Faʻafefea ona fai se pusa o le laupepa i totonu o le faletaele - sitepu e ala i laʻasaga faʻatonuga

Anonim

O le a le tala e le o fai mai, ma inisinia fesootaiga i le faletaele (paipa ma se suʻisuʻi i totonu o tapuvae) vaʻai, fai saʻo, ae le saʻo. O le mea lea, o loʻo latou taumafai e nana ese i latou mai le sioa, faʻamalosipula tele elemene eseese. E tele metotia fuaina, ae tasi e sili ona taʻatele i le taimi nei. O le pusa lenei o le plasterboapi mo le faletaele.

O le mea sili ona ofoofogia o lenei mamanu e faigofie, ae i lea lava taimi talafeagai mo tulaga manaʻomia mo elemene o nofoaga susu - ma i le tele o le ulaula, ma le malosi.

Faʻafefea ona fai se pusa o le laupepa i totonu o le faletaele - sitepu e ala i laʻasaga faʻatonuga

Fusia i totonu o le faletaele

TAUA!

O sea pusa e tatau ona fausia i se auala e faʻatino ai faiga uma mo le faʻatinoina o se galuega e le mafai ona puipuia, ae faʻapea foi ma tulaga foʻi o fua.

O lea la, e manaʻomia le mafaufau i mea uma aʻo leʻi amata ona e faataitai galuega galue.

Montage Karcasa

O le pusa mo le faletaele o le palakalafa o loʻo taʻu mai ai le iai o le faʻavaʻa o loʻo faia i uʻamea talaaga. Afai o le pusa ua filifili e tapunia le sima tupua, e masani ona i ai i le tulimanu o le potu, ona avea lea o le faʻavaʻa o le tolu polofesa.

O le lua o le a faʻapipiʻi i luga o puipui.

Faʻafefea ona fai se pusa o le laupepa i totonu o le faletaele - sitepu e ala i laʻasaga faʻatonuga

Faailoga ma faapipiiina

O le taua tele o le vaega i le faʻavaʻa o le tino o le tino i lalo o le digwall o le faia o mea saʻo. Ia faia lenei mea, fuaina le mamao mai le puipui i le pito i fafo o le paipa. E faʻapea ole vaega lea e faʻaalia ai faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le Faʻavae. Aua neʻi galo le fuaina o le umi o paipa i latou mo le saʻo o le suʻega o le suʻega.

Muamua o mea uma, faʻamatalaga faʻamatala e faʻapipiʻi, lea ua faʻapipiʻi i puipui o oe lava-tausi. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia se tagata ua leai se peʻau. Ae o le RID RACK o le a tatau ona faʻasaʻoina fasi pepa i le lua muamua fata. Mamanuina i lenei mataupu e mautu ma le malosi.

Tusi i luga o le autu: uiga ese mo le fola oe lava-tulaga: o le a le mea sili

Faʻafefea ona fuafua le nofoaga o le vaʻalele o loʻo i ai? Mo lenei mafuaʻaga, o loʻo faia ai-tapulaʻa mai le faʻapipiʻi nofoaga o le lua o puipui. O latou feololo ma o loo i ai se nofoaga mo oe.

I le ala, e mafai ai ona nana lenei fata:

  • i puipui oi latou e faʻaaogaina faʻapitoa ai tulimanu;
  • I le vaisu gascks ma fasi faamatalaga fasi fasi.

I mataupu faavae, o metotia uma o se fofo lelei. Ae o le tele o taimi e masani ona faʻaaogaina le mea mulimuli e faʻaaoga ai le mea mulimuli (ata mai lalo). E faigofie ia.

Gauai atu!

I le tulaga o aʻoaʻoga inisinia e iai i le tulimanu o le potu, o le a tatau ona e faʻatulaga se pusa uma taugofie e aofia ai foliga e tolu.

Mo lenei mea e tatau ona faʻapipiʻi ni lapisi eseese lua mai le puipui, o le a faʻapipiʻi i le malulu ma fesoʻotaʻiga. Ua faateleina le tau o sea tali.

Faʻafefea ona fai se pusa o le laupepa i totonu o le faletaele - sitepu e ala i laʻasaga faʻatonuga

Korooba

Tusitusiga i luga o le Autu:

Siva mai le laupepa

Paipa plasterboard

Tuʻufaʻatasia pusa pepa

  • Muamua, o le Plankboard Panels ua saunia, o loʻo faʻamatala saʻo i le tele o le tele o foliga o le pusa. Faʻamolemole matau o faletaele e manaʻomia le faʻaaogaina o le susu-faʻaosoina o le prestboard.
  • Lona lua, o mea e pipii i fasi ua mautu i le taunuuga e oe lava-faamaoniga.
  • Uma ua uma lenei mea.

E pei ona e vaʻai, e leai se mea e faigata i lenei aga. Ae o le tekonopolo o le faʻapipiʻiina o le le mautonu o le tagata i le faletaele. E pei ona taʻua i luga, e manaʻomia le tuʻuina atu o le mamanu mai le faʻamatalaga mo le dimwall lenei masini, o le a faigofie ona asiasia ma puipuia galuega.

Faʻafefea ona avea lenei mea ma le vaʻaia atoa o tulaga atoatoa i faʻalavelave faʻafuaseʻi? Ioe, e mafai ona faʻapipiʻi se tasi o le matasele fata e tau le faitotoʻa o se faitotoʻa.

Ina ia mafai ai, o le a faia se faʻatagofie metaltac stanetuga mai faʻamatalaga mo digwall, ufiufi i se fasi mūmū. O lona uiga, e tatau lava ona i ai se faitotoʻa tuʻi-umi. Ae e faigata tele ona fai.

Mataupu i luga o le autu: Mafuaaga malologa o masini kofe

E i ai se auala faigofie. O le fasi fasi pepa o loʻo faʻapipiʻiina i le le faʻaaogaina o se mea e le mafai ona faʻapipiʻi, tipi tonu i le tele. Mulimuli ane, o le pusa lava o le a lalafi i tumutumu laupapa. Ae o le taʻele i luga o le pito i luma o le pusa e tatau ona tuʻu i se auala e le o faʻateleina ai le nofoaga o faʻapipiʻi i faʻamatalaga, o lona uiga, o fao.

Faʻafefea ona fai se pusa o le laupepa i totonu o le faletaele - sitepu e ala i laʻasaga faʻatonuga

Polokalame Faʻapipiʻi polokalame

O le a le mea e tatau ai? I le tulaga o le tulaga o le fua o le tulaga, o le fao e mafai ona faʻaogaina ma aveese le laulau i luma. Ae o lenei filifiliga e foliga matagofie tele, talu mai le televave e vaaia.

O le mea lea, mo le teuteuga ma le le faʻavasegaina o foliga vaaia, o le avanoa o loʻo totoe i lalo o faʻamau o loʻo teuteuina i ni togafiti faʻapitoa (ma ia e le mafaitaulia).

Pusa faalava

I mataupu faʻavae, o lenei mamanu e le sili ese mai le aga faʻavasegaina ma le gaosiga o mea. Pau lava le mea e sili atu le mafaufau i ai le mea e iloa ai i nisi o tupe.

O lesi foi mea,

  • O le foloa i totonu o le pusa e tatau ona teisi atu i luga o le laufanua o le fola o le potu lava o le potu.
  • I totonu o le pusa, e manaʻomia le tuʻua o se tamai pu i le pito i lalo (e oʻo lava i se tasi e sili atu). Afai e aliali mai i le paipa e tafe, vai o le a amata amata amata le paʻu i le pu faʻamaumauga. Lenei o le a fesoasoani e taofia ai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le lolo o le pito i lalo o le foloa tuaoi.

Faʻafefea ona fai se pusa o le laupepa i totonu o le faletaele - sitepu e ala i laʻasaga faʻatonuga

Pusa atoa

Fautuaga Aoga

  1. I le mea na tupu o loʻo faʻapipiʻiina le pusa i luga o le paʻu o le paipa, e manaʻomia le mautinoa o le pito i luga o le malosi o le vevela malosi e ala i faʻailoga faʻapitoa i le pito i luga.
  2. A o le i faʻapipiʻiina le papala papala, e manaʻomia, e le mafai ona ou le aoga, e faʻatino vavaʻau o ia pito i luga o le siteki sili ona lelei.
  3. A o le i talepe le ato, e manaʻomia le pusa e faʻatautaia ai le Primer.

Faʻafefea ona fai se pusa o le laupepa i totonu o le faletaele - sitepu e ala i laʻasaga faʻatonuga

Faitotoa i luga o le pusa

Faaiuga i luga o le autu

O lenei ua e malamalama lelei i le auala e fai ai se pusa o le laupapa i totonu o le faletaele ma ou lima. E leai se mea faigata. A o le toatele o tagata faitau, aua e iai ni a latou fesili e fesoasoani e tali ai le vitio na lafoina i luga o lenei itulau. Ia mo oe mo oe o se ituaiga aʻoaʻoga mo le faʻaaogaina. Lelei toe faaleleia!

Mataupu i luga o le autu: Cock Steit Cross Scheme: Sa leai se totogi, seti o le puʻupuʻu, auro moa, tusitusiga ma le ki

Faitau atili