Teuteuga o le uamea sipika ma fafie: metotia o le futu

Anonim

O le uʻamea uʻamea o se tasi o ituaiga o ia fausaga, e iloga ona o tulaga teteʻe, faʻatuatuaina ma le iuota. O ia fausaga e faʻapipiʻi uma o fale i fafo atu ma totonu o se fale nofomau, e maua ai se fiafia i le fola lona lua, fale poʻo se fale. O faasitepu i le uamea varate lea o loo fai ma sui o avanoa eseese, aua o le faʻafetai i le uʻamea faʻaonaia, se tasi, e oʻo lava lava, o foliga sili ona faigata ona faia.

Ae ui i lea, e aunoa ma le maeʻa, o ia fausaga e le o mafaufauina. O se mea e le lavalava e le o se falai atoatoa. I aso o le maketi, o tupe tele o le maeʻa o mea tuʻuaga o loʻo tuʻuina atu. Manumalo fafie le sili lauiloa. O lenei mea faʻalenatura o loʻo feagai ma le malulu uʻamea, mauaina mo le puleaina o le lautele avanoa mo le emo o ona manatu.

Ata mamanu

Uamea faavaa - o se faavae malosi mo faasitepu. O loʻo faʻaaogaina mama mo ana gaioiga, ae faapena foi i ogalaau e tasi e le afaina ai le malaia, ofuina ma Desicrements. O ia fausaga e ono iai ni ituaiga foliga, o le sili ona taatele Mati ma sikulu faʻataʻitaʻiga e sili ona tutusa.

Ae e te leʻi tu ai lau filifiliga i lenei ituaiga o le sitaili mamanu, ua masani ai ma a latou mea taua ma mamafa uma "mo" faʻasaga i le ":

  • O le faasitepu i luga o le uʻamea (naʻo le sili ona taugata nai lo le tutusa fafie, ae taugofie sima monolithic fausaga monolithil.
  • Melillic Basens mafai tuʻufaʻatasia ma isi mea, ma le tipiina o le laau sili atu le manuia tali.
  • E mafai ona maitauina le le lava o squeaks o sitepu. I nei faʻataʻitaʻiga, o le tagata feaveaʻi lagolago le faʻaauʻau o uʻamea, o le faʻavaʻa o loʻo fufusi e fesoʻotaʻi ma feoai.
  • E le pei o le faaaulatiga atoatoa, uamea o loʻo avea ma faʻavae e sili atu ona aoga. O elemene e le o faʻaalia i le suamalie, ma e le kilia e totonu o faiga o gaioiga ma le malosi.
  • O le gaosiga o le uʻamea faʻapipiʻi o loʻo faia i ni vaega se lua: Faʻapipiʻi se uʻamea faʻavaomalo i le fauina o le fausaga o le fausiaina ma le faʻauma i totonu o le potu atoa.

Sitepu i luga o le uamea faavaa ma laupapa laupapa

Mea tau mea

Ia uma le uamea sipika, e mafai ona e faʻaogaina ituaiga eseese o fafie. O se filifiliga faʻapitoa o le a faʻalagolago i le mea o le fausaga o se taunuuga o le paketi filifiliga poʻo se mea taugata o totonu. Ma le isi, o le filifiliga o fafie e faʻaigoaina lava le galuega o le lumanaʻi o le lumanaʻi - pe o se auala sili ona lelei mo le masani ona faʻaaogaina poʻo le shockproof faʻataʻitaʻiga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e filifili se puʻupuʻu o le starcacase i le fogafale lua [autu ituaiga o fuafuaga]

O le alaga a le sitepu i luga o le uʻamea ulo e mafai ona faia mai ia fafie fafie, pei:

  • Ok. E lauiloa mo lona malosi ma le tumau. Tuuina atu i se lautele lautele o lanu: mai le malamalama samasama i mumu-enaena enaena. O loʻo iai foʻi le vaega o lenei fale - i luga o le taimi o le faʻasologa o le pogisa, maua i leo loloto ma tamalii.

Bruks o duba

  • Ash. E le maualalo i lona tulaga i lona malosi. O loʻo i ai se palu efuefu ma se tulaga ese fibrous mamanu, i le fausaga o lenei fafie e sili atu le tiga nai lo ok.

Pulumu lefulefu

  • Beech. O le faʻatoʻaga e faʻamama ma mafiafia, ae faigofie le taulimaina. E i ai se lalelei ma le manino o le sili ma le manino ma le au. Mai le Beech e masani ona fai ni mea ma palu.

Brukes Buka.

  • Maalili maa. O CEDAR, Pine, Larch e masani ona faʻaaogaina e ufiufi ai faʻapipiʻi. Pine o le taugofie, ae leai se latou galuega maualuga. O mea o loʻo faʻaaoga mo le faʻailoga i na nofoaga i nofoaga e leai se manaʻomia e faʻaaoga ai sili atu ona taugata ma fufuluinaina.

Pa pine

  • O papa e le o iai. E taʻua o latou e sili atu, tick ma Merbau. O a latou autu ma le tele o lanu eseese: mai le lemon-samasama i le loloto lanu lanu viole, saturated mumu ma uliuli leo. E le gata i lea e matagofie le matagofie ma le inimutiti, o le malosi ma le umi auaunaga o le olaga iloga.

Brks Merbau

Mo le kisi o se laupapa laupapa e masani ona faʻaaogaina le veli. Afai e te manaʻo e sefe, filifili soʻo seisi o filifiliga o loʻo avanoa i le tau. O le mea autu o le laau susulu o fafie.

Atavali laupapa achilka

Tulaga mo filifiliga o le uamea sitepu

Fetaui lelei uʻamea ma fafie, i se tulaga sili atu, o le sili ona lelei o le faʻavae o le faʻavaʻa. Peitaʻi, e manaʻomia lava le filifilia o mea mo le faʻaauauina, lea lea na faʻaleleia atili ai uiga faʻapitoa o le lumanaʻi oloa. I le ulufafo, e tatau ona malosi, filemu ma le saogalemu e faagaoioia le sitepu.

Mo le filifilia o se faʻalelei foliga o mea, e aoga lava le mataala ai i nei tapulaʻa o tulaga nei:

  • O le maualuga o le suamalie o le suamalie o ato ato e le tatau ona sili atu ma le numera o le 12%. Mativa mago o fafie e masani lava ona mafua ai le suia o le sitepu po o ona elemene.
  • E le tatau ona i ai le gatete, chips ma isi faaletonu i luga o le mea. Filifili na o le lakapi lamolemole, o le na te alu i masini lelei.
  • I le fausaga o le laau e le tatau ona tele naua. A leai, o le a leaga mea ia faʻagaioia.
  • O le filifiliga o le pepa e faʻalagolago foi i le nofoaga o le uʻamea faʻapipiʻi - i le potu malolo, o loʻo nofoia le ogatotonu o le potu, poʻo le vaega o le tamaoaiga. A uma mea uma, o le asthetic uiga o eseese ituaiga e le tutusa.

Mau i luga o le autu: foliga o le ata o le alatele o le alatele ma se fasilaau ma ai ni filifiliga mo se faatulagaga | +70 ata

Auala e Filifili ai Faoa mo Faiga
Filifili na o le maualuga maualuga-lelei ma lelei mago fafie

I luga o vitio: Faʻafefea ona filifili mea ma vaega mo le faasitepu.

Uamea counding tekonolosi

Ina ua e filifili i luga o laupapa ma faʻatau laupapa mo le fefaʻatauaʻi i le manaʻoga tele, e mafai ona e amata faʻapipiʻiina. Ae i luma o le mea e tatau ai ona faia se tulaga saʻo ma saunia mea faigaluega, aunoa ma lea e le mafai ai ona vavaeʻese le sitepu.

Manaomia Meafaigaluega

O le suʻiina o se tamai apefai ma se laʻau ma ou lima, o le ae manaʻomia le lisi nei o mea faigaluega:

  • E leai ni tagata e le au po o le sikulukalaiva;
  • Eleni eleni mo mea na te vaaia;
  • Planer, faila, Omerika pepa;
  • samala, paʻu paʻu Cizyaanka, fuaitau;
  • Romulet, fau le tulaga;
  • Seti o le wrench, fao.

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Galuega sauniuni

O le suʻi o se uʻamea faʻapipiʻi, e le lava e maua ai meafaigaluega talafeagai. Mai le lelei le faia o gaioiga sauniuni o le a faʻalagolago i le talitonuina, tumau ma talafeagai le faʻaaogaina o le mamanu.

O le a le mea e tatau ona faia:

1. Faatasi ai ma le fesoasoani a roulette, fuaina uma vaega o le uʻamea faʻauiga, faʻapea foi ma ona itu ma umi o le savaliga.

2. O faʻamaumauga na mauaina o loʻo tusia i luga o le pepa ma fai le faʻailoga o vaega talafeagai i luga o le ato ato.

3. O le tipiina o ni uila e talafeagai o lapoa o foliga talafeagai, o le aupito taua e togafitia ma se faila, ma tulimanu tulimanu - emery.

4. elemene mo le ufiufi laasaga e faitaulia, mafaufau o le maeʻa o le maeʻa gaioiga o le a ave mai lalo. E sili le faia i nofoaga o le a le mafai ona faʻaalia pe a uma ona faʻapipiʻiina.

5. Faʻaaoga le oneone, filogia le vaalele i le sologa lelei. E mafai ona e faʻaogaina mea tau meaʻai, o lea o le a alu vave galuega.

6. I le faaiuga, lava ia lava e faia uma mea laupapa laupapa e ala i aftispice ma faʻatali mo le latou faʻamamaina atoa.

Faia o faasitepu mo faasitepu

Faasaga i le uamea omea

A maeʻa uma auiliiliga ma sauni mo le faʻapipiʻiina, alu i le faʻavaʻa o loʻo feagai ai. O le atoa faiga e pei o:

1. Galue amata i le faʻaumaina o sitepu mai lalo. Ina ia faia lenei mea, lio laupapa laupapa ma faʻasaʻoina i latou ma le fesoasoani a le tagata lava ia feopū. O pulou o loʻo faapipiiina elemene e tatau ona faʻalauteleina i luga o laupapa i le soka.

Faʻafefea ona vavaeʻese le uʻamea faʻapipiʻi ma se laʻau

2. Faapipiiina o faamasinoga. E tatau ona latou maumaututu mau i le faʻavaʻa, mo le latou faʻapipiʻi, matou te faʻaaogaina foi le faʻapalepale ma le uamea o loʻo viliina.

Tusitusiga i luga o le autu: O le gaosiga o se laupapa fale moe i le stargatory: fuafuaina ma faatonuga i le au lava-fono

Faʻafefea ona vavaeʻese le uʻamea faʻapipiʻi ma se laʻau

3. Amata faʻaputuputu o elemene o le pa. E faʻapipiʻiina alama i luga o sitepu i luga o pito, i le itu pito i tua o le tulaga tatou te tosoina ai le fao. Lagolagoina o elemene e manaʻomia e faʻatulaga ma se vaitaimi o le 15-20 cm. Le isi, Fomame, Fomaʻi i le faʻapipiʻiina o mama.

Faʻafefea ona vavaeʻese le uʻamea faʻapipiʻi ma se laʻau

A manaʻo ai, e mafai ai ona fetofanafanaina le laʻau ma le vaega o totoe o le Parawork. Ae o lenei filifiliga e manaʻomia na o pe afai o ni nofoaga uamea ua i ai ni faʻaletonu.

Uamea addd

Montage mai le pito i tua

O le uiga faʻapitoa o lenei metotia o le plating o le laupapa laupapa o loʻo faaputuputu i luga o le faʻavaʻa, ma o le paʻu o ia te oe ua faʻamalosia mai le pito i tua o le. Muamua e te manaʻomia e vili pu i totonu o le uʻamea lava ia i le itu taumatau i lalo o le fusiua. Na ona saunia se vai malulu o loʻo i ai muamua e tusia ai le taʻavale - E masani ona i ai le uʻamea i nei faʻavaʻa o le 5-7 mm.

O le lapoa o pu e tatau ona i ai i le lumanaʻi e faigofie ona pupuʻe ai le pu.

Faapipiiina laasaga i namea faasitepu

Le isi, alu i le faʻapipiʻi o laʻasaga taʻitasi. E matua faigofie mea uma ii. I le amataga, e manaʻomia le faia o se mea e tutusa ai ma le plywood ma faʻalelei i luga o le faʻavaʻa faʻaaoga le faʻapipiʻi kuliling ma le faʻatumu aafiaga. Naʻo le faʻaaogaina o le mauga e le o le kim nai lo le kelu - e alu i le taimi o le taimi, o le a agaʻi atu i foliga o le le fiafia

I luga o le pito i luga o le mea na tupu ai le pipii ma tosina i latou i le itu pito i le itu e ala i le fao i totonu o pu-uma pu i totonu o le uamea. A o le au o loʻo afaina, o le tekonolosi o a latou faʻapipiʻi e le o ese mai i le faʻagasologa o loʻo faʻaalia i luga.

Faapipiiina o sitepu i luga o le uʻamea faʻatusa mai le pito i tua

O fafo o le teuteuga faasitepu

I le vaega mulimuli, o le a tumau pea le toe togi le itu pito i tua ma vavae ese le itu o le sitepu. O lenei mafai ona faia e faʻaaoga ai le chipoboard pepa, mamago poʻo le ufiufi. Muamua o loʻo e saunia auiliiliga o le manaʻomia tele ma o loʻo tatou ofuina le laina itu i le ituaiga o le faʻata o le faʻataʻoto, e sili le faʻaaogaina o laupapa laupapa. O le vaega pito i lalo o le sitepu ua tapunia e le laupepa. Faailoga matou te faia ma le fesoasoani a le tagata lava ia o le liligi.

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Ina ua maeʻa le faʻapipiʻiina o le uʻamea stircase, e le tatau ona faʻagalo le laʻau e uiga i le paʻu mulimuli mai lea o le iʻuga iuga o le a faʻamoemoeina. E le gata i lea, o vaega o le vaega o le sitepu e ufiufi ai le vali i luga o le laʻau pe tatala lacquer, faʻamalamalamaina pe manino - e fiafia i le mea.

Uʻamea paʻu ma le faʻapipiʻiina o Palaina (3 Vitio)

Faasitepu ma le vaega ma atoa atoatoa (48 ata)

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Faʻafefea ona vavaeʻese le sitepu i totonu o le fale: Filifiliga o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai | +65 ata

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Faʻafefea ona vavaeʻese le sitepu i totonu o le fale: Filifiliga o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai | +65 ata

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Faʻafefea ona vavaeʻese le sitepu i totonu o le fale: Filifiliga o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai | +65 ata

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Faʻafefea ona vavaeʻese le sitepu i totonu o le fale: Filifiliga o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai | +65 ata

Faʻafefea ona vavaeʻese le sitepu i totonu o le fale: Filifiliga o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai | +65 ata

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Faʻafefea ona vavaeʻese le sitepu i totonu o le fale: Filifiliga o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai | +65 ata

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Faʻafefea ona vavaeʻese le sitepu i totonu o le fale: Filifiliga o loʻo feagai ma mea o loʻo feagai ai | +65 ata

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Foliga o le teuteuga o le uʻamea faʻapipiʻi ma fafie: o le filifiliga o mea ma tekonolosi o galuega

Faitau atili