Malaga i totonu

Anonim

O se tasi o taʻitaʻi i totonu o loʻo i totonu o le totonu o le sami o le sami, o maua na o se sikulu ma faʻaaliga-shika. O le la o le la i totonu o loʻo faʻamanatuina ai le tafaoga tafaoga, malaga, malaga. O lea, e fiafia o ia i tamaiti ma tagata matutua.

Fai se potu ma le marine stylist na o le lava, o le mea autu o le filifilia o aitema. I lenei mataupu, tatou te talanoa e uiga i foliga sili ona mautu o potu o potu eseese i totonu o le idinime i totonu.

Ina ia mafai e le sami sitaili, e tatau ona e mulimuli i tulafono nei:

  1. O le mamanu e tatau ona i ai pea i le paʻepaʻe ma le lanumoana, latou tuʻuaiga e uiga i le ituaiga o fasi lautele lautele, mamanu, ata;
  2. E tatau ona faatatauina ai laʻau masani, faʻatatau i aitema meaafale, poʻo ni kopi i fafo;
  3. I totonu o le totonu e tatau ona i ai mea tuai o loʻo fesoʻotaʻi saʻo i faʻailoga faʻailoga - eseese fatafata, atigi aisa, folau.

Sami i le umukuka

E talafeagai lenei sitaili mo le umukuka o soʻo se fua, o le a fatuina ai se malu ma faigofie. O le fola e sili ona lelei na faia mai laupapa polesi, vali i se lanu pogisa - o le a tutusa ma le taga o le vaa.

E mafai ona vavaeʻese puipui o puipui o loʻo faʻaaoga ai le panels ma fafie ma puipui ma puipui ma se mamanu. Ina ia faia ni leo i luga - tuu ata poʻo ata i le autu talafeagai. O le a talafeagai e te foliga paʻepaʻe pe lanumoana meaafale ma le itiiti ifo i le itiiti ifo o asoa. O loʻo mafai ona teuteuina i le sami i le sami - atigi, moli, maea, fesoʻotaʻiga.

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Potumoe ma le autu autu

Ua fetaui lelei le sitaili mo le potu, e te malolo ai, pe o le mamanu ua tumu, mateatea malamalama lelei. Ua faʻamautuina foʻi e ala i le faʻaosoina o puipui, o le itupa ma tusi moa. I luga o le moega o le ai ai se lelei aluga ma ata o taulaiga pe kolotolo. O le moega lava ia e mafai ona i ai se uʻamea poʻo se laupapa laupapa paʻepaʻe paʻepaʻe. I luga o le moega, faʻapipiʻi le ea paepae paʻepaʻe, o le a faʻataʻitaʻi i le folau.

Tusitusiga i luga o le autu: koluma i totonu

O se faʻamamafa sili o le faʻamamafa o le a avea ma puipui i tua o le laupapa, teuteuina i faʻamalama pupuʻu o le autu o le marine. Luga o le puipui faʻatatauina ata lafoia ma laufanua sami, Islands.

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Potu o tamaiti ma le marine totonu

O sea potu e fiafia i se tamaititi, o tamaiti e mafai ona faʻaalia a latou lava o ni malaga pe taʻalo ni tupe.

O le autu autu o loʻo lagolagoina e papaʻe papaʻe, lanumoana sami ma lanumoana lagi. Masani ona faʻaaogaina ni matata i le mamanu o puipui poʻo ni ata.

O le moega mo le pepe e mafai ona i ai i le ituaiga o se vaʻa ma le ave o uili ma le alalaupapa a le kapeteni. I totonu o le fuafuaga e mafai ona iai ata o Dolphin ma isi iʻa.

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Malaga i totonu

Malaga i totonu

E mafai ona faʻalauaʻitele faiga i le sami. I totonu o le fausaga, na faʻaaogaina ai mea i le malologa i le sami, ma sulufaʻiga, fetu matine.

Faitau atili