O le potu malolo

Anonim

O le amataga ma le lotogatasi ma le natura - o le mea lenei o se tagata o loʻo i ai nei o loʻo sailia, ae ona o lona faigaluega e itiiti se taimi mo le malologa i le natura. O lea, na te taumafai e toe faagalo le faiga faatatau i totonu i le fale.

Fausia se ata saʻo o fale aiga i le aso, aemaise o fale mautotogi, ae faʻatumuina i le malosiʻaga o le mafanafana laupapa laupapa, maalili ma amiotonu fatufatu. E tatau ona taulafia aʻo leʻi amataina galuega - o le tau o mea. Talu ai o le a faʻaaogaina tele mea masani a mea faitino, toe faʻaleleia o le a lele i totonu o le pene.

E mafai ona e faʻaaogaina le sifi lelei atoa o le fale, ae o le a sili ona sili ona sili ona vaʻaia i le potu malolo. O le a avanoa mo le vaʻaia uma faʻatuatuaga i le fale. Ma o le a fiafia tele ituaiga o le a fiafia i mea uma ma mafua ai le fiafia. E manaia foʻi tagata o le aiga i se leo malu, faʻafilemu ma le valemoni.

O le sitaili o uiga:

  1. Tetele laupapa laupapa;
  2. Paepae papala paʻepaʻe;
  3. Lapota meataʻalo;
  4. Burlap ma isi vaega faigata.

O le potu malolo

O le potu malolo

E le mafua ai ona mafua ai ni mea leaga ma le tele o mea leaga ma e leai se aʻafiaga sili ona alofa i se tagata, aemaise pe a e faʻaopopoina ni mama ma ea i ai. I totonu oi latou o paepae paʻepaʻe tuli. O le a tuʻufaʻatasia ma faigata-matapela.

Pa puipui

O le filifiliga atoatoa o le ufiufi o puipui ma laupapa laupapa, ae i le fale mautotogi o le a tele se avanoa e ave ai le tele o le laupapa. O le mea lea, e mafai ona suia i lenei mataupu i lenei mea i totonu o le sima. E tatau ona foliga mama, tafe ma olo. Afai e manaʻo, faʻaopopo le maosia ma le taʻe ma le aafiaga o le faigata, fausiaina o se lagona o le aso moni.

Tusitusiga i luga o le autu: Manatu Sili e faʻaaoga ai le ata o loʻo tusia ai

O le potu malolo

E le mafai ona tuʻu faʻatasi le taualuga, ae vave vave faʻafefe. Faalagolago atu o utupoto. Afai o le maualuga mai le fola i le ogatotonu e itiiti ifo nai lo 2.5 mita beland na suia i le laupapa laupapa, latou te le mamafa. Ufiufi le vali laau e le aoga, e sili le tuu i totonu o lona tulaga muamua.

O le potu malolo

O le potu malolo

O le fola e sili atu le faia o laupapa. Parquet ma le muamua mamanu, ua masani ai laupapa po o le laminate. O i latou uma e tatau ona i ai se lanu masani, pei ona latalata i le mafai ona i ai i mea masani. O lenei faʻauigaina fatuina se lagona o le vevela ma le mafanafana, o le savali i luga o le a faʻamafanafana ma le mafanafana tele.

O le potu malolo

O le potu malolo

Lafolia le laau o le a fesoasoani i le maa. Ua latou valavala o le puipui o le puipui mo zong space po o le magalafu. E mafai ona vavae ese le fola, ae o sea e le maalili, e le talafeagai i totonu o le fale ma tamaiti laiti e mafai ona uuina se foloa mafanafana. O mea o loʻo i ai le tele o le mamafa, o loʻo masani ona faʻaaogaina e tatau ona faʻaaogaina i ni nai aofaʻi, aemaise i fale maualuluga.

O le potu malolo

O le potu malolo

O le pala i pa o le a lelei o se mamanu e ala i se stentic, e tasi pe toe fai, ma se puipui atoa.

Valivali ma moli

O lanu masani o le paleti e sili ona malu. Paʻepaʻe, Gaiy, Pige, Sandy, Ash, Laki samasama - o nei lanu uma o le a talafeagai i totonu o le potu malolo. Ua i ai le latou lelei - atagia le susulu o le la.

O le potu malolo

O masini moli masini e mafai ona eseese - tuugalamepa, kerosexins, saito, chandeliers ma isi. O i latou uma e tatau ona faia i uʻamea ma teuteuina i mamanu. Lamepa e sili atu le filifilia o le mafanafana.

Faʻata, chrome ma poletime ma luga o luga o le fale e le tatau ona i ai.

E mafai ona faʻaopopo le totonu faʻatasi ma le biocamine, vavaeʻese lona tino i le maa.

O le potu malolo

Meafale & Benighles

E sili atu le meaafale e filifili ai mai le tele o le 'au-togafitia o le laau, atonu ma paolo ma chips. O fua uma e tatau ona i nofoaga iloga, aua e fesiligia i latou i le sitaili. O le mea autu o le togafitia ma ni fofo i taimi nei ae leʻi faʻaaogaina ma tatala Lacquer.

Tusitusiga i luga o le autu: pei o le ie lavalava e afaina ai le totonu

O le potu malolo

O le potu malolo

E mafai ona e faia meafale fai. O le ulutala o le a tuʻufaʻatasia ma ie pupuni, burlap poʻo le ges.

Gesttic style i totonu (1 vitio)

O le potu malolo i le sitaili o Rustic (14 ata)

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

O le potu malolo

Faitau atili