O le faasologa "13 mafuaʻaga aisea": o le potu talavou lelei e faʻavae i luga o le faasologa

Anonim

O le tagata autu o le faasologa "13 mafuaʻaga e mafua ai ona tele se taimi o lona avanoa ma, e le pei o le isi toa, o loʻo faʻaalia auiliili mai isi isi. A e manaʻo, e mafai ona e tuʻuina lou lava potu i totonu o se sitaili tutusa, ua lava lea e faʻalogo i ai i ni isi foliga o le uma ma mea faitino.

Potu

Mai le uluaʻi faʻavaʻa o le faasologa e mafai ona e vaʻai i foliga o le potu o le tagata autu:

  1. O puipui e i ai le lanu faalelagi, ma le taualuga ma faamalama faamalama e paepae. O lenei tuʻufaʻatasiga e lelei lava mo le potu faʻaleaʻoaʻoga, pei o le lanumoana lanu faʻatagaina oe e taulaʻi i le lesona filifilia. O le mea lea e vali ai foi le papala.

Faasologa

  1. Ua sili atu le faʻafeagai o le faitotoʻa i le potu o faʻamalama. I le taimi lava lea e tasi, o loʻo iai se laulau uliuli uliuli, sosoo ai ma le amio autu ma ua te teteʻe i le tele o taimi, afio mai le fale.

Faasologa

  1. O pa ma mea uma i totonu o le potu e totonu o le potu ma ata na tatalaina. I tafatafa o le laulau i luga o le puipui, e mafai ona e vaaia ni laupapa uliuli ma paepae, lea, ua aliali mai lava, na tosina mai e Cumini. Ma i luga o puipui ua maimoaina manino i ni ata lanu lanu ma se lautele lautele ma se numera pi.

Faasologa

  1. Faamasinoina i le amata ai le 'ofu faʻaʻele, o loʻo tu ai le potu i le malosi malosi. O le mea lea e faʻapipiʻi ai le moega i se tamaʻi fana.

Faasologa

  1. I le itu tauagavale o le laulau o se lanu efuefu sofa ma se moli moli, ma i le ogatotonu o le potu e mafai ona iloa e se moe uliuli, paepae, lanu uliuli ma efuefu. E fausia ai se siosiomaga malie i totonu o le potu.

Faasologa

  1. O loʻo iai le potu, o loʻo i ai se lanu faʻa masani ai o fafie ona o ni laʻau. O le tasi o le laupapa laupapa laupapa laupapa o loʻo setiina i tafatafa o le moega ma e mafai ona e maitauina le laulau amea. O le laupapa a le moega lona lua o loʻo fuafuaina mo tusi ma o loʻo feagai ma latalata i le laulau. Afai e te vaʻai i le potu mai le isi tulimanu, e mafai ona vaʻaia o le pusa laupapa e faʻapipiʻi i le itu tauagavale o le faitotoʻa, o loʻo tautau ai se faʻata o le faʻata.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se umukuka chartertp - foliga talafeagai ae aoga?

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Afai e te vaʻai mai le itu o le faamalama, i tafatafa o le faʻata e mafai ona vaʻai i le faitotoʻa i le potu laei, o fea sa tausia ai ma faʻamama le susu susu. I le faʻaopopo atu i mea faʻamatala, o le Faʻavae na i ai foi ma le nofoa i le uʻamea na i ai se lanu enaena lanu.

E ui i le foliga le mautonu, o le autu autu o le potu o le matua malie e faʻafefe e saʻo lelei lanu ma meaafale.

Mamanuina o le potu hannah

I le faʻavae muamua, lea na pa'ū ai le potu o Kahan, e manino lava o loʻo foliga mai e ese mai lava mai le mea na faʻamatalaina i luga. O puipui i le i ai o le oneone papaʻe, o lea e matua pupula lava le potu. I le taimi lava lea, e toetoe lava paʻepaʻe uma lava. Ae o le vaega o meaafale o loʻo i ai o loʻo i luga o le laufanua i luga. Ma luga o puipui o ni ata tele o ata. O se tasi oi latou e tautau i luga aʻe o le moega ma ese mai isi lanu taʻalo pogisa. E mafai foi ona e maitauina se ata ma ni au pata ma fugalaʻau, lea e fetaui i totonu o le faʻavae lautele.

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Afai e te vaʻai i le potu mai le moega, e mafai ona e vaʻai latalata i le faitotoʻa o le fatafata ma tautau solo i ai o se faʻata o le faʻata.

Faasologa

PROVIND MA SICED CALMO BURKE BURKE BURLY BURK MA LE FAAFITAULI AUA LE FAIA MA LE PULEGA. Faʻafetai i le tele o paʻepaʻe lanu paʻepaʻe i totonu o le potu malamalama. O le manaʻo e tuʻuina atu se potu i se auala tutusa e mafaufau ai o le tele o lanu ma pupula mata e mafai ona faigata tele.

Faasologa

E taua le malamalama o potu o le toa o tagata taua o le faʻasologa e atagia ai o latou natura ma lagona, o lea i le muamua faʻasologa o hana, ma omea foliga mafaufau lelei potu.

Claire ma Hannah 1x11 (1 Vitio)

Potu clati ma hanah (14 ata)

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faasologa

Faitau atili