Laʻasaga i le pito i lalo: filifiliga o mea, fuafuaina ma faʻapotopotoga ma ou lava lima

Anonim

O le pito i lalo - o le potu e le mafai ona taulia, ae mo le faigofie o le faʻaaogaina e manaʻomia ai le i ai o le sitepu. E tatau ona ia te ia tulaga e lua: ia nofo lelei ma talitonuina. Tele taimi e masani ai i le potu i lalo faatulagaina o le tasi itula le fausiaina. O mea e filifilia eseese. Fai se sitepu i le cellar o le a le faigata. E tatau ona e amata mai le poloketi ma filifili le mea.

Sauni i le faasitepu i le pito i lalo

O le sitepu i totonu o le pito i lalo e mafai ona faʻaseʻe tutoʻatasi, ae le o taimi uma e oʻo i le taimi. I lenei taimi, e le manaʻomia le ita, aua e toetoe o soʻo se faletusi e mafai ona e vaʻai i le tele o fausaga e faʻaalia ai ni tagata gaosi oloa.

Modur starcase i le pito i lalo
Pubtict modurse starcase - o se filifiliga sili mo le potu i lalo

O le tele o mea ma mea mananaia o le a faʻatagaina ai le tagata faʻatau e maua ai le manaʻomia filifiliga mo le faasitepu i le lotoa. Mo i latou e pisi, e leai se taimi e alu ai i faleoloa, e i ai le isi auala e agai i fafo - O le Initaneti e ō mai e laveaʻi. E mafai ona e mauaina le tele o galuega faʻapolofesa fausiaina o loʻo i ai le tele o le filifiliga o le faasitepu.

Fanua Fafie - O le tamaoaiga fofo

E masani ona faʻapipiʻi apegā a le au a le au lalaga ma toloʻa i le pito i lalo ma le falegaʻiga tele ile latou manaʻoga. O le mea mulimuli e mafai ona faʻaauupegaina i se fofoa.

Glanging Staircase i le pito i lalo ma fofoa

Pau lava le taimi e taʻu mai ai e le o toe mauaina ni ata faʻaiʻu e tutusa lava tapulaʻa. Afai e i ai ni peleni, o le a tatau ai ona e fausia se ata oe lava pe i le aafia ai o masters.

Filifilia o Mea

O mea mo le gaosiga o le apefai e tutusa lava se sao taua. O le filifiliga e faʻalagolago i le lavelave o le galuega, o agavaʻa o tupe, faʻapea foi ma le faʻamasinoga, ma talitonuina ma tumau e tatau ona avea ma sitepu.

O filifiliga autu o:

  • Fafie. E iloga i le faigofie i le gaosi ma le avanoa. Peitai, o le Laoa laupapa laupapa i le fale i le fale i le faʻaeteete faʻagasolo ma le puipuiga mai le faʻamaaloga, teuteuina ma funga. O le basiction Microclite e le lelei tele mo fafie. O lea, ia e ese mai le mea totino, e tatau ona e faʻaaluina i vailaʻau puipui.

Laʻau Starcase i le pito i lalo

  • Uamea talaaga. Uamea shilsecase e sili ona talitonuina ma tumau mamanu. I le taimi lava lea e faateleina ai le tau o lana masini. Manaʻomia le faʻagaioiga ma puipuia mai le susu. E manaʻomia le aveese le toʻilalo ma ufiufi le vali mea i le tele o vaega.

Uamea sipika mo le potu i lalo

  • Sima. O se tasi o latou mea sili ona fiafia i mea. Ae e talafeagai mo le vateatea. O le sima o loʻo avea o ia lava o le cauldomeme ma ave le tele o avanoa nai lo laupapa poʻo uamea. E ui lava ina puipuia foi le malosi o le sima, e manaʻomia foʻi le puipuiga. Ina ia faia lenei mea, faʻauma laʻasaga ma vali, tiʻetiʻelaina, paʻu o paʻu.

Sima sima i le pito i lalo

I le tulaga o se filifiliga o fafie poʻo uʻamea, e mafai ona fausia ma faʻapipiʻi le sikulu ituaiga o faasitepu. O le faʻaogaina o lenei ituaiga o oloa o loʻo faʻaaogaina.

Fao faasolo i le cellar

Fuafuaina o gabartes

O le fausiaina o le sitepu i le potu i lalo o le fale e amata i le fuafuaina ma le tusia i luga o le ata. O le sili ona lelei o le sili atu o le tele o le sitepu o le:

  • Marsham lautele. O le paramet 0.9-1 M e talafeagai mo le filifiliga filifiliga. Afai o le avanoa o le potu faʻatagaina, e mafai ona faʻalauteleina sina taimi.

Tagaloa Starcacacacase lautele

  • Lumen. O le maualuga mai le tulaga o le sitepu i le tumutumu o le pito i lalo. O lenei tapulaa e faʻavae i luga o faʻagaioiga. Le tagata faʻaaoga e le tatau ona paʻi atu i le ulu o le ulu. I le maualuga le vaʻai nofoaga, o le kilia e tatau ona tutusa ma le averesi o le tuputupu aʻe o le tagata ma le 10-20 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: foliga faʻataʻitaʻia faasitepu: ituaiga, lelei ma gaosia le tekonolosi | +55 ata

Mamao mai faasitepu i le taualuga

  • Le fiafia. O le sili sili ona tele i le fatufatu o le va o le 75. Afai o le stargar stargaca ua faamalieina, o le a le itiiti ai o le a malu, o le faigofie lea o le a manuia ai. Ae e tele le avanoa. O le filifiliga sili ona lelei o le 26-32.

Chiptation o faasitepu i tikeri

  • Manatu loloto. O lenei tau e masani lava e le sili atu i le 30 cm. I tulaga masani, o le loloto o le tulaga o loʻo taumafai e faia e tusa ma le tele o le vae o le tagata. Mo le faʻavae, o lenei tulaga e leʻo lenei tulaga, talu ona e faʻaopopoina le umi o le umi atoa ma le mea lena, e manaʻomia le tele o avanoa.

O le itu o le faasitepu o le faasitepu i le pito i lalo

  • Maualuga maualuga. Reang mai le 15 i le 20 cm. O le sili lea o le sili filifiliga mo se manaia gaioiga. Leai se manaʻomia e siʻitia ou vae. E manaʻomia ina ia mautinoa o le maualuga o sitepu uma e tutusa. I le tulaga o le mea e le vaevaeina le umi o Mati, ona faʻaopopo ai lea o isi centimita i le muamua pe mulimuli tulaga.

Fuafua le Aotelega o Laasaga i le Ala Lenei: Ua vaevaeina le umi o le mamanu i se tulaga maualuga o sitepu. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma le sitepu maualuga maualuga o 2.5 m ma se tulaga, 0.15 M ua mauaina o le 16.6 elemene. Talu ai o le fuainumera e le o se atoa, ona faʻaaoga lea e pei ona taua i ai: 2.5 M e vaevaeina i le 16 ma maua se maualuga o le 0.156 o le laasaga o le 0.147 m.

Fausiaina o sima apefai

O le sitepu na faia o sima mo le pito i lalo i le fale o le a le lelei o le filifiliga atoatoa. E manino lava:

  • e le afaina i le leaga;
  • e le punou;
  • O le a le o le o le taimi.

O mime e aofia ai le mea moni e sili atu le tulia i le tulaga o le fausiaina o se fale tumaoti. Afai na tupu se tulaga o se manatu mulimuli ane, ona e tatau ai pea ona sauniuni mo lenei taimi e aluga ma, atonu ma, sili atu, manatu mamafa.

Sima sima

Ae le i faia faasitepu i le pito i lalo ma ou lava lima, e alagatatau le fuafuaina o na o ona tapulaʻa, ae o le aofaʻiga o mea taua:

  • , oneone, maa oo faopoina;
  • faʻamalosia mo le faʻamalosia;
  • Laupapa mo galuega.

O mea taua uma e manatu i le tulaga o le tusia o le ata, pei o le mamanu o monolithic ma faia fetuunaiga o le a le mafai.

E taua tele le au faitau taʻitoʻatasi i le mea na tupu o se fafaga fausaga poʻo le filifiliga ma le tamoʻe laasaga.

Ituaiga o sima sima

Laasaga Numera 1 - gaosiga o le Faavae

O le tapenaina o le faavae o le faavae o le siʻusiʻu o le sima o loʻo faʻalagolago i le mea o loʻo faʻatulaga i le pito i lalo. Afai o le sima sima o se mafiafia sili ona lelei, ona le tatau lea o le faʻavae e fausia. A leai, i le tulaga o le fetaui lelei o le oloa i le fola, ua tuu ai le 'upega tafaʻilagi i luga o le sili atu o le mamafa o le seleselega.

Ia mautinoa le faavae, o le pito i luga o le loloto o le 0.5 m ua aveese. Tosoina luga o se maa nutimomoia ma le mafiafia o le 20 cm, ua tumu. O luga o le pito i luga o le vaega na sasaa sima e aofia ai oneone, sima ma rumbrable.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Laasaga Numera 2 - Fonoina o le Faʻasalalauga Faʻavaʻa ma Faʻapipiʻiina o Galuega

Ae le i liligiina le faasitepu, o le pepa e tatau ona faapipiiina ma le sao o le tele o lo o aliali mai i le ata. O le faʻasologa masani lea e maua ai le faʻavae tatau o le fausiaina. Ma ia foai le malosi, fai ma faʻamalosia faʻamalosia faamalosia.

E amata i le, laupapa e faʻapipiʻiina. O lo latou alualu i luma i le tasi itu e maua ai se puipui, ma luga o le faafeagai, na faapipiiina laupapa. Laupapa Faʻaleleia sima faʻapipiʻi ma tautua o le faʻavae o le mea e faʻapipiʻi ai galuega mo sitepu.

O le sitepu mai le sima i le pito i lalo ma ou lima lima

I le isi taimi, o loʻo faʻapipiʻiina le togafiti, o lona uiga, le faʻavae o le sima. O lana matafaioi o loʻo ia faia se ata tumau o le plywood poʻo le op. O lona mafiafia o le 18-20 mm. I le pito i lalo, o le deck ua mautu ma se lagolago mo le puipuia o le lafoaia i lalo o uta. Mo fesoasoani lagolago e faʻaaoga ai le vaega o le 50 × 50 mm poʻo le 150 × 50 mm laupapa.

O le sitepu mai le sima i le pito i lalo ma ou lima lima

Tuʻuina atu le ituaiga galuega, taofi le faʻavae o tulafono:

  • O mea faʻapipiʻi uma e faia na o le fafie fafie, e le taliaina fao.
  • O le mautu ma malosi o le galuega faatino o le ki i le mea moni o le a le toe toʻai atu i le taimi o le faʻatumu ma le lumanaʻi o le ai ai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e vavaeʻese ai le sitepu i totonu o le fale: filifili se faʻasaga i mea o loʻo feagai ai | +65 ata

O le sitepu mai le sima i le pito i lalo ma ou lima lima

A maeʻa sauniuniga, ona faʻaalu faʻavae o loʻo faʻavae i le faʻamalosia. Faaaogaina e faʻamalosia ai monolitha faʻamalosia ma se kolosi vaega o le 10-12 mm. Latou te manaʻomia e fusifusia i latou i foliga o se mesh ma sela lapoʻa 100 × 120 mm. O le fusi e faia ma se uaea faʻapitoa uaea. O le tele o tagata atamamai faʻalauiloaina o loʻo vaʻaia, ae o lenei faiga e maua ai le faʻatuatuaina o le le faʻatuatuaina, aua o loʻo i lalo o uta vaipuna e mafai ona faʻalavelaveina ai.

Ina ia faʻalauteleina le sitepu ma le puipuia o meaola, o a latou pito o loʻo faʻatautaia ai le faʻauiga o le faʻauiga o elemene. I le tulaga mulimuli, i luma o le faʻatumu, ua faʻavaeina e galulue faʻatasi e avea ma galuega faʻatino mo sitepu.

O le autu autu i tua atu o le faʻamalosia: O le alatoto e tatau ona nofo ina ia ofi mulimuli ane ma le sima i le 5 cm.

O le sitepu mai le sima i le pito i lalo ma ou lima lima

I luga o vitio: avanoa o le faʻavaʻa mo le sima sipika.

Vaega numera 3 - sasaa faasitepu

E faʻatumuina le mea lelei ma se sima faʻafefiloi i le taimi. O lea, ua lava lava le faavae o mea ua saunia. A leai, o le monolith o le fausaga atonu e tigaina ma o le ono tuina o latou ua aliali mai.

Liligi le sima sima ma se fofo mai le pito i lalo. O le gaoioi e faia i luga o pito o le galuega. O le paluga ua sasa ia i laʻasaga taʻitasi, ua oʻo lava i le malosi ma le malosi o loʻo tupu. O le laualuga e masani ona puipuia e le tiwel.

O le sitepu mai le sima i le pito i lalo ma ou lima lima

Ina ua maeʻa le sima o loʻo faia sina mea, i nofoaga o le faʻapipiʻiina o le tuʻugamau i sima, tamaʻi laupapa laupapa laupapa ua faatofuina. I luga o sitepu o sitepu, ua punoa tulimanu e puipui avanoa i le lumanai.

A maeʻa le aso, ae tuʻufaʻatasia galuega, ma o loʻo aofia solo foʻi le laufanua i Cellophane. O le a mautinoa ai le faʻamamaina o le monolith.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Vaega Nu 4 - Faʻamaeʻaina

O le teuteuga o le sima sima i totonu o le potu i lalo o le fale e aofia ai se masini o le nofoaafi ma teuteuga o sitepu. O le osofaiga e mafai ona faia o laupapa po o le uamea. E ui lava i le potu i lalo i le tele o mataupu, e le mafai ona faapipiiina le afi. O le laualuga o sitepu ua matuā mama. Ma, i le talosaga a tagata nofoia, e mafai ona latou fafagaina e Ceramramic Tiles pe faʻapipiʻi laina laupapa.

Sima sipuni laau

Faapipiiina o uamea faasitepu

O le sitepu na faia o uʻamea talaaga paipa i le fola i lalo o le fola e mafai ona faʻaalu tele nai lo sipuni. I le mamafa, e faigofie atu. Ae o le potu malolo micclithan e mafai ona afaina ai le uamea, ma ua latou tau atoatoa le puipuia o le mamanu mai le foliga mai o le eleele.

Mo le masini o le uʻamea sitepu i le potu i lalo, e te manaʻomia:

  • Schawler numera 10;
  • Mea uma;
  • Tulimanu tulimanu ma itu o le 50 × 50 mm;
  • Soarats mo le lotolotoi;
  • Bulgarian;
  • Steel laupepa;
  • fale tulaga.

Laasaga Nu.1 - Sauniuniga o le Auala

SAUNIUNIGA O LE TALI I LE MALO I LE MALO I LE MULIMULI O LE ITUAIGA O LE FAAFITAULI O LE FAAFITAULI E MAFAI ONA FAI I LE LISI. Uma amata i se faʻatulagaina o se atuatuvale o le 1 × 0.4 m ma le loloto o le 0.5 m i le pito i lalo o le lua, o le vaega o lapisi ua liligiina. O le isi faiga e ese.

I le tulaga muamua, o le sima e sasaa, e le o aapa atu i le pito o le Recent 15 cm. Ua tumu i luga o le ata i le faavae. I le tulaga tulaga lua, o le sima ua pagatia uma, ae o mokesi ua muai taliaina. Latou viʻiga lelei fetaui ma se kolosi vaega o 12 mm. Faaiʻuga e tatau ona faia i luga o le fola i le 25 cm.

Vaega №2 - Faʻapipiiina o faasitepu

O le a faʻatautaia e le Schewelers o se lagolago lea o loʻo faʻamautuina ai sitepu. E faʻasaʻo i le pito i luga o le pito i luga ma paʻu i se mamao o le 0.9 m mai le tasi. O latou pito i lalo ifo o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻavae ma le faʻaaogaina i le mokesi.

Uamea sipika i le pito i lalo ma ona lava lima

Afai e te manaʻomia le fausia o se lua-tala uʻamea stargacase i totonu o le cellar, ona aoina muamua le upega tafailagi. Lotoa o loʻo i ai mai auala i se auala i se auala e tumau ai le pito o loʻo faʻasolosolo mai itu uma. O le a latou mafai ai le galuega faigaluega i luga o puipui o le potu i lalo.

Mataupu i luga o le autu: sili ona lelei o le faasitepu: mamanu se saogalemu ma le mafanafana mamanu

Uamea sipika i le pito i lalo ma ona lava lima

Ia maua ni fale pupuna i le tino, o le papelu e tatau ona avea ma olo i tulimanu tulimanu. O le fuliina o loʻo faia i totonu. O se taunuuga, e tatau ona i lalo o ata.

Uamea sipika i le pito i lalo ma ona lava lima

Vaega Nu.1 - Faʻamaeʻaina

A uma ona kuka le mamanu, alu i lana faaiuga. Amata i le uamea olo. Muamua lava, o tatou i totonu o le potu faʻafiafia o loʻo faʻavasega. Tele master latou faia lenei fasi pepa i le faagasologa o le faamaopoopo. Ma ma moli moli ma se lio mo le faʻamamaina mai uʻamea elemene, ua aveese le Rust. Ua maeʻa ona faʻapipiʻi atoa le mamanu i le Primer Consiation.

O le Stepping Sted Skircase

Le isi, agai i le tau o sitepu. Mo lenei, 'ave fulufulu, poʻo laupapa laupapa. I autafa o itu e le fiafia i ai.

Uamea sipika ma ona lava lima

I luga o le vitio: O se faʻataʻitaʻiga o le gaosiga o se faigofie uʻamea uʻamea.

Gaosiga o le apefai mai le laau

I luga o le faʻapipiʻiina o le sitepu mai fafie i le pito i lalo o se fale tumaʻoti, e tatau ona malilie tasi ma le mautinoa atoatoa o le Microclite i ai o le a maualalo o le susu. A leai, o le oloa o le a le toe aoga. Ae tusa lava pe masani masani o le susu, o gaioiga puipuia uma e tatau ona faia: Ina ia toe faʻaleleia le vaega o fafie e tusa ma vali poʻo le varnish.

Mo le masini o le laupapa laupapa, e tatau ai ona saunia:

  • Uila mo faatasi;
  • laupapa o 250 × 38 mm;
  • taula noa;
  • lava-lipping scw;
  • Aurocromivik;
  • vaalele;
  • Olo poʻo le samoa;
  • sikulukalaiva.

Laasaga Numera 1 - gaosiga ma faapipiiina o le cososov

Ae le i faʻapipiʻiina le boosters e tatau ona saunia. Mai le Deses Mea (Boards / Plywood) Oti ese le tulaga o le tulaga e tusa ai ma le ata. E faʻaaoga i le itu o le utupoto ma fai le faʻailoga o le faʻatulagaina o sitepu i le atoa o le kosouro.

O le fafie laupapa i le malaia ma ou lava lima

Faʻaaogaina le Jigsaw, tipiina vaega faʻaopoopo. O ata e milo i se pauna ma fufulu ma le oneone. O le iʻuga, e lua tutusa e tatau ona mauaina le komiti.

O le gaosiga o le koowar mo se laupapa laupapa

Ua faʻapipiʻiina boosters i lalo o le mea taua. O le va i le va oi latou e tatau ona tusia i le lautele o le mea ua uma ona lisiina. Overlaptop utums o loʻo tumau e ala i le taula. O le pito i lalo o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo ma tulimanu tulimanu.

Laʻau Starcase i le pito i lalo ma ou lava lima

Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le lua-aso sipela, o le 'upega tafaʻilagi e manaʻomia ma le faʻamoemoe. Ona faʻapipiʻi muamua lea o le boosters mai le tumutumu i le upega tafailagi, ona sau ai lea i luga o le fola.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Laasaga Numera 2 - gaosiga o sitepu

Laʻasaga mo le laupapa laupapa e faʻafaigofie ai. O apoina latou o loʻo vavaeina elemene tutusa, ma gaosia i latou muamua i le vaalele, ona olo lea ma le masini poʻo le Emey pepa. E faʻapena foʻi, e te saunia ni vaega faʻataʻamilosaga o loʻo taʻaʻitia.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Vaega Nu.1 - Fausia Mata

A maeʻa ona faʻapipiʻi ni sukalate, o elemene mo sitepu e saunia, faagasolo i le Fono Aoao o Lau Paʻoto atoa. Muamua, o pa e faʻapipiʻi i utupoto, ma ua faʻapipiʻiina latou. O mea uma o loʻo faia e le faʻailoga e ala ia te ia lava. O le faʻapotopotoga e tatau ona faʻatino ma tulaga faifai pea o tulaga.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo ma ou lava lima

I le isi laasaga, o le osofaiga o lo o tagofia. Mo latou, o pa e talafeagai ma se koluse vaega o le 80 × 60 mm. O Blillets e tipiina 1 m umi. Ua faamamaina uma ma olo. E mafai ona e aumaia le ata gaosi i luga o le masini misi. Ona famu lea o avanoa i sitepu, ma luga o le agivale.

Foliga bamassins poʻo pa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le laupapa laupapa muamua-e leʻi faʻaipoipo i laʻasaga solo i luga o pito.

Paleni faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o faasitepu

I le faaiuga, o timuga ua faapipiiina. Latou te faʻasaʻoina le faʻaaogaina o oe lava faʻafanua. I lea tulaga, ua maeʻa le fono, e totoe o loʻo totoe e faʻatu uma elemene o faasitepu o le sitepu ma vali.

Faapipiiina o tuuga i luga o le laupapa laupapa

O le sitepu i le potu i lalo o le atunuʻu fale e faʻatalatalanoa ma o latou lava lima e faigofie. E faalagolago uma i le filifiliga o mea. O le mea taua o le iloiloina lelei lea o le tulaga, suʻesuʻe foliga o le microclite i le pito i lalo. E tusa ai ma lenei, sei o faʻaiuga pe a o le ata o le a sili ona sili ona lelei.

Staircase "goose laasaga" - comploct fofo (2 Vitio)

Faʻataʻitaʻiga o faasitepu mo le pito i lalo ma cellar (40 ata)

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faʻafefea ona fai se faʻailoga i le pito i lalo: o le vaega autu o gaosiga i ni faʻataʻitaʻiga se tolu

Faitau atili