Siba Sakhabi Aoina: Talanoa i le mamao

Anonim

Sibasahahai - o se lauiloa Siamani-Italia tagata ofisa e faʻaalia ai se aoina fou o ni faʻaputuga o matati e taʻu "tagata". O matapulepule e fai mai o le laupapa bualsa. O BALna o se laʻau vaivai vaivai e masani ona faʻaaogaina i le tusiata. Fanua ipu ma se mafiafia o le 18 MM e sili atu le sili atu i le tasi ma le isi e ala i le fausiaina o fausaga sitepu. O nei matati e faʻailo atoatoa le mata, faʻatagaina oe e fesoʻotaʻi, ae i le taimi e tasi o loʻo aʻoaʻo e matauina le mamao. I le aofaʻi, o le aoina o le 9 lanumoana magkks foliga foliga puʻeina faʻataʻitaʻiga.

Siba Sakhabi Aoina: Talanoa i le mamao

O le mamanu e atagia mai ai le uiga moni o le tagata ma le vaega o le fanua. I le lalolagi o onapo nei, pei o sibi, o foliga o le tagata e le gata o le auala o le ia lava-manatu, ae faʻateleina foʻi i le fausiaina o se tupuaga. O le aoina lea o le fesili o le saʻo o sea tagata lava ia.

Siba Sakhabi Aoina: Talanoa i le mamao

O le upu tagata na faaliliuina mai Latina faailoaina se ufimata maso, tele tele fegalegaleaiga fegalegaleaiga o lo o fesoʻotaʻi ma ai. I le mafaufau, le upu "tagata" o lona uiga o se tagata e faʻaali mai le lalolagi i se tulaga mautinoa ma l lilo lona uiga moni. Suetena psychologist Carl Jung na tusia o le tagata o le ata o le tagata e fausia e faamaonia ai le mafanafana tulaga.

Siba Sakhabi Aoina: Talanoa i le mamao

Mataupu i luga o le autu: 3 mea e le masani ai mea mo le umukuka mai le potu malolo shl

Faitau atili