Teuteuga tulimanu o le afi mumu mai le drywall e faia oe lava

Anonim

O le tuufaata atu o le Igilisi anamua o le Igilisi i luga o fale tetele. O le malulu o le malulu o afiafi e manaia tele le nofo i le magalafu.

O le ituaiga afi e faia ai le siosiomaga i totonu o le fale kuka povi, malolo, faʻatamala ma fausia se lagona faʻapitoa. O le mea moni, i aso nei, o aso nei a aso nei, e sili atu ona aoga i le fofo o fale, ae le mafai ona tauva lelei ma le afi ma le magafagafa.

Teuteuga tulimanu o le afi mumu mai le drywall e faia oe lava

O le afi afi sa i ai lava o se mea teuteu na maua ai le potu tamalii ma tulaga

Fireplace - e le o le taugata

E le gata i le mafanafana, o le magalaʻo o se mea taugata ma matagofie auiliili o ni tagata. Peitaʻi, oi latou o loʻo nonofo i le fale mautotogi e paʻu lava na o le mapuea o le le lelei o le faʻapipiʻiina o se sauai.

Ae o loo i ai se auala matagofie fafo - fai se pusa pepelo ma tuʻufaʻatasia se masani eletise eletise i totonu. O lenei filifiliga e mafai ona faia i ou lava lima.

Tusitusiga i luga o le Autu:

Teuteuga o le fana mai le digwall e faia oe lava

Portal mo le magalafu ma ou lima lima

Masini ma le faataatiaga

O le faʻapolopolo o loʻo aofia ai se tulaga faʻapitoa ma faʻapipiʻi masini. E mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se mea, ae o le sili ona talafeagai o le a vaʻai i totonu o le potu tele. O le fale e mafai ona faʻatinoina mai soʻo se afi-tetee.

Teuteuga tulimanu o le afi mumu mai le drywall e faia oe lava

Faʻapipiʻi le potu ma feagai ma le tulimanu afi i totonu o le fale i lalo o le fausiaina

Peitai ua sili ona manuia mo ia galuega o le a aoga lea ole sisitema. O nei mea e sili atu le mama, tumau, lelei. Ma o le tau o e matua aoga, e faasino i isi mea.

Ma le isi itu, o le PlarkSpport e iai se isi lelei - E faigofie ona faasaga:

  • Fale i le fale;
  • Maa;
  • laupapa laupapa.

Ia amata i ai, e tatau ona e filifili i le nofoaga na tufatufaina i lalo o le magalafu. E mafai ona iai soʻo se puipui, peitaʻi pe a tatou talanoa e uiga i le fale mautotogi, e le faigofie le maua o se pa ma fua fua.

Mataupu i luga o le autu: O le a le sili atu o le maualuga o le mamafa o le mamafa?

Ma le isi, o le ata o le a faamautu ai ma, na i ai, e nofoia ai le tele o le tele o avanoa. O le filifiliga sili ona lelei o le maualuga o le afi o le plasterboard. E i ai se vaega saoloto i soʻo se potu, ma o le a aafia ai le avanoa i le laititi.

Ma le tatau ona filifili i luga o le magalafu tulaga ma mata mata. E i ai le numera o le tele o ituaiga uma o le faamama. E mafai ona e sau ma lau mamanu, pe filifili le filifiliga talafeagai i le ata i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Teuteuga tulimanu o le afi mumu mai le drywall e faia oe lava

Filifiliga o le tulimanu afi i le atunuʻu fale ma chimney

Teuteuga tulimanu o le afi mumu mai le drywall e faia oe lava

Eletise eletise i totonu o se fale maualuga maualuga

Manatua. E faigofie ona tusia le poloketi faatau le magafagafa i luga o pepa, aua o le mea e tatau ona iloa ai le fua o le oloa ma ia amanaia le le mafiafia.

Faapipiiina o le magalafu

O lea, ina ua e mafaufau i auiliiliga uma, tusi se ata auiliili - o le ata lea o le a faailoa ai le tulaga tonu. O le isi o le a fesoasoani i le sitepu i le laasaga faatonuga.

Sauniuniga o Mea

E tusa ai ma le ata, e tatau ona e fuafuaina le manaʻomia o le aofaʻi o mea:

  • uamea talaaga;
  • o oe lava le tofo;
  • Planuster chiss;
  • PITONS;
  • tono;
  • Mea mo le faʻamaeʻaina ma le teuteuina.

Meafaigaluega

A o le i amataina le faʻapipiʻiina, e taua le saunia o mea faigaluega uma o le a manaʻomia i le taimi o le faʻapipiʻi faʻagasologa:
  • hammer drill;
  • Laina umi;
  • Burgarian pe Hacksaw;
  • Corolc;
  • laser poʻo le faʻavae o le laser.
  • Eletise Siki.

Faailoga ma faapipiiina

O le faʻailoga e mafai ona faʻatinoina ma se penitala, ae sili atu le faʻaaogaina o se uliuli (lanu) faʻailoga, e sili atu le vaʻaia ma faigata ona tafiesea.

  • Nofoaga o le a tuʻuina atu ai se uʻamea faʻapitoa, e tatau ona e faitauina le laina sao i luga o le fola ma luga o le puipui. Ma o loʻo iai le taʻiala faʻaalia i luga o le fola, ma o fata e faʻapipiʻiina. A maeʻa lena, o elemene uma o le taunuʻu mai o le taunuʻuga e tumau ma fao puʻupuʻu mo uʻamea.

Teuteuga tulimanu o le afi mumu mai le drywall e faia oe lava

Ma o lea, e pei lava o se uʻamea faʻapipiʻi mo se eletise eletise

Gauai atu! Afai o le eletise eletise ua tuu i le teuteuga mamanu, e manaʻomia le faʻaigoa i le pa ma le faia o uati eletise i totonu.

  • A maeʻa le uamea mamanu, e manaʻomia le tipiina o vaega o le manaʻomia tele mai le digwall ma implanid o le faʻavaʻa. I le taimi lava e tasi, o le faʻapalepale o le tagata lava e tatau ona maileia i le mafiafia o le laupepa ina ia aua neʻi faʻamalosi le cap.

Tusitusiga i luga o le autu: O nisi manatu mo le filifilia o se potumoe o le potumoe

Teuteuga tulimanu o le afi mumu mai le drywall e faia oe lava

Muamua o mea uma, ua faʻaofi le afi, e fesoʻotaʻi, ma pe a ma le faʻavae o le faʻavae o loʻo teuteu i le mama

  • Faʻapipiʻi le vevela-puipuia mea i luga o le pito i luga o le ogaumu. E manaʻomia lea pe a e manaʻo e faʻaaoga ai maʻoti.
  • Ua uma ona sauni mea uma, e na o le tapunia o pulou o le fao ma uma o le laga i le va o le plaretboard card. Ma a laka, e tatau ona e oneone oneone le laufanua ma le alā.

E manaʻomia le faʻalauteleina o le galuega o le faʻauma. Aua le faʻasao i le mea moni o le lumanaʻi o le a sefe ai le toe faʻaleleia.

Faauma filifiliga

O le tele o mea e talafeagai mo teuteuga buctive spusce. O le faigofie auala e uma ai - valivali pe o le ofi ma le puipui puipui (ata tifaga). Ma afai e te manaʻo e faalataina le magafagafa tele, o se pamu pei o le paʻu ma fusipaoa maʻa ma fusi e talafeagai.
  • O le ata o le tagata lava ia, o le ata faʻapipiʻi poʻo le puipui "i lalo o le piliki", ioe, o le paketi filifiliga, ae o le faʻavae foʻi lea e fesoʻotaʻi ma le tau. O sea "pepelo" o le a vave ona mauaina. O se tapikuka e sili atu le lelei e sili atu ma le faafoliga o le maa masani po o piliki. Faʻafetai i se lautele e faigofie ona faʻatupuina ai se taufaasese o le maamora ma le paʻepaʻe o le moa.
  • O le isi Embodiment e mafai ona avea ma mea faapipii o le suia o le teuteuina po o le teuteuga stucco. O le afi afi o le a fetaui ma le matagofie i totonu o le potu i totonu. Ma afai e te manaʻo e fai se sitaili Igilisi - o le faʻauma e fetaui ma laupapa laupapa laupapa.

TAUA! O le vaega e tatau ona togafitia ma le affiptocics ina ia latou le pala ma aua le vete mai le vevela o le vavaeeseina e le magalafu.

  • E tatau ona totogi le mataala i mea faigaluega. E mafai ona latou tautuaina ni faʻapogisaina o fugalaʻau ma luga o tuugalamepa, manaia o matou, e le masani ai faʻaputuputuina ma ata, fuamoa, tusi popitini tupua ma sili atu.

Faaiuga

O le magalaʻo o le a avea ma autu o le fale ma, e aunoa ma le Saʻo, o le a taʻitaʻiina pea ia te ia lava ma tagata pele. O le mea lea, afai e te fuafua, e manaʻomia e faʻatino le manaʻoga.

O le mea taua o le fuafuaina lea o le itu tau tupe o le mataupu ma iloilo ma le totoʻa le faʻamatalaina o faʻamatalaga. Pe matamata le vitio e uiga i le tulimanu o le afi i le fale.

Mataupu i luga o le autu: na lafoina tulimanu ma a latou talosaga

Faitau atili