Fale i le Fale: Luga - 6 Autu Autu

Anonim

O le au tusitala o le chostskick mo tagata fiafia e faʻataʻitaʻi ma totonu. Faamasino Oe Lava Oe - Paketi, avanoa lelei ma lelei. Ae o nei eseʻese itu taua, e manaʻomia le agavaʻa faia ni uo fou faʻailoga ma se tagata masani. Ona iai lea o se fesili talafeagai lelei - pe faʻafefea ona e faia, pe a fai e te le o iai aʻoga faaletagata ma le poto masani o fesuisuiai ai sui auai? Faʻafefea ona piki atoatoa pupuni ma o le a le mea e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le fale o le fale? E tatau ona ou filifilia mea uma i le tasi ma le isi pe mafai ona e filifilia ni lanu eseese ma ausia le fealofani? Ua matou tuʻufaʻatasia se lisi o le 6 sili ona taua, i lo matou manatu, o tulafono o se tuʻufaʻatasiga o matata o totonu o totonu. O le mea e te manaʻomia e tuʻufaʻatasia ai, ma le mea e le manaʻomia - faitau i lalo.

Tulafono muamua - e aoga le filifilia o le lanu autu i totonu

Malie ma lamolemole Monochrome i totonu i aso nei aso e maua le manava lona lua ona o le itiiti ifo i le itiiti. O le manaʻo mo le faigofie o le faʻavae o le faʻavae o le faʻaititia o le na o le na o le aufaʻatau i totonu o le tele o suiga o le tasi lanu autu. Ma o lenei metotia mafai ona faʻafouina le avanoa ma tuʻuina ia te ia tusi o tamalii. Faʻapefea ona filifili ai auvae mo se potu faapena? I le taimi muamua, e ono foliga mai ua lava le faʻatauina o mea uma i le tasi lanu - o le mamanu o loʻo i totonu o loʻo sauni, e ono faigofie. Ae o loʻo iai sau filifiliga e faʻafiafia ai le potu ma leiloa foliga faʻaopopo i totonu o le Monochrome intersior - o ana kisi. I nei nofoaga, o le faʻavae e galue ai: E le mafai ona e faʻafeagai le fugalaʻau o loʻo tatagi, eseese ituaiga. Liliu le silika, velvet ma flax i totonu o le ata o le totonu o le totonu - mo se faʻataʻitaʻiga, o le auala leaga o le fusi i totonu o le fusifusi.

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

Tulafono lona lua - o mea masani o loʻo tuʻufaʻatasia ma le mageso-brown gamut

O aitia o le totonu o loʻo i totonu ma se manu lolomi - i lalo o le gata, na le mafai ona leiloa poʻo le zepra - e le maua lona aoga mo le tele o vaitau. Ma o nei taimi uma le fesili o le fesili lea ma le mea e tuʻufaʻatasia ai - toe foʻi i le ulu o le tulimanu. O mea e sili ona aoga ma mea e sili ona faigofie e sili atu ai le soona fai ma liliu le totonu i se faamanuiaga o le la "hunter's hout" i le sili ona leaga o le upu. E i ai le auala i fafo - tuʻufaʻatasia malosi ma le le mautonu. E faʻaaoga i totonu, o manu o loʻo lolomiina e tatau ona fausia se beige poʻo le oneone i tua atu. E mafai ona e tapeina le enaena - e sili atu le malosi lanu e fatu ai se lanu lanu lanu. Afai o puipui ma meaola i totonu o loʻo faia i totonu o le le mautonu, e leai ni ata malosi ia i latou - e mafai ona faia le saogalemu le paʻu o le paʻu o le gata, zebra fusu pe tiger. E sili ai foi foliga o le a pei o le tapunia ma se masani masani po o le bamboo pupuni.

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

Mataupu i luga o le autu: Fale o le falelotu

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono
Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono
Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

Le tulafono lona tolu - o tusitusiga atonu e ono feteenai

A o takalasu e nonofo i luga o le ma pasasus, e tutu ai e tagata mamamoe mama, ma ua piki i luga pupuni i le lanu o puipui. Ma afai e te manatu mamafa i ai, O lenei le faʻatauaina i le taimi saʻo o le pepa pupuni i le lanu o le pepa puipui - o lenei e le talafeagai pei o muamua. O le mea lea, e mafai ona e faʻataʻitaʻia saogalemu ma fugalaʻau ma piki le faʻamalama - ma e le gata - faʻailoga e faʻavae i luga o lou lava lagona pe o le tino o le potu. E mafai ona e faia le stroke o se solofanua ma fatuina se ata matagofie i totonu pe a e filifilia ni vaega o le pupula o le paolo, ina ia mafai ai le amio autu i totonu o le potu. O lenei metotia o le a galue pe a fai o oe le paleti mai lau mata pele ma le fiafia - uma lava, o lenei, o se isi vaega tele o le a togafitia i lenei lanu.

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

Tulafono lona fa - lolomi e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le masani a le potu masani

O le autu autu mo tagata uma e lolomi uma - aemaise le pupula ma le feteʻenaʻi - aua le tupu le faʻatusa o loʻo soifua ai i totonu o latou olaga. Taitasi lolomi poʻo le ata e tatau ona latalata atu i le lautele o potu sitaili, filifilia saʻo ie puipui e le ulufale i le le fiafia ma aua le finau ma mea o loʻo tupu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Bota Laparac Ploal e lelei mo Eco-System ma faʻamaonia, faʻapea foi ma potu teuteuina i se pale masani. Ma, tatou fai mai, o le sili ona lauiloa o le Geometry ua tuʻufaʻatasia ma le LOFT Style, maualuga-tekonolosi ma sisina. Afai e te faia se atunuʻu i totonu, mo se faʻataʻitaʻiga, Iapani, piki le au lolomi pe a latalata i le muamua faʻaaogaina i lenei atunuʻu.

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

TULAFONO Lima - Vave Faʻafoʻi i totonu o le a fesoasoani i totonu mo le vaitau mo le vaitau

O tagata atamamai na fautua atu e te faʻaaluina ma faʻatau ni seti o loʻo avea ai ma vaega o le vaitau. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le Lolomi na alu aʻe i luga o le taumalulu, naʻo nai vao mago ma ni pupuni matagofie i le potu malolo, faʻaleagaina ai le umi ma le umi. Mo le taumafanafana - o se mea susulu, tatou fai atu i le moli moli, fasi fasi moli ma Roma pupuni ma se lolomi lolomi. Faʻafou le totonu e le taugata, vave ma le aoga.

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

Ono tulafono - O ni nai lanu lanu o le a mafai ona faia se tuʻufaʻatasiga lelei.

O e mai ia i latou e masani ona liliu i le beige-oneone i totonu o totonu? Oo i le taimi e sui ai se mea! Mo se faʻataʻitaʻiga, o lau amio agaʻi i lanu. O lea la pe o le a le lanu e filifilia ai pupuni ma faʻapefea ona tuʻufaʻatasia i latou ma le isi tusitusiga manifinifi? Leai se mea e te fefe ai lanu, ave i le tautua ma tuʻufaʻatasia i totonu. Le mautinoa e uiga i lau tagata mamanuina flar - faʻaaoga le polokalame faʻamaonia. Tuu le aotelega o le paleti i totonu o le paleti le mautonu ma fai se bet i luga o na mea e mafai ona faigofie ona suia i le tulaga o le toilalo - Sofa alatoto, pro laiti ma vaivai pou. Vaʻai i luga o le alole ma faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasiga o lanu i luga ole initaneti - faʻataʻitaʻiga, o le a sologa lelei mea uma!

Fale o Fale: 6 Laasaga Filifilia Tulafono

Faitau atili