Fng shui mo le 'ai

Anonim

Potu 'aiga - o le fatu o le fale. Le nofoaga o loʻo tuufaatasia ai le aiga atoa mo le 'aiga o le afiafi e le lumanaʻi fuafuaga na pasia mataupu. O ia fesoʻotaʻiga e tuʻuina mai ai le malosi ma le faʻatuatuaina o fesoʻotaʻiga i totonu o le aiga. Ina ia mafai ona malolo, e tatau ona e mataituina ni mea lilo pe a fuafuaina lenei potu i le taimi o toe faaleleia.

Fng shui mo le 'ai

Fng shui mo le 'ai

Fng shui mo le 'ai

FNEG SHUI - Sasaʻe o le Faʻasalaga i le Faʻatulagaina o avanoa ma nofoaga i totonu o mea e mafai ona maua ai se malosi paleni ma le fesoasoani o le malosi o le malosi e tafe ai le malosi.

Talu ai o le potu 'ina' potu 'e tatau ona avea ma se tulaga toʻamalie, toʻafilemu, ma le malosi o qi, o fealuaʻi e tatau ona vaivai. E le mafai ona foia le potu 'ai e le talafeagai, lapisi. Meataʻalo e tatau ona filifili toʻamalie, ae le o le le fiafia ma le taulaʻi i le fugalaʻau. O le fatu o le potu Maliu o se aiga, ae le o le tautau luga o le agaga meafale ma le le talafeagai.

Fng shui mo le 'ai

Fng shui mo le 'ai

Fng shui mo le 'ai

Lelei pe a fai e lua inisiua e taitai i le potu 'ai. Ma o le malosi o le QI o le a mafai ona toe faʻatasia ma e le o le vevesi. Ae afai o le a nofoaga o le potu i le potu i le isi, o le a fefiloi vave le tasi ma le isi, ma mafua ai ona afaina tagata uma o le a alu pea.

Aua le nanaina i le kapeneta "e oʻo atu i le sili ona lelei" pito sili ona lelei laupapa, maglery ma ipu. Taumafai e siʻosiʻomia oe lava i mea matagofie, e le faʻapea o ia. O laulau matagofie o loʻo fuafuaina i le taimi o le 'aiga o le afiafi o le a le mafai ona faʻamalosia ai le lagona i aiga uma, ma o le a faʻatagaina atili le malologa i le aso faigaluega.

Fng shui mo le 'ai

Fng shui mo le 'ai

Aveese le uati mai le potu 'ai. O le a manatua pea la latou tick i le taimi nei o le taimi nei, o le faʻamalosia o aʻu e faanatinati aʻo 'ai

Mautinoa o le a fesoasoani le oona i totonu o le potu o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o le fug-shuya elemene:

  • Uamea. Tuu oe lava nai mea taugata. Faʻatau se ata matagofie o le laulau. Tuu o loʻo faʻamamaina ai tuugalamepa i luga o le laulau, faʻaaoga le stymed greel solo solo.
  • Vai. Aua le tuʻuina i le 'aina o fugalaʻau o fugalaʻau. Fai i se mea manaia tele le itiiti ifo i le tasi, ae o se fugalaʻau olaola o le a fiafia ai mata.
  • Fafie. Teuteu le potu 'ai ma fugalaau i le pot. Lelei le filifilia ma le filifilia o laau faʻaopopo tuʻusaʻo i totonu o le fale.
  • O le afi. Faʻatulaga se taumafataga fiafia, ma moligaʻo ma malolo.
  • Fanua. O ata matagofie o le popcelan, omea ipu o le a le mafai ai ona teuteu lau laulau.

Mataupu i luga o le autu: o le a le sili atu o le parquet po o le lauiloa [faatusai iloiloga]

Fng shui mo le 'ai
Uamea
Fng shui mo le 'ai
Vai
Fng shui mo le 'ai
Fafie
Fng shui mo le 'ai
o le afi
Fng shui mo le 'ai
Fanua

Afai e leai se isi potu ma se isi potu ma taumafai e faʻatulaga se aiga faletalimalo lea o le a mafai ai ona faʻatasi le aiga i le taimi lelei e tosina ai le ola lelei o le qi, lea o le a suia ai le ola lelei o lau pele.

Faitau atili