea o totoe uaea. O nisi taimi o lenei faiga e faia e le gaosi oloa.

Faapipiiina Chandeliers ma ou lava lima

2. Faʻatumu le faʻaiʻuga o le taupulega ma le chandeliers. O le uaea e fesoʻotaʻi i le vaega e fesoʻotaʻi tasi e se tasi mai palasitika taʻitasi, o loʻo totoe o totoe i le isi uaea. Faʻaoga le ata faʻasino tagata e faʻailoa ai le vaega.

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

3. Ia mautinoa o se fesoʻotaʻiga sili ona lelei, e sili le faʻaaogaina o tupua i luga o moa. Latou sili atu le talitonuina.

Faapipiiina Chandeliers ma ou lava lima

4. Tapuni le faaeteete le uaea ma se tioata ma faʻasaʻo le paʻu.

Faʻafefea ona aveese le tuai o le moli tuai

O le a avea ma saʻoloto lelei le ganegae ma le faʻaopopoina o totonu, ae faʻapea foi ma le ale o lona malamalama o le a faʻatupuina le mafanafana ma lona mafanafana i totonu o le fale. O ou manatu ma faʻamatalaga, faʻapea foi ma filifiliga api, e mafai ona e fefaʻasoaaʻi i a matou au faitau.

Faʻasino auiliiliga faʻatonuga (1 vitio)

Eseese faʻataʻitaʻiga chandeliers (130 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Chandeliers i totonu o le lautele ituaiga: fesoasoani i le filifilia (+11 ata)

Faitau atili