Le totonu o le tama tama tama

Anonim

Pe a filifilia se totonu mo se talavou tama, o nisi mea taua mea e tatau ona gauai atu i:

  • Tausaga;
  • Sitaili;
  • Lanu;
  • Sone sone;
  • Meaafale.

Tausaga

E masani lava AND 18-19 tausaga le matua, o le soifuaga o le alii talavou e tafe i fafo atu o pa o le fale mautotogi. O le mea lea, o le mamanu e tatau ona faaitiitia le faaitiitia o le faaitiitia o le faaitiitia o mea, le tele o le mama. E manaʻomia le galue e tatau ona faia e le fausiaina o le tele o numera o masani pe faʻaletino malamalama.

Le totonu o le tama tama tama

Tausaga 20-25 tausaga ua taʻu mai ai se ogaoga sootaga ma le afa lona lua ma le manaʻo e faʻafetaui le potu e nofo ai i se paga. I totonu o lenei totonu, aua le faia e aunoa ma se moega faalua, o se savaliga lautele-i totonu o le fata fai ma faaopoopo.

Le totonu o le tama tama tama

Ina ua mavae le 25 tausaga, o le fale faigaluega e faʻaitiitia ai le faʻaiuga o le suʻesuʻega. Ae o le matua fiafia e sili atu le tumau. O le manaʻo e lagolagoina le tausiga o leo i leo masani, o lea e tatau ona e faia mo le Orbitrek ma taʻaloga taʻaloga.

Le totonu o le tama tama tama

Sitaili

E talitonu o tagata uma i le faʻailoaina o faiga masani e fiafia i le faʻaititia o le mimilo ma le pogisa lanu. E le o le taimi nei le tulaga, ma o lea, muamua lava, e manaʻomia le suʻeo i mea sili o se taulealea ma pe faʻapefea ona vaʻaia lona potu. E masani lava, e filifilia e tagata se sitaili sitaili, lofituina ma le maualuga-tech taumafai mo se aoga ma le mafanafana. O nisi taimi e mafai ona avea ma palu faatasi o ni sitaili.

Le totonu o le tama tama tama

Le totonu o le tama tama tama

Le totonu o le tama tama tama

Lanu

Muamua lava, e tatau ona faʻamautuina e fuafua le leo autu o le afeafe. O le le faaituau e le fetaui, ma lanu malamalama e manaʻomia ona faʻaaoga le faʻaeteete. La latou autu autu e iloga i le va o sone aoga ma faʻaopopo faʻaaliga i totonu o le siosiomaga.

Aloese mai le liua o se potu i totonu o le kaleidoscope o le matua valivali.

O le moli uila e fetaui lelei ma meaafale pogisa - lanu o enaena, lanumoana ma oneone efuefu. O le mea autu e pei o lanu, ma o le tagata mamanu o le a avea ma se tuʻufaʻatasiga.

Tusitusiga i luga o le autu: [Lauga i totonu o le fale] 6 o laʻau e mafai ona tuʻu i totonu o le faletaʻele

Le totonu o le tama tama tama

Aoga sone

I le faʻaopopoina o le matagofie, o le potu o se tama talavou e tatau ona aoga. O le mea lea, i totonu o le potu e manaʻomia e fuafua ai le tagata sone aoga:

  • nofoaga mo suʻesuʻega;
  • mo le moe;
  • e fesoʻotaʻi ma uo;
  • Mo le avanoa.

Le totonu o le tama tama tama

Le totonu o le tama tama tama

Sone o loʻo fuafua i luga o le faʻavae o mea e fiafia i ai ma faʻanaunauga o le tamaloa. I sone taʻitasi, o se mea talafeagai o le va o le ea. E taua le faʻamaonia o le totonugalemu o le mumu filo o le a unaʻia uma sone sone ma tuʻu faʻatasi. E mafai ona e maua le tuʻufaʻatasia o sone aʻo faʻatumauina le lelei. O le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai ma uo e nonoa ma se fale moe, ma le fale faigaluega ma se taʻaloga poʻo se mea fiafia. O soo se sone o le tasi i le isi e mafai ona vaevaeina e se mata, vaeluaina, isi fola-cloed po o le malamalama.

Meaafale

Ina ia sefe le avanoa i totonu o se tamai potu, e tatau ona e nofo i luga o mea taua ma meaafale, lea e tuʻufaʻatasia ai ni galuega.

A o le filifilia o meaafale i totonu o se tamai potu, taulai i le sefeina o avanoa.

O se meafale lelei meafaigaluega o le a:

  • moega e palali i totonu o le kapoti;
  • Moega ma le au solitulafono;
  • sofa ma se laulau toso;
  • faatoaina laulau;
  • O faitotoʻa i faitotoʻa nai lo le taupega.

Le totonu o le tama tama tama

Le totonu o le tama tama tama

Le totonu o le tama tama tama

Le totonu o le tama tama tama

E faigata tele ona faʻaupuga e le gata o teine, ae o nei foʻi mai tagata. Ae ala i le tuʻufaʻatasia o manaʻoga o tagata ma mea ua filifilia ma aso nei, o le ae manaʻo i se miti. O sea ituaiga o le a avea ma faʻaaliga o uiga ma fatufatu e faia mo se tama talavou.

Faitau atili