Rebrandingburo 24/7 - pei ona i ai

Anonim

Ala o Faʻasalalau, o loʻo faʻaalia ai le tuai o tala fou tala, suia le logo ma mamanuina

O le aofaʻi o le toe faʻaaogaina o le 'upega tafaʻilagi ua avea ma le mafanafana mo le atinaʻeina o Brom 24/7 masani i le lalolagi atoa. Tatala lomiga o le ituaiga o le ituaiga i luga o le tele o teritori. I le aofaʻi, na tatalaina le lavelave i le 11 miliona tausaga ua tuanaʻi.

E tusa ai ma Patrick, o le Poloaiga o le Kamupani o le Kamupani, Toe faʻafou le amataga o le taimi fou, o le mea o loʻo faʻasolo mai ai faʻafitauli i le fanua, . Patrickwamp o loʻo faia faʻasalalauga i le tele o ituaiga) e aofia ai porth, ceeleri, o Adidas, galulue faʻatasi ma pepa puipui * ma ID lomiga.

Rebranding boro 24/7 - pei ona i ai

Digital Eduness 24/7 na aveʻese mai le igoa, ae o se tu'ā foliga. Na faia e le Bulo faʻamatalaga o se faatusa o le fou anotusi o le a mauaina e le tagata faitau soʻo se mea i le lauʻeleʻele. Ma le isi, o le fesili e mafai ona iloiloina o le faʻataʻitaʻia tele o le la, galuega e le muta, fetaui lelei, le masina.

EKamori Anma, Faʻatonutonuina Sili, Faʻamalosiʻau i le faʻaaogaina faifai pea o le telefoni feaveaʻi o le mekasini, ina ia mafai ai e tagata uma ona maua mea lelei ma faia i le tulaga lelei e mafai. O aufaasdiateppend o loʻo avea ma matai faʻapitoa o amioga a le aufaitau, auiliiliina le silafia o faʻamatalaga. O le iʻuga o galuega uma, o tala e fuafuaina i soʻo se mea, i soʻo se taimi.

Rebranding boro 24/7 - pei ona i ai

Mataupu i luga o le autu: Jewery Boutaque Van Pitol Foioiga & Arpels i Petrovsky fuaitau

Faitau atili