Fale mautotogi "luko" mai le ata tifaga "luko ma puipui o le Wall Street" [Intaire totonu

Anonim

I le ata tifaga i le Wack Wolf ma Wall Street, o le amio autu e igoa ia Jordan ina ua sili ona lelei lana pisinisi, pei o le fale tele. I ni vaega e mafai ona maitauina o le totonu o loʻo faia i se faiga masani. O le ata tifaga na o nai vaaiga ia o le teuteuina o le potu o tamaiti, o le potumoe ma se potu ola o loʻo faʻaalia.

Meafale i totonu o le potumoe ma totonu

Mafaufau i le potumoe e mafai ona e iloa atu e faia i le faiga masani ma o loʻo i ai meaafale ua maeʻa:

  1. Moega o uʻamea e le o ni laʻau laupapa.

Fale mautotogi

  1. Laau moega laupapa vali vali papae. O lenei meaafale o loʻo lelei ai foi i le gagana faʻaaoga "tulaga faʻapitoa" mo fale putisi i se ituaiga sitaili.

Fale mautotogi

  1. Lamepa ma lamepa, o loʻo i luga o laupapa laupapa. O nei mea e matua paepae.

Fale mautotogi

  1. Dresser, o loo tu i se tamaʻi taʻavale e latalata i le potumoe.

Fale mautotogi

Luga o le moega e mafai ona e vaai i le baldain o le mafiafia ie. O loʻo fai pea laupapa laupapa i le atoaga atoa o puipui i totonu o le potu, o loʻo tuʻufaʻatasia vaega o le fuafuaga ile filifilia o se siʻosiʻomaga masani. O le vaega o totoe o puipui o puipui i le potumoe o loʻo valiina i se lanu lanumoana lanu.

Fale mautotogi

Fale mautotogi

E aoga le maitauina o se tamaʻi potu o loʻo latalata i le potumoe, lea e mafai ona e vaʻai i se laulau laupapa ma se faʻata. E na ona manatu o ia na faaaogaina e le ava a Ioritana nai lo tamaitai.

Tamaiti i totonu

Mafaufau i le vasega pepe, e mafai ona matauina o le fola ua ave eseina e se kapeta e ufitia se piniki paolo. Pa i totonu o le potu ei ai le beige lanu. E mafai foʻi ona e vaʻai i se nofoa afi ma le nofoa. O mea uma e lua o loʻo faia o laʻau ma vali paʻepaʻe, o loʻo fetaui i totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Aisea e te foliga ai o lau totonu o se ata mai le mekasini?

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Faʻapea foi i totonu o le potu o loʻo i ai se fale puipui tapunia i faitotoʻa. I le vasega pepe e mafai ona e vaai i se nofoa piniki ma se meataalo i foliga o se solofanua.

Fale mautotogi

Fale mautotogi

O le potu malolo

O pa uma i le potu malolo i le fale o Jordan e iai se samasama papeti, e tuʻufaʻatasia ma faitotoʻa. Ma i totonu o le potu e mafai ona e vaʻai i le maualuga o le taʻutuʻuga, lea e tutusa le paolo.

O le potu malolo o Ioritana ua faia mea fai oloa na faia i se faiga masani. I se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e aumaia se laupapa moega taʻavale i luga o vae manifinifi, o loʻo iai se lamepa ma lamepa.

Fale mautotogi

I se faʻaopopoga, i totonu o le potu e mafai ona e matauina se fale puipui ma fata, lea ua valiina i se lanu lanumoana lanu. I ni nai vaaiga e mafai ona iloa o leisi laupapa meaafale o loo i ai i le potu malolo:

  • Nofoa ma vae puipuia;
  • Nofoa;
  • Se tamai laulau ma fugalaau.

O le fola i totonu o le potu malolo o loʻo teuteu i lanu enaena, o loʻo tuʻufaʻatasia ma puipui uma ma laupapa meaafale i totonu o le fale. O lou mataala i le vaʻai, oe mafai ona vaʻai o le faʻataotoga o loʻo valiina i paepae ma e tele laupapa laupapa e faʻatali i ai. O pupuni i totonu o le potu ei ai le leo bege. Luga o puipui i le fale o Jordan o lo oi ai ni ata i totonu.

Fale mautotogi

Fale mautotogi

E aoga le matauina o le potu malolo i le fale sa fesoʻotaʻi ma le umukuka, lea na faʻaumaina i se ituaiga faapena. E mafai ona maitauina na filifilia uma umukuka uma a le kamutika uma mo le lanu o faitotoa ma isi meaafale.

E pei o soʻo se faiga masani masani fale, o faʻamalama tetele ma laupapa laupapa e faʻapipiʻiina i potu.

O le mea e te manaʻo e fai se mea tutusa i lou fale, e mafai ona e pipii i tulafono mo potu faʻataʻitaʻi i se faiga masani. E aofia ai le usitaʻia o le usitaʻia o mea masani ma lanu lanu, atoa foi ma le mumusu o mea taugofie. I le tulaga lea, o lanu uma e tatau ona avea ma sili ona masani ai. E tatau foi ona e le aofia ai ni ata laiti ma le saʻo. A oʻo i le kiki i le faiga masani, naʻo mea masani o loʻo faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaʻavaʻaia le siʻitia o le tau i totonu o le fale mautotogi

Sitaili fale tifaga - American Chinetic (1 Vitio)

O le vaega o totonu e pei o le ata (14 ata)

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Fale mautotogi

Faitau atili