"Pei o Kirkkorov": Faʻatulaga se potu i le sitaili o le Filipo Kirkorov

Anonim

Philip Kirkdov o se tasi o le sili sili ona saoasaoa pepese o le ponesi a Rusia. Seʻia oʻo i le taimi nei, o le pepese e teisi teisi, ae na le toe lavea le ala fou "o le lagona lanumoana". I galuega uma lava i galuega mamafa i le lotoifale, Filipo Kilarodo mafai ona faatauina ni fale. Muamua i Moscow, o le lona lua - i Amerika, o le lona tolu - i Bulgaria. O le aso o le a tatou vaʻavaʻai ai i ona mautotogi i Moscow, o le ituaiga o mamanu potu, faʻapea foi ma fuafuaga.

O fea le fale, ona foliga

Filipo Kirkorov o loo ola i se nofoaga e sili - le nuu o MyKininskaya Casbanplation o Moscow o Moscow o le vaitafe. O mea i lenei nofoaga e i ai tau valea, ae ui lava i lenei, o le tagata pese ma le tagata fai pese na mafai ona faʻatauina se fale lapoʻa tolu-fale. O le mamanu o le fevaega e matagofie, ua filifilia ai le aulotu e fetaui ma le piliki lona ata. Pati e tele ma aofaʻi e tusa ma le 1 HECTITA. O le tolu-faleʻoloa fale e tele potu moemiti, potu o tamaiti (latou te o loʻo i luga o le masserade).

O le fale ei ai ni potumoe, faletaele. O potu moe ma le faletaele e i se sui eseese o le Filipo kirkorov.

O le ata autu o le fale o se lapoa tele o le "alu" i itu e lua. O le mea muamua lenei e vaaia ai le tagata e sau i le fale o le tagata fai mea. I le faʻaopopoga i sitepu i le Holly i le itu taumatau o le faitotoʻa i le potu 'ai, ma i le isi - o le potu tele ma tele ma tele ma tele.

Totonu o potu uma

O le Hall o le sili ona pagatia, lapoa ma malamalama. I luga o le fola - o le faaputuga o maa masani e faamatalaina e se pupula foliga. Tile lanu - moli begee. O puipui totonu o loʻo faia i lanu malamalama, latalata i le ulufale atu i le potu autu potu ma meaʻai i potu taʻitasi. Latou te faʻamaeʻa atoatoa le totonu o le potu. Ulufale i isi potu ma le hall e leai ni faitotoʻa. Nai lo latou - paʻepaʻe paʻepaʻe. O le teuteuina o le potu o le potu o se faatagata o se teine ​​i luga o le tamai laupapa laupapa. E taugata tele le mea, pei o le tagata mamanuina ma faapitoa.

Mataupu i luga o le autu: 5 tulafono faʻatonutonu mo se potu faʻa-leoleo

Taumafa Galulue ma susulu. E i ai le faamalama tele i le puipui atoa. O le faʻauma o le moli: O le taualuga ma pa o loʻo paʻepaʻe, ma o le taʻele tutusa e pei o le hall - beige ma se sikisi o le pupula. O meaafale uma e iloga i le auro. I le ogatotonu o le potu 'ai - o se laupapa auro tele, ufiufi i se laulau i le fola (o se laulau e teuteuina i uliuli ma paʻepaʻe). Chapu faapea foi ma le laulau i le auro lanu. Luga o le laulau o se lapopoa tele bege chandelier. Maliu se isi, o loʻo iai foi le potu i lalo o le potu: O se tamaʻi faʻapipiʻi o le laulau e tasi, e toalua auauna o le mamanu e tasi ma le uliuli. Faʻatumu lenei totonu o se tamaʻi tv i luga o le puipui.

O le potu tele o le fale, o le foloa o le foloa e tutusa ma isi potu. Ina ia fausia se siosiomaga leaga, ae le o le foloa i totonu o le potu o loʻo i ai se tamaʻi kapeta. O nisi meaafalefaleafale i le auro lanu: faʻapipiʻiina o meafaʻai, se laulau ma se nofoa. SOFA e faʻavae i luga o le paʻu moni, e iai le lanu lanumeamata. Mai le puaʻa i le potu o le potu tele ai le ata, tapenaina o maʻi, faʻapea foi ma le fomu auro moligao. Latalata mai ia i latou o nofoa uliuli, e matua tuʻufaʻatasia ma auro.

O le potu o tamaiti e manaia le lio le polette, ae o le meaafale ua lavea ai le pupula pupula. Dressers ma isi vaega o le vaega o le kapeteni tuʻutuʻuga o le 4-5 lanu mea teuteu. E ui lava i le tele o lanu, i luga o ofu papaʻe, e le pupula tele tamaiti. E i ai ni ata o tamaiti o Filipo Kilakoro, faapea foi ma faʻatusatusaga.

Mai uiga o le fale o Kirkorov, e mafai ona matauina - o le iai o se isi potu ma se fale mataaga ma se disney atoa mo tamaiti. O loʻo iai le vai taele tele, o puipui o loʻo teuteuina i le ata o le ata o le ata "Mickey Mouse". I totonu o se potu gaoa taaloga, o se fale susulu tele mo tamaiti taaloga.

KirkOorov's House na liliu i Disneyland (1 Vitio)

Chite ma auro i totonu o kirkorov (14 ata)

Faitau atili