O le laina i luga o faasitepu: ituaiga ma folalau auala (+48 ata)

Anonim

I le atunuʻu fale, o le sitepu e manaʻomia. E le gata i le faia o le asthetic galuega, ae o loʻo maua ai foʻi se gaioiga faigofie i le va o fola. Ina ia mafai ona taofia le uluai foliga o faasitepu mo se taimi umi, ua ou gauai atu i le sili atu i luga o sitepu. E faia i le tele o mea, ae o le kapeta e sili ona lauiloa. I lenei tusitusiga, o le a tatou iloiloina le autu autu o le kapeta koma, atoa foi ma filifili le auala talafeagai o le faataatia o le oloa.

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

O a ni gaioiga o apefai mo le faasitepu?

O le teuteuga o le syspevediation kapeta mafai ai ona puipuia oe e puipuia le faʻaleagaina o sitepu, faʻapea foi ma le faʻaopopo i totonu o nofoaga o lanu pupula. I se faʻaopopoga, o le peleue e faʻataʻitaʻi ai ni galuega sili atu: Faʻamalosi puipuia, puipuia ma le faʻaseʻe, foliga foliga ma inosia le leo.

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

E ui o le carpet ie o se sili filifilia filifiliga mo le puipuia o faasitepu mai le malosi avega, o lea e iai le lautele filifiliga o le paʻu paʻu, soconed ma isi laina. . Tofiga i luga o mea o fale gaosi, o lena ala e mafai ona faia ni galuega eseese. O lea, tufatufaina oloa mo le auala ma mo le fale. E tofu mata uma e tulaga ese o lona tuʻutuʻuga, o lea pe a ia filifilia ni oloa e manaʻomia ina ia mafai ai ona taʻitaʻia e le mafuaʻaga o lenei vaega.

I tausaga talu ai nei, i fale o le atunuʻu, e mafai foi ona fetaui ma lili lemu ma kapeta ala kapeta, aemaise mo oloa i se faaputuga umi.

Staircases mo faasitepu

Tulafono mo le filifilia o pads mo faasitepu

A filifilia se taʻoto mo faasitepu i totonu o le fale, e aoga le faʻaaogaina o ni manaʻoga mo lenei ituaiga o oloa. O le auala kapeneta e tatau ona avea ma lelei lelei, ae sili ona taua, filifili le mea saʻo, paramers ma faʻataʻitaʻiga o oloa.

O nisi nei o fautuaga e fesoasoani ia te oe pe a faʻatau se kapeta elemene poʻo le inisiua mautu:

  • O oloa na faʻailogaina "mo le faasitepu" e sili ona tumau ma tausi, o loʻo faia i ni mea faʻapitoa anti-sypsu e ofuina. O ia kapeta auala e puʻupuʻu ai le mafiafia o le pipisi, ona o le tele o le efuefu e le faʻaputuputu (aua le manaʻomia le faʻamamaina).

Anti-slip flalays i luga o sitepu

  • A maeʻa ona maeʻa le tuʻuga o kapeta, e le mafai ona faʻaaogaina tagata faatausie, e le mafai ona faʻaaogaina tagata faigaluega o se mea faapipii, o le kelu metotia o le gaoi e matua puʻupuʻu foi. I le mataupu lea, o le paʻu o paʻu ma le anti-slip tulaga e talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: nofoa ma suiga i le faasitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o tutoatasi

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

  • Mo le teuteuga o sima (faʻapea foi ma le laupapa), o le kapeta faʻavae faʻavae e talafeagai lelei, ae e tatau ona manatua e uiga i se auala faʻapitoa e tuʻu ai se oloa. O le taga e tatau ona tumau ma fusiua i le tasi mamao mai le tasi ma le isi ma i tulimanu (e i ai le le-migao luga).

Kapeta i luga o le paʻu o le paʻu mo sitepu

Filifilia o le manaʻomia faʻataʻitaʻiga o le ufiufi i luga o le sitepu, aua neʻi galo, aua neʻi galo le ituaiga o le potu. Valivali, o le ituaiga o oloa e tatau ona tutusa ma totonu o le fale. E faʻapena foi i le faʻatau mai o rum cham i le auala mo le pito i fafo o le stariticase - ave le fiafia i le le mautonu o ata ma galuega o le oloa.

Fala i luga o faasitepu

Ina ia maua le maualuga o le mafiafia o le fola o le fola afi i sitepu, matou te fautuaina le faʻaaogaina o taʻavale taʻavale.

Faapipiiina mo faasitepu

Mea o gaosiga

Auā o laʻau, sima, maʻa maʻa, e tele le filifilia o le faʻatumu o sitepu i sitepu. E mafai ona faia i le tele o mea.

O faʻafitauli nei e sili ona lauiloa:

  • O le kapeta o se tasi o sili ona lauiloa ituaiga o le fola.

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

  • Fala i luga o sitepu - oloa e mafai ona puʻupuʻu ma ma se faaputuga umi, mamanuina sili atu mo le mafanafana.

Manulauni vaivai i luga o faasitepu

  • Faʻataʻitaʻiga laupapa - sili atu le filifilia o poloketi, e mafai ona faia o oa, pine, matafaga, nutimonu, nutimonu, nutimomoia oke ma adedar.

Laupapa laupapa mo sitepu

  • O le palasitika o le pipili - foliga mai o se taimi lata mai, manaʻomia se auala faʻapitoa o le tuʻufaʻatasia.

O le palasitika o lo o i luga o le sitepu

  • O le paʻu o paʻu ma auala e masani ona faʻaaogaina i luga o le auala pe i luga o sitepu i totonu o auala, i le ulufale.

O loo i luga o le afi i luga o faasitepu

  • Alumini luga - mafai ona faʻaaogaina uma i luga o le sitepu i totonu o le fale ma luga o le faasitepu pito i fafo.

Aneti-Sgatia talaaga

Anti-slip fala

E le mafai ona faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga e le mafai ona faʻaaogaina i totonu o le fale ma luga o le auala. O le latou galuega autu lava ia puipuia ai le mimilo pe a savali, aʻo ia lavea i taunuʻuga ogaoga. Tele taimi e masani ai, o lenei ituaiga o inisiua ua faʻaaoga i le ulufale atu i ofisa, i augatupulaga, falemaʻi ma isi faʻalapotopotoga faʻalapotopotoga. O le a le sili atu le sili atu o le sili atu o auala a le aofia ai i totonu o Anti-slig. E sili atu le faigofie nai lo le masani ai i fafo.

Anti-slip fala i luga o sitepu

Afai o le foloa, o le faʻavae ma sitepu o le sitepu o loʻo ufiufi i linoleum, ona e aunoa ma le ani-slip laina aua le faia. O paʻu oloa e mafai ona vaʻaia i luga o laʻasaga, ma filifiliga mo PVC ma luga o le paʻu faʻavae o loʻo fautuaina e faʻaleleia ni faʻapipiʻi faʻapitoa. A o cheddding medches, ua maitauina faapitoa i pito ma matala mamanu nofoaga.

Ina ua maeʻa le taʻotoga, siaki ma le totoʻa le laualuga mo le auai i le i ai o faʻalavelave. E aloese ai mai lenei, faaaoga na o mea maualuga-uiga.

Anti-slip fala ma faasitepu

Kapeta

O sea oloa lea i se fafo e faʻamanatu mai ai i le kapeta masani, ae e leʻo. O le kapeta e iloga e le sili le faaputuga lapisi, e mafai ona aofia ai vaega eseese ma e masani ona i ai se anti-slip luga. I nai tausaga ua mavae, sa mafai ai ona faʻaaogaina le kapeta o le foloa autu, o lea ua tele naua filifiliga mo faʻamaeʻaina mea uma.

Mataupu i luga o le autu: foliga o le potu malolo potu ma staracacase ma mamanuina manatu | +76 ata

Kapeta i luga o sitepu o faasitepu

E tatau ona taoto i luga o le kapeta i luga o le fola, ae o le pito i luga o pa ma le faʻailoga "mo le saoasaoa" o le a avea ma se lelei lelei o sitepu.

Fala mo sitepu sitepu

Carpet tausiga

O fale faʻapitoa na faia i laupapa e foliga e sili ona manaia i totonu, ae mo le toʻatele o se filifiliga manaia tele o le potu. Ia fesuisuiai le foliga o le sitepu ma puipui ai mata o sitepu mai le faʻaleagaina, faʻaoga ni ofu faʻapitoa. Kapepeta, e pei ona iloa, e le o le leaga i le taotoga ma e le manaʻomia ni tausiga faapitoa. O lenei tulafono e faasino i le kapeta ala i luga o sitepu.

Ua lava o le tele o taimi i le vaiaso e momolo ai le ie 'ie ma, i le mamao e mafai ai, faʻagaoioiga le fetaui ma ni vaipuna.

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Metotia o le gaoa kapeta

O le filifiliga o le auala o le gasolo kapeta i luga o le vaega faalagolago faalagolago i le ituaiga o sitepu ia lava. O le paluga mautu (sitepu, ufiufi i le atoa) vaʻai i ai, ae o le gau e matua faʻafitauli, ma i le tulaga o le sikulu.

Iloga le lisi o auala:

  • Le tipiina o elemene taʻitasi ma faʻapipiʻi i luga o le kelu - mo se taimi umi, e faigata ai ona fufulu;
  • Faʻatoseina e le ituaiga o alauni - O le tapoleni e le o tipi, o faʻalugalu o loʻo tumau ma papa, faigofie ona aveese;
  • Faapipiiina o fala mo le fa-itu-itu-itu-itu, faigofie tele, ae e le talitonuina le tino.

Faʻaaogaina le toʻotoʻo

O le auala sili lea e masani ai ona faʻaaogaina e masani ona faʻaaogaina pe a e manaʻomia le saogalemu o le kapeta i luga o faasitepu. A o le taʻotoga, o loʻo faʻamamaina i luga o sitepu ma le tutusa faʻailoga mai pito, ina ua o le tapola o le tapoleni ma tagata faʻapitoa.

O le au toʻotoʻo e faʻasaʻo i luga o loka faʻapitoa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le apefai lava ia. O le mea moni, o se auala masani e toe faia ai kapeta.

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

I luga o le vitio: Faapipiiina o le taavale avetaavale i luga o sitepu.

Ma le teuteuina o ni fuafuaga

O lenei metotia e faʻaaogaina naʻo le tuʻusaʻo shircases. Mo le faʻasaʻoina o kapeta, e te manaʻomia ni faʻailoga faʻapitoa ma le taua o le au spikes. O alavai e faia o Plywood - e mafai ona eseʻese uumi, faʻamoemoe i le lautele o sitepu. O mea laiti laiti o fao i laina e lua. O le a foliga mai, matamata ile ata o loʻo i lalo.

Mataupu i luga o le autu: lelei ma mamanu o foliga o sima sima [lauiloa lomiga]

Faatulagaina o le Plank mo kapeta

Maeʻa vaega o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻi i le sitepu i le itu o le itu. Ia, afai o le sitepu o loʻo faia i fafie, o le a faigofie atu ai ona faʻaoʻo ia puipui i luga o le faʻaofuina o le tagata e faʻasusu pe fao. I luga o le sima mamanu, o auiliiliga o loʻo faʻamauina i luga o le toe teuteu.

Faatulagaina o kapeta i luga o sitepu ma placks

Auala faʻapipiʻi

Tele e masani ona faʻaaogaina mo le faʻasitepu maualuga. O le mamanu o loʻo ufiufi i lenei auala e iloga ona faʻamatalaina e se auiliiliga suʻesuʻega ma o se foliga manaia. I le taimi lava e tasi, ua vavaeʻese le kapeta mo tulaga taʻitasi ua fuafuaina, e toetoe lava a toetoe a le mafai ona tuu se upega tafailagi e tasi.

Mo le faʻasaʻoina o kapeta poʻo le fala i luga o se sima o le tino, e sili ona fetaui ma kuli faʻapitoa.

Kelu mo kapeta

Muamua, matou gaosia le fua o le tele o sitepu ma toe gaosia le tapoleni, pe a tatou faagaoioia le laualuga o le sitepu e le Primber (mo sima). Ina ua uma ona mago, o le pherity e apalai i le televave ma timu i luga o le itu atoa o sitepu. E na o le na o le faʻapipiʻi o le kapeta ma olo i latou mo sina taimi.

Taavale kapeta i luga o sitepu i luga o glue

Faia oe lava

E mafai ona faia ni ie puipui ma o latou lava lima. E le tele se taimi, ma o le iʻuga na mafua mai lava o le a foliga mai o le sili ona manaia. O le metotia e aoga i ituaiga uma o faasitepu.

Mo le gaosi o avetaavale taʻavale, o le ae manaʻomia:

  • tootoo mai le draminumin;
  • Claumps (mafai ona faʻatauina i se faleoloa meaafale);
  • O taiala (le le manatu faapito, fao).

Faapipiiina lava o ia e le taua tele. I le taimi muamua, o le tauemu o le a latalata i folau, ona o le kaneta uma, o le kapeta o le ala i se almuninum rod, o le mulimuli i itu uma e tumau i tulimanu uma.

Faia oe lava

O le sitepu o se uiga tuʻufaʻatasia o le atunuʻu fale. Ina ia puipuia sitepu mai le faʻaleagaina, o fesoʻotaʻiga faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina e faʻateleina ai le aʻafia o le teteʻe ma le ola tautua. O le sili sili ona lelei filifiliga mo lenei ituaiga o le carting o kapeta, e taugofie, maua ai se mafiafia talafeagai i luga ma mitiia tele leo. A faʻatau se oloa tutusa e taua le filifilia o le auala talafeagai o le faʻapipiʻiina, o le fea e filifili ai o le foia na o oe.

Vaʻaiga lautele o loʻo avea ma sili atu ona faʻafiafia mo sitepu (2 video)

Fesuiai o Rugs ma anti-slip tootoo (48 ata)

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Laʻasaga mo Shinstion: Tulaga mo le filifilia ma metotia mo Coat kapeta

Faitau atili