O le potu malolo o le potu ma le sitepu: Pros, Mickes ma Order filifiliga

Anonim

Ina ia faʻatulaga se mafanafana agaʻi i le pito i luga o fale i fale tumaʻoti, o fale ma le tele-tulaga mautotogi faʻaaoga faasitepu. O le sili ona lelei o le stircal o le sitepu i totonu o le potu malolo. O le oloa e tuʻufaʻatasia le lua o fola ma tautua o se faʻaopopoina o le tusiata o le ata ma le teuteuina o totonu o le fale. Ia iloa se ata matagofie potu ma se starā, e tatau ona e filifilia le sili ona talafeagai ituaiga o fausiaina, ave i le avanoa avanoa mo le faʻapipiʻiina.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Apefai i totonu o le potu malolo E avea ma se fesoʻotaʻiga i le va o fola ma faʻatagaina oe e tuʻufaʻatasia ai le totonu o le pito i luga ma lalo ifo o le tasi. E mafai ona e faʻatau se ata o loʻo avea ma stargacase i lau oe lava pe faʻatonuina lona gaosiga e se galuega faʻapitoa. O tagata gaosi gaosia e maua ai laupapa ma uʻamea faʻataʻitaʻiga o vaega eseese, teuteuina tusitusiga ma le faʻamalamalamaina o fesoʻotaʻiga, fafie laʻau, tioata faʻapipiʻi ma isi elemene.

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

O le sitepu e faʻapipiʻi i totonu o le potu malolo o loʻo i ai ni tulaga lelei:

  • Tolo lelei ia tulai i le fola lona lua;
  • sefe avanoa avanoa;
  • Matapogia mamanu ma ituaiga laasaga;
  • vaega e tasi i le va o fola;
  • tumau ma le malosi o le fausaga;
  • Lelei faiga lelei.

Ia o le sitepu e fetaui lelei i totonu o le potu malolo, e tatau ona e amanaia le sitaili o loʻo faia ai le ata o le fola muamua, o le nofoaga o sulugatiti.

Potu malolo potu ma sitepu

I mea o loʻo i ai i vaivaiga o le nofoaga o faasitepu i le potu malolo, e mafai ona maitauina o le tele o leo o loʻo popole, o le meaʻai o loʻo avea ma potu fua mo le nana o le oloa ua leiloa.

O le sitepu e tatau ona na o se matagofie, ae talafeagai ma aoga, faia o mea uiga lelei, aua o le a tautua e pei o le fale po o tagata e ona le fale.

Starcacad i le fogafale lua i le potu malolo

Faʻafefea ona faʻaaoga avanoa i lalo o le faasitepu

I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le sitepu i lalo o sitepu e lava le avanoa avanoa, lea e mafai ona agavaa. E sili atu le talafeagai mo ni ata faataʻitaʻi i luga o le puipui. Afai o le sitepu o loʻo faʻapipiʻi i le ogatotonu o le potu malolo, e sili le le mafai ona faʻaleagaina le avanoa i lalo o laasaga i lalo o le sitepu, ona foliga lea o le mamanu, ea.

Faʻafefea ona faʻaaoga avanoa avanoa i lalo o le sitepu:

  • Faia le Tusi Lesona. Afai e faʻatagaina le eria i lalo o le sitepu, e faigofie ona e tuʻuina se laulau komipiuta, ni nai solo ma isi meaafale. Afai e te manaʻo, e mafai ona e tuʻuina se tusi mama.

Mataupu i luga o le autu: ituaiga o ala apefai i luga o le auala i luga o tulaga lelei ma mea (lelei ma tofiga ma tofiga)

Galuega suʻesuʻega i lalo o le faasitepu i le potu malolo

  • Faatulaga se uaina cellar po o le car counter. O se fofo manaia lenei mo duplex potu. O lenei auala o le a fesoasoani vaʻaia vaʻaia le vaeluaina o le potu malolo avanoa i nofoaga galue: umukuka, potu potu.

Uaina kapeneta i lalo o le apefai i le potu malolo

  • Faia se taʻaloga taʻaloga a tamaiti. O le a fiafia le tamaititi i se tulimanu manaia ma au meataalo sili ona e fiafia i ai, o se tamai sofa po o se moega mo se aso malolo. O le potu e mafai ona vaʻaia i totonu o fatuga, ma i le ogatotonu e fai ai se tamaʻi faitotoʻa.

Fanau i lalo o le faasitepu

  • Faʻapipiʻi le kapeneta mo le teuina o fafo o fafo, seevae. O meafale o le a nana le avanoa avanoa, ma i le kapoti e mafai ona e okaina mea eseese o mea. Matagofie vaʻai i le matala o loʻo i ai ma le fiafiaga, faʻaitiitia.

Workroe i lalo o faasitepu

  • Fai se manaia nichhe i le arasium poʻo se fale o le fale o le fale. Afai e te manaʻo i ai, i lalo o faasitepu, e mafai ona faʻapipiʻi se magalafu pe faʻatulaga se tulimanu tulimanu, faʻatulaga se tamaʻi umukuka, o le nofoaga faigaluega.

Aquarium i lalo o le faasitepu i le potu malolo

O le masani a filifiliga o le faʻatumuina o le avanoa i lalo o sitepu o fata ma tuu le faʻavasegaina o le tino o faitotoʻa. O le iʻuga, e aliali mai i se vaipuna malosi mo le teuina eseese o mea - mai tagata faigaluega i le uila.

Faaalia manatunatuga, e mafai ona e faʻaogaina se nofoaga lelei o faʻafiafiaga ma nofoa poʻo se tamai sofa, faʻapipiʻi TV NICH, o le kofe kofe.

TV NICHE I lalo o le faasitepu

I luga o Vitio: 100 manatu pe faʻafefea ona faʻatulaga avanoa i lalo o le faasitepu.

Ituaiga o Star Fuafuaga

O le filifiliga o faasitepu i le foloa lona lua e faʻalagolago i le avanoa o se nofoaga saoloto i le potu malolo. E mafai ona e setiina le faʻataʻitaʻiga o soʻo se fetuunaiga ma le tele: o loʻo savali ai ma osofaʻiga ma alavai ma aunoa ma fafie, uʻamea, paʻu ma sima.

I le faʻataʻitaʻiga tulaga e te manaʻomia e fuafua lelei ai le mamao mai le foloa o le fola muamua i le tatalaina i le lona lua tulaga e iloa ai le numera o sitepu, o le ituaiga o le fusuaga.

Tasi-itula

I totonu o filifiliga uma mo le potu malolo, e tasi le itula e fausia ai le tele. O se faʻataʻitaʻiga faigofie e avea ai sina nofoaga, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le puipui po o le ogatotonu o le potu. Talu ai o le tasi-itula sipela e le faia ni nofoaga tuʻufaʻatasi, o se mea sili ona faigata ona aʻe ai ona o le tele o le tulimanu o tiʻetiʻe.

Tasi-itula sipela mo le fogafale lua

O se savaliga sao e mafai ona faʻatinoina ma se paʻu paʻu-paʻu poʻo le i ai o le avanoa avanoa i lalo o latou. Laʻasaga o loʻo faʻapipiʻi i le Baos, o leoleo poʻo lagolago tutotonu.

Nofofua potu sipela i totonu o le potu malolo

Lua-tupe

O le Swivel Model i totonu o le potu malolo o le sili ona fetaui lelei fofo mo potu avanoa. O le oloa e aofia ai ma ni ata se lua ma se uiga ogatotonu i le va oi latou. O se vaega tele o le liligi (mai 90 i le 180 tikeri) faʻatagaina oe e faʻapipiʻi se lua-itulau laupepa i totonu o le potu malolo.

Mataupu i luga o le autu: SIIR Indull ma The Lima: Valentives: Gauperies ma faapipiiina (+ faapipiiina (+ Ata)

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

O se fesuiaiga o le faʻataʻitaʻiga o se swivel mamanuina ma masani ma tamoe laʻasaga. E manaia le vaʻai i le mamanu o le potu malolo o loʻo kopiina ma Laʻasaga avanoa - pei o le "Cimitic" i le ea ma tuuina atu i totonu ma se ata muamua.

Starcase ma le tamoe o sitepu i le potu malolo

Fao

O le mea sili ona fetaui o le starcacaca o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga lea o loʻo faʻapipiʻi ai sitepu i luga o le helix i le ogatotonu lagolago pe i luga o aseta aseta. O loʻo faʻaalia ni oloa e faʻaalia e le manaia o le vaʻai, o le poto masani, moli ma sili ona manaia.

Fao faasitepu i totonu o le potu malolo

O le oloa o le a teuteuina i soʻo se potu malolo, e faigofie lava ona faʻapipiʻi i totonu o se tamaʻi potu. O le tulaʻi mai i sitepu e ono faigata mo tamaʻitaʻi matutua ma tamaiti laiti. Mo se saogalemu saogalemu, o le faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻaaogaina i le pa.

O le sikulu faʻafanua i totonu o le potu malolo e mafai ona faʻaaogaina e avea ma se isi filifiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, e siitia ai le laʻei, ma i le va o fola ia Mati.

Lolomi le sitaili i le potu malolo

A aunoa ma le tataina

I le aso nei mamanu, potu malolo ua televave le faʻaaogaina o sitepu e aunoa ma se faʻatagata. O mea e foliga matagofie i totonu o le totonu o le potu, ae o le aʻea o le potu, ae o aʻe i le sitepu e faigata. O le siitia o faasitepu ina ia sili atu le saogalemu, o le mamanu ua faʻapipiʻi latalata i le pa ma le limafa. O le laualuga o sitepu e tatau ona faia o mea ma se fausaga faigata pe vavaeeseina e le anti-slit ceating.

O faʻataʻitaʻiga e aunoa ma ni faʻailoga e foliga mataina ma matagofie, ae e fautuaina e faʻauma i luga o le puipui o le agisi mo le saogalemu.

Apefai e aunoa ma se nofoa i le potu malolo

A filifilia se ituaiga o mamanu, e tatau ona e amanaia le avanoa o le avanoa avanoa i le potu malolo, o le sitaili o totonu, o le ata o le fola muamua ma le lona lua. Afai o le potu e iai ni ata tusiata, e sili atu le filifilia o se oloa i lalo o le poloaiga. I le tulaga faʻataʻitaʻi, e tatau ona e mafaufau i le faʻapipiʻi filifiliga, le metotia o le faʻapipiʻi ma le malosi o le oloa.

Shiorcad e aunoa ma se fusi i totonu o le potu malolo

O fea e maua ai faasitepu

O le mea sili ona talafeagai o le taimi o muamua sitepu i le ulufale atu i le potu malolo. Ona le manaʻomia lea o aiga ma malo e fia ui atu i le potu atoa e aʻe ai i le fogafale lona lua. E masani ona iai i se vaega o loli, ma o le vaega o le potu malolo ua maeʻa mo le teuina o meaafale, meafaigaluega a le pa malamala, faletusi ma masini faletusi.

Tele auala e suʻe ai i le fale poʻo le fale o le fale:

  • I luga o puipui mai le faitotoa i le potu malolo. O le lelei sili ma le aoga lenei filifiliga, o le oloa e le oi ai le potu. E mafai ona faʻapipiʻi se tasi-itula poʻo le lua-itulau faʻataʻitaʻiga ma se tulaga.

  • I le ogatotonu o le potu. Afai o le potu malolo e lautele, i le ogatotonu e mafai ona faʻapipiʻiina soʻo se sipela. A leai se avanoa avanoa, filifili kopi sikuea.

Lolomi le sitaili i le potu malolo

  • Nofoaga i le ogatotonu i le va o le aoga sone o le potu malolo. O lenei filifiliga e talafeagai mo potu tele o le ola poʻo le Duplex mautotogi, e mafai ona e vaeluaina le potu i le tele o sone: o se taʻamilosaga, o se tuʻuga o se tasi.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga o le uʻamea stircacacacase o le uʻamea stircacacacacacacacacacacacacacacac: le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

O fea e maua ai faasitepu i le potu malolo

O le potu malolo ma se sitepu mo le fogafale lona lua maua ai se foliga mataina ona o le matagofie o le teuteuina o sitepu, tagata taulima, agai. I le tuʻufaʻatasia o taumafataga na faia e le ituaiga o potu o le potu, o le sitepu e fesoasoani i le potu i le umukuka, o le potu 'ai ma le potu' ai. O nisi taimi o togafiti e tuu i le vaega umi o le potu malolo e latalata i faamalama tetele o paseramic. I le tulaga lea, e leʻo faoa le potu i le potu.

Mamanuina ma le pito i tua

O le filifiliga o le teuteu teuteu e taʻitoʻatasi, ae e taua le amanaia o le tuʻufaʻatasiga o mamanu ma le totonu o le potu. O auiliiliga e tatau ona tuʻufaʻatasia i le sitaili ma le tusiata o le tusiata.

O totonu o le potu malolo ma se fusipau e mafai ona faia e pei ona taua:

  • Maualuga-Tech, Michalmalmasm - Glass Tasi-Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ma uʻamea vaega, atofaina ma faigofie pepa.

Maualuga Tech Skircase

  • Lautele - laupapa laupapa o se tulaga le masani ai o se fetuutuunai ma autau tele vale.

Starcase i le potu malolo i le masani masani

  • Aso Nei - Faʻalutele le fao pe faʻataʻamilomilo faasitepu ma le plase devim, e aunoa ma le tale fasi.

Faaonapo nei faasitepu

  • O le filifili - apefai na faia o ni togavao masani ma le saua o faiga e talafeagai mo le potu malolo o le tulimanu o le vaega.

Chatleti starcacase

  • Faʻamaonia, eco-sitaili, atunuʻu - fafie ma uamea, mafai ona faʻaaogaina le patumea, faatufugaga faia o laupapa, risttic gaosi).

Staircase i le Country Style

Faʻaopopo ma fasi mea o tioata e matua ogatasi ma le fale totonu i totonu o le potu malolo i le sitaili o pop afā poʻo le faʻatauvaʻa. O oloa maa i le ogatotonu o le potu na teuteuina i ni pa, e aoga e faʻamamafa ai le mamanu o nofoaga i le mafaufau ma onapo nei.

O le moli o le sitepu e le naʻo le faʻatonutonuina o teuteuga, e faʻaoga mo le saogalemu. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻamalamalamaina o le faʻamalamalamaina, e mafai ona e tuʻuina atu le mamanu o le potu malolo o le va o le vanimonimo ma le moni, fatuina mea manaia o mea lelei.

Ua fautuaina e tagata e sui ona faʻaaogaina le malamalama mafanafana ma le faʻamalamalamaina malamalama tele.

Moli uila i le potu malolo

O le tuali e mafai ona tuʻuina atu i le pito o sitepu mai le tasi pe lua itu, e faʻavaeina le autu autu o loʻo i ai i lalo o le lima poʻo se moli moli manifinifi i le umi o sitepu.

O le tuaa o sitepu o faasitepu

O manatu o le potu malolo ma se sitepu o se aofaiga tele. O se ata filifilia lelei o le a tuʻuina atu le hall se manaia faʻapitoa. Ia o le sitepu na faia mo se taimi umi, e tatau ona e filifili mea mo lona gaosiga o lelei uiga. O le mamanuina ma le decor o se mataupu o le tofo, ae o fasi uma o faasitepu e tatau ona ofi ma totonu o le potu malolo ae le taia ese mai le aotelega o le ata.

Mamanuina mea manogi i totonu o le fale laupapa (1 vitio)

Faʻataʻitaʻiga o manatu ma faʻataʻitaʻiga filifiliga (76 ata)

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Vaega o le potu malolo o le potu ma le sitepu ma le mamanuina o manatu | +76 ata

Faitau atili