Manatu Malamalama Leiga: Ata ma Manatu o Pusa o Laumepa

Anonim

I le ata o totonu, moli foliga foliga tele. Faatasi ai ma le fesoasoani o le malamalama i soʻo se potu e mafai ona faia se tamaʻi, ae o se vavega lava. Faʻamalosi moli faʻatagaina oe e tuleia le tuaoi o le avanoa ma aua le taulaʻi i le masani ai, i le maualuga o le maualuga o le taua, ma se tamaʻi potu o le a liliu i totonu o se potu tele. Maua nei aʻafiaga o le a fesoasoani e faʻavasega ai le moli. Mafaufau i filifiliga mo le tuʻuina o moli ma ata ma faʻataʻitaʻiga.

Auiliiliga e uiga i le mea e moli ai

Fuafua i luga o le manatu faʻataʻitaʻiga, o le moli i luga o le faʻataotoina o le a faʻatagaina ai le maualuga o le tufatufaina atu o mea i totonu o le potu, faʻasoa vaega taʻitasi, nana lava vaega o tagata i totonu o le potu. E taua le malamalama i le faʻaaogaina o le mafaufau masani o le poto, mafua ai ona le aoga le malamalama. Faʻamata lisi faʻapitoa mo le taualuga - o i latou o loʻo maualalo le paoa, e igoa la latou fetalaiga eseese.

Malamalama

O le polokalama i luga o le faavae o le mea e mafai ona faʻaoʻo mai masini e mafai ona faʻaauuga o le taofia pe i totonu o le taualuga. E mafai ona avea ma fausaga i le ituaiga o le tele-maualuga o le taualuga o fasi maunu, mdf, almininum panels. Lelei foliga pei o nei moli i le paluga o palasitika.

Manatu moli i le taualuga

I le tulaga o aso faʻaonapo nei aso, tautau se mau masani falelotu e leʻo le saʻo auala. O le malamalama mai fafo alu i le taimi ua tuanai. I le masani, o le malamalama i totonu.

Tu i totonu le pito i totonu

Manatu Autu

O le vaega autu o soʻo se tulaga lamepa o se tamaʻi tulimanu o le malamalama o le malamalama. Ma, o le tulimanu e 30 tikeri. O moli na o sina vaega o le potu. Tuʻuina atu i le mea moni lea, o le nofoaga o lamepa e tatau ona matua mataina tele. O le isi vaega o le malamalama o le malamalama e iai se foliga tutusa.

Vevesi vaitafe o le moli

Ina ia mautinoa le toniga ma, sili ona taua, maualuga-malamalama moli e manaʻomia le tuʻuina o lamepa ina ia faʻalaʻe ai ni moli o le moli o le moli o le moli o le malamalama.

Tili moli i totonu

Pros ma faaletonu

O lenei ituaiga o moli e tatau ona manaʻomia uma le aoga ma ua uma, ae muamua tufatufaina le tulaga lelei:

  • O le manatu malamalama e mafai ai na o le mafai ona malamalama i se tasi po o se isi potu. E toʻatele tagata e manaʻomia le faʻapopoleina naʻo nai mea. E le tatau ona ufiufi sone sone.
  • E mafai ona tuu Lumeinares i soo se vaega o le potu ma ona o lenei mea e maua ai le potu sili ona malamalama. E tele taimi e le o le malosi o kaneli e le o le malamalama i tulimanu ma nofoaga.
  • O le isi taua o le lelei o le atoatoa o le paolo. I ni vaega o loʻo i totonu o le potu, na faia ai le tafega i luga aʻe o lona ulu, lea na ia faaitiitia le ata lafoia. I lea la tulaga, o le moli fua mai isi vaega o le potu.
  • E mafaia e tufatufaina le tamaoaiga o le tamaoaiga. O le tasi le pito i luga o le moli mo galuega e faʻaaoga ai le laititi o le eletise nai lo le tele o chandeliers e ufiufi ai le potu atoa.
  • O le a faʻateʻa le atepela le tafe tafe i lalo o tulimanu laiti, e aliali mai e fai ni faʻamoemoe faʻamoemoe mai lalo. E aoga tele i tuutuuga o mamanu. O le lelei o le malamalama e sili atu le maualuga - e susulu atu.
  • I le faʻatusatusaina i le tulaga masani e luʻifaina, o le vaitaimi o le faʻagaioiga o le faʻasologa o le umi, lea sa sefe ai tupe i luga o latou faʻatau.
  • E masani lava, mo le faʻatulagaina o ia tali, e manaʻomia ai le tuʻuina atu o se vtutuge o le 12 V. lea e tele taimi e faʻaleleia ai le saogalemu ma sefe punaoa.
  • I lalo o nei lamepa, e mafai ona e maua le tele o le lanu - e faʻatagaina oe e taʻalo ma taumafai fou. O le mea lea, o le matagofie o totonu e alualu i luma.
  • O nei faiga e matua taugofie i tulaga o le tau o le moli. Tele ma malosi le moli mo lenei tupe e le faatauina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻalapotopotoga o le moli i luga o le faapaologa: Manatu fou, saunia ma faʻapipiʻi

Manatu moli i le taualuga
Point moli e matagofie, saogalemu ma le tamaoaiga

Ia e uiga i mea leaga, e masani lava, ua mamao ese mai le lelei e ui lava i tulaga lelei uma:

  • Ile faʻagasologa o le fuafuaina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina ma le faʻatulagaina o moli o loʻo i ai ni faigata. O le faʻavasegaina o se toʻatele o masini, ina ia mafai ai e le foafoaina o le poloketi nai lo le atinaʻeina o le tele uila ata.
  • O nisi ituaiga o masini moli eletise e ono manaʻomia ai se faʻamamaluina o se mamanu faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga faʻaletonu, ma e le o talafeagai mo ni potu laiti ma le faʻailo maualalo.
  • A e fuafua e faʻapipiʻi lamepa i le 12 v, o le ai ai o le a faʻatupu ai le suia o soʻoga mo latou pe o malosiaga faʻapitoa.
Faapipiiina o moli moli
Afai o iai sau laei maualalo, ona mai lea o lenei ituaiga moli e sili atu le teʻena

Faapipiiina o lamepa

I le mamanu o le tele-tulaga ma le maualuga o le maualuga, o lanu animp e mafai ai ona e faia ni mea teuteu. O le potu e maua faapitoa le tusiata ma le siosiomaga. O le mea taua iinei o le faʻapipiʻiina o lamepa. Le lava le le lava ma le saʻo nofoaga o le a faigofie ona oʻo i le vevesi.

Mafaufau manuia filifiliga talimalo:

  • Nofoaga tutusa. O lamepa i luga o le taualuga o loʻo i ai i le lua pe sili atu laina - o se filifiliga lelei lea e talafeagai mo le vaʻai, faʻapea foi ma nofoaga uumi.

Nofoaga Nofoaga o le Prence Center

  • Nofoaga faatafafa. Faatasi ai ma lenei faʻaliliuga moli, e mafai ona e faʻalauteleina le avanoa. Ae o lea ua iai foʻi le avanoa - e fautuaina foʻi le faʻatuina o se nofoaga tutotonu i luga o le taualuga. O lenei filifiliga e atoatoa faʻatasi ma chandeliers.

O le nofoaga faatafafao o le tulaga

  • Nofoaga o moli o manatu i luga o le taualuga i foliga o se arc. O se filifiliga le masani ai. I lenei polokalame, e mafai ona e taulaʻi atu se vaega o le totonu.

O le nofoaga o le tulaga limp i le ituaiga o se arc

  • E mafai ona e faʻaogaina se alavai faʻasaina. Ole filifiliga sili lea mo le tele o totonu pe a manaʻomia ona e faia e aunoa ma le tele o chandeliers poʻo le sconce.

Cross-foliga nofoaga o le proces conmps

  • Lamepa i le siaki siaki. O se filifiliga lelei mo le faʻatulagaina o le moli i totonu o le umukuka, faʻapea foi ma isi nofoaga, lea e taua le faʻamalamalamaina o le totonugalemu o sone ma tulimanu.

O le CHESS Start of proces

  • O le lapotopoto o le nofoaga o lamepa e aunoa ma se moli moli i luga o le taualuga. Sili atu talafeagai mo le faletaele po o auala auala o laiti tele.

Lapotopoto nofoaga o le prones moli

O loo i ai pea le tele o filifiliga mo le tuu i luga o lamepa. E fuafua uma lava i le nofoaga o le potu, o le maualuga o le taualuga ma le mamanu atoa. Faʻataʻitaʻiga o polokalame e mafai ona e tilotilo i le ata i lalo.

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Faʻafefea ona fuafua le numera o lamepa

Ae le i filifilia se nofoaga talafeagai o lamepa, e tatau ona e fuafuaina le latou manaʻoga manaʻomia. E tatau ona iloiloina faʻavae i tulaga faatonuina. Mo nofoaga eseese, o nei tulaga e tele naua. I nofoaga e le nofomau ai, e le tatau ona pei o le moli i potu faletulaga. O lo oi ai nei tulaga e mafai ona maua i moli tutusa.

Norms o le Malamalama i le Fale nofomau ma le le nofo ai
E taua tele ni mea lelei

Fuafua le numera o le taualuga moli moli moli pei ona taua:

  • E tatau ona e faʻateleina le vaega o le potu i le masani o le malamalama e tusa ma le tulaga mai le laulau mai le laulau i luga. O le iʻuga, o le aofaʻiga atoa o le a maua (faʻataʻitaʻiga: 16 ² yo * 150 = 2400 lcs).
  • Sosoo ai, fuafua le malosi o malamalama malamalama ma o latou ituaiga. E tatau ona e iloa o latou malamalama mamafa (tatou fai atu lenei tau 200).
  • Ona tatau lea i lona fili ona vaevaeina i le malosi o le tasi amp. O lea e mafai ona e fuafuaina le numera o lamepa (2400: 200l = 12 pcs).

Malamalama o moli eseese i le laulau i le laulau

E tupu ai le itulagi o loʻo lisiina i lalo o le pito i lalo o le malamalama pupula. Ae o isi taimi ou te manaʻo i le faʻamalosi lamolemole. Lenei e tatau ona iloiloina pe a filifilia ni auala e faamalamalamaina ai le taualuga e ala i moli moli e ala i moli. E sili le faia o mea uma ina ia mafai ona i ai filifiliga eseese. Mo lenei, o masini uila ua vaevaeina i vaega.

Mataupu oi luga o le autu: moli filifiliga i le potu malolo ma fesoasoani i luga o le Faalapotopotoga (+110 matagofie ata)

Afai e lua vaega, latou te fesoʻotaʻi e ala i le tasi i le laina, ona faʻataʻamilo lea o le fesuiaiga ma ki e lua. O le laina muamua o amepa i luga o le taualuga e mafai ona autu, o le lua o le lona lua. Ona mafai lea ona e liliu i luga o le tele, ma o le iʻuga, o le suotosina o le a tutusa lava le neuropric pe matua pupula.

Afai e manaʻomia, o vaevaivai mafai ona vaeluaina i se tele tele o vaega, 'avega mamafa ia i luga o faʻaliliu eseese ma aofia ai pe a manaʻomia.

Laina ata o le ata o le ata i le lua-poloka ki

I luga o le vitio: Faʻafefea ona fuafua lelei le numera o moli i le ogatotonu o le taualuga.

Laititi mamao

Fuafuaina o le vaega o lamepa, e taua le iloa o lamepa e mafai ona vevela tele ma faatosinaina le avanoa siomia. O le mea lea, e le faʻatauaina i moli moli lelei i puipui, sili atu le mamao ese mai le ogaoga o le laina o lamepa i le puipui - 20 c, o le maualuga o le potu e le sili atu nai lo le 2.5 mita i le va o laina o le potu. O masini e tatau ona avea ma mamao o le itiiti ifo o le 30 cm.

Laititi mamao i le va o moli tusi

Manatu moli i potu eseese

E taua le amanaia o nofoaga eseese o le auala i le faʻalapotopotoga o le faʻailo o loʻo moli e tatau ona eseese. E le gata i lea i le tusitusiga, mafaufau i foliga o potu uma. O ni filifiliga mo le nofoaga o lamepa faʻapipiʻi ata.

Vaega

E masani lava, na fautuaina tagata mamanuina e faʻaaoga auala sili ona faigofie e mafai ai ona maua ni meafaigaluega moli. A tatou talanoa e uiga i foliga o tumutumu o tumutumu, i le tulaga lea e tatau ona e faʻaaogaina se isi auala. I vaapiapi i luga o le a lava le laina o le 3-5 moli moli. Mo le sikuea potu e iai laina e lua o le fa moli moli i totonu.

Manatu moli i le ala savali

I nofoaga lata mai, o le a lelei le vaʻai i le taualuga ma le pupula pupula. O moli i totonu o lenei mataupu e tatau ona i ai i lalo - e aoga ia filifili le faʻamalologa faʻataʻitaʻiga. Peitaʻi, o tagata faigaluega faaonapo nei na fautuaina e nana ai lamepa ina ua na o le malamalama mai ia i latou e matauina.

Manatu moli i le ala savali

Umukuka

I le umukuka, moli e tatau ona tele. A o sauniuni mo ipu eseese, faʻapea foi ma le auala e faʻamamaina ai le auala ma fufulu, o le moli e tatau ona matua pupula. O le a le aoga ona o le malamalama e iloa ai, latou te manaʻomia nisi lamepa.

Susulu i totonu o le umukuka i totonu

E sili le faia o ni moli sili - tasi susulu, ma lona lua lemu ma agamalu. Lenei o le a faʻatagaina ai ona lava moli e galue ai, faʻapea foʻi ma le fatuina o se siosiomaga lelei i taimi o malologa i le umukuka. O le 'ese o le vaega o loʻo faʻamalamalamaina e ala i le tausuaga maualalo o le tautau o papatusi poʻo chandeliers. Fai sina foliga e pei o le ata.

Manatu fiafia i le umukuka

Afai o le umukuka e laʻititi i le itu, e mafai ona faʻapipiʻi moli i luga ma lalo o le kapeti ma luga o le falefale, faʻapea foi i meafale.

Manatu moli i le umukuka

Potu malolo

Tele o le tele o le potu sili ona tele i totonu o le fale po o le fale mautotogi. E tatau ona avea ma malamalama lelei. O ulutala e teuteuina i taimi uma ma cowndeliers, ma moli malamalama o le vaivai mana malosi o loo i ai itu uma o le potu. Afai o le moli ua tape, o lamepa o le a ave ai le malamalama malu.

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

E foliga lelei, pe a faapipiiina le moli uila i le tasi itu o le tapu. O lea e mafai ona e maua se moli malu, ma le matua. Mai le ogatotonu o mau eletise, e mafai foi ona teʻena i soʻo se mea, ae e tatau ona faʻateleina le tele o le fausiaina-i Lumeinares.

Manatu moli i le potu malolo

Potumoe

Lenei o loʻo fausia le saito i totonu o le faʻamalama o loʻo iai E le manaʻomia le chandelier. Lumeinares o le a maua le susulu lelei susulu, lea o le a lava. Afai e laititi le potu, ona tapunia loa lea o masini ma le sulu ma saito i le taualuga o le a atoatoa.

O sea fiafiaga o le a le naʻo le fesoasoani e faʻamalamalamaina ai le potu, ae faʻatele atu foi le avanoa. Afai e le lava lea, e le mafai ona faʻaaogaina le mea lea o se faʻaopoopo i totonu o le potumoe.

Faapipii le pipii i le potumoe

Fanau

Mo le potu o le tamaititi, o loʻo fautuaina e tagata atamamai o le suʻega tuʻufaʻatasia. Atonu o le moli, ae le o le mamafa ae le o le crystal. E lelei foi le filifiliga o le filifiliga i le atoa o le lautele. O lamepa e sili atu ona filifili halogn - latou te maua ai se pupula, ae le tauaso le malamalama. Vavaeese i le mamafa o le umi o le tamaititi.

Tusitusiga i luga o le Autu: Faalapotopotoga o le malamalama i pine pine: Faʻapipiʻiina ma aitia mo potu eseese | +70 ata

Afai e te manaʻo e maua se mea faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina le tele o manatu faʻapitoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a o se tuufaatasiga o le paepae, mafai ona e fatuina se avanoa matagofie mo se tamaititi, faamautu le maualuga o puipui.

E aoga foi le totogiina o le tele o le moega i autafa o le moega - o se tamai moli pepa e talafeagai i tafatafa o le moega.

O le tu i luga o tamaiti i tamaiti

Faletaele

I le faletaele o le leai se malamalama manino. E tusa o le 10 masini e maua ai le susulu lemu. O nei lamepa o le a faʻamanino mai ai elemene, talu, punou mea faigaluega. Matamata le ata o le faletaele - o loʻo faʻaalia e mafai ona e faia mai le masani faʻatasi ma le fesoasoani o le malamalama. Atonu o le faletaele, ma e le faigata tele ona fai.

Manatu moli i le faletaele

Filifiliga mo le taualuga

E leai ni mea lilo i luga o le mataupu o le moli o le tapu. E taua le filifilia o le lamepa taumatau. O lamepa e tu i le tutusa auala pei o le taualuga o nofoaga sima. Filifili lisiti e tatau ona faʻavae i luga o le faʻafanua faʻataʻoto. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le ata vali, e le tatau ona e faʻaaogaina faʻaleaga tagavai - latou te vevela tele, o le pito i tua o le falesa, itiiti ifo ma le 60 w, sili atu - e le mafai - w, sili atu - sili atu.

Lamepa mo moli moli
Talia lamepa - O le filifiliga sili ona lelei, latou te le masani ai le vevela

Afai e leai se mea e ogatotonu i totonu o le potu, ona faʻapipiʻi ai lea o le tele o moli malosi ma le ono mafai ona fetuutuuina. Ia maua ni malamalama lelei e mafai ona maua mai ai le faʻaaogaina o se pese.

Swivel Point lamepa mo faamalama faavaa

Ina ia fetuunai le pupula, atamamai fautua e faʻapipiʻi se tausaga. O se masini fetuunaiga - E mafai ona e faia se moli manaia po o se susulu susulu.

Mataupu Faavae o le Faagaioiga Plammer

Luga pe i le tulaga taua

O le vaega lea e aofia ai lamepa mo tapulima. O le latou mea e faʻaalia ai o le pupula e faʻaoʻo tuusaʻo i le taualuga. E foliga mai e matua manaia. Peitai, e iai foi le leaga. O lea, o le lelei atoatoa o moli e le atoa fesoasoani, o se taua taua o le pupula o le a pa'ū i luga aʻe o le taʻuatua o le fausiaina o le faiga o le fatu.

Ona o le mea moni e leai se ea o le ea fou i le va o le pito i lalo o le pito i lalo ma fuli i ai, o le moli ma ua vevela le moli. E sili le faʻaaogaina o moli moli, latou te le vevela i le vevela maualuga.

Manatu i luga o le tulaga taua

Lalo ifo o le tulaga taua

O nei fofo i lalo o le tulaga taualuga e ese mai le maualuga o tuese. Ae o loʻo iai faʻafitauli i le mana ma le malosi. O le mea lea, o le moli moli e i ai le malosi tapulaa - itiiti ifo nai lo le 35 W. Voltage - lalo ifo 220 V, o lona uiga o le Transformer e tatau ona faaaogaina.

Manatu i lalo o le tulaga o le tulaga

Isi filifiliga

E mafai foi ona e iloga i luga o fua faatatau. O le faʻapipiʻi e sili atu faʻafitauli - o le faʻaluluga o loʻo tatau ona saunia. Ae o le filifiliga e sili atu. O le lelei o ia faʻataʻitaʻiga o loʻo latou faʻapipiʻiina le malamalama o soʻo se ituaiga.

O luga o le pito i luga o moli

Le masani ai manatu mo le nofoaga o lamepa

E masani lava, o auala uma e le masani ai o le faʻapipiʻiina ma le tuʻuina atu o moli i potu o loʻo faʻaaogaina. I le faʻaopopo atu i le aotelega o le malamalama, o le fetu o le lagi ua faia - e foliga mai e ofoofogia. E tele naua manatu, ae e tatau ona e filifilia e agavaa. O le Tulafono Faʻaletau - O manatu ia e tatau ona tuʻufaʻatasia ma i totonu.

E mafai ona e faʻaalia le ata, faʻapipiʻi lamepa i le laupepa laupepa mai le ulu o le moega. O nisi taimi latou te faia ai le tele-tulaga malamalama. O nei mea uma foliga manaia tele.

Lataʻole tulaga faʻailoga

Fautuaga mo le filifilia o le Preces Premps (2 Vitio)

Vaefa i totonu (68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Moli mo le potu o tamaiti: Faafoe Fesoasoani

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Manatu moli: Faʻafefea ona fai lamepa i luga o le taualuga (+68 ata)

Faitau atili