Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Anonim

Ua faʻaaoga tele le aso malolo o meafameni: O loo faʻaogaina mo le pa ma le aui o le potu, ma fatu faʻanatura. Mo tagata atamamai atamamai, o le sili sili ona faigata o galuega o le faʻapipiʻiina o uaea i lalo o le laupepa laupapa, e oʻo lava i lenei taotoga e leai se mea faigata.

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Uaea i le Plasterboard Prim

Fuafuaina o le Presters Valu

O le eletise eletise i lalo o le plasterpopport o loʻo taulaʻi i le tutusa ma le puipui o le puipui, o lona uiga, e oo lava i le galuega uma, ma o le mea e mafai ona faia ai le uaea faapipiiina.

O le mea lea, o le faʻapipiʻiina o le uaea i lalo o le laupapa e tatau ona amata e le gata i le amataga o le faʻapipiʻiina o le fasi pepa.

E tatau ona manatua o le faʻailoga o puipui e puipui e le laupepa e mafai ona faia i ni auala se lua: Faatasi ai ma le fesoasoani a le faʻailoga faʻapitoa poʻo le faʻaaogaina o le uʻamea. O le mea lea, o le uaea i le fomaʻi, o le a tuʻu i ni auala eseese.

Faapipiiina o fasi pepa i luga o le kelu e seasea lava. Tele taimi mo lenei, faʻafefiloi o ituaiga "pefu" poʻo le "fugentureler" o loʻo faʻaaogaina. O ia tekonolosi o loʻo faʻaaogaina i tulaga pe a le mafai ona sili atu le faʻaaogaina o le puipui o le puipui.

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Pa puipui GLC i luga o le faʻavaʻa

A o le tele o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi o le ata o le ipu i luga o le faʻavaʻa, e pei ona taua i lalo:

  • Muamua, o puipui o kapeta na faapipiiina swel commeds i luga o le puipui.
  • Uamea faʻamatalaga mo digwall o loʻo tuʻuina atu i luga o puipui, i le va o le vevela ma foliga o le faʻalumaina mea ua faaputuputu.
  • O laupepa sima ua liua i luga o le faʻavaʻa, o loʻo salu i totonu ma valivali totonu vali.

O lenei fuafuaga o le mea na sili atu ona soona tafafao, ma o le tau o le faʻavaʻa o le faʻavaʻa e maualuga lona maualuga. Ae ua tatou mauaina le avanoa e faʻalautele ai se taua o pa puipui.

Tusitusiga i luga o le autu: Pa puipui o le vaega o taʻaloga a taʻaloga: lakapi ma isi

E masani lava, i tulaga taitasi, o le malepe o le ogalaau o le a taʻele i se isi tekonolosi. Lalo o le a matou taʻuina atu ia te oe auiliiliga pe faʻapefea ona e mafai ona faʻasaʻo le uaea ma ou lava lima i le mataupu lava e tasi.

Faapipiiina o le uaea i lalo o le digwall

O le uaea uaea i seevae

Afai tatou te fuafua e faʻaofuina le sisitema o le pamu, ona fai lea o le nanaina o uaina o uaea i totonu o puipui, o le a e manaʻomia ona fai ni fale faʻapitoa - seevae.

Faapipiiina o uaea i le taimi lava e tasi tatou te gaosia:

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Uaea kesi kesi

  • Muamua i luga o puipui o loʻo tatou faʻaaogaina le faʻailoga i lalo o le lalagaina o uaea . Vaelua ese, matou te matauina le faʻapipiʻi nofoaga o tulaga o tulaga ma fesuiaʻi. Ina ia mafai ona faʻasaʻo le uaea, faʻaaoga le tulaga e faʻaaoga ai le faʻailoga.

Manatua!

Liliu le uaea tatau ona lamolemole. O faʻamatalaga e uiga i le maualalo o le rotation radius o loʻo iai se faʻatonuga i le uaea poʻo le faʻamatalaga i luga o le gaosi oloa.

  • A uma le faʻailoga o le faʻailoga, alu i le malo . I nofoaga matou te fuafua ai e faʻapipiʻi ni faʻafitauli ma fesuiaʻi, faʻaaogaina se tagata pe leai se loloto ma le loloto o le itiiti ifo 35 mm.

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Fasi strobe

  • Grooves mo uaea uaea tipiina i le stroukscence poʻo se mea fou i fafo o le . O tekonolosi o le tosoina o le sima poʻo le piliki puipui o loʻo faʻaalia i luga o le vitio i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.
  • Ona tuu lea o le uaea i le palasitika corrugction na faia i totonu o fale.

Manatua!

I nofoaga o le faʻapipiʻiina o switlatch ma lalagaina, o le uaea e tatau ona tuʻuina saʻoloto fua, i.e e aunoa ma le palasitika hissings.

  • Ua folasia i le failautusi o le uaea e ala i le tuʻu i luga o le loto maulalo, pe a tatou pipii i luga o le puipui.

    Naʻo le a naʻo le a faia ni pu ma faʻapipiʻi ni faaputuga ma fesuiaʻiga, ae o le a matou taʻu atu i totonu o se isi vaega.

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

O loʻo maʻi uaea i le stroke

O le uaea i totonu o le faʻavaʻa

O le uaea i le sima o loʻo i luga o le vaega poʻo lalo o le tipimu e sili ona lelei i le faʻavaʻa, o loʻo faʻaalu faigofie:

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻaliliu se fale vevela vevela

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

O le fetuunai o le polokalame

  • I le amataga, e pei o le mataupu sa muamua, matou te tuu i luga o le puipui ma faailoga mo le lalagaina o uaea.
  • Ona matou aoina lea o le faʻavaʻa mai le ua uʻamea na gaʻoaʻo i luga o le puipui.

Fautuaga!

Afai o le faʻapipiʻiina o le eletise eletise mo le sima o loʻo faia i le septum e aunoa ma se lautele, ona tasi lea o le vaega o loʻo tipiina i lalo o le coubster.

  • Taulai atu ile ata tusia, auauaʻi i le faʻavaʻa o le pu, o lea e mafai ai ona tatou faʻaloaloa atu le tatou uafu.

    O le lapoa o le tatalaina e tatau ona lava ina ia mafai ona e oso le saito ma uaea.

Manatua!

O nisi faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o loʻo avanoa ma ua uma ona uma pu, ma i isi pu e tatau ona faia oe lava.

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Puipui ma le au o uaea

  • Matou te faʻasaʻoina le saito i totonu o le faʻavaʻa, o le mulimuli i le faʻavavevave fao e le faʻaleagaina le puipuiga puipuia.
  • O le uaea i le vaega o loʻo i ai i Planboard e tatau ona faʻasaʻoina, o lea ua malolo o matou i le faʻavaʻa o le palasitika ma vaega o uaea uaea.

Ina ua maeʻa le uaea i le digwall ua mautu, e mafai ona e faʻatau. O le a naʻo matou e faʻapipiʻi ni faʻafitauli ma fesuiaʻi.

Tusitusiga i luga o le Autu:

  • Fafo i le maea

Faapipiiina o fafo ma faafesuiai

O le vaega mulimuli o le uaea o loʻo faʻataʻapeʻapeina i lalo o le siminboard o loʻo faʻatulaga ai le faʻatulagaina o soʻu matata ma fesuiaʻi.

O lenei taotoga e faia pe a maeʻa pa atoa o puipui.

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Tatala pue tipitipi

  • Muamua, faʻaaogaina se ata faʻapitoa i le digwall tipiina se pu mo le faʻapipiʻiina o se palasitika backbone. O se tulafono, aua o le faʻapipiʻiina o nikuts ua faʻaaogaina ma le lapoa o le 65 mm.
  • A maeʻa ona faia le pu, i le pito i lalo o le superclecler, tipi faʻapitoa na tuʻuina atu ia Siaki e faʻalautele le uaea.
  • Toso uaea mai lalo i lalo o le digwall ma faaloaloa i latou i pu i le pito i lalo o le itu.
  • Matou te tuʻuina le soʻo i totonu o le pu ma ogatasi i le maualuga, pe a uma - matou te mimilo ai le fusi faʻapipiʻi. I totonu o le Sheathing South "vae" o le vaega o loʻo tupu, ma o le palasitika poʻo le ki o le softwater i luga o le pagwater faʻapipiʻi (vaʻai ata).

Mataupu i luga o le autu: Windows Windows ma le lima vaalele: ei ai se uiga?

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Fausiaina o Podrovettknika

Fautuaga! Afai o le uaea mo le faʻapipiʻiina o le taimi nei ua uma ona fesootai - le faʻatuatuaina o le faʻaaogaina o le uaea e aloese mai le tapunia i le faʻaumaina o galuega.

A maeʻa ona faʻapipiʻi le liua, e mafai ona e amata le digwall totini. O le a matou faʻatuina ni socket ma fesuiaʻi pe a maeʻa le tini ua maeʻa, ona o le faʻagasologa o le valiina poʻo le totoa, e mafai ona e faigofie ona inu faʻalelei.

Uaea i lalo o le Plasterboard: Teuina sao

Fesootai rakeke

Faapipiiina o se socket po o le ki e faia pei o lenei:

  • Matou te faʻavaivaia le tulaga o le masini, aveese uma le puipuiga ma le faʻaaoga o le puipuiga o le puipuiga ma le sili atu.
  • Matou te fesoʻotaʻi uaea i le itu taumatau, aveʻesea i le Poovern, faʻaleleia le pito i luga o le uaea ma le faʻapipiʻi o le ufiufi.
  • Ina ua maeʻa siaki le faʻatuatuaina o le fesoʻotaʻiga o le uaea ma le poloka poloka, matou te tuʻuina le vaega o le faʻafeagai ma le faʻafeagai ma le fesoasoani o fusi faʻapipiʻi.
  • I luga o le vaega tumau vaega ua matou tuʻuina atu i luga o faʻafitauli ma puipuia puipuiga, pe a uma ona - siaki le faʻatinoga o le vaega faʻapipiʻi.

Ua maeʻa i luga o lenei galuega, ma o le pamu uaea mafai ona faʻaaogaina i le masani faiga!

E pei ona e vaʻai, o le faʻapipiʻiina o le eletise eletise e le o faatusa ai. O le mea taua pe a fai o le faia o nei galuega o le le faanatinati lea, mafaufau i le isi lava lakapi, ma, o le mea moni, tausisi i masini saogalemu o le eletise!

Faitau atili