"Fale Fale" Kevin Spocy

Anonim

O meaafale, o totonu o le potu o se tasi o le muamua e gauai atu pe a asiasi. I luga o ai, e mafai ona e fuafua o loʻo soifua mai totonu i totonu o le potu, ona masani lea o mau. O lenei togafiti e masani ona faʻaaogaina i galuega, fale tifaga ma se faʻasologa, e aofia ai, i se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona avea ma se faʻataʻitaʻiga lelei "pepa faatonu o Wimeson.

O totonu o le paʻepaʻe fale o le underwords e mafai ona faʻamatala e uiga i le tamaoaiga, maualuga tulaga ma le arsistocratic o Amerika o loʻo soifua ma galue ai. Lenei ua ausia ma se paga o tulafono:

  • Maualalo auiliiliga;
  • Le atoa o au mea totino;
  • Leai ni laau;
  • Taugata mea;
  • Paulo mai i laupapa tamalii.

E masani lava o tagata i o latou fale o loʻo taumafai e faʻataʻamilomilo i latou i talitonuga e fausia ai le mafanafana ma tuuto tagata taʻitoʻatasi. Ae o totonu i totonu o le "fale fale" e matua le mautonu ma i le taimi lava e tasi.

Ova Kapeneta

O se tasi o potu autu e mautinoa lava o se Ova Ofisa. E ese mai i le o loʻo iai i Uosigitone, i le ofisa o le pito i lalo o faʻafitauli - leai ni tusi ma seti, malamalama ma le manifinifi o le pigeto i luga o le uamea vae. O se tasi lea o potu sili ona manaia i totonu o le fale.

Umukuka

O le umukuka i le faasologa o loʻo faʻaalia le malulu ma le faʻamalosi, e aofia ai laina faʻafuaseʻi ma naʻo tulimanu tonu. O le faʻamalama maualuga e fefaʻasoaaʻi ai le fale faigaluega o loʻo atagia mai e le Black Counteretap, lea e tautau ai le mamafa o kapeti. O Claire Hides i totonu o latou umukuka o hotchen ma e le o se mea laiti. I le ogatotonu o le umukuka o loʻo i ai se eseʻesega e le o se laulau tele, sosoo ai ma le faʻaalu o taimi faʻamaoni, masalo ona o le tutusa laulau ma le matagaluega. Toeitiiti lava o le pau le auiliiliga i totonu o lenei potu e auauna i fagu ma le faʻatumu o mea ua tumu, e tumu i naifi, tu i le laulau tele. I le aotelega, o le umukuka o loʻo tuʻufaʻatasia ma le fesoʻotaʻiga i le va o Frank ma lona toʻalua.

Mataupu i luga o le autu: Terio i le fale Michael Jackson i Las Vegas [Ata ma Vitio]

Potu malolo

O se potu manaia o se potu malolo, Frank e ave ana uo i totonu. I lona nofoaga i ai o loʻo i ai se lapoʻa tele, ae o le tioata maualalo, i autafa o le e lua sofa, latou te foliga pei o le sofa ma se ofisa ovataʻi. E le o se mea e teʻi ai o le potu lea o loʻo teuteuina i totonu o le malu, being tynes. Ae o le pito autu o lenei potu e lapoa, o faamalama oona, na i mai lava le arc-foliga fua o lea ua manatu mafiafia nai lo le isi. E ala i le ofoina atu o se vaaiga matagofie o Washington Streets. O le a e mautinoa e te le vaʻai i aiga masani o Amerika.

Sina mea e uiga i sitaili

I le White House, o le venetian Intisi i totonu o loʻo faʻaaogaina i le White House. Na ia amataina i le vaitau o Lenaninince ma sa i ai i totonu o tapulima ma fale o tagata taulealea, ae na sili atu lo latou lauiloa. Masalo na e matauina le tele o avanoa fua i Frank ma Coare's House, o se tasi lea o eseesega i le vanitia. O meafale faia i laupapa pele, o sapalaiina i se nofoaga talafeagai, atoa ma isi lava.

Afai e te manaʻo e faʻaau i luga o lau fale i totonu o le sitaili faʻapena, e tatau ona e manatua le paga o mea. I totonu o le Palette, malamalama ma agamalu specde e tatau ona puleaina. Lagolagoina meafale, lamepa, kapeneta - i papae lanu paʻepaʻe. I totonu o le potu malolo, e manaʻo e tuu se kapeta i le umi o le vaʻai, pe a filifilia se fola e ufiufi, e tatau ona e filifilia se fale faʻapapa tamā masani. Aveese uma lapisi ma le le talafeagai ma le lelei mea, o le a le mea sese e iai auiliili.

Frank ma Claire fale e manaia mai i le manatu o le tagata mamanu, masalo pe a uma lenei tusitusiga, o le ae manatu atili i le siosiomaga ma auiliiliga.

Fale Fale (1 Vitio)

O se faʻataʻitaʻiga o totonu mai le RIV faasologa "fale teu oloa" (14 ata)

Faitau atili