Rope Staircase: Faʻamatalaga puʻupuʻu ma metotia o gaosiga

Anonim

Ua leva ona feuia ni vaega o vaa ma pirasi i le taumafanafana, ae o le tasi o uiga o na tausaga e tumau ai. O le maea lea o le rope. O sea masini e aoga i totonu o le aiga - o le a oʻo i totonu e oʻo i le loloto ma le lautele. O le sitepu e le tele se avanoa i le faletaavale po o le fale. Ma latou te fiafia e aʻea tamaiti - e le na o se mea manaia mo i latou, ae e matua aoga lava. Afai e aoga le mea lea, ona tatau lea ona fausia ni matua talavou pe faʻafefea ona faʻatino le Rope ua fai i o latou lima.

se faʻamatalaga puʻupuʻu o

O le ata o se fetuutuunai spircadcad faia o maea ma pa laupapa o ni sitepu. Nai lo le folau laupapa, e mafai foi ona e faʻaaogaina paipa mai uʻamea ma palasitika. O maea mo faasitepu e fai mai e tele lava mai mea e iloa ai, ae o mea masani e maua.

Uiga ma foliga o le maea apefai

O le mamanu e ese mai i laupapa laupapa po o uʻamea ma le mamafa maualalo - o le oloa e leai se mamafa, ma e oʻo lava i se tamaititi laititi. E le gata i lea, o le puʻupuʻu o le sitepu - i le pepa faʻapipiʻi, e mafai ona teuina i nofoaga tau tamaoaiga i totonu o fale mautotogi i totonu o le fale mautotogi, o le a fetaui ma faʻafitauli i le menania. E mafai ona e faia se mamanu tusa lava ma ou lava lima mai le uo teine.

O le maualuga o lea fuafuaga o lea fuafuaga o le faʻatuatuaina o isi uiga, pasene, maualuga le faʻalagolago maualalo.

Cable Starcase

O le oloa e faʻavae i luga o se vaega o le paluga mai le natura poʻo ni mea lelei. O le lapoa o le maea e tatau ona le itiiti ifo 15 mm. O le malosi o le maea i luga o le avanoa e tatau ona le itiiti ifo ile 300 kilomita mo uma 10 MM fuaiupu. Afai o le faʻaloaloa o loʻo faʻaaogaina i le afi mumu ma le fesoasoani i tulaga ogaoga ma mea na faia e le tagata, o le maea e faʻaleagaina e le afi o le afi o le afi.

Cable cord

I fafo atu o le gaosiga o faasitepu e faʻaaoga ai le faʻaaogaina o le faʻapitoa o le faʻaaogaina e ala i le sprading e se plasma-ion metotia. O le maea e tatau ona faia o ni fibers faʻapitoa. I mea e fai ai i le atunuʻu, o le sprating fua e le faʻapipiʻi soʻo se meatotino faʻapitoa i le faasitepu.

O le umi o le maea ona o le uiga o le gaosiga o le faia faalua o le umi o le umi o le sitepu. I le va o le aufaitau o loʻo iai se mamao - e mafai ona vaʻai mai le 320 i le 400 mm. I le va o laʻasaga, o le sitepu e masani lava mai le 220 mm ma e sili atu le sili atu ma lenei tau.

O mea e sili ona eseese ai mea - E mafai ona avea ma maea po o laupapa. O le laʻau e masani ona filifilia papa mautu (Beek, Ash, ok).

Rope-apefai

O le tuʻuina atu o laupapa teteʻe i faatosinaga malosi, po aefemetherthane varnish e faʻaaogaina i taʻitasi laasaga. I totonu o se isi tulaga, sleminilere steel, Aluminim salis, o mea faʻapitoa ma palasitika ua faʻaaogaina o ni sitepu.

O fea o loʻo faʻaaogaina ai le apeʻape

Ua umi se taimi, o nei mea ua fai ma mea taua ma le taua o folau folau. E pei ona tupu le vaega o le folau i vaa, o le numera o le maea a maea apefai mo le tautuaina o le vaʻa. E lua ituaiga o faamuamua na faapipiiina i luga o taavaletoso - o mea ia e tama ma afa o apefai. O le maea lea e mafai ona vaʻaia ai se maea i ata tifaga tuai.

Afa-lad

O le tama o se tulaga mautu seti sipela. Na latou tautua e le gata i le aʻea o le mato ma rei mo tautua. Na faʻaaoga i latou mo le faʻasaolotoina o fausaga i luga o le pou ma mo le tele o le maualuga o le taufaiva. O le tasi o ituaiga o le valea o le tagata nofofua.

Vantha

O le apefai-apefai o se sitepu, o le gaioiga lea e mautinoa ai le mafai ona siitia i luga o le vaa mai le vaa mai le matagaluega o le vaalele. Foliga o nei fausaga nei i le laupapa laupapa mo le mautu sili atu.

Ad-apefai

I le faaiuga o le vaitaimi o le folau folau, o le rope stariccase e le i leiloa le aoga. I le taimi o le Knights, o nei fausaga na faʻaaogaina e pei o puʻupuʻu ma sina mea laiti e foia ai ni faʻafitauli eseese. Sa matou faʻaaogaina le maea o le maea ma ina ia mafai ai ona fai ma tamaʻitaʻi - O le tamaloa e tatau ona faia le tele o felelei mo lona tamaʻitaʻi.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga faʻataʻitaʻia faasitepu: ituaiga, lelei ma gaosia le tekonolosi | +55 ata

Ina ia alu i le aso pogisa i lou alofa, o le knight faʻaaogaina se taga po o se popū, o le sili atu o le siʻufofoga mo le taia o se fale poʻo se 'olo. Ma o lea na lauiloa ai le laupapa i Rusia i Rusia - na gaosia ma na fai mo manaoga o 'au afi.

Tuu ni galuega faʻapitoa ma mafai ona alu i le taimi ua tuanaʻi, ae o le ofu o le maea e faʻaaoga mo le tele o manaʻoga:

  • O se fetuunaiga e sili lona galue i luga o vaa, i le mea e iai le ale afā-apeta mo faalavelave faafuasei i le vaa i le vaa.

Aofai o le afu a le apefai

  • Leai se uiga faʻaaloalo ia te oe lava o le a alu e faʻatoʻilaloina le Elbrus poʻo Kazbek e aunoa ma se apefai.

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

  • Matou te manaʻomia ni oloa ma pei o se laveaʻi - Ua uma ona latou faʻaaogaina e le auʻaunaga a le Matagaluega o Molimau a faʻalavelave matuia o Maria e feʻaveaʻi ai se faʻalavelave.

Lavea Rope Faapitoa

  • Ile itu e le mafai ona uma ai se apefai, ma o le tulaga lea e te manaʻomia ai ona e alu ifo i lalo o se pu loloto ma palu e maua e laveai ai maea maea.

O fea e faʻaaoga ai se maea sipela

  • Afai o iai ni tamaiti i le aiga, o le faʻamalologa o le a le tamaʻitaʻi o le a avea ma mea matagofie o le a avea ma meataalo manaia ma se taʻaloga sili ona manaia.

Tamaiti a Tamaiti a Tamaiti

  • O le maea a le maeati o le a tumau ma le taua tele mo tagata e iai manaʻoga faʻapitoa. O mea e fesoasoani ia te aʻu ou te alu ese mai se tulaga pepelo i le sese.

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Ma tuu atu faamuamua e le mo aoga mo le faʻaaogaina "mo aso uma", a o le a mafai ona suia tulaga talimalo, ae le faʻamasinoina i vaega o latou faʻaaogaina. Ua maualalo le mamafa o lenei mea, puʻupuʻu, tulaga lautele, le mafai ona gaosia o ou lava lima.

Maea le faasitepu

I le maketi o le itu faaonala, o le filifiliga o 'mea uaina e laʻititi - O le faʻataʻitaʻiga ma le silia ma le tolopoina o le ua faamuamua, turisi ma filifiliga a tamaiti. O le alamanuia ua leva ona faʻaaogaina le gaosiga o le lautele o le tele o le maea faʻaʻau e fofo ai le tele o galuega. Ma faasitepu e eseese uiga, o se tasi o mea autu o le umi.

O faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa ma faʻatautaia o le umi o le 4, 5, 6, 10, 12 mita. O nei fofo e faʻapipiʻi ai le faʻavae maualuga. Ae o faʻataʻitaʻiga sa faʻaalia foi i le umi o le 15, 18, 20, 30 Savali. O le tolusefulu o savaliga e tolusefulu o loʻo faʻaogaina muamua mo le aveeseina o le Matagaluega o faalavelave tutupu faʻafuaseʻi.

E mafai ona e faʻaalia le ituaiga autu o oloa na gaosia e le vaipofiaga o nei onapo nei:

  • Lan o se rope na o le rope uaea. E faʻaauupegaina ma le taga mo le teuina ma feaveaʻi le oloa. O le umi e mai le 6 i le 30 m. O le tele o tagata gaosi e ofoina atu e maua ai le saunia-faia faʻataʻitaʻiga ma le umi, tele mita.

Lavea Uo Afi apefai Lad

  • O Lans o se lavelave laveai, ae o le faaauupegaina i se filifili. O lo oi ai foi le ato. O le umi e mai le 6 i le 30 m. I le umi o le 100-120 cm, o le pito i luga o le fausaga e faaauupegaina malosi malosi. O lenei ituaiga o faasitepu e sili ona lauiloa i Alamanuia mauga.

Lavea o le Rope Ladders Lans

O a mea e fai ai le sitepu

Afai ua filifili e fai le faʻasolo ma ou lima, ona tatau ai lea ona e nofouta i le filifiliga o mea. Tele faʻatonuga e faʻailoa mai ai ua lava le malosi o le maea. Peitaʻi, o tagata atamamai e fautuaina ni mea leaga, penlon, capron, alofa. Nei e mautu ma tumau, atoa foi ma ni mea aoga.

Kapron Polyamide Cable Corrd

Afai e tatau ona e faia se "swidy" puipui, ona sili ai lea o maea e piki le ituaiga x \ b. Afai o le potu o le tamaititi o loʻo i totonu o le sitaili ma faiga masani, mea masani e manaʻomia iinei - flax poʻo le pannabis.

Cotton Cable Coord

Fuafua i le lautele o le talosaga ma filifili mea. Lafoga o oloa mo afi afi e faia i mea e le masani ai. Faʻataʻitaʻiga mo tagata o aʻe o le tatau ona tumau ma puʻupuʻu. O le faʻataʻitaʻiga a tamaiti e mafai ona faia, e faʻalagolago i mea a tagata taʻitoʻatasi ma le mea o loʻo iai.

Laʻasaga e mafai ona faia o laʻau, uʻamea palasitika. E mafai ona e faʻaaogaina le vaʻai mai le suo. O nisi taimi o le apefai ma e leai ni sitepu i totonu uma, ae nai lo latou o nonoa po o lop.

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Metotia o le gaosiga [laasaga-i-sitepu o faatonuga]

Tatou taumafai e fausia se mamanu aoao o le a aoga mo le foia o ni galuega. Ina ia mafai ona aoina le oloa ma ou lava lima, o le a e manaʻomia ni lua polypropylene poʻo ni maea auro - 20 mita o fasi mea taʻitasi. Polypropylene e leʻi mavae, e leʻi faʻaloaloa, e le maua meatotino i le taimi susu.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga ma le lelei o le laupapa fafie na [masani filifiliga filifiliga]

Faʻafefea ona fai se maea faʻapipiʻi ma ou lava lima

O le maea i se lautele e le tatau foi ona manifinifi, a leai o le oloa o le a tipiina ou lima, ma o le a faʻaititia le malosi. O le sili sili ona lelei o 8 mm ma sili atu. O le umi e filifilia, tuʻuina atu le metotia o faʻamau ai sitepu. O le umi o le mea faʻaiʻu o le a avea ma afa, ma o nisi taimi o le kuata o le muamua umi o le maea.

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

O le crossbar e mafai ona faia o ni faaputuga mai le suo. O loʻo faʻatau atu latou i soʻo se faleoloa ma e faigofie lava ona faʻatau. O le lapoa o le tipiina e tusa ma le 3 cm, ma o le umi o le 140 cm. Afai o se apefai o se tamaititi, ona faʻatau ai lea o ni vavaeese, latou ua maeʻa. Ae atonu e tatau ona toe faaleleia le togi - faia faataamilo.

Lapotopoto crossbars

O le isi vaega o meafaigaluega o le a manaʻomia: Hacksaw, afitu fanua, ma le mafiafia ma le mafiafia o le filo. O le atoa faiga e pei o:

1. O le mea muamua tipi nila. O le umi o le tipi taʻitasi e tatau ona oʻo i le 30 cm. Pe tusa o le 25 fasi. Na sosoo ai, pe a uma le tipiina, o le umi o le 1 m umi tumau. O le a manaʻomia mo le faʻasaʻoina o le mamanu i luga o le puipui poʻo soʻo se mea. Taitasi tipi o le cuteter olo le oneone i le atoatoa lamolemole luga.

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

2. O lea e le puʻeina leo, o pito o sitepu e tatau ona i ai ni fasi. O le loloto e tusa ma le 3-5 mm, ma le lautele o le 15 mm. Mo lenei, o laʻasaga uma ua faʻailogaina - latou te faia le tatagi o laʻei i se mamao o le 1.5 cm mai le tasi ma le isi. Ona faia ai lea o le fai togafiti. Ina ia mafai ona faʻateleina le ola fata, o sitepu e tatau ona togafitia ma eseese puipuiga puipuia. Ae o le ala e tatau ona le toese.

Faʻafefea ona fai se maea faʻapipiʻi ma ou lava lima

3. O le isi e tatau ona saunia se maea. Fasi o le umi umi ua tipi mai le meka. Ina ia le solia le maea, e liusuavai le lua. Mo le faʻatuatuaina sili atu, o iʻuga uma o loʻo afifi i le mafiafia o le filo. I le tasi itu o fasi fasi mea uma o le matasele - o lona tulaga e tatau ona i ai le 6 cm. O ia teaps e manaʻomia e faʻamatuʻu ai le oloa i soʻo se mea.

Faʻafefea ona fai se maea faʻapipiʻi ma ou lava lima

4. Lesiga o laasaga. Afai o le faʻafanua o loʻo fuafuaina mo se tagata matua, o le mamao i le va o sitepu e le sili atu nai lo le 45 cm. Afai o le oloa e tatau ona tuʻu i le tasi i le tasi i le isi i le va e tasi i le va oi latou.

Faʻafefea ona fai se maea faʻapipiʻi ma ou lava lima

5. Faamaea le faʻatasiga o faasitepu i le auala lava e tasi na latou amata ai. Mo lenei, i tuluiga o le maea, matou te faia foi mataua i le amataga. Ana fai si umi o le maea, e tatau ona faʻasaʻoina.

Faʻafefea ona fai se maea faʻapipiʻi ma ou lava lima

Fusi maea i luga o sitepu

Ina ia lelei le suilapalapa ina ia malie ma malosi, ma o ona laʻasaga na malupuipuia, fautuaina e faʻapipiʻi le "Urctor" Node. E faʻatagaina oe e faigofie ona avea ma tutoʻatasi e aunoa ma le manaʻomia e vili pu i vaega taʻitasi mo le maea. I le ata i lalo ifo o loʻo faʻaalia auiliili pe faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi lenei Node, e ui lava e matua faigofie lava.

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

O lea, o sitepu uma e fesoʻotaʻi. I pito o maea uma e fusi. Afai o oe le saʻo o nota, sosoo ai ma le 11-mita tumau ma faʻatuatuaina mamanu lea e faigofie ona onosaʻia tasi tagata.

I luga o Vitio: Faʻafefea e nonoa se "unictor" node.

Crossbar ma pu

O se sili faigata faigata lea i le gaosiga. E faigata o le a tuli le maea i totonu o pu na faia i laasaga. E te le manaʻomia le toaga, ae o le a tatau ai ona e viliina taʻavale taʻitasi. O le a e manaʻomia ni faʻatagata Maea e mafai ona suia e Nylon.

O galuega uma e aofia ai laasaga nei:

1. Aveese le pito i luga o le pito i luga o pa o pa. O le lapoa o le miliili e tatau ona sili atu nai lo le mafiafia o le maea. O pito mamafa o loo faʻagaioia e le emery, pei o le pa atoa. Afai e tatau ai, o sitepu e vali vali vali.

Rope Staircase ma Wooden Swords faia oe lava

2. O le maea e sauni i le tutusa tekonolosi e pei o le matua muamua o le emobodimt - muamua tipi ma le malaia vevela, ona palu ai le pito mafiafia. Sosoo ai, o le "valu" nodes e faia i pito.

Rope Staircase ma Wooden Swords faia oe lava

3. E manaʻomia e le Fono Aoao ona amata i le mulimuli (lalo) tulaga. Ina ia faia lenei mea, o le muamua oso muamua le malaia o le cable i totonu o pu i totonu o le crossbar.

Rope Staircase ma Wooden Swords faia oe lava

4. O le maea e atoatoa atoatoa ai ina ia mafai ona taofia lelei le leo i le tulaga ma le malosi. E taua o le koluse e i le itu taumatau mai le lua pito.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Rope Staircase ma Wooden Swords faia oe lava

5. O le tasi node o le a faʻatino ai se faʻalavelave i le tulaga o le laina e le lava. O le crossbar o loʻo manaʻomia pea ona ufiufi i le tutusa le maea. Mo lenei mea, e lua teops e muamua aveina pei ona faaalia i le ata.

Rope Staircase ma Wooden Swords faia oe lava

6. O lenei o loʻo tumau i le tuʻufaʻatasia o le lua tepa i totonu o le tasi, foliga o le tasi i le isi ma toso le pito o le maea. O le iʻuga, e aliali mai ai le ½, o lea o le sitepu na faʻamaʻaʻaoina o isi ma le faʻaaloalo.

Rope Staircase ma Wooden Swords faia oe lava

7. Ma le laasaga muamua uma. O lea e tumau pea le toe fai o le gaioiga atoa ma isi vaega o pa. O le mea taua e le o faʻagaloina i luma o le Cross taʻitasi e fai le "valu" faapona mo le faʻasaʻoina o le sitepu.

A o le i amata ona galue lea o se sitepu, e sili le tofotofoina. E tatau ona tatalia le tele o le mamafa, faʻatino loa e tatau ona faia lana galuega, ma le faʻatuatuaina mo le tamaititi. Tamaiti i le taʻaloga malosi e mafai ai ona malaia manuʻa pe a fai o le oloa e le lava e faʻamalieina manaʻoga.

Uaea lalagaina e aunoa ma crossbad

Pe a fai sina taimi, e le aoga le fausiaina o se ata o le muamua lua filifiliga. Sei o tatou vaʻai pe faʻafefea ona faia se maea lipine e aunoa ma laupapa laupapa. E tatau ona e fesoʻotaʻi i le maea e ala i node. O lenei oloa i le i ai o le faia o le faia o le kosi tomai o le a tumau ma talitonuina.

I lea tulaga, e lua maea e lua o lanu eseese e fai ma sui o le ata. O le a faʻatagaina ai oe ia malamalama lelei i le auala e nonoa ai node. Laasaga-i-laasaga faʻatonuga foliga pei o lenei:

1. O maea uma e tatau ona decomtored i luga. O le lona lua (mumu i le ata) o loʻo i le tulaga o le Igilisi tusi S. E taua le tuʻua o le mea e tuʻua i le tasi mita le umi - o le a pito i luga o faasitepu o le taimi umi.

Uaea lalagaina e aunoa ma crossbad

2. O lenei ua oso le maea lona lua i le iʻuga o le muamua o le maea e pei ona faʻaalia i le ata.

Uaea lalagaina e aunoa ma crossbad

3. O lenei ua amata ona matou afifi le "laasaga o le faauiga". E manaʻomia le faia o lenei ma le faʻaeteete ina ia tumau le maea. A maeʻa ni isi taimi, o le pito o le maea e manaʻomia ona le mautonu i le ua maua ai matapo.

Uaea lalagaina e aunoa ma crossbad

4. O lenei e tuu le tusi s rope, o le lanumoana, ma toe fai le gaioiga e tasi ma mumu. Aua neʻi galo e taofi lelei.

Uaea lalagaina e aunoa ma crossbad

5. I le auala lava e tasi, e tatau ona e faia uma sitepu uma. O le umi o le sitepu saʻo e faʻalagolago i le umi o maea i latou lava ma le numera o suiga na o loʻo uʻuina ai le nodes.

Uaea lalagaina e aunoa ma crossbad

O le ua taʻua o "Burlats" Looks e sili ona lauiloa. O le latou faʻamatalaga ma le lelei o le iʻuga o le iʻuga e le o nides, ae o le loto. E faigofie tele latou te faaofi ai le vae. Tatala le matasele e faigofie foi, pei ona nonoa. Le maea e le afaina.

Tamoe le "burlats" matasele e faigofie. Muamua, o le maea faʻalua ona mimilo - o le faʻatusa o le valu ituaiga e tatau ona liliu i fafo. O le vaega pito i lalo ole vaevaegalaina o loʻo sosolo, ma o le pito i luga o le valu o loʻo tulaʻi i totonu o le lio. Le isi, o le Node ua faamalosia.

Faʻafefea ona nonoa se fanau vaʻai

I luga o le vitio: Faʻafefea ona nonoa se rope sipela.

Taamilo (faaauupegaina ma se maea)

O se fofo e ese ma manaia o loʻo manaʻomia ai le faʻamalositino o le poloketi o le poloketi. O lenei filifiliga o le a le mafai ona faʻaaoga mo le sauniuni-faia sipika. Ina ia fausia se faʻailoga mai se maea, o mea faʻapitoa o loʻo manaʻomia - e iloga i le auai o pu mo le maea. E le gata i le lagolago a maea o le a avea ma lagolago lelei, ae avea foi ma se amataga o teuteuga.

Sitepu ma rope tuuga

O se auala lelei o le teuteuga o le savili i luga o le palu uma ma se maea. O se mea faʻapitoa ma le tutusa ma le autu o le a fesoasoani e fausia se siosiomaga tulaga ese.

Palatins afifi maea

E mafai ona suia tu ma aga masani e le maea e ala i le maea. Ia manuia manuia, e tatau ona e tulaga le fusi. Ua lava le faʻapipiʻiina o le tele o faʻamatalaga faʻapipiʻi ina ia le o le maea. I lea la, o le Notomee e le i ai sea tupe aoga, ma o le a faia se galuega teuteu.

Masini mo faasitepu mai le maea

Faatasi ai ma lenei tusitusiga, o tagata uma mafai ona latou mauaina nei le auala e faia ai le maea ma o latou lava lima. Lenei o le a fesoasoani e fai faamalosi tamaiti, tosina latou i taʻaloga ma faʻamalosi, o le sitepu e sili ona taua i le aiga. Masalo o le kopi atoa o metotia o falemai ma lo latou malamalama - faatumu poloketi e mafai ona tupu.

Faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o le maea apefai mai le auto (3 vitio)

Eseese Filifiliga mo faasitepu i maea (40 ata)

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faʻafefea ona fai se maea faʻafanua: metotia o gaosiga i ou lava lima [+ faʻataʻitaʻiga i le ata]

Faitau atili