Uluai cumetinin devor

Anonim

O le faigofie auala e sui ai le foliga o le potu o le suia o pupuni. Faatasi ai ma lenei faaleoleo, e mafai ona malamalama le potu pe faafeagai e pogisa. Tuʻu atu le taua tele i le ammir sitaili poʻo se tulaga le tumau i le faiga o le itiiti o le itiiti.

Faatasi ai ma le fesoasoani i nisi vaega, e mafai ona e faia faʻailoga o tofiga o loʻo i totonu o pupuni tuai. E mafai ona avea ma isi suamalie suamalie, piki mo pupuni, tuʻufaʻatasiga o aano o mea eseʻese, fasi, pulumu ma sili atu.

Tamai Mamoe 2011in

E mafai e Limberqueen ona malu ma leai se veli mai se veli, faigata i luga o le masani mai lagona:

  • Le sili ona lauiloa svagi. Faatasi ai ma le fesoasoani a matagofie o Greress Greld, Fesuiaiga, Fetufaaiga ma Feringe i luga o le Labrene, o le a suia se potu. E mafai ona faia Lamrekenken i totonu o le ie tutusa e pei o pupuni poʻo se tisu o se eseʻese lanu, ae tuʻufaʻatasia ma isi faʻamatalaga o le tulaga. Svagi ei ai 2-3 fasi i luga o le tasi o eau foi.

Uluai cumetinin devor

  • Tipi . O lenei mea na faʻaseseina ai le ie o loʻo palu ma le fatufatu e ala i le cornice. E masani lava, o keke e masani ona faʻaaogaina faʻatasi ma swags pe a o le faʻamalama o le asymmetric.

Uluai cumetinin devor

  • KookIl . O le ie ua tuu i totonu o se ituaiga o fusiua. Tele taimi e tutusa ai i le va o le swag.

Uluai cumetinin devor

  • Malosi manuki. O le autu autu o le a lepela e tuleia mai i le Drape, e sui ai se isi foliga. E mafai ona e tipiina ni mamanu eseese, ae tele taimi o fualaʻau fualaʻau. O manu manu, e lelei ona uuina se foliga.

Uluai cumetinin devor

Piki i luga

Mo matagofie matagofie le faʻaaogaina o piki. E mafai ona latou faia uma mai le ie lava e tasi o le pito i luga ma mai i ni mea talafeagai:

  • Maea;

Uluai cumetinin devor

  • Filifili;

Uluai cumetinin devor

  • Filo mai le apa;

Uluai cumetinin devor

  • Fale talimalo o moa;

Uluai cumetinin devor

  • O lauulu faʻapitoa ma e umiaina.

Uluai cumetinin devor

Faatasi ai ma peni ia, o le faamalama mamanu e fetaui lelei.

Sopoia pupuni

Tele o uluai ma faʻateleina pupuni na faia o le lelei faʻatau atu ie. Lua palau o loʻo taofia i luga o le musist. I le itu maualalo, o ia pupuni e aoina e piki. E mafai ona faia le panels mai le tisu o le tasi lanu ma ese. I le tulaga lea, o le ogatotonu o le a liliu ese le lanu lona tolu, e foliga manaia tele.

Tusitusiga i luga o le autu: Country House Gwyneth Paltrow: Faʻafefea faiga ma aoga faʻaaogaina ata

Uluai cumetinin devor

Iapani ie pupuni

O tagata fiafia o le migalivasm o le a pa'ū e tofo i vae o pa puipui, pe pei ona taua foi - Iapani. O latou o se ie lamolemole lamolemole faʻapipiʻi i luga o le rigid inset, o loʻo agaʻi atu ai le mea pueata i taʻiala i le EAVs. E i ai le lua pe sili atu foi fasi ie, ua valaʻauina o Lamella. Faatasi ai ma nisimella, e le mafai ona e faia le teuteuga o le faamalama, ae ia faʻaogaina foi o se vaega i totonu o le potu.

Uluai cumetinin devor

Pupuni mai pasi

Se faʻamalama e foliga mai o le muamua moni, o fea nai lo le ie puipui o loʻo i ai le pupuni mai pasi. Foliga mai o le ea, matagofie ma le masani ai.

Uluai cumetinin devor

Pupuni i le plasse

O se ituaiga o le spreter sui sui. Faia ia puipuia ia ie mai le tino. E faigofie lava ona latou potopoto i le matagofie o ato, pasi se tele o le moli i totonu o le potu.

Uluai cumetinin devor

O le filifilia o se ituaiga ituaiga o pupuni e mafai ona faʻaopopo i lou fale notch tagata taʻitoʻatasi ma le mafanafana.

Faitau atili