Tusi Tusi 2019-2020

Anonim

E tatau i le tagata faataʻitaʻi ona iloa poʻo le a le tagata o tausia e manaʻo e manaʻo i le aufaitau ma le faʻamoe o faleloloa, ma e manaʻomia le vave avea.

O le National Desigul Museum i Niu Ioka na faʻatulaga ai se faʻaaliga manaia na faapaiaina i le lanu ma lona lanu "saturation: matagofie ma le lanu saienisi". Faatasi ai ma le lagolago a Peclersparis, na ia tatalaina le tusi o lanu 2019-2020.

O talimalo o le faʻaaliga o loʻo i ai le avanoa e aʻoaʻo ai aganuʻu mai Paris, faʻapea foi ma le latou lava pronosis ma fai a latou lava aoina o lanu, aua o se fesoʻotaʻiga mata.

O nisi nei o ni faʻaaliga mai le au atamamai mo le lata mai le tautoulu ma le taumalulu: "O le lanu lanu e aofia ai le tele o le tele o taumafanafana. Ma o le leo o le vaitau atoa e tuʻuina atu i le taʻaloga masani: taugata ma eseese!

Tusi Tusi 2019-2020

Faia i totonu o le leo poʻo le taʻaloga o ni ituaiga, monochrome poʻo fugalaʻau fugalaʻau, o le tele o le tele o le tele o le tele o le ulu o le lanu o le matamu o le lanu, alualu i luma.

Tusi Tusi 2019-2020

O le alofa vaivai efuefu e faasino atu agai i luma i aso nei uiga. O ata o le lanumeamata, matua fiafia lava i lenei taumafanafana, ua liua i lanu o afi afi. Samasama-mumu ma moli mumu sum ua na o mumu, mo le vevela tele i le vaitau malulu. O le aoina e faʻailo ma foliga maʻaleʻaina o le talatala ma paranoromal taʻaloga ma moli moli.

Tusi Tusi 2019-2020

Mataupu i luga o le autu: sopoia lanu mumu

Faitau atili