"Pepe o le paepae rosa": teuteuina o le potu ma roses e Fepuari 14

Anonim

Fepuari 14 - Aso, pe a fai e matua susulu uma ulugalii i ulugalii uma i le alofa, faatuatuaina o le alofa lona lua. I le aso e fiafia ai tagata e fiafia i ai, e mafai foi ona taʻutaʻu atu i le alofa e umi le umi na tausia i le isi tagata ae le o le tauemuina pe ua molia. Sauniuniga mo lenei aso malolo ua matua ma le faaeteete ma lelei:

  1. Filifiliga o meaalofa;
  2. Fugau;
  3. Valentine (faatau i faleoloa po o le fale);
  4. Fale o le fale / fale mautotogi / potu.

O se tasi o filifiliga sili ona faigata o le teuteuga o le potu i se faiga alofa.

Fiafia i le vanimonimo

Mai se taimi umi, e talitonuina o le autu lanu mo le aso o tagata fiafia uma e paʻepaʻe, lanu piniki ma mumu. O i latou o le e tuuina atu se sili atu le fiafia i le siʻosiʻomaga e sili atu ona taofia.

Tele talavou, ma e masani ona amata ona saunia e teineiti se siosiomaga mafanafana i se taimi muamua. Ma i le ao latou nonofo ai. Ae peitai, e le mafai e aunoa ma le tele o vaega o totonu - rosa pela.

Mo le teuteuga e mafai ai ona faʻaaogaina uma ola ma fugalaʻau. Aua le aveesea atoa-sola-feosolaina atu i le lautele o le vaaiga. E mafai ona pei o rosa - tasi lanu; O le mea e ese ai lanu ma ituaiga. Leai se mea e tatau ona alu ese ai lou mafaufau.

E tele ituaiga o rootertion na susulu mai ai, o nisi nei o mea sili ona taatele ma taugofie:

  1. Aloese mai le pefu o le paepae pe piniki lanu loto i luga o le moega. O le filifiliga o le pefu o le tino e faʻamoemoeina i le lanu o le potu o le potu ma le moega ie.

O pendals foliga sili atu atthethetic ma romantic i luga o le siliki falai.

  1. Fai se auala mai pela. E tatau ona tuʻuina mai mai le faitotoʻa faitotoʻa, pei o le faʻaaluina o lou agaga uo i le mea e ofo ai. O se auala savali lea e mafai ona oʻo atu ai i se potumoe moʻomia; O le umukuka, o fea o le a faʻatali le laulau i luga o le laulau 'ai mo se fiafia,' ofu talaloa; I le faletaele, tumu i vai ma le folauga (champigne), ma le ea e liliu ai le manogi e te fiafia ai i lou pele (alofa). Faatasi ai ma lenei nofoaga, o le afa lona lua e mafai ona faatali i ai.

Pe a fai le afiafi i lenei afiafi i se tasi o filifiliga e aoga ai moligaʻo. I luga o le ala o moli moli o le a sili atu foliga fiafia ma fiafia. Ma e alofagia e le pele ma e Alo ese mai mea uma mai le mea na ia vaaia.

  1. O le faia o se taumafataga o meaʻai e matua matuia lava e faʻalatalata atu i le filifilia o ipu ma latou teuteuga. I le maeʻa ai o mea uma, suamalie poʻo le iʻa o iʻa e mafai ona teuteuina e le gata i le kulimi, strawberry poʻo le tipolo i totonu o fatu. Ae o le ola pea o pose polosiua.

E taua le lagona o le fuataga. E le tatau ona e soona fai i luga ma nei elemene elemene. Aua nei galo e uiga i le i ai o loto, lipine, malulu meataʻalo ma faʻaititia polo. O mea taʻitasi o le mea autu i lenei aso malolo. E mafai ona e teuteuina le laulau e le gata i moligaʻo ma moligaʻo, ae faʻaopopo foi o fuainumera i le pepa o Amur - o le faʻailoga o tagata alolofa.

Aisea roses?

O le faalagolago i le gagana Eleni a Eleni mai ia matou o le iloa o le i ai o le matagofie ma le agamalu agamalu o le alofa - venus. O le sili ona manaia o fugalaʻau ma "pisinisi card" o se lanu mumu. Mai se taimi umi, o lenei fugalaʻau faʻamaualuga ma le maina o se faʻailoga o le faʻalavalavava, matagofie, agamalu. A o le tagata mumu ua ia iloa ai le mana o le alofa i loto faamaoni. O le mafuaʻaga lea o le palapala rosa o le vaega autu lea, o le meaalofa o le meaalofa ma teuteuga i lenei matagofie aso fiafia o tagata fiafia. A uma mea uma, o le alofa moni lava e le mafai ona mou atu, ma o le faʻailoga o le faʻamaoni o lupe paʻepaʻe, o le a liliu i luma o ao e maua le faʻamoemoe ma le faʻamaoni.

Tusitusiga i luga o le autu: moega ma baldakhin - alofa i totonu o lou potumoe

Rose Pepels mo Afafine Aso (1 Vitio)

O le DEOR o Rose Pets (14 ata)

Faitau atili