Stainless Steel Steed: ituaiga o fausaga ma latou lelei

Anonim

I totonu o potu faaauʻusi, e tatau i le suiʻalia ona le gata i lona faʻavae autu o galuega, o ia faʻatamaia ai fola. O le Starid Smitsecase e tatau ona foliga lalelei ma ofi i le aotelega o le potu. Sili ona lelei, o nei galuega e lua e foia steateless steed faasitepu. I le faʻaopopo atu i foliga foliga foliga, o ia fausaga e faʻatuatuaina ma tumau.

Manuia

O le muamua ma le sili ona taua o se sili sili ona lelei fetuunaiga tali e mafai ona faamamafa ai le tofo o le 'au o le fale, faʻapea foʻi ma tagata taʻitoʻatasi, aua o le fasigapa taʻitasi e tulagaʻese i lona lava auala. E mafai ona e filifilia le lelei o mea e maua ai mea. Stainless Steel o se pa puipui o le steel eyy ma chromium mea. O le faʻafetai i mea gaosi oloa, o faʻasitepu faʻavae e iloga e le paleni paleni paleni, ma o latou olaga ua silia i le 50 tausaga.

O oloa e le fefefe i le faʻamamaina poʻo ni aʻafiaga o ultraviole, poʻo le maualuga o le vevela ma maualuga le mamafa.

Stainless Steel Staircase

O lenei mea e lelei faʻasoa uma ai mea uma e maua ai le speteni o le spetenirs spediant. Ai:

  • tumau le maualuga;
  • afaina ai le afaina;
  • E leai se tausiga faapitoa e manaʻomia;
  • Faigofie le potopoto ma le faʻapipiʻiina o;
  • Osofaiga ma le shinless uamea pa e manaia;
  • Taʻusi, e le maualalo ifo i uta faʻailoga;
  • eseese o foliga - punou, grid, mautu pepa;
  • O le le mafai, tuʻufaʻatasia ma isi ituaiga o mea.

O le oloa o shinless steel o le a le leiloa manatu manatu e tusa lava pe tele tausaga. Soʻo se puipuiga o le pa o le pa e mafai ona faʻaleaogaina. Mo soʻo se isi mea e le mafai. O le tausiga faʻapitoa mo shincot e le manaʻomia foi.

Stainless Steel Staircase

I totonu o le faʻailoga o loʻo iai, o le lelei talafeagai o le amio lelei ma le tau, faʻapea foʻi ma le astheticm, e tuʻufaʻatasia. O lea, na atili ai ona suia vailaau ua uʻamea atu e laupapa ma isi ata. O le tau-aoga e aoga e leai se manaʻomia mo puipuiga a le afā.

E masani lava, o le stanelen stick steaner e sili atu taugata nai lo mai le masani masani a le masani ai, ae o mea e lelei tele mo le faia o oloa makaina oloa. O le mamanu e mafai ona avea ma tulaga masani pe faʻapitoa - e fuafua uma lava i le mafaufau.

Fao le staneless steel startecase

Stainless Steel o loʻo tuʻufaʻatasia ma isi mea. E mafai ona maua i tioata, faʻasolopito faʻagaai poʻo se natura, fafie faʻapea foi ma ni mea ua maeʻa ma vaega. Faatasi ai ma lenei faiga, e mafai ona e faʻaopopoina le fuafuaga faʻapitoa.

E le afaina poʻo le a le itu o loʻo filifilia mo totonu - o nei aso o aso nei, o loʻo feʻelaiga poʻo le laina o loʻo feʻenou, e faʻamamafa atoa le uʻamea.

Stainless Steel Staircase

Ituaiga o Fuafuaga

Gaosi gaosi fausia eseese filifiliga mo stanless steel chircases. E mafai ona latou mauaina:
  • Mati;
  • fao;
  • raral;
  • faamafanafana;
  • modular;
  • I le parodes.

Mataupu i luga o le autu: lelei ma mamanu o foliga o sima sima [lauiloa lomiga]

Tifaga

O le malaga o le laʻasaga e fetaui lelei pe a maeʻa le fogafale lona lua. O ia fausaga e sili ona tutusa nei. E mafai ona aofia ai tulaga i tulaga ma vaevaeina i spans. O le faʻaiuga sili ona lauiloa o le lua-itula siʻulaʻu ma se tulaga, ae o lenei filifiliga e mafai mo le faʻatau atu naʻo nofoaga lautele.

Stainless Steel lua matua

Maaleale

I le mamanu o le stured stanless steel radial ituaiga, o elemene o loʻo iloga e se faʻatagata pepa. Tele o taimi o se faʻataʻitaʻiga i luga o le pint duts mai le pepa faʻapipiʻi. O ia oloa e le nofoia le tele o avanoa i totonu o le potu - o le a fetaui ma le fale tumaoti.

Radial Shircacacase i Stainless Steel Aseta

Fao

E iloga e le sikulu faʻataʻitaʻiga i le auai i le totonugalemu o le tausiga o le Carrier lagolago, pei o le pu po o se vevesi o le tino tino e mafai ona faia. O le mamanu e masani ona laititi - e oʻo i le 2 tulaga. E tusa ai ma le tulaga o le radial, o le screw e faʻapipiʻi i potu laiti.

O le sikulu ituaiga foliga foliga le masani ai ma sili ona manaia. Ae mo le tuʻuina atu o le a talafeagai ai e tosina faʻataʻitaʻiga, ma o loʻo faia ni totogi o galuega, ma o isi taimi - vaiaso.

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Faamafanafanaga

O le faamafanafanaga faamafanafana o loo faaigoaina aua nai lo le autu lagolago lagolago o lo o faaaoga. O nei elemene e maua ai le talitonuina o sitepu i le pa o le fanaina po o le kouni. O le pito i fafo o se mea e pei o le tumutumu, o lea o le curlever speinless ladise ua taʻua foi o le tumutumu.

Stainless Steel Staircase

E le lava le fesoasoani i totonu o le faasitepu mafanafana, o sitepu uma e i le puipui i le puipui. O ia faʻaiuga na alofagia e tagata mamanuina mo foliga matata - sitepu e pei o tautau i le ea. E masani lava, o fausaga ia e leai se faʻailogaina, ma e maitauina lo latou puʻupuʻu.

Steel Console Staircase

Modular

O faʻataʻitaʻiga o faʻaseʻe e ese mai i mea sa i ai, o loʻo i ai se lagolago tutotonu i le ituaiga o le kolaush, e aofia ai modules. O nei elemene o loʻo faʻaofi i le tasi ma le isi ma puʻeina e noataga poʻo ni vaega faʻapitoa. O le tuʻufaʻatasia o ia fausaga o se tagata e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi e faigofie ona aoina. O le potopotoga, o se tulafono, e laititi le taimi - na o le 3-5 itula.

Modular speinless steel ma tioata stargaca

I BLLZAKH

I soo se faʻailoga, faʻapitoa faʻapipiʻi e faʻaaoga mo le faʻasaʻoina o laʻasaga i totonu ia latou - arges. Nei o na o le uʻamea pulupulu ma le filo faʻapipiʻi. I faʻataʻitaʻiga i le puipui, o sitepu e masani ona sua mai mai totonu - e faʻaopoopo atoatoa ma faʻamafanafanaga i taimi o faʻagaioiga. O le autu autu o le faʻaʻau o le togalaʻau e foliga mai o le mamanu e foliga faigofie ma le ea.

Iloilo ia se faʻatusa o le faʻatusatusaga o le faʻataʻitaʻiga e faigofie tele i le i ai o le poto masani i le poto masani ma le malosi meafaigaluega (Drill, sikulukalaitu).

Shiorcase i Bolzakh

Mea faigaluega

E tuʻuina atu i luga o shinless sword faasitepu i le sili atu faʻaalia, eseese vaega e faʻaaoga. E aofia ai tagata faʻamalosi, tanumia, faʻapea foʻi ma pa ma fata. O tagata lima e manaʻomia mo soʻo se faʻapipiʻi ma ni laʻasaga e tolu ma isi sitepu. Nei, faʻapea foʻi ma isi manaʻoga o loʻo faʻamatalaina i auiliili i le lima ma le snips. O le tele o le numera o stiness ua gaosia, o le mea e sili ona manaʻo i ai le tulaga saogalemu ma tuʻuina atu le oloa.

Mataupu oi luga o le autu: lelei ma le le atoatoa o le tioata o le tioata o le tioata [manatu manatu ma lomiga]

Stainless Steel Stailcase vave

Tele taimi e masani ai, o pa e faia o polesi poʻo se paipa o loʻo i ai ma se faʻatatauina o le faʻataʻitaʻiga. Ae o ē taʻutaʻua foi ma lapotopoto upe. O le pa masani e aofia ai fata (basine), o le arrail, Riglels ma isi elemene. A faʻapipiʻiina vaega o loʻo fesoʻotaʻi e ala i le faʻaaogaina poʻo le faʻaaogaina o masini masini.

Stainless Steel Staircase

Pa e mafai ona faʻatino uma faigofie ma lavelave. O le tele o osofaʻiga faʻaonapo nei e le o ni metotia e le o faʻatasi, ae tuʻu faʻatasi - faʻatasi ai ma tioata, palasitika, fafie.

Taamilo ma le felelei mo stiness uamea faasitepu

E i ai ni ituaiga o osofaiga e ese mai i le ituaiga faasitepu. O manatu taʻitasi e i ai lona lava uiga i le gaosiga gaioiga ma i le taimi o le faʻapipiʻiina:

  • I luga o alavai mo le radion ma le stargaccac ua i ai mamafa o aila. Vavaeʻese vaega o loʻo faʻamauina Ile faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o se oloa simalesi, o le saʻo o le punou ma tipiina paipa e taua. O loʻo faʻapipiʻiina fusi e maua ai se lelei lelei ma le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa, ona latou le mafai lea ona vaaia.

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

  • Fofo mo le faʻaipoipoga faasitepu e iloga i luma o le tuʻusaʻo ma le umi vaega. O ia o sea mea e aiaia mo se tele o tusi apalau manoa i pa ma sitepu, na fai mai mai le tioata e masani ona faaaogaina. I totonu o mea lelei e te faʻasoaina atu ai avanoa mo le faʻatinoina o manatu tutoʻatasi.

Stainless Steel Ralish

  • O le osofaʻiga i le faʻaseʻe faasitepu o le sili sili ona faigata lomiga o mea uma. E faia ai se faifai pea le tumau, e tatau ona e punou le uamea e le scrius. O lenei taotoga e faʻatino ai lava i le auai mai o mea faʻapitoa meafaigaluega ma meafaigaluega. E faʻapea foi ona faʻatagata e ono aofia ai faʻamatalaga puʻupuʻu - O mea uma e faigofie tele iinei. Oe naʻo le manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi saʻo ai vaega o le talaaga poʻo le pito i luga o le tasi.

Fao faasitepu ma stanless steel osofaiga

O le vaega autu o spineless spilsed spirsecase pa o futufula. E manaʻomia ona latou fesoʻotaʻi le mea e ave ai le 'auʻaunaga o le faasitepu ma le amuina. O nei vaega e mautinoa foi le saogalemu o le tuuina atu o faasitepu. O le a latou puipuia tagata mai manuʻatele. Racks o loʻo faʻapipiʻi i le 'auʻaunaga o le fausaga.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o faasitepu mai kene ma nusipepa o le tagata lava ia

Paleni mai Stainless Steel

Momoliga

O loʻo iai nei seti o mea e fai ai mea faigaluega mo sitepu ma sikaleti uʻamea. O le faʻasologa e fai ma sui o elemene taʻitasi: liliu, sogiga, faʻapipiʻi ma isi elemene. Oloa auiliili na faia foi mai le slingless Sheel.

O mea na faaonapo nei e mafai ai ona e gaosia ni vaega ma se polesi, satin poʻo le faʻata. Faʻatau oloa ma le faʻata o loʻo le aoga - e oʻo lava i le faʻalu ma tamatamai lima i lima o tamatamai lima. Mo tagata lima, e sili atu le filifilia e filifilia vaega maualuga-uiga mai Satin uamea.

O auiliiliga ma le lanu ma le faʻamamamū e sili atu ona faʻapipiʻi i vaega na o le a le faʻagaioia.

Stainless Steel Steban Seampitions

Paipa mo le gaosiga o lima manifinifi mafai ona o se lapotopoto, ovar po o feutagaiga tutusa. Ina ia puipui le tutuli tioata a le tutuli, faʻaaoga le lima ma le groove. A faʻatau se paipa, e le tatau ona galo ia te oe le paʻu paʻu mo le groove. O le paipa e ese foi i le mafiafia o le puipui. Sili atu le taugata ituaiga o le mafiafia o le 2 mm. O le tamaoaiga vaega o le paipa e iai le mafiafia o le mafiafia o le 1 mm. E sili le filifilia o paipa sili ona lelei.

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]
Elemene o le fetaui lelei mo lape ata

O fata ma mea e mafai ona fautuaina ai mo le faapipiiina o le agi ma le faatumuina o le pa. Atonu latou o se ituaiga ituaiga eseese: ma le taamilosaga, sikuea, cusly vaega. Racks eseese i le faʻapipiʻiina o tekonolosi - i luga o se siʻosiʻomaga poʻo luga o luga.

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o fata ua filifilia, fuafua i le ituaiga ma vaʻaiga o le fata. O fusiua e faʻaogaina i le teuteuina o le pulou pulou. O le filifiliga e faʻalagolago i uiga o se faʻailoga faʻapitoa.

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

E mafai foi ona e filifilia totini manifinifi mai le spinless steel - o nei tulaga. Latou te tautua e faatumu le vaega o faasitepu ita. Ua faʻatau atu ia Rigen le atoa ma le Reigleel. I le faʻaopopo atu i le malo malosi, e iai foʻi faiga faʻavae i luga o kalone maualuga.

Rigel mai Stainless Steel

I le mataituina o sui filifilia o loʻo ofoina atu elemene faʻataʻamilomilo ma faʻaiʻu o uʻamea, lagolago mo le 'ieiga faʻatasi ma se pusa puipui.

Gaosiga ma le faʻapipiʻiina o le faʻauiga o le stealless steel (2 vitio)

Eseese faʻataʻitaʻiga o shiness uamea faʻafilemu (46 ata)

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Foliga o stinsusu steel steed: ituaiga ma mea lelei [talafeagai vaega]

Faitau atili