Auala e ogatasi ai le fola i lalo ole laminate

Anonim

Auala e ogatasi ai le fola i lalo ole laminate

Lipea o se fale mautotogi

O le fanua faaonapo nei o se taupulega ua maua mai le DVP (CRARBARBOBOBOboard) pepa ata, faʻataʻitaʻiina le tau taugata malo. O lenei mea e le faʻamalosi, e fesoʻotaʻi ma lea mea, e mafai ona faʻataʻitaʻia atoa i luga o le fogaʻele luga.

Peitai, o se mea sa ia - o le faavae mo laminare e tatau ona saunia, i.e O loʻo gata mai, o loʻo faʻatagaina ona faʻatinoina i auala eseese. O le aso ua matou tuʻuina ai le tatou meli autu i luga o le tulaga o le fola i lalo o le laʻau e puipuia ai le suia o le syntthetic i le taimi o gaioiga.

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le laualuga o le laupapa fola i lalo o le laumua?

O le taotoga mo le tuʻuina atu o le tino ma le lamolemole i le fogafale tuai, na faia mai fafie masani, e manatu o le tagata malaga ma le taimi e alu ai. Ioe, e tusa lava pe e te faʻatusatusa i le faʻasologa o le faʻatasiga o se sima.

Peitai, o le matua matai e tatau lava ona fai i se gaioiga o se gaioiga e mafua ai le le fiafia i le fola laupapa laupapa. O le Selelaina laupapa laupapa ua uma ona ave atoa, talu mai le laupapa laupapa ona o le tulaga o le taimi umi i nisi nofoaga o ni nofoaga pe salu e ala i le fausia o tau.

Afai e le afaina le tulaga ma mafai ona faia e aunoa ma se faʻaopopoga faʻaopoopo, e fautuaina foi oe pe a faʻaaoga lelei lenei avanoa ma e faʻaaloalo i se tasi o le vaega oona i lalo.

Auala e ogatasi ai le fola i lalo ole laminate

Auala e ogatasi ai le fola i lalo ole laminate

O le taamilosaga o le laupapa laupapa ma o latou lava lima e lelei ma faigofie

O le Cyclovka o se lauiloa tekonolosi o le "Smoothing" o le laupapa laupapa i le bouquet. Peitaʻi, ia silafia e le mafai atoatoa ona foia le faʻafitauli, e ui lava, taumafai mo se vaitaimi faʻataʻitaʻiina e maua ai le mafolafola o le fola mo le lamepa na te faʻamutaina.

Mau i luga o le Autu: Faʻafefea ona latou faʻaliliu le totonu o le fale ma ou lava lima?

Ina ia maua ai se lamolemole ma le mama o le laupapa laupapa, e manaʻomia le faʻaaogaina o mea faigaluega aoga - o se masini taamilosaga, faʻapea foi ma le numera o galuega o le potu, i le oona o le fola-puipui soofaatasi).

O lenei ituaiga o gaioiga e mafai ai i se taimi puʻupuʻu e ausia ai se mea e mafai ona maua ai se faʻavae o le faʻavae o le fola i le tipiina o lona pito i luga o le militeli).

I le maeʻa ai o le faʻasolosolo, o le faʻavae o laʻau e mafai ona faʻamaufaʻailogaina i se vaega o puipuiga puipuia (i le talosaga a le Matai), ma ina maeʻa faamamaina, e mafai ai ona faʻagaioi i le lamepae.

Chipboard ma Plywood Wacks - Fitu Fort Footgeng Fesoasoani Fesoasoani

A tago lea i le tulaga o le tulaga o le fola i lalo o le laʻau, e le mafai ona talanoa e uiga i le lomiga, e aofia ai le faʻaaogaina o le chippod. O nei mea e le taugata tele, o le mea lea a La latou filifiliga mo le tele o fale tumaʻoti ma laupapa laupapa e sili atu ona lelei.

Ina ua faʻatau atu nisi o taua o le liuga ma mea fai fale, o sea faʻatagata e tatau ona faia e pei o le Palesitina - e tatau foi ona ia faia le 12 MM, ae le fautuaina foi e filifilia. Ina ua tauina Plywood poʻo le Chipboard, e taua foi le faʻaaogaina finaē faʻapitoa e mafai ona faʻaleleia ai le vevela o le fola o le fola.

Talu ai o nei pepa o nei mea e mafai ona faʻaolaina, i lalo o tuutuuga o taimi nei ma i lalo o le loloto mamafa, ona manaʻomia lea o le faʻapipiʻiina o le faʻasinomaga. O le faia o lenei mea, o fao o le tagata lava ia o le faʻaʻaisa faia le faʻapipiʻiina o le tuʻufaʻatasia o moli uila, lea e sili atu le lelei o le tagata o le tagata faʻaaoga (mai le 10 i le 25 cm).

Ina ia mafai ona faʻavasega le lag i le lelei ma le sologa lelei, e manaʻomia le tulaga o le fausiaina i le taimi o le galuega. Mo le sili atu le faʻatuatuaina o le laupapa o laupapa laupapa, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaopopoina o le pv carbonate glue, o loʻo i ai ni mea faʻapitoa ma le tele o mea e maua ai le sili ona lelei.

Mataupu oi luga o le autu: lulu alu i ona lava lima (2 matai vasega vasega)

Auala e ogatasi ai le fola i lalo ole laminate

Auala e ogatasi ai le fola i lalo ole laminate

O le fua faatatau o mea na tipiina talafeagai ma le talafeagai o le laga o le lag o le fausiaina i se auala o soʻoga o le muamua faʻailoga ma le lona lua vaalele. Faatulagaina Plywood e aoga tele le faia o ni soʻoga o soʻoga (manatua le sologa lelei o piliki).

Talu ai o le maualuga maualuga o le fola o le fola o le taimi e ogatasi i lenei auala e tusa ma le 30 mm, e le manaʻomia le fefe o le potu o le a le faʻaititia. A o le faʻasaʻoina o le maualuga o laupepa, e manaʻomia e le Universal Stras le faʻaaogaina ma le faʻaititia (faitau) Hat.

I le maeʻa ai o le ogatasi o le laupapa laupapa, chipboard poʻo le plywood, ia mautinoa e lafoaʻiina le mea na tupu mai i luga o le polekeni o le vaipuna e mafai ona tuua i le lumanaʻi.

Sima o lo o tiʻetiʻe pe faʻafefea ona tuʻuina atu le faʻavae o loʻo vaʻai ma lamolemole luga

O le tekonolosi e tutusa ma le itupa autu o le faʻaaogaina o se sima o loʻo masani ai o loʻo masani ai i fale mautotogi i totonu o fale mautotogi, o loʻo faʻapipiʻi ai le sima.

O le malosi maualuga-malosi "Faʻatumu" Saunia le Flyughly lamolemole e aunoa ma ni mea sese, vagana o le mea moni, na faia e aunoa ma le mafuaʻaga o tuutuuga uma ma tausisi i tuutuuga. A o le i taʻu atu le auala e ogatasi ai le fola i lalo o le lautele e ala i le faʻatulagaina o se laʻau, e tatau ona maitauina e lua vaega.

O le faiga mo le faia o sima sima o loʻoeina mo le maeʻa o le lalagaina o laumei

Lau sima o loʻo 'ai - tulaga i le taimi muamua o le galuega o se ata ata, o loʻo faia e ala i le faʻatumuina o le faʻavae o le lautele o le lautele o le lautele.

Afai o mea o totoe o le tuai o ofu o loʻo i ai i le faʻavae o le foloa o le foloa (cracking sima, o le kapeta kapeta kupee, o loʻo tipiina i ai, ina ua uma ona aveʻesea ai le lalagaina o le lalagaina.

I le tulaga e tasi, o le mafiafia manaʻomia o le "Lata" ua fuafuaina e faaaoga ai le maualuga, o le mea lea na faia ai le tapunia o le potu, o le kalama ua toe teuteuina, ona faʻapipiʻiina lea o le kapoti. Ina ua maeʻa faʻapipiʻiina le fusi, alu i le fale gaosi o se fale paluga.

Mau i luga o le autu: O afea le asiasiga o le puipuiga uila?

Auala e ogatasi ai le fola i lalo ole laminate

Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola i lalo o le laumua e faʻaaoga ai se tagi

Correte tali le fua:

  • Sima (Mark M400) - 25%;
  • Oneone (muamua-paia ma faʻamamāina mai le toʻasā) - 75%.

O nei vaega uma e momoe i se mama lautele asini ma faʻamatuʻuina atu ma le taʻavale, faʻapipiʻiina ma se faʻapitoa faʻapitoa-paluʻai, seia oʻo i le tele. A maeʻa, o le mea e fesoʻotaʻi ai e fetaui ma le koneteina ma toe suavai.

O le faʻatulagaina o le tuʻufaʻatasia o loʻo liligiina atu i le va o le i le va o le masini gaosi oloa faʻapipiʻi: Mo lenei, o le tagata faʻaaogaina, o loʻo uuina le Tulafono o le fausaga e lua, ma alu atu ia te ia lava. Ina ia maua se vaalele mafolafola o le foloa mo le faʻapipiʻiina o le laʻau, e manaʻomia le siakiina ma se tulaga faʻaupuga.

Ina ua maeʻa le sima "Faʻatumu le Nofoaga" na mafai ai ona i luga o le foloa o le potu, o le nila gofie e tatau ona savali i luga o lona luga e "mama" o lona fausaga mai le ea paʻu.

Sima o lo o alalaina - tulaga ii. O le isi tulaga, mulimuli i le lanu uliuli o le fola, o le faauma le faauma. O le vaega lona lua o le galuega e faia i le taimi mulimuli o le tuai mago o le muamua salalau solo. Ise eseesega i le vaega muamua, lea na faʻaaoga ai le lapoʻa-fua fefiloi, o le lelei-fatu fatu o loʻo faʻaaogaina iinei.

O le faaiuga o le saʻo o le fofo e tatau ona i ai se suavai, suavai le tumau ma faʻaaoga manifinifi (!) Vaega. O le taimi lava e maeʻa ai le fesoʻotaʻiga ma le sima o le sima, o le fogafale o le auala e mafai ona mafaufauina ma e mafai ona saogalemu le alu i le faleoloa mo se laminate taleti.

O lenei ua e iloa le auala e ogatasi ai le fola i lalo o le laumua i le faʻatumuina o le sima ma le faʻaaogaina o ituaiga e lua o le pepa o pepa na faia o vene (Plywood).

Matou te moomoo ia te oe manuia i lenei faigata mataupu, ma le faʻamaoni o o matou ou tepa o le a lapataia oe i le faʻaleleia o mea sese!

Faitau atili