O le sitepu mai le ata o le paipa: fuafuaina ma le tagata lava ia-fono

Anonim

Ua leva ona faʻatauaina o le uʻamea mo se taimi umi, ma e teʻa o le faia o oloa na faia ma le faʻaaloalo tele. Na matua faigofie lava ma sili atu le lelei o se fale. Ua maeʻa ni paipa o ni paipa, ma ia maeʻa le polokalame, ua manaʻomia le mamanu manaʻomia. E le o se tuusaunoaga ma se sitepu mai le paipa paipa. Fai i ai ma ou lava lima e faigofie pe a fai e iai le poto masani ma le masini e uning.

Faʻamatalaga paipa paipa

Aoga o le faasitepu mai le paipa paipa

Machineship se uamea sipela, maua le tele o lelei. O loo i totonu o lona aoga e manumalo i luma o le laupapa oloa po o le sauni-uamea faaauupegaina.

O le faʻaopoopoga o le paipa paipa aofia ai mea nei:

  • sefeina o tupe ma le umi auaunaga olaga o le apefai;
  • le agavaʻa e lesitala ma faʻaputuputu le mamanu o toetoe lava soʻo se ituaiga;
  • lelei faʻatasi ma isi mea faʻatulagaina ma maeʻa;
  • laititi le taimi faʻaalu i faapipiiina, ae naʻo le tuʻuina atu o se matai ma galuega poto galue;
  • Le avanoa o le faia o galuega ma le faʻamalosi o se fausaga i soʻo se ata o le fausiaina;
  • o le masini o le sitepu i soo se mea (i totonu o le fausaga ma fafo atu o le fale);
  • E mafai ona e kuka se faʻafaigofie o le sitepu, o le a le vaʻai vaʻai e itiiti se avanoa i totonu.

O nisi ata mai le Pritory Paipa, o loʻo i ai i le lata mai Tekinolosi, pei o le afua mai i le ea.

Shiorcase i luga o se talepe malologa mai le paipa paipa

Ituaiga

E tusa ai ma le autoster, o le sitepu o soʻo se ituaiga e mafai ona fausia mai paipa paipa. O la latou lisi e aofia uma ata faigofie ma le folasaga o sili ona lavelave. A faʻatino galuega, e iai ni faʻaaliga. Mafaufau ia i latou i auiliiliga auiliili.

Tifaga

Mo le malaga o savaliga, o le masini ua faamatalaina e se tasi ma sili atu vaalele. O oloa na faia o le tele o taʻavale o loʻo aoina i le tasi mamanu ma se tulaga o le tafailagi nofoaga poʻo mea e tuʻuina atu ai sitepu o le sologa lelei. E le manaʻomia le talanoa e uiga i le manaʻoga o nisi ituaiga ituaiga. E lauiloa i latou i le aufaila tutusa. Ole mea moni, o le filifiliga e faʻalagolago i le tele o le nofoaga, mautinoa mo le faʻapipiʻi o le sitepu.

Ituaiga o Mativela Seatins i le uamea faavaa

Afai o le sitepu e aofia ai le tasi Mati, o le a lava se avanoa mo ia. I le tulaga pe a iai le leai o se avanoa, o le a tatau ona fausia le oloa i lenei auala e avea ai ma avanoa avanoa. Tele o taumafai e faʻateleina le maualuga o le faasitepu, e ala ai i le le talafeagai pe a ofi i luga.

O le apefai ma se le fiafia tele e mafai ona faʻatulaga mo le suia i le nofoaga o le tamaoaiga faʻamoemoe.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Starcase ma le tasi Mati, ave le eria i totonu, faʻatagaina oe e faʻaaoga le avanoa i lalo o le avanoa i lalo o lea. E masani ona faaauupegaina i lalo o kapeneta, nishosh poo le potu teu oloa. O oloa faapena e faʻapipiʻi i le faitotoʻa i le fale. O se ituaiga talafeagai e mafai ona faʻaaogaina e taia ai le fale.

Avanoa i lalo o le sitepu

I le tulaga o le sefeina o le avanoa, lua-itulau mamanu ua faʻapipiʻiina. Tele na faʻapipiʻi i le tulimanu o le potu i puipui i itu taumatau. O nisi taimi latou te faia ai se taimi i le 180 pe faʻatulaga le tolu o Mati. Sili atu le talafeagai i le faʻapipiʻi o le faasitepu ma se malae taalo.

O le sitepu o le lua-faleoloa tibe

Ma ovataimi o le a tatau ona tutusa. Ae i le puipuia o galuega, ua mafai ona matou fai atu e sili atu lo latou aulelei i mamanu.

Roorcam starcase faia o le paipa paipa ma lapotopoto laasaga

Fao

Mai filifiliga puʻupuʻu, o le sikulu ituaiga o le sitepu ua faʻailogaina. O le foliga mai o lona moni ma le lelei, ma ulufale i le oloa, e oo lava i le avanoa o le 1.5 × 1.5 m ia fausaga e masani ona i ai se vaega autu o loʻo faʻapipiʻiina. O le mea mulimuli ma le pito mafai ona faalagolago i luga o le malepelepe o po o uamea.

Fao faasitepu mai le paipa paipa

Ae e ui lava i soo se faʻamanuiaga, e manaʻomia le siku fausaga. O lea, o le oloa e le faʻatagaina e siʻitia ai le tele o meafale. Mo le gaioiga o tagata nofoia, tusa lava pe gaogao lima e le o māmā. Ua faʻamalieina i le sikulu faʻafanua na o ni tulaga sili ona ogaoga pe a leai se isi o fafo.

E i ai faigata i faʻataʻitaʻiga ma faʻapipiʻi. E toetoe lava a le mafai ona faatino se apefai e aunoa ma se poto masani.

Fao faasitepu i luga o le uamea faavaa

Afai, e ui i le manaʻoga o le sikulu oloa, o loʻo iai nei le ituaiga o fausaga, o tagata atamamai fautua i le poloketi i se ata tifaga ma faʻalauteleina le amataga. I le tulaga lea, faʻaaoga le scid starsecase e sili atu le faigofie.

Mataupu i luga o le autu: nofoa ma suiga i le faasitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o tutoatasi

Rotary starcacacase i luga o le paipa paipa
Afa-tetee i le stargacase

Siva-ladder

O se tasi o tagata eseese o le masini o le stargacase mai le ata o le paipa o se apefaika apefai. Afai o tagata nofoia o loʻo nonofo i se fale tumaʻoti, o le faʻaʻoleʻole o le sitepu o se tasi o oloa talafeagai i le faatoaga. Uamea faʻamatalaga ma se koluse vaega o le 40 × 40 mm mo le gaosia o fata ma 20 × 20 mm mo le faʻapipiʻiina o le crossbar, bouts ma pultid.

O le a latou faia le ata o le fatufatu o le lolomiga, ma o lea e le mou ese ai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, saunia e tuʻu puipui.

Afi afi mai le paipa paipa

Mo le faapipiiina o le stemptodder ma o latou lava lima e manaʻomia le i ai o meafaigaluega ma poto masani ma i latou. Muai-ata faʻapipiʻi, faʻatagaina oe e faia vave ma sili atu saʻo. O se faʻataʻitaʻiga o sea polokalame o loʻo faʻaalia i totonu o le ata i lalo. O le faigofie tele e mafai ona suia le apefai o se mea talafeagai a le sitepu mai le paipa paipa.

I luga o le vitio: Staircase-na laa ese mai le swotworby faia oe lava.

O le a le mea e tatau ona e iloa pe a fuafuaina se starcase?

O le fuafuaina o le faasitepu mai le spoftrb e tutusa ma mamanu mai isi mea. O le faʻagaioiga e le faigata ona faia, ae manaʻomia le tapenaina o le poloketi. Ia mautinoa e faailoa mai uma tapulaʻa o le stargacase mai le ata o le paipa i le ata, le nofoaga o tulimanu ma laiti suiga i le pepa o le oloa.

O le autu autu e manaʻomia ona mafaufauina pe a tusia se poloketi o soʻo se ituaiga oloa:

  • Umi o faasitepu po o taavale;
  • Tr. Tree;
  • O le lautele o le faamasinoga;
  • Le maualuga o le osofaiga;
  • lautele o sitepu;
  • Fua o le fuaitau i lalo o le faasitepu.

Fuafuaina o uamea faasitepu

Soʻo se ituaiga o faafanua e i ai lona lava uiga i le faʻapipiʻi e tatau ona iloiloina pe a fuafuaina ma tusia le polokalame.

Fuafuaina o le Nofoaga Faaipoipoga

O le fuafuaina o le savaliga o le savaliga e amata i le fuafuaina o le maualuga o le sitepu. Fai e faigofie. E manaʻomia le fuaina o le mamao mai le fola e faʻaalu ai le fola pito i luga.

Fuafuaina o le HIDGE STARARAS VASEGA

O le faigofie o le gaioiga e le gata i le maualuga o le oloa, ae faʻapea foi ma le lautele o le tulaga, le maualuga o le lamatiaga. O tapulaʻa masani o loʻo faʻapipiʻiina i luga o tapulaʻa uma: O le vaega tele e eseese mai le 200 i le 400 mm, ma le lamatiaga - mai le 150 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 i le 2000 ile 200 MM.

I aʻoaʻoga, o faʻafiafiaga e masani ona tupu, ae o loʻo feagai ma gaioiga i luga o le faasitepu mai le uamea o loʻo iai oloa.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

O le isi mea taua o le usitaʻia o le faʻaaogaina i le va o nei mea taua. E manaʻomia le faʻatatauina e tusa ai ma le formula: A + B = 470 mm, o le a le maualuga o le siʻitia o le siʻitia o le siʻitia, o le le-lautele o le tagata lautele.

Fuafuaina o sitepucate

Ina ua uma ona fuafuaina le tapulaʻa o le pipii ma le siʻitia o le siʻitia i le fuafuaina o le numera o sitepu. O le faia o lenei mea, o le maualuga o le alualu e vaevaeina i le maualuga o le lamatiaga. Ona fuafuaina lea o le faʻataʻitaʻiga o le teʻa o loʻo fuafuaina. Fuafuaina e ala i le faʻateleina o le lautele o le tulaga i le aofaʻi o sitepu.

Faʻafefea ona fuafua le numera o sitepu i le faʻasitepu

I le fale, o le tau maualalo o le lautele o le star o le 800 mm. Pe a fai i le faʻaaogaina o tulafono uma, o le tasi-itula sipela ma le maualuga o le 2.5 mita e sili atu le faʻatulagaina o le fola mai le 5 m.

I le isi tulaga, o loʻo faagasolo ina ia fuafua le umi o le roak. O lea o le OOMORT PYTHOGR o le a o mai i le laveaʻiina. O pusi o le maualuga o le siʻomiina ma ona manatu i luga o le fola. E manaʻomia le glaʻaʻi o sikuea o nei faʻailoga, ona aveese lea o le sikuea aʻa o le iʻuga. O le iʻuga o le numera ma o le a faʻapea o le umi o le Kolora.

A o le fuafuaina, e leai ni tagata e iai le ua maua e masani ona mauaina. Tagata tomai faapitoa fautuaina faataamilo i latou i taimi uma i le sili.

Fuafuaina o le umi o le faasitepu
Fuafuaina i luga o le pythagoreo thoorem: l = √ (d² + H ²)

O leisi itupa e faamau ai le mafanafana o le agai i luga o faasitepu, lona ofu. E tusa ai ma tulaga uma, o se masini-faleoloa masini mo le faʻaaogaina tumau e tatau ona i ai se faʻailoga o le faʻalavelave mai le 23 i le 3. i le maualuga o le faʻafanua e mafai ona ausia i le faʻafanua e talafeagai ma le palu.

Le tulimanu o le taua o le faasitepu

Fuafuaina o le sikulula

Seasea pe a fai o se spirral starcacase i le fogafale lua mai le paipa paipa ua faʻatulaga e faʻatumauina ai le fofo filifilia. Masani ona o le leai o se avanoa i totonu o le avanoa. O le tau o se taimi ma faʻatupega ua sili atu nai lo Mati.

O le fuafuaina o le sikuluga o loʻo sili ona faia e faʻaaoga ai se lugalaina o le initaneti. Ae, pe a iai se manaʻoga ma lou olaga masani, ona e mafai lea ona fuafua ma faʻaletagata.

Muamua, o le a e mafaufau i igoa o tapulaʻa o loʻo faʻaaogaina e fuafua ai oloa o le sikulu ituaiga:

  • "H" - o le tulaga maualuga o le oloa, o le maualuga o le maualuga o le le maualuga o le soona mafuli ua fuafuaina;
  • "H1" - o le mamao i le va o taimi. Faʻaalia le maualuga i le va o sitepu o loʻo i luga o le tasi ma le isi;
  • "L" - O le maualuga o le siʻitia o le siʻitia;
  • "H1" - Le loloto o le tulaga;
  • "R" - o le tau o le pito i fafo o le oloa, o le leona o le perielion laina;
  • "R1" - o le totonu o le totonu o le totonu o le rading
  • "R" - le faataamilosaga o le lagolago tutotonu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se faʻafanua ma ou lava lima: filifili se ituaiga o fausiaina, fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi

Parakalafa mo le fuafuaina o le sikulula

O le faʻatinoina o fuafuaga e tatau ona faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le faʻamasinoga mo le faʻatulagaina o le faʻataʻitaʻiga, faʻaalia i lalo:

  • Nofoaga Tufa atu i le laina o le Galue Chius, lea e masani ona tuʻu ai e se tagata ona vae, o le loloto loloto e tatau ona 200-400 mm.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

  • O le loloto o le tulaga i le lagolago (i le mamao o le 10-15 cm mai i ai) e tatau ona le itiiti ifo i le 100 mm. O le maualuga o le osofaʻiga eseese mai le 120 i le 220 mm.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

  • O le tau maualalo o le lautele o le pito i fafo mo sikuga fausaga o le 100 cm, i le leai o le manogi - e oʻo i le 150 cm.

Fuafuaina o le sikulu faʻafanua ma le tatalaina i lalo

Soʻo se mea e amata mai ai ma fua. E taua le faʻamatalaina o le faʻataʻoto o le faataamilosaga Faʻavae, le pito i luga o le faʻatulagaina ma le nofoaga o le sao ma faʻamatalaga taua, le manino o loʻo valaʻaulia ai tulimanu. Ona faagasolo lea i le fuafuaina.

O se faʻataʻitaʻiga o le fuafuaina ma le "R" = 1 m, "H" = 3 m, ma le mimilo o le 360 ​​ua tuuina atu. Ma le umi o le galuega o le 5 * n * r1. E masani ona 2/3 mai le tau o le tino o fafo. E tusa ai ma faʻamaumauga na tuʻuina atu, 2/3 * 2 * 3,14 * 1000 = 4190 MM = 4.19 M o le a mauaina.

I le isi laasaga, o le numera o sitepu i luga o le tulaga autu i le tulaga autu n = l / h1 ua fuafuaina. Matou te faʻamatalaina le taua o le "H1" = = 250 mm ma matou maua 4190/250 = 16.79. E manaʻomia le lapotopoto i lalo i le tele, i le taimi tatou te maua ai le 17. Faʻaaoga le mea moni o le laasaga mulimuli e fetaui ma le tulaga o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola o le fola lona lua.

O le laititi o le lautele o le tulaga i le faavae o le 100 mm. Fuafua le taua i le lautele o nofoaga. Ia faia lenei mea, muamua iloa le umi o le taulaga i fafo o Mati e tusa ai ma le 2Par fua. Ina ua maeʻa faia le fuafuaina, matou te maua le 6280 mm = 6.28 m. Vavaeina le taunuʻuga o le aofaʻi o sitepu, matou te maua le 6280/17 = 369 mm.

Fuafuaina o le sikulula

O le fuafuaina o le maualuga o le lamatiaga o loʻo faʻatinoina e pei o le fale e tasi e pei mo le taulaga. O le maualuga o le 3 m o loʻo vaevaeina i le numera o sitepu, o le iʻuga o matou 176 mm. O le mea sili o faʻamatalaga o loʻo faʻatinoina e tusa ma le fomu 2h + H¹ tutusa mai le 600 i le 650 mm. Ina ua maeʻa ona faʻatautaia faasaʻoga, matou te mauaina le iuga o le 190 mm.

Fausia Fausiaina

O le faʻamaonia o le sili ona faigata galuega, i le fuafuaina, agai i le faʻailoga o le faʻamatalaga ma le faia o le faʻavaʻa i le ata. O lenei faiga e faigofie, o lea latou te o saʻo saʻo i le faʻaaogaina o elemene mai paipa. O nisi e mananaʻo lava e fesoʻotaʻi i luga o faʻapipiʻi, ae e sili atu le faigata ma e umi se taimi. Sei o tatou vaʻai i faʻamatalaga pe faʻafefea ona kuka le sitepu mai le paipa paipa.

Le pu talaaga

Aoina le savaliga sopo

Faapipiiina o ia lava-faia ia Mati mamanu faalagolago i lona ituaiga:

  • nonoa i luga o le tasi faamaumauina faiga faapolofesa;
  • O le faʻaaogaina o elemene ma aʻoga o Broods.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

I luga o le tasi talaaga paipa

Mo le filifiliga muamua, e manaʻomia le faʻatauina o se tagata faʻafanua ma le kolosi o le 150 × 150 mm. O le a mautinoa mautinoa le malosi. Mo le oʻo mai, e manaʻomia le faʻamautinoaina ole lagolago. O laupepa o uamea 3-4 mm o loʻo i lo latou tulaga lelei, o le lautele o le mea e tatau ona avea ½ o tulaga faʻatatauina o le faʻapipiʻi i le ata.

Celes Causter mo Laʻasaga i luga o le paipa mafai ona i ni auala:

1. I nofoaga o faasalala, o laa ma se laasaga na lapataia muamua i totonu o laupepa, o loʻo tautua mo sitepu. Ae i le tasi fetuataunaina o vaega, o elemene o le a le tu ai le avega. E manaʻomia le tuʻuina atu i se faaleoleo. O lona matafaioi e mafai ona faia fasi faʻamalosi mai le tutusa pepa poʻo se laʻititi puʻupuʻu. Ae o tagata atamamai mai e le o le asthetics o sea sitepu i se tulaga maualuga.

2. O le ata o le filifiliga lona lua e sili atu le aulelei. Mo amataga, o auiliiliga o le lagolago mai le tutusa paipa e pei ona tipiina ai le 'auʻaunaga. O le tasi o pito o loʻo tipi i le tulimanu o le faʻaalia o le faasitepu. I lenei nofoaga, o le lagolago e veleua i le mea faavae. Mai lona lua, o papatusi e fetuunai mo laasaga.

Mataupu i luga o le autu: penefiti o transformay faasitepu ma o latou ituaiga (lauiloa gaosi oloa)

Faalagolago i le faavaa faavaa mai le paipa paipa

O le uta i luga o le sitepu e matua tele lava, aemaise i le taimi o le paʻi atu i le paipa autu i le fola. E manaʻomia le tufatufaina atu o le uta. I le paʻi atu o se lagolago lagolago ma le sili atu, e tatau ona e faʻasusu le ipu o uʻamea ma le mafiafia o le 5 mm.

O fuaitau o le ipu e tatau ona sili atu le tele nai lo i latou na faʻaaoga mo le lagolagoina i lalo o le sitepu.

Starcacad i luga o le talaaga paipa fai oe lava

I luga o togavao

O le faʻamatalaga o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le paipa o le paipa o se aso ua malepe ai, suia '' '' O 'olo o' olo i oloa laupapa. O lona faʻaopoopo e aofia ai le tau maualalo ma maualalo le mamafa, pe a faʻatusatusa i le oloa i le tasi paipa. O paipa o loʻo faʻatauina ma le koluse vaega o le 40 × 60 mm. Ua faʻatagaina sina mea sili atu, ae leai ni faʻaitiiti.

O le uʻuina o le tausiga o loʻo gaosia foʻi i auala e lua:

1. Muamua, o le 'au e tutusa ma faʻataʻitaʻiga ma le mamao ma le faʻaopopoina o le le mafiafia o le mea o mea ua tipiina. Ona o mai ai lea o le faasologa o tupe maua i le itu taumatau ma sauni-faia kour. O le le lelei o lenei metotia e aofia ai le tele o galuega i le uelo ma le ono mafai o se lotoa o le le mautonu.

2. Ole auala lona lua o le faʻamasani atili ai ma faʻasino i se tasi o māmā. E manaʻomia i le paipa i le tasi itu e tipi ai le brine, le vaega i le ituaiga o se tafatolu e leai ni tafatolu. O le tasi itu o mea e le mafai ona ootia ai. Ina ua uma lena, sa faaputu le paipi i le fausiaina o se tulimanu sao, faatinoina o soofaatasi.

Faʻaputuputu se totini ese mai le paʻu o le paipa

O lagolago mo sitepu e mauaina o se taunuuga o le faʻamalamalamaina o tulimanu pito i latou o loʻo i totonu o latou ma se ulu laiti.

Faʻavae o faasitepu i luga o toʻotoʻo papa mai le paʻu paipa

Fasioti Fonotaga

Faʻapipiʻiina o le fale o le fale faʻapipiʻi e amata i le faʻapipiʻiina o le paipa-lagolago malosi malosi. O lona matafaioi e tatau ona auauna i le vaega ma se vaega faataamilo i le vaega o le koluse ma le tele e mafai ai. E taʻualia lenei mea o se avega mamafa i luga. I luga o le fola i le pito i lalo o le lagolago, o le mafiafia ma talitonuina tulaga o lo o faapipiiina. I le taimi o galuega faʻaliliʻoga, o se satauro e filogia ma faʻamalieina e se sima faʻafefe.

Le isi, alu i le lagolago i lalo o le sitepu. E mafai foi ona latou faia i ni auala se lua, e faʻatatau i le kolosi vaega o le faʻamatalaga o le tibet tibe:

1. Mai le uamea-milt ma le koluse vaega o le 20 × 20 mm poʻo le 30 × 30 mm, o vaega e faʻaleagaina. E tatau ona i ai se faiga e toe fai ai le tulaga o le lumanaʻi. Ina ia aua neʻi tigaina i le fetaui lelei i le tele o faʻamatalaga taʻitasi, e mafai ona e muamua faia lau ato. Mai le laupapa laupapa, o le faiga manaʻomia ua fausia ma faʻapipiʻi i le plywood card. E tumau pea i le faʻaofiina o vaega uamea ma o mapusaga faʻatasi ai.

Fao faasitepu mai le papeti paipa ma o latou lava lima

2. Mo le auala lona lua, paipa ma se koluse vaega o le 40 × 60 mm ua faʻatau. Mo le faʻaaogaina, elemene e tutusa ma le galue faʻataʻavaleina. Mo o latou iuga, o vaega o loʻo faʻaaogaina i le tutusa o le satauro vaega ma le umi o sina itiiti ifo nai lo le tele o le ituaiga o le "t".

Fao faasitepu mai le papeti paipa ma o latou lava lima

A maeʻa ona saunia le lagolago, e vaʻaia i latou i se taʻamilosaga pito i totonu o le sitepu i nofoaga o laasaga e tusa ma le poloketi. Mo le faʻatuatuaina sili atu, o le lagolago a le sitepu e faʻamalosia e le backuppup faʻapipiʻi i le faʻavae.

Faauma galuega

O le faʻavaʻa o le homemide Starcase ua sauni, ma o le taimi e fai ai le faʻauma i fafo. Tele taimi e faʻaaoga ai lenei laʻau. O loʻo filifilia ni vaega laupapa mo le mafiafia o laʻasaga ma le mafiafia o le 40 mm. E atagia mai ai le vaega o le oloa o le oloa ma faʻaaoga mea ma se mafiafia mafiafia mo tagata leoleo.

Faʻaiʻu le Stargacase mai le talaaga faʻapitoa ma fafie

Ina ia puipuia le paipa o le paipa mai le 'aisa, ua uma ona faʻamamaina mai le pefu ma palapala, o le ulding span ua fufulu ma se faila. Degred, susu ma faʻaaoga le vali i le 2-3 vaega.

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

I le tulaga pe a maeʻa le faʻapipiʻiina o le faasitepu o le faasitepu e tutoʻatasi o loʻo tutoʻatasi, ona o le filifiliga ma le produt paipa e sili ona lelei. O le faʻagasologa e sili atu le faigofie nai lo faʻatasi ma fausaga laupapa, ma le faʻatuatuaina o sili atu le maualuga. O le mulimulitaʻi i fautuaga na tuʻuina atu i le anotusi o le tusitusiga, o le galuega faatino o le a faʻatuatuaina, mautu le faʻapipiʻiina o le sitepu mai le paipa paipa.

Faʻataʻitaʻiga o Faʻavae mo le Staircase (3 Vitio)

Eseese ituaiga o faasitepu mai le proftrb (50 ata)

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faʻafefea ona fai se faʻafanua mai le paipa paipa: le filifiliga o le ata, fuafua ma le faʻapotopotoga | +50 ata

Faitau atili